Pytzamarama Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 burnout/eternal sonata/tales of vesperia/star ocean 4/final fantasy xiii είναι μερικά. Μερικα? Υπαρχουν κι αλλα? Κανενα πλην του FF και του BO που να μην βγηκαν ενα χρονο μετα?
skanjos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μερικα? Υπαρχουν κι αλλα? Κανενα πλην του FF και του BO που να μην βγηκαν ενα χρονο μετα? πόσο απο αυτά που είναι καλύτερα στο 360 είχαν lead platform το ps3? όπου το κάνουν Port το παιχνίδι είναι φυσικό να γίνει χειρότερο ,έστω και για λίγο,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε αυτό μερικοί?ή νομίζετε οτι ξοδέυουν το άποιρο χρήμα/χρόνο για να κάνουν το πορτ τέλειο? και στην τελική το ίδιο παιχνίδι θα είναι, αν είναι να κάνετε gloat κάντε το για exclusive παιχνίδια που δεν μπορεί να τα παίξει ο κάτοχος της άλλης κονσόλας.όσο για το θέμα console graphics king δεν το πέρνει πλέον το 360,και δεν είναι κακό αυτό(την προηγούμενη γενιά είχε τα καλύτερα γραφικά)δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό τα γραφικά,αλλα μην ακούμε κάθε εβδομάδα "α αυτό το παιχνίδι που τώρα έρχεται τα περνάει όλα" μας τα κάνετε τσουρέκια και μόλις βγαίνει "ε εντάξυ αρκετα καλά γραφικά έχει..... . ήταν το geow2 top τώρα θα είναι το geow3 τουχρόνου(το οποίο θα μαξαρίσει και το 360 ,δεν περιμένω κάτι καλύτερο στο Lifespan του 360,ειδικά αν ασχολιθεί και με ναταλ),και απο μούλτι το crysis,όχι να βγάζουν κάποιοι το Metro2033 top ,ε αυτά βλέπουν κάποιοι και γελάνε.αν θέλετε τόσο πολύ λίγο καλύτερα γραφικά δίπλα είναι τόσα μαγαζιά πάντε αγοράστε και ενα ps3/pc ,μην μας πρίζετε κάθε τρεις και λίγο με τα σουπερ υποτιθέμενα grafix kingz
Antretng Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εγώ δεν έχω καταλάβει, τελικά ο κόσμος αγοράζει κονσόλες με βάσει το που θα διασκεδάσει ή έστω θα βρει καλύτερα γραφικά κατά μέσο όρο ή τελικά αγοράζει με βάσει το ποια κονσόλα έχει μεγαλύτερα όρια; Απλά επειδή βλέπω ότι στο τέλος εδώ μέσα έχουμε γίνει όλοι αναλυτές και χάνουμε την ουσία. Για παράδειγμα δεν με νοιάζει το Bayoneta για ποιο λόγο είναι καλύτερο στο xbox... με νοιάζει μόνο το που είναι καλύτερο (xbox 360). Επίσης δεν με νοιάζει το αν θα κατάφερνε το xbox να αποδώσει τα ίδια γραφικά στο killzone 2 αν έβγαινε στο xbox.... το θέμα είναι το που μπορείς να το βρείς (ps3)
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Εγώ δεν έχω καταλάβει, τελικά ο κόσμος αγοράζει κονσόλες με βάσει το που θα διασκεδάσει ή έστω θα βρει καλύτερα γραφικά κατά μέσο όρο ή τελικά αγοράζει με βάσει το ποια κονσόλα έχει μεγαλύτερα όρια;Απλά επειδή βλέπω ότι στο τέλος εδώ μέσα έχουμε γίνει όλοι αναλυτές και χάνουμε την ουσία. Για παράδειγμα δεν με νοιάζει το Bayoneta για ποιο λόγο είναι καλύτερο στο xbox... με νοιάζει μόνο το που είναι καλύτερο (xbox 360). Επίσης δεν με νοιάζει το αν θα κατάφερνε το xbox να αποδώσει τα ίδια γραφικά στο killzone 2 αν έβγαινε στο xbox.... το θέμα είναι το που μπορείς να το βρείς (ps3) Αμφιβάλλω αν ο κόσμος που ποστάρει καθημερινά εδώ αγοράζει κονσόλες. Πόσο μάλλον παιχνίδια και στις δύο πλατφόρμες ώστε να μπορεί να παπαγαλίζει τις διαφορές εδώ. C/p, σκόρπιες γραμμές απο κάνα site και λίγη υπερβολή. Δές το σαν Γαύρους και βάζελους που μαλώνουν για την "ομαδάρα" αλλα δεν πάνε ποτέ γήπεδο και πόσο μάλλον δεν έχουν παίξει ποτέ μπάλα...
darklordvader77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 +1.... (Όποιος μπαίνει στο Oott/ομάδες κατάλαβε)
Antretng Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μα αυτό ακριβώς θέλω να πω. Η ερώτηση είναι ρητορική δυστυχώς. Εντάξει είπαμε, πλάκα έχει το flame, αλλά μέχρι ενός ορίου. Οι μισοί εδώ μέσα είναι οικονομικοί αναλυτες και οι άλλοι μισοί προγραμματιστές . Και όταν κάποιος ασχολείται με κάποιο απο τα δύο και διαβάσει αυτό εδώ το topic... ε θα ξεχάσεις και τα λίγα που ξέρεις (όχι δεν είμαι προγραμματιστής... μη με γιαουρτώσετε )
dr_thodt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 burnout/eternal sonata/tales of vesperia/star ocean 4/final fantasy xiii είναι μερικά. Eκτος του FFXIII που εχει μεγαλη διαφορα τα υπολοιπα ειναι καλυτερα σε γραφικα ή σε content? συνεχιζεις να βαζεις το Star Ocean στην λιστα επειδη εχει anime menus κ Jap VA ενω εχει χειροτερα γραφικα? seriously? Eπισης το Tales οf Vesperia εκτος του οτι εχει βγει μονο Ιαπωνια μεχρι στιγμης κ απο οτι ξερω δεν εχει ανακοινωθει κατι για Ευρωπη/Αμερικη τρεχει σε sub-HD αναλυση στο PS3 (1280*576 w/ QAA) σε αντιθεση με την εκδοση του 360 που τρεχει κανονικα στα 720p (1280*720 w/ 2xMSAA). Eπισης ενα link με καποιο αρθρο που να μας δειχνει την ανωτεροτητα του Burnout Paradise στο PS3? απο οτι εχω δει κ εχω διαβασει ολοι μιλανε για ενα απο τα καλυτερα multiplatform games τεχνικα χωρις διαφορες αναμεσα στις 2 εκδοσεις. Star Ocean 4 comparison: 360: PS3: VS: ---------- Προσθήκη στις 11:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:32 ---------- Εγώ δεν έχω καταλάβει, τελικά ο κόσμος αγοράζει κονσόλες με βάσει το που θα διασκεδάσει ή έστω θα βρει καλύτερα γραφικά κατά μέσο όρο ή τελικά αγοράζει με βάσει το ποια κονσόλα έχει μεγαλύτερα όρια; Απλά επειδή βλέπω ότι στο τέλος εδώ μέσα έχουμε γίνει όλοι αναλυτές και χάνουμε την ουσία. Για παράδειγμα δεν με νοιάζει το Bayoneta για ποιο λόγο είναι καλύτερο στο xbox... με νοιάζει μόνο το που είναι καλύτερο (xbox 360). Επίσης δεν με νοιάζει το αν θα κατάφερνε το xbox να αποδώσει τα ίδια γραφικά στο killzone 2 αν έβγαινε στο xbox.... το θέμα είναι το που μπορείς να το βρείς (ps3) Για αυτο το λογο καποιοι εδω μεσα εχουν κ τα 3 μηχανηματα, για να μπορουν να παιξουν τις καλυτερες εκδοσεις των multiplatform και ολα τα exclsuives - επισης που ειναι το κακο με την συζητηση για γραφικα/ανωτερες εκδοσεις κ.λ.π.? τετοιου ειδους συζητησεις υπαρχουν απο εποχη SNES-Mega Drive και νωριτερα...
skanjos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 content >>>>> graphics http://www.gamepro.com/article/features/164688/ps3-vs-xbox-360-ports-the-cold-hard-truth-page-2-of-4/ burnout better on ps3 linkified μάλλον ξεχνάς οτι το ps3 είναι region free.θα έρθει και αμερική ευρώπη το tales έτσι και αλλιώς και το γεγονός οτι έχει extra character/bosses το κάνει την better version. όσο για το star ocean 4 japanese voice >>>>>>>> 3 pixels.μόνο όσοι το έχουν παίξει καταλαβαίνουν το γιατί(το ίδιο ισχύει και για το ffxiii το jap voice είναι must ).δεν περιμένω όμως κάποιοι να καταλάβουν ,αν δεν σαρέσουν τα jrpgs δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το japanese voice σε αυτά.
dr_thodt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 content >>>>> graphics http://www.gamepro.com/article/features/164688/ps3-vs-xbox-360-ports-the-cold-hard-truth-page-2-of-4/ burnout better on ps3 linkified μάλλον ξεχνάς οτι το ps3 είναι region free.θα έρθει και αμερική ευρώπη το tales έτσι και αλλιώς και το γεγονός οτι έχει extra character/bosses το κάνει την better version. όσο για το star ocean 4 japanese voice >>>>>>>> 3 pixels.μόνο όσοι το έχουν παίξει καταλαβαίνουν το γιατί(το ίδιο ισχύει και για το ffxiii το jap voice είναι must ).δεν περιμένω όμως κάποιοι να καταλάβουν ,αν δεν σαρέσουν τα jrpgs δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το japanese voice σε αυτά. Καταρχην το Paradise εχει dedicated servers και στην εκδοση του 360 ετσι κ αλλιως ολοι οι online τιτλοι της EA τρεχουν στους δικους της servers..οποτε τι εμεινε? πιο γρηγορα friend invites κ join games που πατσαραν μετα στο 360? Ειλικρινα ακομα κ σαν τρελος fan των JRPG's που εισαι θα προτεινες σε καποιον να παρει την εκδοση του SO4 στο PS3 με το Jap VA στην διπλασια/τριπλασια τιμη που μπορει να βρει την εκδοση του 360 με plus τα καλυτερα γραφικα? Δεν νομιζω οτι θα αξιζε την διαφορα στα χρηματα. Οσο για το Tales of Vesperia: 1. δεν εχει ανακοινωθει για USA/Europe εκτος αν εχω χασει επεισοδια. 2. Region Free ειναι αλλα ειναι κ 100% japanese με τιμη αρκετα υψηλη για import..οποτε αν ξερεις ιαπωνικα ή αν θελεις να περασεις 120 ωρες απο την ζωη σου διπλα σε ενα translation FAQ σιγουρα ειναι η καλυτερη εκδοση (απο content) του PS3. Στην ουσια ψαχνεις με τα χιλια ζορια να βρεις 5-6 τιτλους που οι μισοι για κατι καλυτερο που εχουν εχουν κ 3 χειροτερα...
Antretng Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Για αυτο το λογο καποιοι εδω μεσα εχουν κ τα 3 μηχανηματα, για να μπορουν να παιξουν τις καλυτερες εκδοσεις των multiplatform και ολα τα exclsuives - επισης που ειναι το κακο με την συζητηση για γραφικα/ανωτερες εκδοσεις κ.λ.π.? τετοιου ειδους συζητησεις υπαρχουν απο εποχη SNES-Mega Drive και νωριτερα... Για αυτό το λόγο, ή για να προχωράνε στο αγαπημένο τους χόμπι, τα συγκριτικά; Ειδικά η σημερινή γενιά κονσολών (με εξαίρεση το wii) προσφέρουν πάνω κάτω ίδια πράγματα... ίδιο target group έχουν. Μπορεί ναι μεν η μία να μην έχει κάποιο exclusive, όμως σίγουρα θα έχει κάτι αντίστοιχο και η άλλη. Απλά θέλω να θυμίσω ότι το gaming είναι ένα χόμπι από μόνο του. Επίσης δεν βρίσκω κακό την ανταλλαγή απόψεων.. όμως ορισμένες φορές χάνουμε λίγο το μέτρο πιστεύω. Όλο συζητήσεις του στυλ "αν και αν" γίνονται πλέον εδω μέσα.... ε και εγώ σας λέω "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ταν τρόλεϊ"
darhe13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 ρε σκαντζο ξεκολλα με το metro2033 ειναι παιχνιδαρα λεμε..κ τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα...το παιξες μια ωρα κ βγαινεις κ λες αηδιες..
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 πόσο απο αυτά που είναι καλύτερα στο 360 είχαν lead platform το ps3?όπου το κάνουν Port το παιχνίδι είναι φυσικό να γίνει χειρότερο ,έστω και για λίγο,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε αυτό μερικοί?ή νομίζετε οτι ξοδέυουν το άποιρο χρήμα/χρόνο για να κάνουν το πορτ τέλειο? και στην τελική το ίδιο παιχνίδι θα είναι, αν είναι να κάνετε gloat κάντε το για exclusive παιχνίδια που δεν μπορεί να τα παίξει ο κάτοχος της άλλης κονσόλας.όσο για το θέμα console graphics king δεν το πέρνει πλέον το 360,και δεν είναι κακό αυτό(την προηγούμενη γενιά είχε τα καλύτερα γραφικά)δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό τα γραφικά,αλλα μην ακούμε κάθε εβδομάδα "α αυτό το παιχνίδι που τώρα έρχεται τα περνάει όλα" μας τα κάνετε τσουρέκια και μόλις βγαίνει "ε εντάξυ αρκετα καλά γραφικά έχει..... . ήταν το geow2 top τώρα θα είναι το geow3 τουχρόνου(το οποίο θα μαξαρίσει και το 360 ,δεν περιμένω κάτι καλύτερο στο Lifespan του 360,ειδικά αν ασχολιθεί και με ναταλ),και απο μούλτι το crysis,όχι να βγάζουν κάποιοι το Metro2033 top ,ε αυτά βλέπουν κάποιοι και γελάνε.αν θέλετε τόσο πολύ λίγο καλύτερα γραφικά δίπλα είναι τόσα μαγαζιά πάντε αγοράστε και ενα ps3/pc ,μην μας πρίζετε κάθε τρεις και λίγο με τα σουπερ υποτιθέμενα grafix kingz το resident evil ειχε lead platform το ps3 και ηταν μεγαλες οι διαφορες. και οταν λεω μεγαλες, λεω τα μισα πραγματα στην οθονη.
dr_thodt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Για αυτό το λόγο, ή για να προχωράνε στο αγαπημένο τους χόμπι, τα συγκριτικά; Ειδικά η σημερινή γενιά κονσολών (με εξαίρεση το wii) προσφέρουν πάνω κάτω ίδια πράγματα... ίδιο target group έχουν. Μπορεί ναι μεν η μία να μην έχει κάποιο exclusive, όμως σίγουρα θα έχει κάτι αντίστοιχο και η άλλη. Απλά θέλω να θυμίσω ότι το gaming είναι ένα χόμπι από μόνο του. Επίσης δεν βρίσκω κακό την ανταλλαγή απόψεων.. όμως ορισμένες φορές χάνουμε λίγο το μέτρο πιστεύω. Όλο συζητήσεις του στυλ "αν και αν" γίνονται πλέον εδω μέσα.... ε και εγώ σας λέω "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ταν τρόλεϊ" Ωραια ολα αυτα που λες και συμφωνω αλλα δεν καταλαβαινω που κολλαει με τις συγκρισεις των multiplatform games? η κουβεντα ξεκινησε απο καποιον που δεν εχει δει προφανως στη ζωη του 360 λεγοντας πραγματα που δεν ισχυουν ενω μερικοι εχουμε την πολυτελεια ή την τρελα αν θες να εχουμε κ τις 2 κονσολες εχοντας μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για τα 2 μηχανηματα - που ειναι το κακο να σταματησουν οι ανακριβειες? οπως ειπες κ νωριτερα δεν ειμαστε εδω για να ξεχασουμε αυτα που ξερουμε αλλα ισως κ να μαθουμε κατι που δεν ξερουμε - αλλο που εδω μεσα εκτος του mindless trolling εχουμε κ μερικους που λενε οτι του κατεβει χωρις κανενα επιχειρημα που στις περισσοτερες περιπτωσεις αν του πεις το αντιθετο σε βγαζει κ τρελο π.χ. εισαι troll επειδη βλεπεις διαφορα αναμεσα σε 30-60fps, online play = trial & error, η ταδε κονσολα εχει καλυτερα games επειδη το λεω εγω και αλλα τετοια διαμαντια. ---------- Προσθήκη στις 12:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:22 ---------- ρε σκαντζο ξεκολλα με το metro2033 ειναι παιχνιδαρα λεμε..κ τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα...το παιξες μια ωρα κ βγαινεις κ λες αηδιες.. Μου ηρθε σημερα το παιχνιδι και πραγματικα με αυτα που διαβασα απο τον skanjos ειμαι ακομα πιο περιεργος να δω το παιχνιδι...αισχρα γραφικα? απειρο screen tearing ,frame drops και απαισια textures?
Antretng Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Καλά εγώ δεν μίλησα αποκλειστικά για κάποιον... αλλά γενικά για το πως πάει η συζήτηση. Anyway, μια απλή παρένθεση έκανα. Συνεχίστε
Street-Fighter Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 splinter cell conviction οσοι έχουν xbox 360 ας κατεβάσουν το game demo οσοι εχουν μονο ps3 καλα θα κανουν να το παιξουν στο pc τους όταν βγει αν και με το mouse θα ειναι αηδία... Μολις το τερμάτισα το demo και μου άφησε γαμάτες εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις