Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό είναι ατάκα του ίδιου του Πέτρου και είχε μπει ένα σχετικό στοίχημα εδώ και κάτι αιώνες. Μάλιστα αν διαβάσεις και το link θα σου κοπεί το γέλιο γιατί θα καταλάβεις ποιός είναι owned ;)

mia xara katalaba mhn fobasai, opos kai oloi...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
en antithesh me sas poy paizete ena paixnidi, kai to kleinete grhgora to foyrnaki sas mhpos kai piasei fotia, emeis afhnoyme tis konsoles mas anoixtes gia edbomades h kai mhnes.

Το δικό σου δεν κάηκε όταν έκανες Folding την τρίτη μέρα που το είχες πάρει?? ή θυμάμαι λάθος...

Δες το Gamerscore(40000) μου και θα καταλάβεις πόσα χρόνια δουλεύει το δικό μου και δεν έχει πάθει τίποτα...

Δημοσ.

πω-πω slay ανοιξες πολλα μετωπα και οι κατραπακιες πεφτουνε βροχη.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μην ξεχασεις να κοιταξεις καλα το θεμα του gaf (http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1832470&postcount=7062),

στο οποιο εστησες μονος σου το δοκανο και πηδησες μεσα

:lol:

τελικα βλεπω οτι δεν αλλαξανε πολλα απο την μεταπηδηση σου στην νεα playstation εποχη.

παλιοτερα καποιοι παιζανε 360 και εσυ επαιζες @@ στο ps2 και τους κοροϊδευες,

τωρα παλι καποιοι παιζουνε 360 kai esy παιζεις παλι @@, αλλα στο ps3 αυτη τη φορα, και παλι κοροϊδευεις..

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Το δικό σου δεν κάηκε όταν έκανες Folding την τρίτη μέρα που το είχες πάρει?? ή θυμάμαι λάθος...

Δες το Gamerscore(40000) μου και θα καταλάβεις πόσα χρόνια δουλεύει το δικό μου και δεν έχει πάθει τίποτα...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

Απο το πολυ folding το επαθε...μην πας να δημιουργησεις εντυπωσεις φιλε!

Απο folding το γυρισε σε exploding!:P

Δημοσ.

οχι στο vs360 topic! εκει θα χαθει.

ο slay μου εκανε προσωπικη επιθεση.

αν μεταφερθει καπου, αιτουμαι να δημιουργηθει petran Vs Slay topic

τουλαχιστον μεχρι να απαντησει ο owned slay :lol::lol:

<<mia xara katalava, mi fovasai, opos kai oloi>> :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
en antithesh me sas poy paizete ena paixnidi, kai to kleinete grhgora to foyrnaki sas mhpos kai piasei fotia, emeis afhnoyme tis konsoles mas anoixtes gia edbomades h kai mhnes.

Είμαι σίγουρος ότι την αφήνετε ανοιχτή μήνες... στο dashboard.

Δημοσ.

ma ne to forza einai poli pio mprosta me 8 atoma on line kai 16 to gt me pio liga autokinita kai pisres me pio liges katigories agonos,ti na to kani to wrc kai tin f1 katigoria me gt tv nea dedomena kai alla diafora to fortza einai i korifi ton korifon.gelasame pali me ton petran

Δημοσ.
ma ne to forza einai poli pio mprosta me 8 atoma on line kai 16 to gt me pio liga autokinita kai pisres me pio liges katigories agonos,ti na to kani to wrc kai tin f1 katigoria me gt tv nea dedomena kai alla diafora to fortza einai i korifi ton korifon.gelasame pali me ton petran

Καλά εσύ γέλα.... άμα ακούγατε καμιά φορά και κανέναν και δεν ήσασταν τυφλά fanboys, να είσαι σίγουρος ότι το ps3 θα είχε πολλά παραπάνω να δώσει σήμερα.

Δημοσ.
Καλά εσύ γέλα.... άμα ακούγατε καμιά φορά και κανέναν και δεν ήσασταν τυφλά fanboys, να είσαι σίγουρος ότι το ps3 θα είχε πολλά παραπάνω να δώσει σήμερα.

Καλα εσυ απαντας... εδω ο ανθρωπος εχει συγκινηθει τοσο πολυ με τους υπαρχωντες τιτλους του PS3 που τους εχει βαλει και στην υπογραφη του να καμαρωνει...:mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...