Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σωστο παραδειγμα lead platform στο PC ειναι το Crysis 2 και το Metro 2033, δηλαδη παιχνιδια που φτιαχτηκαν/φτιαχνονται πανω στα PC εκμεταλλευομενα το τωρινο hardware των PC's τα οποια μετα γινονται port στις κονσολες στα low ή medium settings της εκδοσης του PC.

Metro 2033 και Risen είναι παιχνίδια με κύρια την PC πλατφόρμα. Το Crysis2 είναι καθαρά multiplatform τίτλος (ένα επίπεδο φτιάχνεται μεν στο PC και η CE3 αυτόματα το μεταφέρει σε X360/PS3, αλλά το level design του Crysis2 είναι περιορισμένο εξαιτίας της RAM των κονσολών. Δεν μπορείς λοιπόν να πεις ότι έχει lead platform την PC όταν η όλη του ανάπτυξη περιορίζεται)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1. Fanboy ειναι αυτος που εχει διπλα standards που την μια και λεει οτι "τα γραφικα μετρανε - κοιτα εκει textures!OMG!OMG!" (exclusives) και την αλλη "meh..3 pixels παραπανω - ποιος ασχολειται με μικροδιαφορες στα γραφικα, εγω δεν βλεπω τπτ" (multiplatform).

2. To αστειο ειναι οτι ενω δεν εχεις 360 εχεις γνωμη για τις διαφορες αναμεσα στα multiplatform...ενδιαφερον.

3. Δεν πιστευω να ειπε κανεις (με λογικη) οτι το PS3 ειναι υποδιαιστερη τεχνικα κονσολα απο το 360 οσων αφορα το θεμα επεξεργαστικης δυναμης, στο θεμα της δομης, σχεδιασμου και ευκολιας ποργραμματισμου βεβαια αλλαζει η κουβεντα.

4. Μολις παρεις 360 κ θα εχεις πραγματικα γνωμη κ αποψη για αυτα που λες τοτε τα ξαναλεμε - κουραστικα να σε βλεπω να γραφεις τα ιδια κ τα ιδια χωρις να εχεις ιδεα για τι λεμε.

Fanboy ειναι καποιος που κανει ευαγγελιο αστοχη επιχειρηματολογια οπως πωλησεις

των κονσολων η την καραμελα περι τιτλων οπως πολλοι xboxakides ακομα πιστευουν οτι δεν εχει το ps3 , ενω στην ουσια το χβοχ εχει προβλημα και κυριως τα συγκριτικα multiplatform

Οποιος εχει μαθει να οδηγει ferrari (exclusives) του τυπου heavy rain , god of war 3, uncharted 2, gt5 , φυσικο και επομενο να κοροδευει καποιον που καυχειται για το vw του ,(multi) τυπου bayoneta , assains greed 2 κλπ

Συγκριτικα παιρνουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα και οχι οποιο μας βολευει

Οι xboxakιdes δεν αντεχουν να μπουν στην συγκριση των exclusives και χρησιμοποιουν την καραμελα των multi συνεχεια εδω και 3 χρονια κοντα

Στην αρχη ελεγαν οτι ειναι αχρηστο το blu ray , μετα δεν εχει τιτλους , μετα χαλια παιχνιδια , τωρα ως δια μαγειας λενε οτι ειναι ισοδυναμο :lol:

Εχουν αλλαξει 50 γνωμες :lol:

Αν θες να σου μιλησω ρεαλιστικα , η συντριπτικη πλειοψηφια των ps3 users , θεωρει το 360 μπακατελα ολκης , κρινωντας απο αυτα που εχει παιξει και απο τις δυνατοτητες του ps3 (blu ray - multimedia - αξιοπιστια)

Αντιθετως πολλοι xboxakides εχουν παρει ps3

Bγαλε τα συμπερασματα σου

Δημοσ.

@Xoxosis in the outer of limits... της γραφικότητας.

Μα καλά πιστεύεις ότι μόνο xboxakides αγόρασαν και ps3; Το ανάποδο δηλαδή δεν γίνεται; Και έστω ότι είναι όπως τα λες... αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσει η κονσόλα τους

Δημοσ.
Δεν εισαι απογοητευμενος με παιχνιδια οπως halo3 , gow2 κλπ που σε τεχνικο τομεα ειναι κατω απο και απο του killzone2 , η με ενα forza 3 που δεν καταφερνει να ξεπερασει ενα παιχνιδι του 2007 οπως το gt prologue

DEMON SOULS - UNCHARTED2 - KZ2 - HR - GOW3 απαρατηρητα , το ελληνικο buzz ομοιως

Για πες μας τα απειρα exclusives του χβοχ απο το 2009 μεχρι σημερα , μονο 2 βρισκω που ξεχωριζουν halo odst και forza3 , και μονο το δευτερο αξιζει τα υπολοιπα ειναι multi (mass effect 2 - pc)

Δεν νομιζω να εισαι σε θεση να μιλας για τεχνικο τομεα , αφου βλεπεις τα παντα με γυαλια XΒOX και οταν μας λες οτι inferno ειναι καλυτερο απο το gow3

Κλασσικος xboxακιας εισαι που υποστηριζει την κονσολα του , αλλα πηρε και ps3 για να παιζει τα exclusives του :lol: , οπως και αλλοι xboxakides

Αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι εσεις οι xboxakides προσπαθειτε να μας πειτε οτι το 360 ειναι καλυτερη επιλογη , ενω την ιδια ωρα εχετε δωσει ενα σωρο λεφτα και εχετε παρει και το ps3

Αυτη την αντιφαση θελω να μου εξηγησετε ορισμενοι

Και επιπλεον ειναι ΠΑΡΑΔΟΞΟ και ακατονοητο με την λογικη , καποιος που εχει δυο κονσολες να κατηγορει συνεχεια την μια πλευρα , αφου εχει ολα τα παιχνιδια και δεν του λειπει τιποτα

Καλα εσυ εχεις καψει φλαντζα,αστο.

Ποτε δεν ειπα πως το inferno ειναι καλυτερο του gow3.

Ps3 πηρα με το που πρωτοβγηκε.Εχω και wii αλλα και psp.

Απλως ρε συ μεσα σε 3εις μερες τελειωσα οτι καλο παιχνιδι ειχε να δωσει η sony....Heavy Rain,Gow3 και τωρα θα περιμενω κανα 2 χρονια να την ξανανοιξω....

Εχω ολες τις κονσολες και μπορω να κρινω απο μονος μου ποια αξιζει και ποια οχι,λαικιστη βλεπω με τα ματακια μου,δεν ειμαι βοδι ουτε παιδακι....

εξαλου καλα να ειμαστε, παιχνιδακια καλα να παιζουμε ,ειτε sony ειναι, ειτε nitendo ειτε ms,μην μου ανχωνεσαι και παθεις και τπτ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν θες να σου μιλησω ρεαλιστικα , η συντριπτικη πλειοψηφια των ps3 users , θεωρει το 360 μπακατελα ολκης , κρινωντας απο αυτα που εχει παιξει και απο τις δυνατοτητες του ps3(blu ray - multimedia - αξιοπιστια)

Bγαλε τα συμπερασματα σου

Ενταξει γελασα λιγο στην αρχη του ποστ σου,γιατι αν το δεις καπως μεταξυ σοβαρου και αστειου γελας.

Aλλα λολ ενταξει σε αυτο το κομματι...Εκτος το οτι ειναι απλα λαθος.Δειχνει οτι οι παρωπιδες ειναι εκει..υπαρχουν.

Στο μονο που σου βγαζω το καπελο ειναι οτι εκφραζεσαι οπως πολλοι θα ηθελαν να κανουν απο την ''απεναντι'' πλευρα,αλλα τους εμποδιζει το με κοπο χτισμενο προφιλ της δηθεν αντικειμενικοτητας.

δλδ τουλαχιστον εισαι ο εαυτος σου.

Κατα τα αλλα...sorry αλλα γενικα ignore σε τετοια ποστ τυπου spown.

Καλα και εσυ papeipa...δεν θελω να σχολιασω αυτα που γραφεις.Εισαι στην κατηγορια που εγω ονομαζω spown-polakis gamers.Δλδ οτι παιζει κοπιες ειναι και το καλυτερο.

Δημοσ.
Ενταξει γελασα λιγο στην αρχη του ποστ σου,γιατι αν το δεις καπως μεταξυ σοβαρου και αστειου γελας.

Aλλα λολ ενταξει σε αυτο το κομματι...Εκτος το οτι ειναι απλα λαθος.Δειχνει οτι οι παρωπιδες ειναι εκει..υπαρχουν.

Στο μονο που σου βγαζω το καπελο ειναι οτι εκφραζεσαι οπως πολλοι θα ηθελαν να κανουν απο την ''απεναντι'' πλευρα,αλλα τους εμποδιζει το με κοπο χτισμενο προφιλ της δηθεν αντικειμενικοτητας.

δλδ τουλαχιστον εισαι ο εαυτος σου.

Κατα τα αλλα...sorry αλλα γενικα ignore σε τετοια ποστ τυπου spown.

Καλα και εσυ papeipa...δεν θελω να σχολιασω αυτα που γραφεις.Εισαι στην κατηγορια που εγω ονομαζω spown-polakis gamers.Δλδ οτι παιζει κοπιες ειναι και το καλυτερο.

Κάτσε ρε φίλε, επειδή κάποιος δεν συμπεριφέρεται σαν χιμπατζής που του κουνούν την μπανάνα σημαίνει ότι δεν είναι ο εαυτός του;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Κάτσε ρε φίλε, επειδή κάποιος δεν συμπεριφέρεται σαν χιμπατζής που του κουνούν την μπανάνα σημαίνει ότι δεν είναι ο εαυτός του;

Οχι φυσικα,γιατι θα εβαζα και τον εαυτο μου μεσα τοτε.:P

Δημοσ.
Αν θες να σου μιλησω ρεαλιστικα , η συντριπτικη πλειοψηφια των ps3 users , θεωρει το 360 μπακατελα ολκης , κρινωντας απο αυτα που εχει παιξει και απο τις δυνατοτητες του ps3 (blu ray - multimedia - αξιοπιστια)

Πρώην xboxάκιας που έχει πάρει ps3 εδώ.

Το 360 συνεχίζει να είναι υπέροχο, όπως αντίστοιχα και το ps3. Και τα 2 έχουν παιχνιδάρες για κάποιον που ξέρει να τις εκτιμήσει και όχι να κοιτάει τις τρύπες στο καλσόν της μπατονέτας.

Δημοσ.
Φιλε μου το 0,001 το εβαλα ετσι απλα για να δειξω οτι θεωρω μικρες τις διαφορες.Εκει κολλησες εσυ?

Για τα υπολοιπα σε παραπεμπω στο ποστ 12394,γιατι βαριεμαι να τα ξαναγραφω τα ιδια.

Τα defence ποστ μου,ηταν defence στην hater επιθεση σου στο παιχνιδι και τπτ παραπανω.

Χμμ νομιζω οτι ναι βλεπω περισσοτερες διαφορες στο NG2.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=374623&page=14

Δεν υπαρχει αυτη η διαφορα στα textures στο Bayonetta και επισης το NGS2 του 360 δεν ειναι HD.

ενδεικτικα

http://www3.telus.net/public/dhwag/NG2vsSigma_03.jpg

vs

http://www3.telus.net/public/dhwag/NG2vsSigma_04.jpg

Eδω οι διαφορες στα textures και στην αναλυση ειναι εμφανεις ε? και παιζουνε τεραστιο ρολο σε ενα σφαγμενο nerfed παιχνιδι στο θεμα gameplay που βγηκε ενα χρονο μετα με εξισου μεγαλα προβληματα στο frame-rate που αν μη τι αλλο ειναι το σημαντικοτερο σε ενα action τιτλο.

Bayonetta face-off @ Digital Foundry:

360_textures.jpg.jpg

ps3_textures.jpg.jpg

360_alpha1.jpg.jpg

ps3_alpha1.jpg.jpg

360_006.jpg.jpg

PS3_006.jpg.jpg

Kαι το σημαντικοτερο ολων:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=P_QO0dDJo6o]http://www.youtube.com/watch?v=P_QO0dDJo6o[/ame]

Τωρα βλεπεις τις διαφορες στα textures στο Bayonetta? και ας μην μιλησουμε καλυτερα για το frame-rate. :-)

Eπισης ειμαι hater επειδη θελω κλειδωμενο και σταθερο οσο γινεται frame-rate στα action παιχνιδια? ΟΚ. :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

dr_thodt υπαρχουν διαφορες,αλλα και παλι οχι τοσο μεγαλες oσο αυτες στο NG2+ το Sub HD της 360 εκδοσης του NG2.

Το σιγουρο ειναι οτι μιλαμε για 2 παιχνιδια που πραγματικα εχουν καποιες διαφορες στις 2 εκδοσεις τους.Θα ηθελα να δω πως ειναι η ps3 εκδοση μετα το patch βεβαια.Εκτος αν ειναι αυτες οι εικονες μετα το patch.

Για το GoW3 δεν εθαψες μονο το frame rate.

Δημοσ.

Το patch για το bayonetta το μονο που κανει ειναι να σε αφηνει να κανεις install το παιχνιδι για να μην εχεις loading ακομα και για το ποιο γελοιο πραγμα. Δεν φτιαχνει ομως τα low res textures και κυριως το framerate που ειναι το μισο σε σχεση με την Χ360 εκδοση (και το ποιο βασικο πραγμα σε τετιου ειδους παιχνιδι).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eιχα την εντυπωση οτι υπηρχαν καποιες βελτιωσεις μετα το patch στο frame rate.

Μηπως το install βοηθα στην γρηγορη φορτωση των textures?

Tεσπα οτι και να κανει το patch δυσκολα θα το βελτιωνει οσο θα επρεπε.

Δημοσ.

Nop, απλα και μονο install. Patch που να φτιαχνει και το framerate να βγαλουν και το αγοραζω το παιχνιδι. Μεχρι τοτε μια χαρα ειμαι και με τα NGΣ1+2, DMC4 (στο PC αυτο) και 3.

Δημοσ.

αν πανω στο πσ3 δεν εγραφε sony αλλα sega η κονσολα αυτη θα πηγαινε απατα...κ εξηγουμε...ειναι δυσκολη στον προγραμματισμο οπως ηταν το saturn κ για αυτο πηγε απατα!το ντεπουτο της ηταν απο τα χειροτερα που εχουν υπαρξει...οποαδηποτε αλλη κονσολα αν εκανε 2 χρονια να βγαλει παιχνιδι της προκοπης θα ειχε πεθανει κ τωρα θα καναμε μνημοσυνο...αλλα ας ειναι καλα το ονομα κ οι διθυραμβικες δηλωσεις..κλασσικη sony..!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...