Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xoxosis εθελοτυφλείς και γενικεύεις υπερβολικά.

Αν εσύ θεωρείς ότι ο λόγος που πούλησε το wii ήταν τα παιδικά games... απέδειξες πόσο troll είσαι. Και επί gamcube ίδια games είχε... γιατί δεν βγήκε τότε νικήτρια;

Αλλά ξέχασα, για σένα άλλη κονσόλα δεν υπάρχει πέραν του playstation :lol:

Δυο είναι οι σημαντικότερες εταιρείες από άποψη καινοτομιών. Sega και Nintendo. Κρίμα που έκλεισε η Sega αλλά ευτυχώς συνεχίζει η Nintendo και δεν έγινε μια από τα ίδια με τις υπόλοιπες.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν ξέρω αν μίλησες... δεν με ενδιαφέρει. Εγώ μιλάω για τον μέσο όρο των sony fanboys και τα σχόλια περί wii. Όπως επίσης είναι άδικο να θεοποιείς μια εταιρεία (όχι να μην την αγοράζεις... έτερον εκάτερον) η οποία ακολουθεί την πεπατημένη και μόνο.

Το ποστ μου εκανες quote ομως:P

Ουτε εμενα με ενδιαφερει,αν αλλοι θεοποιουν το move.

Δεν ειναι καθολου αδικο ομως να ακολουθεις μια εταιρια που σου προσφερει παραδοσιακα το καλυτερο προιον.Επιλογη λεγεται αυτο.Το αν θα την θεοποιησεις για αυτον τον λογο,εξαρταται απο τον καθενα.Αλλα να μην την συμπαθησεις το θεωρω δυσκολο.

Το αν ακουλουθει την πεπατημενη...δεν συμφωνω καταρχην,αλλα και δεν με ενδιαφερει στο κατω κατω σαν gamer.

Δημοσ.

BTW μιας κ ειμαστε σε retro φαση σημερα βγηκε επιτελους στο XBLA το Perfect Dark HD στους 800 ποντους.

Downloading now! :-D

---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:25 ----------

Το ποστ μου εκανες quote ομως:P

Ουτε εμενα με ενδιαφερει,αν αλλοι θεοποιουν το move.

Δεν ειναι καθολου αδικο ομως να ακολουθεις μια εταιρια που σου προσφερει παραδοσιακα το καλυτερο προιον.Επιλογη λεγεται αυτο.Το αν θα την θεοποιησεις για αυτον τον λογο,εξαρταται απο τον καθενα.Αλλα να μην την συμπαθησεις το θεωρω δυσκολο.

Το αν ακουλουθει την πεπατημενη...δεν συμφωνω καταρχην,αλλα και δεν με ενδιαφερει στο κατω κατω σαν gamer.

:rolleyes:

Mιλαμε για πολυ μεγαλο comeback της SDF...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mιλαμε για πολυ μεγαλο comeback της SDF...

SDF ειναι να θεωρεις τα ps1 και ps2 το καλυτερο προιον την εποχης?

Ταραχτηκε η SHF συνείδηση σου με αυτη την αποκαλυψη?:rolleyes:

Δημοσ.
Xoxosis εθελοτυφλείς και γενικεύεις υπερβολικά.

Αν εσύ θεωρείς ότι ο λόγος που πούλησε το wii ήταν τα παιδικά games... απέδειξες πόσο troll είσαι. Και επί gamcube ίδια games είχε... γιατί δεν βγήκε τότε νικήτρια;

Αλλά ξέχασα, για σένα άλλη κονσόλα δεν υπάρχει πέραν του playstation :lol:

Δυο είναι οι σημαντικότερες εταιρείες από άποψη καινοτομιών. Sega και Nintendo. Κρίμα που έκλεισε η Sega αλλά ευτυχώς συνεχίζει η Nintendo και δεν έγινε μια από τα ίδια με τις υπόλοιπες.

Γιατι το ps2 ειχε περισσοτερα παιδικα παιχνιδια , γιατι νομιζεις οτι πουλαει ακομα το παλαιολιθικο ps2 το 2010 ?

Επειδη οι μονοι το αγοαραζουν ειναι οι γονεις για τα παιδακια τους και πιστεψε με ειναι μεγαλο το ποσοστο

Η sega ειναι καλυτερη εταιρια στο τομεα των arcade μηχανηματων στις αιθουσες ηλεκτρονικων , στο τομεα των κονσολων δεν θα λεγα κατι το τρομερο , ετυχε να ειχα και megadrive και 32X αργοτερα με το 3d virtual fighter & racing 3d , δεν θα λεγα οτι μου εκανε την τρελη εντυπωση , οσο το doom τοτε παιχνιδι σταθμος στα fps

Την μεγαλυτερη εντυπωση μου εχει κανει το ps , με το grand turismo και παιχνδια ταινιες οπως wing commander για οσους τα θυμουνται

http://images.google.gr/images?hl=el&source=hp&q=wing+commander+3&oq=&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&ei=veigS4GXENDDsga32NSrDA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCoQsAQwAw

Cinematic game τοτε ηταν τελειως πρωτοποριακο και μας εκανε τεραστια εντυπωση πως αποτυπωνοταν μια ταινια με αληθινους ηθοποιους σε ενα παιχνιδι

Αυτα ειναι τεχνολογια ;)

Δημοσ.

Ρε παίδες,πιο πριν υπηρχαν τα ασυρματα.. είχα πάρει απ το Continent (Νυν Carrefour της γειτονιας μου τοτε) Infrared joypad για το Megadrive/Master System στην αστρονομικη τιμη (τοτε) των 30.000 Δρχ. Τώρα δε θυμαμαι αν ηταν το 94 ή το 95..

Δημοσ.

Ναι, όντως...αυτο που ειχα εγω ειχε IR. Και δεν επιανε ώρες-ώρες η κ@ριολα! αλλα για τα τοτε δεδομενα ηταν εντυπωσιακο να χεις χειριστηριο και να μη γινεται χαμος με το καλωδιο..!

edit: Να συμπληρωσω πως την αξιοπιστια/ευχρηστια/αυτονομια μπαταριας 40+ ωρες δε μου την προσεφερε κανενα αλλο χειριστηριο περα απ το φοβερο Wavebird του Gamecube..

Δημοσ.
SDF ειναι να θεωρεις τα ps1 και ps2 το καλυτερο προιον την εποχης?

Ταραχτηκε η SHF συνείδηση σου με αυτη την αποκαλυψη?:rolleyes:

Eσυ αναφερεσαι στο θεμα του software των PSX και PS2? γιατι εδω κ ποση ωρα μιλαμε καθαρα για hardware. :rolleyes:

Επισκέπτης
Δημοσ.

H τοποθετηση μου ηταν ξεκαθαρη( ή μπορει να νομιζα οτι ηταν),διοτι μιλησα για επιλογη.

Δεν ειναι καθολου αδικο ομως να ακολουθεις μια εταιρια που σου προσφερει παραδοσιακα το καλυτερο προιον.Επιλογη λεγεται αυτο.

Δεν θα μπορουσα να επιλεξω μια κονσολα με βαση μονο το hardware.Χωρις αυτο να σημαινει οτι τα ps-ps2,δεν ειχαν αξιολογο hw.Aρα για το συνολο ποιοτητας μιλαω.

Δημοσ.

έπαιξα το metro2033 καλά πλάκα με κάνετε ,απαίσιο είναι και στα γραφικά,δεν ξέρω για την βερσιον του pc αλλα στο 360 είναι χάλι ,άποιρο screen tearing ,frame drops και απαίσια textures.

διαφορές 360/pc

metro_2033_vgl93.jpg

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το Metro.

Custom PC μηχανη απο μικρο Ρωσσικο dev team που τρεχει στο 360 στα 720p με ΑΑ.

Ωραιοτατα graphics (λιγο οι φατσες θελανε δουλεια αλλα μαλλον μιλαμε για μικρη ομαδα προγραμματιστων), τρελος ηχος και ηδη κυκλοφορησε patch που διορθωνει αρκετα πραγματα.

Αλλο ενα εξαιρετικο FPS για το 360...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...