ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Πιο troll(ελπίζω) απάντηση δεν έχω ξαναδεί. Η διαφορά μεταξή 30 και 60 fps φένεται με δυσκολία με γυμνό μάτι και γενικά πάνω από 30-40 fps δύσκολα τα καταλαβαίνεις. Για να καταλάβεις τη διαφορά πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα. Προσωπικα την διαφορα την βλεπω σε καθε παιχνιδι αλλα υπαρχουν παιχνιδια που η διαφορα μεταξυ 30 - 60 κανει τρομερο μπαμ.
skanjos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Πιο troll(ελπίζω) απάντηση δεν έχω ξαναδεί. Η διαφορά μεταξή 30 και 60 fps φένεται με δυσκολία με γυμνό μάτι και γενικά πάνω από 30-40 fps δύσκολα τα καταλαβαίνεις. Για να καταλάβεις τη διαφορά πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα. επειδή παίζω wow χρόνια και έχω αλλάξει 3 pc απο τότε που το ξεκίνησα έχω να πω πως φαίνονται οι διαφορές.όταν ξεκίνησα wow το έτρεχα με 10fps σε ανοιχτούς χώρους που δεν παιζόταν το παιχνίδι,μετά απο μια αναβάθμιση στα 30fps οπου νόμιζα οτι ήμουν θεός ένα πράγμα τεράστια διαφορά και ήταν σαν να παίζω άλλο παιχνίδι,στην τελευταία αναβάθμιση πέρισυ το παιχνίδι τρέχει στα 70fps σε ανοιχτούς χώρους πάντα,η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο 10-30 αλλα πάλι είναι σαν να παίζεις διαφορετικό παιχνίδι. την διαφορά την βλέπεις με γυμνό μάτι χαλαρά και στα 40-60 fps τώρα για όσους τους πείραξε οτι πάει το gow3 στα 30 fps ώρες ώρες ας κοιτάξουν και το ffxiii που η 360 βέρσιον πάει χαλαρά κάτω απο 20fps σε ανοιχτές περιοχές όπως η gran pulse έτσι και έχει πάνω απο 5 τέρατα στην οθόνη. στην τελική μην τα θέλουμε και όλα δικά μας ,οι συγκεκριμένες κονσόλες είναι hardware outdated πλέον και πρέπει πραγματικά να απορούμε πως παίζουν το mass effect2 και το uncharted2 και όχι να κάνουμε nitpicking στα 60-30 fps,που ναι μεν είναι προσόν αλλα όχι gamebreaking
ultralisk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Η διαφορά μεταξή 30 και 60 fps φένεται με δυσκολία προφανώς και αστειεύεσαι έτσι?...μπαμ κάνει η διαφορά μεταξύ 30 και 60 όπως διάβασες και από τους παραπάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Πιο troll(ελπίζω) απάντηση δεν έχω ξαναδεί. Η διαφορά μεταξή 30 και 60 fps φένεται με δυσκολία με γυμνό μάτι και γενικά πάνω από 30-40 fps δύσκολα τα καταλαβαίνεις. Για να καταλάβεις τη διαφορά πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα. η διαφορά μεταξύ avg 30fps και avg 60fps είναι εμφανής...
JimChris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φιλικη απαντηση-ερωτηση Yπαρχει κανενας αλλος τροπος εκτος απο τα ματια μας για να καταλαβουμε περιπου το frame-rate? εσυ δεν βλεπεις διαφορα αναμεσα σε ενα παιχνιδια που τρεχει στα 30fps και σε ενα παιχνιδι που τρεχει στα ~60fps? π.χ. MGS3 με MGS2 ή Resistance:FoM με CoD4? Οχι και για αυτο ρωτησα
GrandGamer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Τι λέτε ρε παιδιά! Τι frameερώμετρα είστε όλοι σας ρε; μπράβο! άλλη φορά άμα θέλω να δω στα πόσα fps τρέχουν τα games μου θα ανεβάζω video στο web και θα ρωτάω εσάς.
Antretng Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μόνο ένας στραβός δεν βλέπει διαφορά απο 30 σε 60 fps. Μιλάμε για τα διπλάσια frames. Εκτός αν δεν ασχολείσαι πολύ με gaming οπότε δεν έχει εκπαιδευτεί το μάτι σου. Αν έχεις pc παίξε ένα game, με low ρυθμίσεις ώστε να παει 60 και μετά με τόση ποιότητα ώστε να πέσει στα 30. Αν δεν δεις διαφορά, τότε εσύ τρολλάρεις ή απλά θέλεις γυαλιά.
giorgos147 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μόνο ένας στραβός δεν βλέπει διαφορά απο 30 σε 60 fps. Εγώ πάλι γιατί γνωρίζω ότι το μάτι μπορεί να δει έως 16Frames/Second;
Antretng Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ πάλι γιατί γνωρίζω ότι το μάτι μπορεί να δει έως 16Frames/Second; Τόσα μπορεί να δεις... ρωτάς όμως αν το μάτι αν θα συμπέσει με τα frames του παιχνιδιού Όπως και να χει, αν εχεις παίξει ποτά pc game, μου εξηγείς γιατί ρίχνουμε αναλύσεις και ποιότητα αφού υποτίθεται δεν βλέπουμε διαφορα; Τράβα παίξε ένα game με 16 fps και αν αντέξεις να παίξεις, γράψε μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Εγώ πάλι γιατί γνωρίζω ότι το μάτι μπορεί να δει έως 16Frames/Second; βλέπει παραπάνω αλλά το θέμα είναι ότι μιλάμε για σταθερά, στα games τα frames δεν είναι σταθερά αλλά average...οπότε όπως καταλαβαίνεις τα 30fps average έχουν minimun αρκετά πιο κάτω πράγμα που θα χτυπάει στο μάτι
JimChris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μόνο ένας στραβός δεν βλέπει διαφορά απο 30 σε 60 fps. Μιλάμε για τα διπλάσια frames. Εκτός αν δεν ασχολείσαι πολύ με gaming οπότε δεν έχει εκπαιδευτεί το μάτι σου. Αν έχεις pc παίξε ένα game, με low ρυθμίσεις ώστε να παει 60 και μετά με τόση ποιότητα ώστε να πέσει στα 30. Αν δεν δεις διαφορά, τότε εσύ τρολλάρεις ή απλά θέλεις γυαλιά. Δηλαδη αν βαλω την αναλυση του Ps3 για παραδειγμα στα 576p αντι για 1080ρ θα εχω περισσοτερα frames στο παιχνιδι ?
skanjos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δηλαδη αν βαλω την αναλυση του Ps3 για παραδειγμα στα 576p αντι για 1080ρ θα εχω περισσοτερα frames στο παιχνιδι ? δεν είναι pc το ps3,το frame drop δεν το γλυτώνεις απο την ανάλυση στις κονσόλες
Xoxosis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Το αστειο οπως ειπα και πιο πανω φωναζουν μερικοι για το 60 που πεφτει καπου καπου στα 30 μεσα σε ενα χαμο sprites ,καταπληκτικων γραφικων και εφφε , και δεν κοιτανε τα χειροτερα παιχνδια τους που σερνονται Αλλα βεβεια οταν εισαι ΧΒΟΧ FAN παντα προσπαθεις να βρεις και μια ψειρα , ωστε να μειωσεις το αντιπαλο δεος για να δικαιολογησεις την επιλογη σου Το θεμα ειναι οτι ,το hardware του xbox δεν ξερουμε καν αν σηκωνει γραφικα επιπεδου god of war , heavy rain ,uncharted κλπ Αν τα δουν ποτε μαλιστα Kαι μετα μας λενε μερικοι περι απαιτησεων , συνεχιζουν το δρομο της γραφικοτητας
GrandGamer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μόνο ένας στραβός δεν βλέπει διαφορά απο 30 σε 60 fps. Μιλάμε για τα διπλάσια frames. Εκτός αν δεν ασχολείσαι πολύ με gaming οπότε δεν έχει εκπαιδευτεί το μάτι σου. Αν έχεις pc παίξε ένα game, με low ρυθμίσεις ώστε να παει 60 και μετά με τόση ποιότητα ώστε να πέσει στα 30. Αν δεν δεις διαφορά, τότε εσύ τρολλάρεις ή απλά θέλεις γυαλιά. Για να διευκρηνήσω κάτι, δεν μιλάω για πτώση από 60 fps στα 30, αυτό φυσικά και το καταλαβαίνεις. Μιλάω καθαρά για το ίδιο πράγμα σε 60 fps και σε 30. Άμα δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά, όχι να λες και πόσα frames είναι. Μία μίκρη διαφόρα σαφώς και υπάρχει αλλά πως καταλαβαίνεις ότι είναι 60 και όχι 45 πχ.
dr_thodt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πιο troll(ελπίζω) απάντηση δεν έχω ξαναδεί. Η διαφορά μεταξή 30 και 60 fps φένεται με δυσκολία με γυμνό μάτι και γενικά πάνω από 30-40 fps δύσκολα τα καταλαβαίνεις. Για να καταλάβεις τη διαφορά πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα. Aυτο να το λαβω σαν σοβαρο response τωρα? τι σχεση εχει το trolling με αυτο που συζηταμε? οι περισσοτεροι απο οτι βλεπω μπορουν κ διακρινουν τη διαφορα, μηπως ειμαστε ολοι trolls? μου αρεσει που εισαι κ PC gamer κ δεν μπορεις να δεις διαφορα αναμεσα σε 30 και 60fps. ---------- Προσθήκη στις 03:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:26 ---------- Για να διευκρηνήσω κάτι, δεν μιλάω για πτώση από 60 fps στα 30, αυτό φυσικά και το καταλαβαίνεις. Μιλάω καθαρά για το ίδιο πράγμα σε 60 fps και σε 30. Άμα δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά, όχι να λες και πόσα frames είναι. Μία μίκρη διαφόρα σαφώς και υπάρχει αλλά πως καταλαβαίνεις ότι είναι 60 και όχι 45 πχ. Aλλο ενα "διαμαντι" απο τον grandgamer που πιθανοτατα εχει προβλημα ορασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις