skanjos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Από όσα έχω διαβάσει δεν είναι να πάρεις παιχνίδι απο τη sega για ps3..στο xbox360 βγάζουν καλές εκδόσεις ενώ παράλληλα για την έκδοση του ps3 είναι απαράδεκτα τα πράγματα. valkyria chronicles της sega είναι
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ειναι exclusive ομως σε αντιθεση με το Bayonetta που απλα εκανε μεταφορα απο την Platinum games στο PS3.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 dr_thodt εχουμε απλα διαφορετικη αποψη.Εσυ θεωρεις φανμποι αυτον που δεν λαμβανει υποψη του αυτες τις μικρες διαφορες των multiplatform,εγω θεωρω fanboy αυτον που τις θεωρει μεγαλες. H αποψη μου ηταν παντα η ιδια και θα ειναι παντα η ιδια,και ας ερθουν τα πανω κατω καποια στιγμη. Οπως η ιδια ηταν,οταν ως κατοχος Saturn επαιζα χωρις κανενα προβλημα τις ελαφρως χειροτερες εκδοσεις απο αυτες του ps.Κριμα που δεν υπηρχαν τα φορουμ τοτε ομως,για να εχουμε την δυνατοτητα να απολαυσουμε σημερα επικες κωλοντουμπες απο καποιους Segafans.(νυν sony haters) Φυσικα οταν εχεις και τις 2 κονσολες,η επιλογη της ελαφρως πιο καλης εκδοσης ειναι κατι απολυτα λογικο.Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Αλλο αυτο και αλλο να θεωρουμε υποδιαιστερη τεχνικα κονσολα το ps3,με βαση αυτες τις διαφορες.Κι ομως...πριν απο 1-2 χρονια αυτα διαβαζα εδω περα και οι περισσοτεροι συμφωνουσαν.
dr_thodt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 έχει αποδειχτεί fake αυτό http://www.n4g.com/News-307208.aspx .lead platform στο mw2 είναι το pc και απο εκεί γίνεται πορτ Bασικα ειναι λιγο δυσκολο να ειναι το lead platfrom στα COD το PC μιας κ η εκδοση του PC στην ουσια ειναι η εκδοση των κονσολων με ακριβως τα ιδια textures/lighting με τα μονα extras τις υψηλοτερες αναλυσεις, ΑΑ, AF κ.λ.π. που εχει καθε PC game. Σωστο παραδειγμα lead platform στο PC ειναι το Crysis 2 και το Metro 2033, δηλαδη παιχνιδια που φτιαχτηκαν/φτιαχνονται πανω στα PC εκμεταλλευομενα το τωρινο hardware των PC's τα οποια μετα γινονται port στις κονσολες στα low ή medium settings της εκδοσης του PC.
soso75 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αίσχος..και ψηνόμουνα να το πάρω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bM8hbeMzrZQ[/ame]
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μην ποσταρεις αλλο τετοιο γιατι συφιλιαστηκα τωρα.
dr_thodt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 dr_thodt εχουμε απλα διαφορετικη αποψη.Εσυ θεωρεις φανμποι αυτον που δεν λαμβανει υποψη του αυτες τις μικρες διαφορες των multiplatform,εγω θεωρω fanboy αυτον που τις θεωρει μεγαλες.H αποψη μου ηταν παντα η ιδια και θα ειναι παντα η ιδια,και ας ερθουν τα πανω κατω καποια στιγμη. Οπως η ιδια ηταν,οταν ως κατοχος Saturn επαιζα χωρις κανενα προβλημα τις ελαφρως χειροτερες εκδοσεις απο αυτες του ps.Κριμα που δεν υπηρχαν τα φορουμ τοτε ομως,για να εχουμε την δυνατοτητα να απολαυσουμε σημερα επικες κωλοντουμπες απο καποιους Segafans.(νυν sony haters) Φυσικα οταν εχεις και τις 2 κονσολες,η επιλογη της ελαφρως πιο καλης εκδοσης ειναι κατι απολυτα λογικο.Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Αλλο αυτο και αλλο να θεωρουμε υποδιαιστερη τεχνικα κονσολα το ps3,με βαση αυτες τις διαφορες.Κι ομως...πριν απο 1-2 χρονια αυτα διαβαζα εδω περα και οι περισσοτεροι συμφωνουσαν. 1. Fanboy ειναι αυτος που εχει διπλα standards που την μια και λεει οτι "τα γραφικα μετρανε - κοιτα εκει textures!OMG!OMG!" (exclusives) και την αλλη "meh..3 pixels παραπανω - ποιος ασχολειται με μικροδιαφορες στα γραφικα, εγω δεν βλεπω τπτ" (multiplatform). 2. To αστειο ειναι οτι ενω δεν εχεις 360 εχεις γνωμη για τις διαφορες αναμεσα στα multiplatform...ενδιαφερον. 3. Δεν πιστευω να ειπε κανεις (με λογικη) οτι το PS3 ειναι υποδιαιστερη τεχνικα κονσολα απο το 360 οσων αφορα το θεμα επεξεργαστικης δυναμης, στο θεμα της δομης, σχεδιασμου και ευκολιας ποργραμματισμου βεβαια αλλαζει η κουβεντα. 4. Μολις παρεις 360 κ θα εχεις πραγματικα γνωμη κ αποψη για αυτα που λες τοτε τα ξαναλεμε - κουραστικα να σε βλεπω να γραφεις τα ιδια κ τα ιδια χωρις να εχεις ιδεα για τι λεμε.
Xoxosis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο το ps3 στο θεμα του τεχνικου τομεα,οπως και των τιτλων.Δεν νομιζω να εχει να δωσει ακομα τπτ εκτως του GT5.Αν αναλογιστεις οτι για να φτιαξουν το gow3 εκαναν 6 χρονια οπως και το Gt5 καταλαβαινετε πως πρεπει να το εξαντλησαν το μηχανημα η, αντιμετωπιζουν τρομερα προβληματα. Δεν εισαι απογοητευμενος με παιχνιδια οπως halo3 , gow2 κλπ που σε τεχνικο τομεα ειναι κατω απο και απο του killzone2 , η με ενα forza 3 που δεν καταφερνει να ξεπερασει ενα παιχνιδι του 2007 οπως το gt prologue DEMON SOULS - UNCHARTED2 - KZ2 - HR - GOW3 απαρατηρητα , το ελληνικο buzz ομοιως Για πες μας τα απειρα exclusives του χβοχ απο το 2009 μεχρι σημερα , μονο 2 βρισκω που ξεχωριζουν halo odst και forza3 , και μονο το δευτερο αξιζει τα υπολοιπα ειναι multi (mass effect 2 - pc) Δεν νομιζω να εισαι σε θεση να μιλας για τεχνικο τομεα , αφου βλεπεις τα παντα με γυαλια XΒOX και οταν μας λες οτι inferno ειναι καλυτερο απο το gow3 Κλασσικος xboxακιας εισαι που υποστηριζει την κονσολα του , αλλα πηρε και ps3 για να παιζει τα exclusives του , οπως και αλλοι xboxakides Αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι εσεις οι xboxakides προσπαθειτε να μας πειτε οτι το 360 ειναι καλυτερη επιλογη , ενω την ιδια ωρα εχετε δωσει ενα σωρο λεφτα και εχετε παρει και το ps3 Αυτη την αντιφαση θελω να μου εξηγησετε ορισμενοι Και επιπλεον ειναι ΠΑΡΑΔΟΞΟ και ακατονοητο με την λογικη , καποιος που εχει δυο κονσολες να κατηγορει συνεχεια την μια πλευρα , αφου εχει ολα τα παιχνιδια και δεν του λειπει τιποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 1. Fanboy ειναι αυτος που εχει διπλα standards που την μια και λεει οτι "τα γραφικα μετρανε - κοιτα εκει textures!OMG!OMG!" (exclusives) και την αλλη "meh..3 pixels παραπανω - ποιος ασχολειται με μικροδιαφορες στα γραφικα, εγω δεν βλεπω τπτ" (multiplatform).2. To αστειο ειναι οτι ενω δεν εχεις 360 εχεις γνωμη για τις διαφορες αναμεσα στα multiplatform...ενδιαφερον. 3. Δεν πιστευω να ειπε κανεις (με λογικη) οτι το PS3 ειναι υποδιαιστερη τεχνικα κονσολα απο το 360 οσων αφορα το θεμα επεξεργαστικης δυναμης, στο θεμα της δομης, σχεδιασμου και ευκολιας ποργραμματισμου βεβαια αλλαζει η κουβεντα. 4. Μολις παρεις 360 κ θα εχεις πραγματικα γνωμη κ αποψη για αυτα που λες τοτε τα ξαναλεμε - κουραστικα να σε βλεπω να γραφεις τα ιδια κ τα ιδια χωρις να εχεις ιδεα για τι λεμε. 1.Aυτο δεν λεγεται fanboισμος αλλα λογικη.Οταν υπαρχουν μεγαλες διαφορες στα γραφικα λογικο ειναι να δεις διαφορα,οταν υπαρχουν μικρες,λογικο ειναι να μην δεις(να μην λαβεις υπ'οψη σου).Πχ δεν θα σου φερω ποτε ως παραδειγμα το Infamous ως συγκριση με το GTA ας πουμε,επειδη τυχαινει να εχει καλυτερα textures.Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω. Επισης..ποτε με ειδες να κανω ετσι?" τα γραφικα μετρανε - κοιτα εκει textures!OMG!OMG!" (exclusives) 2.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω προσβαση σε 360.Ουτε οτι ειμαι χαζος και δεν βλεπω τις διαφορες. 3.Δεν αναφερθηκα σε σενα.Εκτος αν καναμε μαζι συζητησεις πριν απο 1-2 χρονια και δεν το θυμαμαι.Οποτε δεν πηγαινε για σενα αυτο το σχολιο.Γνωριζω την αποψη σου. 4.βλεπε 2.
dr_thodt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αίσχος..και ψηνόμουνα να το πάρω http://www.youtube.com/watch?v=bM8hbeMzrZQ Τα καλα του να εχεις 360. Πραγματικα ειναι επος το παιχνιδι, οτι καλυτερο εχει βγει στο ειδος μαζi με το Ninja Gaiden Black κ DMC3. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mi-__g_iNZQ&feature=SeriesPlayList&p=32CE5C1672F52C73]http://www.youtube.com/watch?v=mi-__g_iNZQ&feature=SeriesPlayList&p=32CE5C1672F52C73[/ame] So viewtiful! <3
KleKoR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 το resident evil ειχε lead platform το ps3 και ηταν μεγαλες οι διαφορες. και οταν λεω μεγαλες, λεω τα μισα πραγματα στην οθονη. όχι, όχι και όχι...
dr_thodt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 1.Aυτο δεν λεγεται fanboισμος αλλα λογικη.Οταν υπαρχουν μεγαλες διαφορες στα γραφικα λογικο ειναι να δεις διαφορα,οταν υπαρχουν μικρες,λογικο ειναι να μην δεις(να μην λαβεις υπ'οψη σου).Πχ δεν θα σου φερω ποτε ως παραδειγμα το Infamous ως συγκριση με το GTA ας πουμε,επειδη τυχαινει να εχει καλυτερα textures.Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.Επισης..ποτε με ειδες να κανω ετσι?" 2.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω προσβαση σε 360.Ουτε οτι ειμαι χαζος και δεν βλεπω τις διαφορες. 3.Δεν αναφερθηκα σε σενα.Εκτος αν καναμε μαζι συζητησεις πριν απο 1-2 χρονια και δεν το θυμαμαι.Οποτε δεν πηγαινε για σενα αυτο το σχολιο.Γνωριζω την αποψη σου. 4.βλεπε 2. Eιπα εγω οτι εισαι χαζος? αν εσυ εχεις προσβαση σε 360 οπως λες και εχεις δει μεχρι τωρα μονο 0.001% διαφορα στα multiplatform υπαρχουν 2 περιπτωσεις ή οτι τα fanboy googles δεν σε αφηνουν να δεις πανω απο 0.001% ή προφανως δεν μπορεις να δεις/βλεπεις διαφορες σε ποιοτητα εικονας, textures και στο σημαντικοτερο απο ολα στο frame-rate, οποτε η δικια σου λογικη =/ λογικη. Bεβαια αν παρουμε παραδειγμα τα defense posts σου στο GoW3 για το frame-rate και το οτι θεωρεις οτι το ΝGΣ2 εχει μεγαλυτερη διαφορα στο PS3 απο οτι εχει το Bayonetta στο 360 μπορει οντως να συμβαινει κ το δευτερο. ---------- Προσθήκη στις 15:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ---------- όχι, όχι και όχι... Ναι, ναι, ναι. Οι διαφορες ειναι πιο θαμπη/χειροτερη εικονα λογω του QAA στο PS3 σε αντιθεση με το dynamic 0-4xAA στο 360, χαμηλοτερο frame-rate λογω trible buffering και πληρης απουσια μερικων effects.
skanjos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ghostbusters ???αυτο δεν ειναι fake Terminal Reality ftw,πρέπει να είναι οι πιο crappy devs ever,απορώ πως το καταφέρανε αυτό το πράγμα πραγματικά ,αν φυσικά δεν είπαν παπά στην αρχή,γιατί το psu δεν είναι και η πιο έγκυρη πηγή και ίσως το είπαν για να χαρούν τα ps3 fanboys και να κάνουν Hype το παιχνίδι,εγώ πάντος συμφωνώ με http://www.vgchartz.com/forum/thread.php?id=77126 δεν παίζει να είχε το ps3 lead platform με την καμία....δεν είναι λογικά τα αποτελέσματα του παιχνιδιού αν είχε lead το Ps3.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 αν εσυ εχεις προσβαση σε 360 οπως λες και εχεις δει μεχρι τωρα μονο 0.001% διαφορα στα multiplatform υπαρχουν 2 περιπτωσεις ή οτι τα fanboy googles δεν σε αφηνουν να δεις πανω απο 0.001% ή προφανως δεν μπορεις να δεις/βλεπεις διαφορες σε ποιοτητα εικονας, textures και στο σημαντικοτερο απο ολα στο frame-rate, οποτε η δικια σου λογικη =/ λογικη. Bεβαια αν παρουμε παραδειγμα τα defense posts σου στο GoW3 για το frame-rate και το οτι θεωρεις οτι το ΝGΣ2 εχει μεγαλυτερη διαφορα στο PS3 απο οτι εχει το Bayonetta στο 360 μπορει οντως να συμβαινει κ το δευτερο. Φιλε μου το 0,001 το εβαλα ετσι απλα για να δειξω οτι θεωρω μικρες τις διαφορες.Εκει κολλησες εσυ? Για τα υπολοιπα σε παραπεμπω στο ποστ 12394,γιατι βαριεμαι να τα ξαναγραφω τα ιδια. Τα defence ποστ μου,ηταν defence στην hater επιθεση σου στο παιχνιδι και τπτ παραπανω. Χμμ νομιζω οτι ναι βλεπω περισσοτερες διαφορες στο NG2. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=374623&page=14 Δεν υπαρχει αυτη η διαφορα στα textures στο Bayonetta και επισης το NGS2 του 360 δεν ειναι HD. ενδεικτικα http://www3.telus.net/public/dhwag/NG2vsSigma_03.jpg vs http://www3.telus.net/public/dhwag/NG2vsSigma_04.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις