Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το resident evil ειχε lead platform το ps3 και ηταν μεγαλες οι διαφορες. και οταν λεω μεγαλες, λεω τα μισα πραγματα στην οθονη.

Και ας μην μιλησουμε για το frame-rate...:confused:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
splinter cell conviction οσοι έχουν xbox 360 ας κατεβάσουν το game demo οσοι εχουν μονο ps3 καλα θα κανουν να το παιξουν στο pc τους όταν βγει αν και με το mouse θα ειναι αηδία...

Μολις το τερμάτισα το demo και μου άφησε γαμάτες εντυπώσεις.

Nαι οντως πολυ καλο το demo, σιγουρα διαφορετικο απο τα παλιοτερα παιχνιδια της σειρας με αρκετα περισσοτερη δραση αλλα εξισου καλο - εκτος του campaign εχει κ καποια multiplayer modes που φαινονται επισης πολυ αξιολογα. :-)

http://gamersyde.com/news_splinter_cell_conviction_multiplayer_experience-9020_en.html

Δημοσ.
Nαι οντως πολυ καλο το demo, σιγουρα διαφορετικο απο τα παλιοτερα παιχνιδια της σειρας με αρκετα περισσοτερη δραση αλλα εξισου καλο - εκτος του campaign εχει κ καποια multiplayer modes που φαινονται επισης πολυ αξιολογα. :-)

http://gamersyde.com/news_splinter_cell_conviction_multiplayer_experience-9020_en.html

Δεν με ενδιαφέρει και τοσο το multiplayer μπούχτισα να προσπαθώ να ειμαι σε ολα καλος :P

Ας ειναι μεγαλο και εντυπωσιακό οπως το demo του και το αγοράζω με το που βγει.

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο το ps3 στο θεμα του τεχνικου τομεα,οπως και των τιτλων.Δεν νομιζω να εχει να δωσει ακομα τπτ εκτως του GT5.

Αν αναλογιστεις οτι για να φτιαξουν το gow3 εκαναν 6 χρονια οπως και το Gt5 καταλαβαινετε πως πρεπει να το εξαντλησαν το μηχανημα η, αντιμετωπιζουν τρομερα προβληματα.

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφέρει και τοσο το multiplayer μπούχτισα να προσπαθώ να ειμαι σε ολα καλος :P

Εμμ..βασικα τα multiplayer modes ειναι κυριως co-op οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται να γινεις κ ιδιαιτερα καλος εφοσον θα εισαι στην ιδια ομαδα με καποιον φιλο.

Δημοσ.
Εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο το ps3 στο θεμα του τεχνικου τομεα,οπως και των τιτλων.Δεν νομιζω να εχει να δωσει ακομα τπτ εκτως του GT5.

Αν αναλογιστεις οτι για να φτιαξουν το gow3 εκαναν 6 χρονια οπως και το Gt5 καταλαβαινετε πως πρεπει να το εξαντλησαν το μηχανημα η, αντιμετωπιζουν τρομερα προβληματα.

Δυστηχώς ο προγραμματισμός στο PS3 είναι δύσκολος λόγο του περίεργου hardware του, εννοώντας τον επεξεργαστή. Στο 360 από την άλλη είναι πολύ πιο εύκολο και γι αυτό φτιάχνουν και τα multi-platform στο 360 κατα κύριο λόγο. Είναι ένα λάθος που έκανε η Sony και δεν σκοπεύει να το ξανακάνει στο PS4.

ΥΓ: Ας μην αρχίσουμε πάλι για το GT5 :P

Δημοσ.

Χρωστας σε κανεναν να γινεις καλος σε ολα τα Multiplayer games.Αραξε και απλα παίξε.Ουτε χειρότερος θα γίνεις ούτε καλύτερος.

Παίξε για να παίξεις!;)

Δημοσ.
Δυστηχώς ο προγραμματισμός στο PS3 είναι δύσκολος λόγο του περίεργου hardware του, εννοώντας τον επεξεργαστή. Στο 360 από την άλλη είναι πολύ πιο εύκολο και γι αυτό φτιάχνουν και τα multi-platform στο 360 κατα κύριο λόγο. Είναι ένα λάθος που έκανε η Sony και δεν σκοπεύει να το ξανακάνει στο PS4.

To ιδιο ειχε κανει και με το ps2 δυο φορες εκει συνεχιζει τις μαμακιες τις η sony.

Αν συμβει και το ιδιο στο ps4 μαλλον θα ειναι και το τελευταιο τις μηχανημα.

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ----------

Χρωστας σε κανεναν να γινεις καλος σε ολα τα Multiplayer games.Αραξε και απλα παίξε.Ουτε χειρότερος θα γίνεις ούτε καλύτερος.

Παίξε για να παίξεις!;)

ΛΟλ ρε τι να το κανω να παιξω για να παιξω οταν οσοι παιζουν online καιγονται στο ιδιο game ειναι οπως η dota πρεπει να την μαθεις για να διασκεδασεις...

Ελα απο το σπιτι μου να σου βαλω να παιξεις mk vs dc να δεις κατι παλικαρια τελειωμενα με 12000 games να παθεις πλακα :P

Δημοσ.
To ιδιο ειχε κανει και με το ps2 δυο φορες εκει συνεχιζει τις μαμακιες τις η sony.

Αν συμβει και το ιδιο στο ps4 μαλλον θα ειναι και το τελευταιο τις μηχανημα.

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ----------

ΛΟλ ρε τι να το κανω να παιξω για να παιξω οταν οσοι παιζουν online καιγονται στο ιδιο game ειναι οπως η dota πρεπει να την μαθεις για να διασκεδασεις...

Ελα απο το σπιτι μου να σου βαλω να παιξεις mk vs dc να δεις κατι παλικαρια τελειωμενα με 12000 games να παθεις πλακα :P

χα!Καλό!:-)

Δημοσ.
το resident evil ειχε lead platform το ps3 και ηταν μεγαλες οι διαφορες. και οταν λεω μεγαλες, λεω τα μισα πραγματα στην οθονη.

τούφα πρώτη φορά που σε πιάνω αδιάβαστο,συνήθως λες σωστά πράγματα, http://www.psu.com/Resident-Evil-5-dev--PS3-is-not-hard-to-develop-for-News--a0005884-p0.php το re5 είχε σαν lead platform το Pc και μεταφέρθηκε σε ps3/360 και όλοι ξέρουμε οτι το Pc είναι πολύ πιο κοντά στο 360 απότι στο ps3.

τα multi είναι καλύτερα ΠΑΝΤΑ στο lead platform .δεν πρόκειτε να ξοδέψουν χρήματα και χρόνο για να κάνουν τέλεια ή καλύτερη μεταφορά ,γιατί δεν τους συμφαίρει.

Δημοσ.

Το ζητημα ειναι η μεταφορα να ειναι αξιολογη και οχι Bayonetta. Εχω παιξει το Star Ocean 4 (παραδειγμα) και στα 2 μηχανηματα για περιπου 2 ωρες το καθενα και δεν καταλαβα διαφορα μεταξυ τους απο οπτικη αποδοση και επιδοση. Τετοιες διαφορες μαλιστα, not a problem αν το content ειναι περισσοτερο στην αργοπορημενη εκδοση.

Τωρα παπατζιες τυπου Bayonetta, συγνωμη αλλα κοκκινη καρτα στην Sega. Στο μελλον θα προσεχω. Δηλαδη πως αφησαν να κυκλοφορησει αυτο το πραγμα στο PS3? Και στο κατω κατω, γαμω το κερατο μου, το bayonetta ειναι ενα απο τα παιχνιδια -λογους- που ηθελα να παρω τελικα κονσολα. Περιμενω ειτε patch ειτε νεα εκδοση πριν παω σε αγορα στο PS3 (και ελπιζω να μην βγει το 2 μεχρι τοτε). Αν δεν ερθει ποτε αυτο τοτε δεν ειμαι εγω αυτος που θα χασει.

Δημοσ.
τούφα πρώτη φορά που σε πιάνω αδιάβαστο,συνήθως λες σωστά πράγματα, http://www.psu.com/Resident-Evil-5-dev--PS3-is-not-hard-to-develop-for-News--a0005884-p0.php το re5 είχε σαν lead platform το Pc και μεταφέρθηκε σε ps3/360 και όλοι ξέρουμε οτι το Pc είναι πολύ πιο κοντά στο 360 απότι στο ps3.

τα multi είναι καλύτερα ΠΑΝΤΑ στο lead platform .δεν πρόκειτε να ξοδέψουν χρήματα και χρόνο για να κάνουν τέλεια ή καλύτερη μεταφορά ,γιατί δεν τους συμφαίρει.

οκ λαθος μου

modern warfare 2 : http://community.eu.playstation.com/t5/Call-of-Duty/PS3-Lead-Platform-For-Modern-Warfare-2/m-p/7403275/message-uid/7403275

Δημοσ.

Από όσα έχω διαβάσει δεν είναι να πάρεις παιχνίδι απο τη sega για ps3..στο xbox360 βγάζουν καλές εκδόσεις ενώ παράλληλα για την έκδοση του ps3 είναι απαράδεκτα τα πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...