Antretng Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Οπως?Η δονηση?Nα φανταστω οτι η MS δεν αντεγραψε σε αυτην την περιπτωση. επισης Και δόνηση... και σκανδάλες... και μοχλό... τα πάντα έχει αντιγράψει η Sony. Τόσα χρόνια στην gaming σκηνή και έχουμε φτάσει να συγκρίνουμε τις καινοτομίες της με τη σχετικά νέα στο χώρο Microsoft. Αν θες την γνώμη μου και οι δύο μια απο τυα ίδια είναι, αλλά ε όχι να θεοποιούμε και την sony επειδή αντιγράφει.
aris1986 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 1)Θα επρεπε να υπήρχανε πατεντες hardware οπως με τα λογισμικα και τα software σε τετοια θέματα για να ειστε ικανοποιημένοι. 2)Θα πέσει πολυ το Wii αμα βγαλει η Sony το Μοve γιατι θα βγάλει και ''σοβαρα'' και παιδικα παιχνίδια με εννοείται καλύτερα γραφικα και ρεαλιστικα(ακόμα και καρτουνίστικα θα είναι πιο ωραία).Μπορουσε το wii να χε τα καλύτερα μεσα και απο Hardware και απο τα παντα(ας μην είχε blueRay χεστηκαμε) αλλα ειναι μια αναβαθμισμενη εκδοση του GameCube.Kαι η πλακα ειναι οτι παντοτε ειχε καλυτερο hardware απο αλλες αντιστοιχες κονσολες(SNES,Ν64,GameCube). Τωρα περι κλοπης ας τα αφήσουμε αυτα.Ετσι ήταν μια ζωή.Το Θέμα ειναι τι υπηρεσίες και αγαθά απολαμβανουμε εμεις οι υπερκαταναλωτές/καταναλωτές απο τον ''πολεμο'' των εταιριών.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 1)Θα επρεπε να υπήρχανε πατεντες hardware οπως με τα λογισμικα και τα software σε τετοια θέματα για να ειστε ικανοποιημένοι. 2)Θα πέσει πολυ το Wii αμα βγαλει η Sony το Μοve γιατι θα βγάλει και ''σοβαρα'' και παιδικα παιχνίδια με εννοείται καλύτερα γραφικα και ρεαλιστικα(ακόμα και καρτουνίστικα θα είναι πιο ωραία).Μπορουσε το wii να χε τα καλύτερα μεσα και απο Hardware και απο τα παντα(ας μην είχε blueRay χεστηκαμε) αλλα ειναι μια αναβαθμισμενη εκδοση του GameCube.Kαι η πλακα ειναι οτι παντοτε ειχε καλυτερο hardware απο αλλες αντιστοιχες κονσολες(SNES,Ν64,GameCube). Τωρα περι κλοπης ας τα αφήσουμε αυτα.Ετσι ήταν μια ζωή.Το Θέμα ειναι τι υπηρεσίες και αγαθά απολαμβανουμε εμεις οι υπερκαταναλωτές/καταναλωτές απο τον ''πολεμο'' των εταιριών. Αυτο ξαναπεστο, ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι και ποιος εβγαλε τι καποτε και θα πρεπει να "χαλιεμαι" κιολας γι αυτο. Ειπαμε, καποιος εχει οραμα και cohones και υλοποιει αυτο που εχει οραματιστει και αλλος προσπαθει να παρει απο τα ετοιμα. Δεν ειναι κακο αυτο στο χωρο αρκει η "αντιγραφη" να ειναι το ιδιο καλη ή και καλυτερη. Τωρα το αν το move πετυχει ή οχι ειναι αλλο θεμα. Το Wii παντως δεν θα πατωσει να εισαι σιγουρος. Θα ριξει την τιμη του ακομα χαμηλοτερα (οπως επρεπε να εχει γινει εδω και καιρο αλλα ειχε χαρη η ελειψη ανταγωνισμου) και η nintendo θα βγαλει τα βαρια casual οπλα της σε συνδιασμο με κατι παιχνιδια Metroid other M και Zelda και Mario Galaxy 2 για να κρατησει εμας τους "παλιους" σε πληρη ικανοποιηση (κακα τα ψεματα γι αυτο την αγορασαμε την κονσολα εμεις κιολας). Win-win κατασταση δηλαδη.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 όπως τα analog μήπως;...δεν σου είπα ότι δεν έχει αντιγράψει η MS αλλά που κολλάει αυτό στην κουβέντα;...δλδ πόσο τραγικό είναι που σχολίασα την κλοπή της SONY (αλλά μιλάμε για copy paste ρε παιδί μου, κράτα έστω τα προσχήματα) και μου αναφέρεις πάλι την MS, όπως πριν και με το Natal...δεν ξεκίνησα κανά ποστ που να λέω ότι η Sony κλέβει ιδέες ενώ η MS όχι...μιλάμε για Sony defence force κανονικά ε;...θίξαμε τα αφεντικά Tα analog μαλιστα...(ο αλλος παρακατω λεει τις σκανδαλες λολ).Γιατι δεν βαζεις και την χρηση CD.Το γκρι χρωμα του PS1.To οτι ειχε καπακι για να βαζεις CD? Οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι αστεια επιχειρηματα.Μιλαμε για εξελιξη,την οποια ηταν αδυνατο να μην ακολουθησει οχι μονο η sony αλλα ολες οι εταιριες.SEGA,MS. Tωρα εσυ ως sony Hater βλεπεις οτι κλεβει η sony.Δεν μου κανει εντυπωση. Φυσικα και βαζω μεσα την MS στο θεμα(και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν την κατηγορω οπως ειδες) μπας και καταλαβεις οτι εχεις κολλημα με την sony.Aφου δεν ειδα να βλεπεις κλοπες απο κει μερια.Οποτε ασε τα περι Sony Defence Force. και πες είχε την τεχνολογία, γιατί δεν την λάνσαρε με το PS3 και περίμενε την Nintendo;....είναι τραγικό να βλέπεις SONY και MS την στιγμή που απευθύνονταν εξαρχής σε διαφορετικό κοινό από την Nintendo (και πολλές φορές κατέκριναν αυτό το casual-friendly ύφος), να προσπαθούν κάποια χρόνια μετά να αρπάξουν από την πίτα...δεν μου αρέσει δλδ αυτό το πράγμα πως να το κάνουμε;...(είδες κατηγόρησα και την MS, έπεσες από τα σύννεφα; ) To ειχα κανει πολυ πριν απο σενα(για την sony)χωρις να πιεστω ιδιαιτερα,αλλα μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφω. Με λιγα λογια συμφωνω μαζι σου στο παραπανω. Το μονο που πραγματικα ''εκλεψε'' ηταν το θαρρος(που δεν ειχε) να υποστηρίξει περισσοτερο μια τετοια κινηση πλεον μετα την εμπορικη επιτυχια του Wii. PS2.Κανεις δεν βρισκει μια τετοια κινηση ως γαματη' date='αλλα ως κινηση για να βγαλουν καποια χρηματα παραπανω.Εσυ πιστευεις το ιδιο για το Natal?[/quote']
Antretng Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 @PDS13 (όνομα και αυτό ) ψέμματα είναι φίλε μου; Και εγώ δεν βγήκα να κατηγορήσω την sony... αλλά ε όχι να βλέπω να την παινεύουμε κιόλας επειδή κλέβει... Ακόμη και το cd, που κανονικά δεν αποτελεί καινοτομία αλλά λογική εξέλιξη, η πρώτη που το εισήγαγε και πάλι δεν ήταν η Sony αλλά η Sega. Φυσικά όπως είπα δεν αποτελεί καινοτομία αλλά λογική εξέλιξη, αλλά έχει τύχει να διαβάσω μέχρι και αυτό στα υπερ από ορισμένους sonakides. Κακα τα ψέμματα η Sony δεν είναι καινοτόμα εταιρεία. Δύο εταιρίες πρόσφεραν καινοτομίες, η Nintendo και η sega. Όλα τα άλλα είναι για να τρολλάρουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 @PDS13 (όνομα και αυτό ) ψέμματα είναι φίλε μου; Και εγώ δεν βγήκα να κατηγορήσω την sony... αλλά ε όχι να βλέπω να την παινεύουμε κιόλας επειδή κλέβει... Ακόμη και το cd, που κανονικά δεν αποτελεί καινοτομία αλλά λογική εξέλιξη, η πρώτη που το εισήγαγε και πάλι δεν ήταν η Sony αλλά η Sega. Φυσικά όπως είπα δεν αποτελεί καινοτομία αλλά λογική εξέλιξη, αλλά έχει τύχει να διαβάσω μέχρι και αυτό στα υπερ από ορισμένους sonakides. Κακα τα ψέμματα η Sony δεν είναι καινοτόμα εταιρεία. Δύο εταιρίες πρόσφεραν καινοτομίες, η Nintendo και η sega. Όλα τα άλλα είναι για να τρολλάρουμε. Ε μα εκει το θεμα.Δεν κλεβει,οπως δεν κλεβουν και οι αλλες εταιριες. Το CD δεν βγηκε πρωτα σε ps,αλλα εχει σημασια? Η Sony ειναι καινοτομα εταιρια,οπως και οι εταιριες που αναφερεις.Μην μπουμε σε αυτη την διαδικασια,γιατι τελικα δεν ειμαι εγω αυτος που εχω την αναγκη να μειωσω καποια εταιρια. Ολες εχουν προσφερει κατι στο gaming.Ποσο μαλλον η sony που το εφερε σε ολα τα σπιτια με το ps1.
Antretng Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Sorry, αλλά gaming για σένα είναι μόνο κονσόλες; Ή μήπως μέσα στο gaming βάζεις και την αναπαραγωγή ταινιών; Και ξανα sorry, πιστεύεις ότι αν αντί της sony είχαμε τη sega θα χε μεγάλη διαφορά; Δες τώρα την MS που χει το ίδιο target group με τη Sony... δηλαδή αν δεν υπήρχε η Sony θα υπήρχε κάποια άλλη. Αυτής της άποψης είμαι χωρίς να λέω ότι δεν αξίζει να πάρει κάποιος ps3. Έτερον εκάτερον. Το αστείο πάντως είναι ρε φίλε ότι εκεί που χλευάζατε το motion controlling ξαφνικά αρχίζατε να το παινεύετε. Εύγε!!!
dr_thodt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 @PDS13 (όνομα και αυτό ) ψέμματα είναι φίλε μου; Και εγώ δεν βγήκα να κατηγορήσω την sony... αλλά ε όχι να βλέπω να την παινεύουμε κιόλας επειδή κλέβει... Ακόμη και το cd, που κανονικά δεν αποτελεί καινοτομία αλλά λογική εξέλιξη, η πρώτη που το εισήγαγε και πάλι δεν ήταν η Sony αλλά η Sega. Φυσικά όπως είπα δεν αποτελεί καινοτομία αλλά λογική εξέλιξη, αλλά έχει τύχει να διαβάσω μέχρι και αυτό στα υπερ από ορισμένους sonakides. Κακα τα ψέμματα η Sony δεν είναι καινοτόμα εταιρεία. Δύο εταιρίες πρόσφεραν καινοτομίες, η Nintendo και η sega. Όλα τα άλλα είναι για να τρολλάρουμε. Ας ριξουμε μια ματια στις καινοτομιες τα τελευταια 15 χρονια: Analog stick: Nintendo 64 Rumble: Nintendo 64 Online Multiplayer: Dreamcast 480p/VGA support: Dreamcast Ηeadset support @ online mp: Dreamcast (Alien Front Online) Motion Controls με την μορφη που βλεπουμε σημερα: Dreamcast (Sega Bass Fishing) Cross platform online play: Dreamcast Web Browser: Dreamcast K&M support: Dreamcast Wireless controller: Gamecube Standard HDD: Microsoft Achievements: Microsoft Aν μου ξεφυγε κατι συμπληρωστε.
Pytzamarama Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Wireless controller: Saturn Analog stick: Παιζεται μεταξυ Ν64 και Saturn (NightS controller) για καποιες μερες DolbyDigital: Microsoft
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Και ξανα sorry, πιστεύεις ότι αν αντί της sony είχαμε τη sega θα χε μεγάλη διαφορά; Δες τώρα την MS που χει το ίδιο target group με τη Sony... δηλαδή αν δεν υπήρχε η Sony θα υπήρχε κάποια άλλη. Αυτής της άποψης είμαι χωρίς να λέω ότι δεν αξίζει να πάρει κάποιος ps3. Έτερον εκάτερον. Γιατι εγω τι σου λεω τοση ωρα?Για ολες τι υποτιθεμενες αντιγραφες. Το αστείο πάντως είναι ρε φίλε ότι εκεί που χλευάζατε το motion controlling ξαφνικά αρχίζατε να το παινεύετε. Εύγε!!! λολ.Ποτε εγραψα κατι τετοιο.Εχεις φαντασια μου φαινεται ... ps.Δεν εχω μπει ποτε στην λογικη της λιστας.Τωρα οι haters που νομιζετε οτι η sony μονο να κλεβει ξερει συνεχιστε.
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 εγω γιατι θυμαμει wireless απο εποχες 8bit? η αυτα ηταν infrared? + modem ειχε και το saturn
Xoxosis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Xoxosis δεν εχει καμια σημασια αυτο που λες. Το βασικο ειναι οτι οποια μορφη controller και αν κρατας στα χερια σου αυτη τη στιγμη απο την Nintendo προηλθε. Το ιδιο και για τα μελλοντικα σου παιχνιδια. Δεν ειναι αρχαια προιστορια για να το συζητησουμε κιολας. Απλα πραγματα. Απλα εκει που ειναι τωρα η Sony k MS η Nintendo ηταν χρονια πριν. Δε λες παλι καλα που υπαρχει και μια εταιρια που παιρνει τετοια ρισκα και εχουμε τοσο καλα αποτελεσματα σε γενικες γραμμες στον χωρο? Αν δεν υπηρχε αυτη ισως δεν υπηρχε gaming περα απο το PC σημερα απο καμια εταιρια. Αλλωστε και αυτο που ξερεις ως ονομα Playstation ως add-on του Snes ξεκινησε τη ζωη του. Tα παντα ξεκινησαν απο τους Personal Computers (amiga 500 - atari st) αν θες να μιλησουμε για gaming , τα μοναδικα 16 bit συστηματα τη δεκατεια του 80 , οταν τα pc ηταν ακομα στις σπηλιες Δυστυχως η commodore επεσε απο τους γνωστους αγνωστους microsoft με τα windows Ειναι τελειως λαθος η λογικη να παιρνουμε την προιστορια εφευρεσεων και να αφοριζουμε τους υπολοιπους Λες και οι εφευρετες ΙΣΤΟΡΙΚΑ δεν αντιγραφουν ο ενας τον αλλον ,με αυτη τη λογικη το wirelless δεν ειναι των κονσολων αλλα του Nikola Tesla που ανακαλυψε πρωτος τα ραδιοκυματα (πολυ πιο πριν απο τον marconi) ,ρομποτικη το πρωτο τηλεκατευθυνομενο του εμφανιστηκε στα τελη του 19 αιωνα Η αναφορα στο παρελθον ειναι καλη μονο για την ιστορια Επι του παροντος η microsoft με σημερινο xbox δεν προσφερε καμια καινουργια καινοτομια , ανυπραξια hdmi , blu ray , blutooth χειρηστηρια , touch buttons , wifi καρτες , νεα format ηχου (dts ma) , 3d support Ολα τα παραπανω υπαρχουν στο playstation 3 , μερικα απο αυτα ενσωματωθηκαν στις επομενες κονσολες του xbox To σημερινο xbox ειναι προβληματικο μηχανημα , το πιο ζημιαρικο στην ιστορια των κονσολων (rrod54%) , με απαρχιωμενο οπτικο μεσο (dvd) και μια φτηνη κατασκευη , σε ενα προσφατο σιδηροδρομικο ατυχημα της fed περσυ στις usa , καταστραφηκε ενα ολοκληρο φορτιο xbox χιλιαδες κοσνολες Υπολογιστηκε τοτε το μεσο κοστος του ενος xβox360 στα 91 δολλαρια Mε τετοια κατασκευη οπως του xbox , με περιορισμενα χαρακτηριστικα και hardware δεν μπορει να μιλανε ΚΑΠΟΙΟΙ για τεχνολογια. Οι πωλησεις δεν μετρανε μπρος στην ποιοτητα , αλλα οφειλουμε να πουμε οτι μεγαλο ποσοστο πωλησεων του xbox οφειλεται σε 2 λογους α) η συντριπτικη πλειοψηφια των xbox users , κατα μεσο ορο εχουν το λιγοτερο 2 ως 3 κονσολες στην κατοχη τους , οταν ο ps user εχει μονο μια και λογω RROD β) η αντιγραφη παιχνιδιων βοηθησε περαιτερω τις πωλησεις , αφου μειωσε σημαντικα το κοστος του software , γιαυτο και ο καθενας χρηστης εχει το λιγοτερο απο 2 κονσολες στην κατοχη του , μια για online και μια για αντιγραφες Οπως εγινε αλλωστε και με τα παλιοτερα playstation που συνεχιζουν να πουλανε λογω των αντιγραφων και κυριως απο το γεγονος οτι προτιμουνται απο ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ σαν target group Μη ξεχναμε οτι τα παιδια αποτελεουν το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας στην πιτα των πωλησεων , σε σχεση με τους ενηλικους gamers Ο λογος που το wii πουλαει σαν τρελο
Pytzamarama Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 εγω γιατι θυμαμει wireless απο εποχες 8bit? η αυτα ηταν infrared? + modem ειχε και το saturn Μιλαμε μαλλον για πιο Mainstream φαση. Aλλωστε πχ οnline ειχε και το MegaDrive, downloadable content ειχε και το NES, wireless ειχε και το 2600 @Xoxosis Tα πραγματα ξεκινησαν ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τα 16Bit...
Antretng Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 λολ.Ποτε εγραψα κατι τετοιο.Εχεις φαντασια μου φαινεται ... ps.Δεν εχω μπει ποτε στην λογικη της λιστας.Τωρα οι haters που νομιζετε οτι η sony μονο να κλεβει ξερει συνεχιστε. Δεν ξέρω αν μίλησες... δεν με ενδιαφέρει. Εγώ μιλάω για τον μέσο όρο των sony fanboys και τα σχόλια περί wii. Όπως επίσης είναι άδικο να θεοποιείς μια εταιρεία (όχι να μην την αγοράζεις... έτερον εκάτερον) η οποία ακολουθεί την πεπατημένη και μόνο.
dr_thodt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Wireless controller: SaturnAnalog stick: Παιζεται μεταξυ Ν64 και Saturn (NightS controller) για καποιες μερες DolbyDigital: Microsoft Eιχε wireless controller το Saturn? πραγματικα δεν το ηξερα. http://thesaturnjunkyard.blogspot.com/2008/08/sega-saturn-ir-pads.html A ρε Sega μας εχεις ληψει... Οσο για το Dolby Digital κ εκει εχεις δικιο, αλλη μια καινοτομια απο την MS που μου ξεφυγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις