Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 E τωρα τι να σου πω? παλι δεν βλεπεις διαφορες ε? κατι λεγαμε για fanboy googles. Ε?Για ξαναδιαβασε το δικο μου quote που μολις ποσταρες. Μου φαινεται οτι διαβαζεις οτι θελεις. dr_thodt υπαρχουν διαφορες' date='αλλα και παλι οχι τοσο μεγαλες oσο αυτες στο NG2+ το Sub HD της 360 εκδοσης του NG2. Το σιγουρο ειναι οτι μιλαμε για 2 παιχνιδια [b']που πραγματικα εχουν καποιες διαφορες[/b] στις 2 εκδοσεις τους.Θα ηθελα να δω πως ειναι η ps3 εκδοση μετα το patch βεβαια.Εκτος αν ειναι αυτες οι εικονες μετα το patch. Δεν ειδα διαφορες? λολ edit:Εχασες αρκετο χρονο και ειπες να μεταφραζεις οπως εσυ θελεις τα ποστ μου,για να μπορεις να απαντας πιο ανετα μετα.λολ
Xoxosis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ενταξει γελασα λιγο στην αρχη του ποστ σου,γιατι αν το δεις καπως μεταξυ σοβαρου και αστειου γελας. Aλλα λολ ενταξει σε αυτο το κομματι...Εκτος το οτι ειναι απλα λαθος.Δειχνει οτι οι παρωπιδες ειναι εκει..υπαρχουν. Στο μονο που σου βγαζω το καπελο ειναι οτι εκφραζεσαι οπως πολλοι θα ηθελαν να κανουν απο την ''απεναντι'' πλευρα,αλλα τους εμποδιζει το με κοπο χτισμενο προφιλ της δηθεν αντικειμενικοτητας. δλδ τουλαχιστον εισαι ο εαυτος σου. Κατα τα αλλα...sorry αλλα γενικα ignore σε τετοια ποστ τυπου spown. Καλα και εσυ papeipa...δεν θελω να σχολιασω αυτα που γραφεις.Εισαι στην κατηγορια που εγω ονομαζω spown-polakis gamers.Δλδ οτι παιζει κοπιες ειναι και το καλυτερο. Συγνωμη πες μου που κανω λαθος Θες να πιασουμε τι εχει κυκλοφορησει απο το 2009 μεχρι σημερα για τα 2 μηχανηματα σε τεχνικο τομεα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ , και οχι με βαση τα προσωπικα γουστα που επικαλουνται πολλοι για να εξισωσουν καταστασεις που τους βολευουν Θες να συγκρινουμε εκτος τα παιχνιδια την χρησιμοτητα σαν multimedia μηχανηματων ,δυνατοτητες - ποιοτητα κατασκευης , αξιοπιστια Ακομα και η κατασκευη του 360 ειναι για γελια , με αποσπωμενους δισκους ,πλαστικο dvd tray , τροφοδοτικα , αποσπωμενες μπαταριες και wifi , οταν το ps3 τα εχει ολα ενσωματωμενα και ειναι πολυ πιο βολικο σε μεγεθος Πες μου ρεαλιστικα τι εχει να ζηλεψει το ps3 απο το xbox360 ---------- Προσθήκη στις 22:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ---------- xoxosis ποτε θα μας βγαλεις για καφε εχουμε πολλα να μαθουμε απο σενα πλαιστασιονακιδες ή μη. οποτε θες νο προμπλεμ
GrandGamer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πες μου ρεαλιστικα τι εχει να ζηλεψει το ps3 απο το xbox360 Το υπέροχο όνομά του! χαχαχαχαχαχαχα:lol:
dr_thodt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ε?Για ξαναδιαβασε το δικο μου quote που μολις ποσταρες. Μου φαινεται οτι διαβαζεις οτι θελεις. Δεν ειδα διαφορες? λολ edit:Εχασες αρκετο χρονο και ειπες να μεταφραζεις οπως εσυ θελεις τα ποστ μου,για να μπορεις να απαντας πιο ανετα μετα.λολ Συνεχιζεις κ θεωρεις τις διαφορες του Ninja Gaiden 2 σημαντικοτερες απο του Bayonetta μετα απο τις εικονες κ το video που ποσταρα? οποτε καλα λεω μαλλον δεν βλεπεις/καταλαβαινεις τις διαφορες.λολ Aπο οτι βλεπω δεν σε ενοχλει και δεν θεωρεις μεγαλο προβλημα το μισο frame-rate του Bayonetta στο PS3...εχεις δικιο, οπως κ να το κανουμε η sub-HD αναλυση του NG2 στο 360 ειναι πολυ σοβαροτερο προβλημα.λολ
Xoxosis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Eδω οι διαφορες στα textures και στην αναλυση ειναι εμφανεις ε? και παιζουνε τεραστιο ρολο σε ενα σφαγμενο nerfed παιχνιδι στο θεμα gameplay που βγηκε ενα χρονο μετα με εξισου μεγαλα προβληματα στο frame-rate που αν μη τι αλλο ειναι το σημαντικοτερο σε ενα action τιτλο. Bayonetta face-off @ Digital Foundry: Kαι το σημαντικοτερο ολων: http://www.youtube.com/watch?v=P_QO0dDJo6o Τωρα βλεπεις τις διαφορες στα textures στο Bayonetta? και ας μην μιλησουμε καλυτερα για το frame-rate. Eπισης ειμαι hater επειδη θελω κλειδωμενο και σταθερο οσο γινεται frame-rate στα action παιχνιδια? ΟΚ. Eχεις κανει ενα μεγαλο βασικο λαθος Κρινεις την ποιοτητα και το παραγοντα αναλυση στις 5 ιντσες video του youtube και στις μικρες φωτογραφιες που φαινονται στον υπολογιστη σου και οχι πραγματικες συνθηκες οπως σε μια μεγαλη τηλεοραση Καντο FULL SCREEN το βιντεο σε μεγαλη τηλεοραση να δουμε , αν θα καταλαβεις διαφορες , ακομα και full screen να το κανεις απο το youtube δυσκολα ξεχωριζεις διαφορες Ξεχνας επισης οτι οι διαφορες μεταξυ τηλεορασεων μπορει να ειναι μεγαλες οταν συγκρινεις 2 ιδια παιχνιδια Αν εχω μια kuro και εσυ μια lcd της κακιας ωρας μπορω να δω τετοιο αποτελεσμα αλλα υπερ του ps3 Η δικια σου tv , θα εχει χειροτερο contrast , χειροτερη επεξεργασια , χειροτερα χρωματα , χειροτερη κινηση ωστε θα φαινετια η νυχτα με τη μερα Που θελω να φτασω στο αυτονοητο , οταν κανεις συγκριτικα μεταξυ 2 ιδιων παιχνιδιων , ειναι θεμα εξοπλισμου που θα δειξει καλυτερα ΟΠΤΙΚΑ ασχετως μηχανηματος Εδω βλεπουμε σημαντικες διαφορες απο tv σε tv , ακομα και στα ιδια αναλογικα καναλια χαμηλοτερης αναλυσης η οταν παμε και παιζουμε τα ιδια παιχνιδια , σε αλλες τηλεορασεις στα μαγαζια Ειναι μεγαλη επιστημη να εχεις καλη τηλεοραση και σωστες ρυθμισεις ωστε να εισαι σε θεση να μιλας για συγκριτικα τετοιου επιπεδου
skanjos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 τσάμπα το παλέυεις xoxosis ,το κακό πορτ είναι κακό πορτ, τι δικαιολογείς δεν μπορώ να καταλάβω η διαφορά είναι τεράστια,φυσικά δεν είναι πολλά παιχνίδια έτσι ,για μένα μόνο ghostbusters/bayonetta/ffxiii .πρόχειρη δουλειά δείχνει απο devs και όχι δυνατότητες κονσόλας. το μόνο μούλτι που ίσως κάνει την διαφορά και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταλήξει είναι το crysis2(στον τομέα των γραφικών),έχουμε δει βίντεο να το δουλέυουν αρκετό καιρό το engine και για ps3 και για 360,η άποψη μου είναι οτι θα είναι σαφώς ανώτερο στο 360 ,γιατί είναι πολύ κοντινός ο προγραμματισμός με το pc και θα κάνουν περισσότερο focus εκεί πιστέυω.αλλα πραγματικά θέλω να δω πόσο πολύ μπορεί η cryteq να πιέσει τις κονσόλες,θα δούμε αποτελέσματα σαν της naughty dog?
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 χοχοsis αυτά που βλέπεις δεν ειναι τραβηγμένα απο tv. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=boh7-LyqNbg[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hExxf25m0VE[/ame] Παραδεξου οτι το ps3 χανει στα παραπάνω screenshots & video και μη λες κουταμάρες...
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Εγω να πω οτι σε αντιθεση με το Ninja Gaiden (sigma) 2 η εκδοση του Bayonetta στο PS3 ειναι απλα unplayable. To NG2 ειναι περα για περα μια χαρα playable και το NGΣ2 ελαφρα καλυτερο αλλα το πρωτο δεν χανει ουτε σε αισθηση αλλα ουτε και ειναι υποδεεστερο εκει που μετραει. Δωσε μου -τωρα- ενα bayonetta στο PS3 με το framerate του X360 και πηγα και το πηρα -τωρα- αμεσως. Και να πω οτι μιλαμε για αρχαριες εταιριες παει στο διαολο, ολοκληρη Sega ηταν υπευθυνη για τη μεταφορα του στο PS3. Δεν με νοιαζουν καν οι λογοι για τους οποιους το παιχνιδι ειναι -τουλαχιστον- το μισο απο αυτο που ειναι στο X360. Mε νοιαζει ομως οτι η εκδοση που εχουμε στα χερια μας ειναι απλα σε unplayable επιπεδα. Ουτε για Alpha copy δεν θα το εδειχνα αυτο το αθλιο πραγμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Παραδεξου οτι το ps3 χανει στα παραπάνω screenshots & video και μη λες κουταμάρες... κάτσε ρε Street-Figher, πως θα φάμε ψωμί αύριο?
ultralisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ρε σταματήστε να χώνετε στον xoxosis επειδή δεν μπορεί να δει διαφορές στο Bayonetta xoxosis συνέχισε ρε φίλε(απλά συγκινητικός)...τι έλεγες?
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 κάτσε ρε Street-Figher, πως θα φάμε ψωμί αύριο? τέλος το ψωμί ώρα για δίαιτα
Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 χοχοσις mode uncharted 2, gow, gt5, heavy rain lolololol :lol::lol::lol::lol: 3 χρονια δεν επαιζα παιχνιδια ops το τελευταιο μου ξέφυγε
Xoxosis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 τσάμπα το παλέυεις xoxosis ,το κακό πορτ είναι κακό πορτ, τι δικαιολογείς δεν μπορώ να καταλάβω η διαφορά είναι τεράστια,φυσικά δεν είναι πολλά παιχνίδια έτσι ,για μένα μόνο ghostbusters/bayonetta/ffxiii .πρόχειρη δουλειά δείχνει απο devs και όχι δυνατότητες κονσόλας. το μόνο μούλτι που ίσως κάνει την διαφορά και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταλήξει είναι το crysis2(στον τομέα των γραφικών),έχουμε δει βίντεο να το δουλέυουν αρκετό καιρό το engine και για ps3 και για 360,η άποψη μου είναι οτι θα είναι σαφώς ανώτερο στο 360 ,γιατί είναι πολύ κοντινός ο προγραμματισμός με το pc και θα κάνουν περισσότερο focus εκεί πιστέυω.αλλα πραγματικά θέλω να δω πόσο πολύ μπορεί η cryteq να πιέσει τις κονσόλες,θα δούμε αποτελέσματα σαν της naughty dog? Δεν καταλαβες το σκεπτικο μου Ποιος σου λεει οτι ολοι εχουν καλο εξοπλισμο και τις σωστες ρυθμισεις στα multi, ενα μικρο παραδειγμα στο προσφατο παρελθον [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5HvdRfUmoqQ[/ame] Αν μονο μια ρυθμιση εχει τετοια αποτελεσματα , τι θα γινεται μεταξυ τηλεορασεων Ποιος μου λεει οτι τα video εχουν σωστες ρυθμισεις σε καθε κονσολα και ειναι απο ιδιες τηλεορασεις λεμε τωρα Ειδες πολλα συγκριτικα με τα ματια σου σε πραγματικες συνθηκες ? Σου παιρνω και αλλο παραγοντα Ο φωτογραφικος φακος δεν ειναι αξιοπιστο τεστ γιατι δεν αποτυπωνει την ανθρωπινη οραση 100% Ενα ασχετο παραδειγμα Το υπερβολικο flickering (τρεμοπαιγμα) στις πλασμα δεν συλλαμβανεται απο το ανθρωπινο ματι Δοκιμασε να παρεις μια πλασμα σε λειτουργια φωτογραφια να δεις τι βλεπουν τα ματια σου και τι μεσα απο το φακο μηχανης Ομοιως και η χαμηλοτερη αναλυση των 720 π στις φωτογραφιες αποτυπωνεται με οριζοντιες ριγες Ομως και παλι δεν φαινονται με το ανθρωπινο ματι οταν παρακολουθεις Που θελω να καταληξω μην δενετε σκοινι κορδονι τα αποτελεσματα ενος video η φωτογραφιας οσο καλη και να ειναι , το ματι βλεπει διαφορετικα και απο τα 2 Και επιπλεον παραγοντες οπως contrast , χρωματα , κινηση αποτυπωνουν την καλη εικονα , χωρις αυτα δεν νομιμοποιεισαι να μιλας για ποιοτητα Που θα προτιμουσες να παιζεις τα multi στο ps3 συνδεδεμενο με μια kuro 6090 lX 5000 ευρω , η στο xbox360 συνδεδεμενο με μια lcd των 500 ευρω Να φανταστω αφου ειναι καλυτερα θα προτιμουσες την lcd σωστα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Που θα προτιμουσες να παιζεις το bayonetta στο ps3 συνδεδεμενο με μια kuro 6090 lX 5000 ευρω , η στο xbox360 συνδεδεμενο με μια lcd των 500 ευρω Να φανταστω αφου ειναι καλυτερο port στο 360 θα προτιμουσες την lcd σωστα ? αν έχει κάποιος λεφτά να πάρει την Kuro θα έχει και τις 3 κονσόλες, από εκεί και πέρα σε όποια κονσόλα φαίνεται καλύτερα το εκάστοτε παιχνίδι σε αυτή θα το έπαιζε, εκτός αν ήταν fanboy που θα επέλεγε αυτή που υποστηρίζει...
Xoxosis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 αν έχει κάποιος λεφτά να πάρει την Kuro θα έχει όλες τις κονσόλες, από εκεί και πέρα σε όποια κονσόλα φαίνεται καλύτερα σε αυτή θα το έπαιζε, εκτός αν ήταν fanboy να επιλέγει την εκάστοτε με αυτή που υποστηρίζει... Γιατι δεν προτιμας το δευτερο αφου τα περισσοτερα multi port ειναι καλυτερα στο 360? kuro +ps3 = multi η 360 + lcd = multi Ποιος συνδιασμος ειναι καλυτερος απο τα ανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις