xrest Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 οπως τα λεει ο pytza.ενας stalker clone oυσιαστικα.ενα πολυ ποιοτικο παιχιδι.και αρκετα challenging.φυσικα μη μου συγκρινετε την 360vers με την pc...παντα μιλαμε στο μετρο του δυνατου για τις κονσολες
Xoxosis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Aπο οσα διαβαζω και βλεπω τις απαιτησεις , το metro μαλλον θα ξεπερασει το crysis στα γραφικα στο pc
dr_thodt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 έπαιξα το metro2033 καλά πλάκα με κάνετε ,απαίσιο είναι και στα γραφικά,δεν ξέρω για την βερσιον του pc αλλα στο 360 είναι χάλι ,άποιρο screen tearing ,frame drops και απαίσια textures. διαφορές 360/pc Mου κανει εντυπωση...τοσο χαλια βγηκε και τοσο μεγαλη διαφορα οι δικες σου εντυπωσεις με αυτες που εχω διαβασει μεχρι τωρα (impressions/reviews) που δεν αναφερουν πουθενα προβλημα στο frame-rate και λενε τα καλυτερα για τα γραφικα..αυριο θα το εχω στα χερια μου - ειμαι περιεργος να δω τα τοσο απαισια γραφικα.
hollow_83 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Απαισια δεν ειναι, απλα δεν ειναι και τεχνολογικο επιτευγμα κοιτωντας το Killzone πχ. Θελω να πιστευω οτι το XBOX μπορει και καλυτερα.
Pytzamarama Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 H μηχανη ειναι PC. Ακομα και το AA δεν ειναι το κλασικο 2MSAA του 360 αλλα καποια custom υλοποιηση της εταιρειας!!! Yπο τετοιες συνθηκες, ομιλουμε για ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ port, ενα Stalker on steroids. Τι θα πρωτο-προλαβουμε να παιξουμε στο ξμποχκούτι και φετος λεγω!!!
klainmaingr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Eιχε wireless controller το Saturn? πραγματικα δεν το ηξερα. http://thesaturnjunkyard.blogspot.com/2008/08/sega-saturn-ir-pads.html A ρε Sega μας εχεις ληψει... Οσο για το Dolby Digital κ εκει εχεις δικιο, αλλη μια καινοτομια απο την MS που μου ξεφυγε. Αν δεν κάνω λάθος έμπαινε και βιδωτό joystick επάνω στο σταυρό. ΤΕΡΑΣΤΙΟ χειριστήριο. Ιδιαίτερα αυτό με το μοχλάκι ήταν άντε γειά.
dreaming123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το χειριστήριο δίνονταν μαζί με το Nights into Dreams.
skanjos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 εγώ το δοκίμασα το μέτρο 2033 και άδικα ο ντόρος που είχε γίνει πάντος.το κάνανε hype το παιχνίδι μόνο για τα visuals και ούτε αυτά δεν εντυποσιάζουν(στο 360)ούτε gears2 δεν αγγίζει.η εικόνα που είχα κάνει λινκ ήταν η απόδειξη για το screen tearing στην 360 βέρσιον,όσο για το framedrop όσοι το παίξετε θα το δείτε σε ορισμένες καταστάσεις. βασικά κατι ακούγεται και για gears 3 αυτές τις μέρες για 2011 απρίλιο release ,άντε να έρθει η ε3 να δούμε κάνα τέτοιο καλό νέο
Pytzamarama Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Και κανα Framedrop να εχει, τι εγινε? PC μηχανη ειναι (στα 720p με ΑΑ) Eδω ολοι οι multi τιτλοι στο PS3 βουτανε στα μονοψηφιοα καρε. Θα επρεπε να αυτοκτονησουν οι κατοχοι του ή να παιζουν τους 3 αξιολογους τεχνικα τιτλους? Το Metro2033 ειναι πολυ δυνατος τιτλος και χαιρομαι που καποιοι developers απο το πουθενα χτισανε τετοιο παιχνιδι!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Eδω ολοι οι multi τιτλοι στο PS3 βουτανε στα μονοψηφιοα καρε. Παιζει να ειναι και εικονες που απλα αλλαζουν ανα λεπτο.λολ Τεσπα στα multiplatform υπαρχουν απειροελαχιστες διαφορες.Τo ιδιο ισχυει και για τα multi που ειναι καλυτερα στο ps3.
skanjos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Και κανα Framedrop να εχει, τι εγινε? PC μηχανη ειναι (στα 720p με ΑΑ)Eδω ολοι οι multi τιτλοι στο PS3 βουτανε στα μονοψηφιοα καρε. Θα επρεπε να αυτοκτονησουν οι κατοχοι του ή να παιζουν τους 3 αξιολογους τεχνικα τιτλους? Το Metro2033 ειναι πολυ δυνατος τιτλος και χαιρομαι που καποιοι developers απο το πουθενα χτισανε τετοιο παιχνιδι! δεν συμφωνώ , ενα μέτριο fps είναι (τουλάχιστον στις 3 ώρες που είμαι μέσα,και δεν περιμένω να περνάει τις 10 ώρες campaign,οπότε δεν ελπίζω για κάτι καλύτερο). πάντος mass effect 2/geow 2 >>>>>>> metro2033 στα γραφικά,και φυσικά καμία σχέση με killzone 2. ελπίζω το crysis 2 να τα καταφέρει καλύτερα στις κονσόλες για να δούμε μια διαφήμιση για το move [ame]http://www.youtube.com/watch?v=w0puP8nrIU8&feature=player_embedded[/ame] γιατί δεν το κάνουν focus σε minigames ,αφού δεν πρόκειται να είναι καλό για άλλα παιχνίδια όπως το ναταλ και το wiimote,τσάμπα ο παπάς που πουλάνε,ξέρει ο κόσμος ήδη απο το wii σε τι είδους παιχνίδια είναι καλός αυτός ο χειρισμός.ελπίζω τουλάχιστον να μην ασχοληθούν πολύ με αυτές τις motion μπούρδες. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2010 από skanjos
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παιζει να ειναι και εικονες που απλα αλλαζουν ανα λεπτο.λολ Τεσπα στα multiplatform υπαρχουν απειροελαχιστες διαφορες.Τo ιδιο ισχυει και για τα multi που τυχαινει να ειναι καλυτερα στο ps3. Μπολταρα το fixed σημειο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μπολταρα το fixed σημειο. Δεν σε καταλαβα.Ποια η διαφορα?
Antretng Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Στην συχνότητα προφανώς εννοεί ο ikaruga. Ότι έχει ελάχιστα multi το ps3 που είναι ανώτερα. (απλή μετάφραση κάνω... μη βαράτε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις