GrandGamer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Aλλο ενα "διαμαντι" απο τον grandgamer που πιθανοτατα εχει προβλημα ορασης. Καλώς. Εγώ πάω στοίχιμα ότι άμα σου δείξω το ίδιο πράγμα στα 40 fps και στα 60 δεν θα καταλάβεις τίποτα. Τώρα εσύ λέγε ότι θες.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Καλώς. Εγώ πάω στοίχιμα ότι άμα σου δείξω το ίδιο πράγμα στα 40 fps και στα 60 δεν θα καταλάβεις τίποτα. Τώρα εσύ λέγε ότι θες. Μην πηγαινεις στοιχημα φιλε μου γιατι εισαι λαθος.Τα 40 με τα 60 εχουν διαφορα και μαλιστα μεγαλη .Μην επιμενεις ...Εδω διαφορες βλεπεις απο τα 60 στα 70 ...
timekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Επίσης διαφορά βλέπεις σε πολλά πράγματα (χμ.....) μόλις πας από τα 30 στα 31 (για ηλικία μιλάω.... ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Καλώς. Εγώ πάω στοίχιμα ότι άμα σου δείξω το ίδιο πράγμα στα 40 fps και στα 60 δεν θα καταλάβεις τίποτα. Τώρα εσύ λέγε ότι θες. γιατί μου φαίνεται ότι εσύ δεν εννοείς average αλλά σταθερά frames?
john2gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Η διαφορά φαίνεται και στα στα8ερά fps. Το γεγονός ότι είναι playable στα 30fps κάτι (constant 30fps χωρίς σκαμπανεβάσματα), δεν σημαίνει ότι είναι το smooth experience των 60fps. Και την διαφορά την καταλαβαίνουν αρκετοί εδώ και καιρό (ειδικά όταν έχεις υψηλό 'camera sensitivity')! PS: Όπως το ίδιο ισχύει και στα animations. Κάνουν μπαμ τα animations/physics animations των Halo1/Bioshock αντιστοίχως, που είναι στα 30fps
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Για να διευκρηνήσω κάτι, δεν μιλάω για πτώση από 60 fps στα 30, αυτό φυσικά και το καταλαβαίνεις. Μιλάω καθαρά για το ίδιο πράγμα σε 60 fps και σε 30. Άμα δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά, όχι να λες και πόσα frames είναι. Μία μίκρη διαφόρα σαφώς και υπάρχει αλλά πως καταλαβαίνεις ότι είναι 60 και όχι 45 πχ. εχεις δικιο http://www.boallen.com/fps-compare.html
dr_thodt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Καλώς. Εγώ πάω στοίχιμα ότι άμα σου δείξω το ίδιο πράγμα στα 40 fps και στα 60 δεν θα καταλάβεις τίποτα. Τώρα εσύ λέγε ότι θες. Απο εκει που ελεγες οτι δεν φαινεται η διαφορα απο τα 30fps στα 60fps τωρα πηγαμε στα 40fps λες κ θα αλλαξει κατι, μα κ φυσικα φαινεται η διαφορα αλλα απο οτι βλεπω εσυ συνεχιζεις τα δικα σου...τελικα μερικοι δεν αλλαζουν με τιποτα. ---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:08 ---------- εχεις δικιο http://www.boallen.com/fps-compare.html Πολυ ομορφο παραδειγμα. 60fps = <3 *bookmarked*
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ασε βρε dr troll που εχει διαφορα για τα 48 με τα 52.4 fps ελεγα ε?
GrandGamer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Απο εκει που ελεγες οτι δεν φαινεται η διαφορα απο τα 30fps στα 60fps τωρα πηγαμε στα 40fps λες κ θα αλλαξει κατι, μα κ φυσικα φαινεται η διαφορα αλλα απο οτι βλεπω εσυ συνεχιζεις τα δικα σου...τελικα μερικοι δεν αλλαζουν με τιποτα. Οπωσδήποτε στα 30 υπάρχει μία ευδιάκριτη αλλά ΜΙΚΡΗ διαφορά διότι τα 30 είναι το όριο ουσιαστικά. Στα 40+ όμως πολύ δύσκολα φένεται η διαφορά αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα το ένα με το άλλο. Εννοείται τώρα ότι άμα μιλάμε για διαφορά 40 fps με 100 σε καινούργιες οθόνες με turbo κάρτα κλπ ε χαρήκαμε εννοείται πως φένεται.
Xoxosis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πιασαμε το παραδειγμα του god of war που ειναι οτι καλυτερο συνολικα σχεδον σε ολους τους τεχνικους τομεις και δεν κοιτανε μερικοι που καυχιονται για ΠΟΙΟΤΗΤΑ, παιζωντας παιχνιδια τυπoυ halo , gears of wars κλπ ξεπερασμενα και απαρχιωμενα σε ολους τους τομεις (γραφικα - animation - εφφε) με frame rate 30 Γραφικα και τεχνικο τομεα οπως εχουν τα exclusive του ps3 , δεν προκειται να ΔΕΙΤΕ στο 360 , ειδαμε ηδη ποσο πισω ειναι ακομα που δεν μπορεσαν ουτε καν με το forza του 2009 να αγγιξουν παιχνιδι του 2007 (gt5 prologue) Βασικα εδω παλευουν να πιασουν το killzone 2 Σε αυτη τη γενια το ps3 κυριαρχησε με σχετικη ανεση στην ποιοτητα , εναντι του xbox που οπως αποδεικνεεται εχει πολυ πιο αδυναμο hardware
GrandGamer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ας φύγουμε από το θέμα τον fps και ας γυρίσουμε στο κυρίως θέμα. [ame=http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-sony/63190]Move![/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 dual wield vibrator? (οεο)
papeipa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Απο προχθες παιζω το metro 2033,τεχνολογικα ειναι διαμαντακι,το ειδε κανενας αλλος?
skanjos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 dual wield vibrator? (οεο) τώρα με το ps3 πέρνεις ενα wii δώρο .σαν τις πίτσες και οι κονσόλες
dr_thodt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Απο προχθες παιζω το metro 2033,τεχνολογικα ειναι διαμαντακι,το ειδε κανενας αλλος? Eχω ακουσει τα καλυτερα για τον τεχνικο τομεα του συγκεκριμενου παιχνιδιου, οι περισσοτεροι μιλανε για ενα πολυ αξιολογο port σε αντιθεση με καποια "λαγωνικα" εδω μεσα που μυριζοντουσαν κακο port...αν μπορεις να μας πεις 2-3 πραγματακια με περισσοτερες λεπτομερειες για το παιχνιδι ακομα καλυτερα. Oσο για τα νεα motion controllers το μονο που εχω να πω ειναι οτι ελπιζω η Sony και η MS να πατωσουν με τις παπαριες που προσπαθουν να προωθησουν - το Wii μας φτανει κ παραφτανει για τον συγκεκριμενο τομεα..αλλα κλασσικα θελουν κ αυτοι κομματι απο την "πιτα". ---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:40 ---------- ασε βρε dr troll που εχει διαφορα για τα 48 με τα 52.4 fps ελεγα ε? Καλα δεν ντρεπεσαι να βαζεις τετοια "troll" sites για παραδειγμα? Αφου εγω δεν βλεπω διαφορα τοτε δεν υπαρχει κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις