metanastis14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Για να πω και κάτι σχετικό με το topic τώρα (PS3 vs Xbox360).Είμαστε πλέον σε μια περίοδο που οι δυο κονσόλες είναι πολύ κοντά σε θέματα γραφικών multiplatform (με εξαίρεση βέβαια το απαράδεκτο port του Bayonetta). Αν και ακόμα το 360 διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα... Άρα για να δώσω κι εγώ μια απάντηση στον φίλο πιο πάνω που θέλει να αγοράσει κονσόλα, θα του πρότεινα να αποφάσιζε με κριτήριο τους exclusive τίτλους. Οι οποίοι βέβαια διαλέγονται με βάση προσωπικού γούστου και μόνο. Εγώ δεν θεωρώ καμιά κονσόλα καλύτερη ή χειρότερη. Ευχαριστώ, φίλε. Τελικά νομίζω ότι αυτή είναι η μόνη ...διέξοδος από το 'αδιέξοδο', αφού απόσα λέτε, δεν υπάρχει 'καθαρός' νικητής στην αντιπαράθεση. Mε αυτό το κριτήριο, λοιπόν, κλίνω προς το PS3.
Xoxosis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Κριτηριο αγορας μιας κονσολας ειναι παντα τα exclusives , αυτο ισχυε απο την εποχη του mega drive και του super nes Διαλεγεις την κονσολα που θα σου δωσει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σε επιδοσεις (exclusives) Τα Multiplatform οπως λεει και η λεξη ειναι ΙΔΙΑ , κοινος κωδικας στα παντα , δεν εκμεταλευονται καν την δυναμη του μηχανηματος , για εναν που ξερει απο gaming δεν μπαινει καν στο κοπο να συγκρινει δυο ιδια παιχνιδια Προσωπικο γουστο παντα υπαρχει , αλλα σε αυτη τη ζωη ΟΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ και εχουν κλιμακες , μπορει καποιος να θεωρει οτι ειναι ο πιο εξυπνος στην γη , δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια Ειναι φανερο τα παιχνιδια του ps3 ειναι σκαλες πανω απο εκεινα του xbox360 σε πραγματικη αξιολογηση (τεχνικος τομεας , γραφικα και λοιπα) , ετσι ειναι η ζωη Ο καλυτερος παντα ξεχωριζει απο τους αλλους , αλλιως θα ηταν ολα ιδια , Αν παιρναμε την λογικη του προσωπικου γουστου θα ειχαμε 6 δισεκατομμυρια μεγαλοφυιες πανω στην γη , ο καθενας θα θεωρουσε τον εαυτο του κατι ξεχωριστο ...
papeipa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εντάξει μην κολλάς στο αν το είπες ή όχι. Δεν σε κατηγόρησα για κάτι. Αυτό που ήθελα να τονίσω κι εγώ ο ίδιος, είναι ότι το GOW έχει όντως "απλοικό" σύστημα μάχης. Νομίζω ότι ίσως είσαι λίγο υπερβολικός. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια στην αγορά που έχουν σοβαρότερα προβλήματα στο framerate από το GOW. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει σε κονσόλα από άποψη framerate είναι το port του Quake 4. Παλιό, αλλά είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό γιατί μου έκανε εντύπωση... Λοιπόν το εν λόγω παιχνίδι είχε σκηνές που τα fps άγγιζαν μονοψήφιο νούμερο! Σκέψου ότι ήταν και shooter... Το είδος δηλαδή που τα frame drops έχουν το μεγαλύτερο impact γιατί για να παίξεις το παιχνίδι πρέπει να έχεις ακρίβεια στόχευσης. Παρ' ολα τα προβλήματα όμως μπορείς να το τερματίσεις. Αυτό που θέλω να πω εν τέλει είναι ότι το να έχεις κάποια framedrops (που μάλιστα είναι και μικρά) σε ένα παιχνίδι όπως το GOW με το "εύκολο" σύστημα μάχης, δεν είναι και τραγικό... Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο Dr Thodt, πουθενά δεν διάβασα ότι το GOW3 έχει τόσο σοβαρές πτώσεις στο framerate που να το καθιστούν και UNPLAYABLE. (Γιατί από τα γραφόμενά σου, κάποιος που δεν έχει παίξει το παιχνίδι, αυτήν την εντύπωση σχηματίζει...) Μπορεί αυτή η μικρή αυξομείωση να είναι λίγο ενοχλητική στο μάτι αλλά όχι ότι και επηρεάζει τον χειρισμό του παιχνιδιού Τουλάχιστον, και η δικιά μου επαφή με το παιχνίδι μου έδωσε αυτήν την εντύπωση. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Για να πω και κάτι σχετικό με το topic τώρα (PS3 vs Xbox360). Είμαστε πλέον σε μια περίοδο που οι δυο κονσόλες είναι πολύ κοντά σε θέματα γραφικών multiplatform (με εξαίρεση βέβαια το απαράδεκτο port του Bayonetta). Αν και ακόμα το 360 διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα... Άρα για να δώσω κι εγώ μια απάντηση στον φίλο πιο πάνω που θέλει να αγοράσει κονσόλα, θα του πρότεινα να αποφάσιζε με κριτήριο τους exclusive τίτλους. Οι οποίοι βέβαια διαλέγονται με βάση προσωπικού γούστου και μόνο. Εγώ δεν θεωρώ καμιά κονσόλα καλύτερη ή χειρότερη. Το θέμα της πειρατείας τώρα που ειπώθηκε πιο πάνω, δεν το θεωρώ καν σαν μέτρο σύγκρισης. Πιστεύω ότι αν κάτι δεν το αντέχει η τσέπη σου δεν το αγοράζεις και τέρμα. Αυτό όμως είναι η δική μου γνώμη... Δηλαδη τωρα θες να μας πεις οτι στο ps2 σου δεν επαιζες κοπιες?ουτε στο pc σου?,οτι ο σκληρος σου δεν ειναι γεματο mp3 , ταινιες η προγραμματα?Τα αγοραζεις ολα εσυ ε? Δηλαδη εχεις αγορασει 1500 cd ,5000 ταινιες ,20000 προγραμματα και 1000 παιχνιδια? Ρε θα μας τρελανετε? Τι αρρωστια ειναι αυτη? Τουλαχιστον εμεις δεν κρυβομαστε ουτε το παιζουμε λεφταδες.
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δηλαδη τωρα θες να μας πεις οτι στο ps2 σου δεν επαιζες κοπιες?ουτε στο pc σου?,οτι ο σκληρος σου δεν ειναι γεματο mp3 , ταινιες η προγραμματα?Τα αγοραζεις ολα εσυ ε?Δηλαδη εχεις αγορασει 1500 cd ,5000 ταινιες ,20000 προγραμματα και 1000 παιχνιδια? Ρε θα μας τρελανετε? Τι αρρωστια ειναι αυτη? Τουλαχιστον εμεις δεν κρυβομαστε ουτε το παιζουμε λεφταδες. Φίλε κοίταξε να δεις. Άσε με εμένα να ξέρω καλύτερα τι έχω αγοράσει και τι όχι... Άκου κόπιες στο PS2 μου! Λοιπόν, ούτε το παίζω λεφτάς ούτε τίποτα. Η εξήγηση είναι απλή. Τις ταινίες τις νοικιάζω, τα παιχνίδια τα αγοράζω και όσο αναφορά τα προγράμματα, δεν φορτώνω το PC μου πράγματα τα οποία δεν χρησιμοποιώ. Έχω τα απολύτως απαραίτητα. Έχω προσωπική ζωή και δουλειά. Δεν είμαι κολλημένος ΟΛΗ μέρα πάνω σε μια κονσόλα, ούτε στο PC, ούτε στην TV να χαζεύω ταινίες... Άρα όπως καταλαβαίνεις δεν έχω ούτε 20000 προγράμματα, ούτε 5000 ταινίες, ούτε 1500 cd. Αυτό θα ήταν "αρρώστια". Τώρα για να μπω και στο θέμα της πειρατίας στα video games, να πω ότι τα τελευταία 12 χρόνια ζω στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Φίλε papeipa, δεν είναι ΟΛΗ η Ευρώπη Ελλάδα... Εδώ τα video games είναι τόσο διαδεδομένα που ψώνισα το God of War στο Supermarket μαζί με τα αυγά, το γάλα και το ψωμί. Καμιά σχέση με Ελλάδα. Εδώ δεν υπάρχουν "τσιπαρίσματα" και άλλα τέτοια γιατί αν ανακαλύψουν επαγγελματία να κάνει τέτοιες λαμογιές, τον μπουρδουκλώνουν και αυτόν και το μαγαζί του μέχρι να πεις "Final Fantasy". Τα video games και οι ταινίες δεν θεωρούνται εδώ είδη πολυτελείας όπως σας τα πουλάνε οι έμποροι στην Ελλάδα. Τώρα βέβαια αν εσύ θέλεις να παίζεις ΟΤΙ κυκλοφορεί στην αγορά δεν σου φταίει και η Ελλάδα... Εγώ έχω μάθει σε αυτήν την νοοτροπία. Έχω αυτά που χρειάζομαι και αυτά που μπορώ. Δεν το βλέπω λοιπόν αυτό σαν αρρώστια όπως λες φίλε μου.
dr_thodt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εντάξει μην κολλάς στο αν το είπες ή όχι. Δεν σε κατηγόρησα για κάτι. Αυτό που ήθελα να τονίσω κι εγώ ο ίδιος, είναι ότι το GOW έχει όντως "απλοικό" σύστημα μάχης. Νομίζω ότι ίσως είσαι λίγο υπερβολικός. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια στην αγορά που έχουν σοβαρότερα προβλήματα στο framerate από το GOW. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει σε κονσόλα από άποψη framerate είναι το port του Quake 4. Παλιό, αλλά είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό γιατί μου έκανε εντύπωση... Λοιπόν το εν λόγω παιχνίδι είχε σκηνές που τα fps άγγιζαν μονοψήφιο νούμερο! Σκέψου ότι ήταν και shooter... Το είδος δηλαδή που τα frame drops έχουν το μεγαλύτερο impact γιατί για να παίξεις το παιχνίδι πρέπει να έχεις ακρίβεια στόχευσης. Παρ' ολα τα προβλήματα όμως μπορείς να το τερματίσεις. Αυτό που θέλω να πω εν τέλει είναι ότι το να έχεις κάποια framedrops (που μάλιστα είναι και μικρά) σε ένα παιχνίδι όπως το GOW με το "εύκολο" σύστημα μάχης, δεν είναι και τραγικό... Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο Dr Thodt, πουθενά δεν διάβασα ότι το GOW3 έχει τόσο σοβαρές πτώσεις στο framerate που να το καθιστούν και UNPLAYABLE. (Γιατί από τα γραφόμενά σου, κάποιος που δεν έχει παίξει το παιχνίδι, αυτήν την εντύπωση σχηματίζει...) Μπορεί αυτή η μικρή αυξομείωση να είναι λίγο ενοχλητική στο μάτι αλλά όχι ότι και επηρεάζει τον χειρισμό του παιχνιδιού Τουλάχιστον, και η δικιά μου επαφή με το παιχνίδι μου έδωσε αυτήν την εντύπωση. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Για να πω και κάτι σχετικό με το topic τώρα (PS3 vs Xbox360). Είμαστε πλέον σε μια περίοδο που οι δυο κονσόλες είναι πολύ κοντά σε θέματα γραφικών multiplatform (με εξαίρεση βέβαια το απαράδεκτο port του Bayonetta). Αν και ακόμα το 360 διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα... Άρα για να δώσω κι εγώ μια απάντηση στον φίλο πιο πάνω που θέλει να αγοράσει κονσόλα, θα του πρότεινα να αποφάσιζε με κριτήριο τους exclusive τίτλους. Οι οποίοι βέβαια διαλέγονται με βάση προσωπικού γούστου και μόνο. Εγώ δεν θεωρώ καμιά κονσόλα καλύτερη ή χειρότερη. Το θέμα της πειρατείας τώρα που ειπώθηκε πιο πάνω, δεν το θεωρώ καν σαν μέτρο σύγκρισης. Πιστεύω ότι αν κάτι δεν το αντέχει η τσέπη σου δεν το αγοράζεις και τέρμα. Αυτό όμως είναι η δική μου γνώμη... 1. Με κατηγορησες δεν με κατηγορησες εγω δεν ειπα κατι τετοιο οποτε γιατι να μην το ξεκαθαρισουμε? 2. Τι σχεση εχει το Quake 4 με το συγκεκριμενο θεμα? κ εγω μπορω να σου βρω αλλα 20 παιχνιδια με προβληματικο frame-rate αλλα δεν καταλαβαινω που κολλαει στην κουβεντα ενα αισχρο port ενος FPS που ηταν launch τιτλος του 360. 3. Ειπα εγω οτι το GoW3 ειναι unplayable? εγω ειπα οτι το frame-rate κυμαινεται απο λιγο κατω απο 30 εως κ 60fps πραγμα που κανει τα frame-drops να φαινονται πολυ περισσοτερο ειδικα οταν εισαι σε καποια σπηλια π.χ. στα 60fps και ξαφνικα βγαινεις εξω κ το frame-rate πεφτει στα 30fps κατι που γινεται σχεδον συνεχεια στις εναλλαγες των μικρων κ μεγαλων περιοχων και ειναι κατι που επηρεαζει την γενικοτερη αισθηση του χειρισμου και ειδικα τα parries - οπως κ να εχει το κυμαινομενο frame-rate για ενα ειδος που απαιτει σταθερο frame-rate (ακομα κ αν τα 30fps ειναι λιγα) ειναι μειον για τον τιτλο ειδικα οταν τα 2 προηγουμενα παιχνιδια ετρεχαν κατα 90% στα 60fps.
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ο καλυτερος παντα ξεχωριζει απο τους αλλους , αλλιως θα ηταν ολα ιδια , Αν παιρναμε την λογικη του προσωπικου γουστου θα ειχαμε 6 δισεκατομμυρια μεγαλοφυιες πανω στην γη , ο καθενας θα θεωρουσε τον εαυτο του κατι ξεχωριστο ... Φίλε η συζήτηση είναι video games... τι μου λες τώρα? Διαβάζεις αυτά που γράφεις? Δηλαδή αν εμένα μου αρέσει το Gears of War κι εσένα το Resistance, είμαστε δυο "μεγαλοφυίες πάνω στη γη που θεωρούμε τους εαυτούς μας ξεχωριστούς"? Δεν υπάρχει τουλάχιστον σε αυτήν την γενιά, exclusive τίτλος που να θεωρείται πολύ καλύτερος από κάποιον άλλο. Μπορεί πχ το Little Big Planet να βγήκε παιχνίδι τις χρονιάς σε μερικά sites αλλά εμένα με ρώτησες? ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Τι σημαίνει αυτό? Ότι έχω κάποιο πρόβλημα? Video games παίζω για να γουστάρω. Και τα δικά μου γούστα είναι διαφορετικά από τις υπόλοιπες "μεγαλοφυίες" πάνω στη γη τι να κάνουμε...
papeipa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φίλε κοίταξε να δεις. Άσε με εμένα να ξέρω καλύτερα τι έχω αγοράσει και τι όχι... Άκου κόπιες στο PS2 μου! Λοιπόν, ούτε το παίζω λεφτάς ούτε τίποτα. Η εξήγηση είναι απλή. Τις ταινίες τις νοικιάζω, τα παιχνίδια τα αγοράζω και όσο αναφορά τα προγράμματα, δεν φορτώνω το PC μου πράγματα τα οποία δεν χρησιμοποιώ. Έχω τα απολύτως απαραίτητα. Έχω προσωπική ζωή και δουλειά. Δεν είμαι κολλημένος ΟΛΗ μέρα πάνω σε μια κονσόλα, ούτε στο PC, ούτε στην TV να χαζεύω ταινίες... Άρα όπως καταλαβαίνεις δεν έχω ούτε 20000 προγράμματα, ούτε 5000 ταινίες, ούτε 1500 cd. Αυτό θα ήταν "αρρώστια". Τώρα για να μπω και στο θέμα της πειρατίας στα video games, να πω ότι τα τελευταία 12 χρόνια ζω στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Φίλε papeipa, δεν είναι ΟΛΗ η Ευρώπη Ελλάδα... Εδώ τα video games είναι τόσο διαδεδομένα που ψώνισα το God of War στο Supermarket μαζί με τα αυγά, το γάλα και το ψωμί. Καμιά σχέση με Ελλάδα. Εδώ δεν υπάρχουν "τσιπαρίσματα" και άλλα τέτοια γιατί αν ανακαλύψουν επαγγελματία να κάνει τέτοιες λαμογιές, τον μπουρδουκλώνουν και αυτόν και το μαγαζί του μέχρι να πεις "Final Fantasy". Τα video games και οι ταινίες δεν θεωρούνται εδώ είδη πολυτελείας όπως σας τα πουλάνε οι έμποροι στην Ελλάδα. Τώρα βέβαια αν εσύ θέλεις να παίζεις ΟΤΙ κυκλοφορεί στην αγορά δεν σου φταίει και η Ελλάδα... Εγώ έχω μάθει σε αυτήν την νοοτροπία. Έχω αυτά που χρειάζομαι και αυτά που μπορώ. Δεν το βλέπω λοιπόν αυτό σαν αρρώστια όπως λες φίλε μου. Κοιτα φιλε μου ,εδω ειναι Ελλαδα,60-70 ευρω το παιχνιδι ειναι απογορευτηκο για τον μεσο Ελληνα πολιτη,εκει στην Αγγλια εσυ το αγοραζεις μαζι με τα αυγα σου και τα μπροκολα.Τι να κανουμε ομως που εδω στο ελλαδησταν ΕΙΝΑΙ ειδος πολυτελειας.....και να ξερεις video games δεν θα "καουμε"παιζοντας εγω και εσυ αλλα τα παιδακια απο ηλικιας 8-18.Αυτα που δεν εργαζονται και οι καψεροι οι γονεις τους ειναι χρεωμενοι μεχρι το λαιμο τι θα κανουν? Δυστηχως δεν ζουμε στην Αγγλια οπως εσυ.....Κατσε εκει και μιλα εκ του ασφαλους......κατα βαθος ξερεις πως λες μπουρδες,αφου μολις ανοιξεις το pc ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις κατι για το οποιο κατηγορεις. Οσο αναφορα για την προσωπικη ζωη και τη δουλεια,ολοι εχουν προσωπικη ζωη και δεν εισαι ΑΞΙΟΣ να κρινεις και να χλευαζεις κανεναν, αναλογισου τωρα ποσο ειναι ο μεσος μισθος εργαζομενου στην ελλαδα και μετα ξαναμιλα.
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Dr Thodt το Quake το έφερα σαν παράδειγμα παιχνιδιού με προβληματικό framerate που επηρρεάζει πολύ αρνητικά το gameplay. Το GOW3 δεν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα, οπότε τα παράπονα για το framerate μου φάνηκαν λίγο υπερβολικά γιατί αυτό συμβαίνει και στα περισσότερα παιχνίδια. Αυτό είναι όλο ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ---------- και να ξερεις video games δεν θα "καουμε"παιζοντας εγω και εσυ αλλα τα παιδακια απο ηλικιας 8-18.Αυτα που δεν εργαζονται και οι καψεροι οι γονεις τους ειναι χρεωμενοι μεχρι το λαιμο τι θα κανουν?Δυστηχως δεν ζουμε στην Αγγλια οπως εσυ.....Κατσε εκει και μιλα εκ του ασφαλους...... Νομίζω ότι η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι πολύ απλή. Θα παίξουν λίγα παιχνίδια με μέτρο για να ΜΗΝ "καούνε" κιόλας όπως λες. Αυτό είναι και το σωστό. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο ότι τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι ακριβά. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι ταΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ. Οι καψεροί γονείς λοιπόν, δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πραγματικότητα όλα τα καπρίτσια των παιδιών. Άρα τελικά δεν είναι θέμα Αγγλίας φίλε μου. Είναι θέμα νοοτροποίας. ---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:33 ---------- κατα βαθος ξερεις πως λες μπουρδες,αφου μολις ανοιξεις το pc ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις κατι για το οποιο κατηγορεις.Οσο αναφορα για την προσωπικη ζωη και τη δουλεια,ολοι εχουν προσωπικη ζωη και δεν εισαι ΑΞΙΟΣ να κρινεις και να χλευαζεις κανεναν, αναλογισου τωρα ποσο ειναι ο μεσος μισθος εργαζομενου στην ελλαδα και μετα ξαναμιλα. Ρε φίλε είσαι σοβαρός? Δεν είμαι εγώ άξιος όπως λες να χλευάζω κανέναν ενώ εσύ χλευάζεις εμένα??? Εσύ ΤΙ είσαι δηλαδή??? Ξέρεις εσύ όταν ανοίγω το PC μου τι έχω μέσα καλύτερα από μένα? Τώρα όσο αναφορά για το μέσο μισθό του Έλληνα, εσύ λες μπούρδες γιατί το θέμα μας είναι αποκλειστικά και μόνο τα video games. Και τα video games δεν θεωρούνται είδη πρώτης ανάγκης... Δηλαδή τι μου λες? Ότι τώρα τελευταία ο κόσμος στην Ελλάδα που κάνει διαδηλώσεις και παράπονα είναι γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν το καινούργιο Final Fantasy XIII? Εγώ νομίζω ότι κάθε άνθρωπος ζει σύμφωνα με αυτά που μπορεί να διαθέσει. Ίσως εσύ να το βλέπεις ΠΑΡΑΛΟΓΟ και ΜΠΟΥΡΔΑ γιατί έχεις μάθει στη ζωή να τα έχεις όλα και να μην σου λείπει τίποτα. Αυτό μου λες βασικά! Ε λοιπόν, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
papeipa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Dr Thodt το Quake το έφερα σαν παράδειγμα παιχνιδιού με προβληματικό framerate που επηρρεάζει πολύ αρνητικά το gameplay. Το GOW3 δεν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα, οπότε τα παράπονα για το framerate μου φάνηκαν λίγο υπερβολικά γιατί αυτό συμβαίνει και στα περισσότερα παιχνίδια. Αυτό είναι όλο ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ---------- Νομίζω ότι η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι πολύ απλή. Θα παίξουν λίγα παιχνίδια με μέτρο για να ΜΗΝ "καούνε" κιόλας όπως λες. Αυτό είναι και το σωστό. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο ότι τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι ακριβά. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι ταΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ. Οι καψεροί γονείς λοιπόν, δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πραγματικότητα όλα τα καπρίτσια των παιδιών. Άρα τελικά δεν είναι θέμα Αγγλίας φίλε μου. Είναι θέμα νοοτροποίας. ---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:33 ---------- Ρε φίλε είσαι σοβαρός? Δεν είμαι εγώ άξιος όπως λες να χλευάζω κανέναν ενώ εσύ χλευάζεις εμένα??? Εσύ ΤΙ είσαι δηλαδή??? Ξέρεις εσύ όταν ανοίγω το PC μου τι έχω μέσα καλύτερα από μένα? Τώρα όσο αναφορά για το μέσο μισθό του Έλληνα, εσύ λες μπούρδες γιατί το θέμα μας είναι αποκλειστικά και μόνο τα video games. Και τα video games δεν θεωρούνται είδη πρώτης ανάγκης... Δηλαδή τι μου λες? Ότι τώρα τελευταία ο κόσμος στην Ελλάδα που κάνει διαδηλώσεις και παράπονα είναι γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν το καινούργιο Final Fantasy XIII? Εγώ νομίζω ότι κάθε άνθρωπος ζει σύμφωνα με αυτά που μπορεί να διαθέσει. Ίσως εσύ να το βλέπεις ΠΑΡΑΛΟΓΟ και ΜΠΟΥΡΔΑ γιατί έχεις μάθει στη ζωή να τα έχεις όλα και να μην σου λείπει τίποτα. Αυτό μου λες βασικά! Ε λοιπόν, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Δεν χλευαζω κανενα,ουτε ειχα προθεση να το κανω.Εσυ αρχισες τα περι "προσωπικης ζωης" , "εργασιας" και "νοοτροπιας" Τωρα αν εισαι ο μοναδικος στον κοσμο που δεν εχει ουτε ενα mp3,μια ταινια ενα μη αγορασμενο προγραμμα,ενα παιχνιδι απο το θειο,δεν εχω να πω τιποτα. Πιστεψε με αν αναφερομενουνα σε προσωπικα δεδομενα ,κατι το οποιο δεν κανω,δεν εχω κανενα οικονομικο προβλημα να τα αγοραζω ολα.Η δουλεια μου και η οικονομικη μου ευχαιρεια μου το επιτρεπουν. Εκει που θελω να καταληξω , ειναι οτι δεν ειμαι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και για αυτο ειμαι χαρουμενος. Το θεμα στον κοσμο δεν ειναι θεμα νοοτροπιας αλλα υποκρισιας και διαχωρισμου.
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ωραία. Για να το τελειώσουμε εδώ τότε, ούτε εγώ είμαι υποκριτής και ας είναι δύσκολο να το πιστέψουν κάποιοι. Στο κάτω κάτω, δεν ενδιαφέρει κανέναν στο φόρουμ το αν κάποιος έχει προσωπική ζωή ή οικονομική ευχαίρια. Το θέμα είναι τα video games και εγώ τόνισα ότι δεν θεωρώ κριτίριο αγοράς κονσόλας την πειρατεία. Και δεν νομίζω να είμαι και ο μόνος. Το είπα κιόλας στο τέλος του σχολίου μου ότι αυτό είναι ΚΑΘΑΡΑ δική μου γνώμη. Εσύ ξεκίνησες για "αρρώστιες" και μετά το γενίκευσες με ταινίες, προγράμματα και πάει λέγοντας. ---------- Προσθήκη στις 15:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:31 ---------- [quote=papeipa;3232634 Το θεμα στον κοσμο δεν ειναι θεμα νοοτροπιας αλλα υποκρισιας και διαχωρισμου. Το θέμα μας είναι συγκεκριμένο. Αν είναι να αρχίσει ο καθένας τώρα τη φιλοσοφία του για τη ζωή γενικότερα, το χάσαμε... Όπως το κάναμε κι εμείς και καταλήξαμε εδώ.
dr_thodt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Dr Thodt το Quake το έφερα σαν παράδειγμα παιχνιδιού με προβληματικό framerate που επηρρεάζει πολύ αρνητικά το gameplay. Το GOW3 δεν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα, οπότε τα παράπονα για το framerate μου φάνηκαν λίγο υπερβολικά γιατί αυτό συμβαίνει και στα περισσότερα παιχνίδια. Αυτό είναι όλο Ξερεις πολλα high-profile παιχνιδια με μη κλειδωμενο frame-rate που να εχουν τοσο γρηγορες εναλλαγες στο frame-rate? Eγω προσωπικα δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο εκτος του MGS4 που κ εκει δεν ηταν με τπτ τοσο ενοχλητικο γιατι το παιχνιδι εφτανε πολυ σπανια τα 60fps.
JimChris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φιλικη απορια Το frame rate του εκαστοτε παιχνιδιου πως το μετρατε ?
GrandGamer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φιλικη αποριαΤο frame rate του εκαστοτε παιχνιδιου πως το μετρατε ? Με style
dr_thodt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φιλικη αποριαΤο frame rate του εκαστοτε παιχνιδιου πως το μετρατε ? Φιλικη απαντηση-ερωτηση Yπαρχει κανενας αλλος τροπος εκτος απο τα ματια μας για να καταλαβουμε περιπου το frame-rate? εσυ δεν βλεπεις διαφορα αναμεσα σε ενα παιχνιδια που τρεχει στα 30fps και σε ενα παιχνιδι που τρεχει στα ~60fps? π.χ. MGS3 με MGS2 ή Resistance:FoM με CoD4?
GrandGamer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Φιλικη απαντηση-ερωτηση Yπαρχει κανενας αλλος τροπος εκτος απο τα ματια μας για να καταλαβουμε περιπου το frame-rate? εσυ δεν βλεπεις διαφορα αναμεσα σε ενα παιχνιδια που τρεχει στα 30fps και σε ενα παιχνιδι που τρεχει στα ~60fps? π.χ. MGS3 με MGS2 ή Resistance:FoM με CoD4? Πιο troll(ελπίζω) απάντηση δεν έχω ξαναδεί. Η διαφορά μεταξή 30 και 60 fps φένεται με δυσκολία με γυμνό μάτι και γενικά πάνω από 30-40 fps δύσκολα τα καταλαβαίνεις. Για να καταλάβεις τη διαφορά πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις