Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξανα πω οτι ειναι άλλο το visual quality και άλλο τα fps;

Οι αντίθετες απόψεις δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκονται σοβαρά..

Αλλα μάλλον για να ενώνεις αυτα τα 2 ποστ θα το βλέπεις απο πλευράς ps3 γιατι ειναι συνηθισμένο αυτο που ειπα οτι τα γραφικά ειναι στο pc.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
To ότι είναι δυο post γραμμένα από το ίδιο άτομο που περιέχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις πάνω στο ίδιο θέμα... Απορώ που χρειάζεται να το εξηγήσω.

Και για να προλάβω τυχόν απάντηση, ναι- χαμηλό framerate και aliasing είναι και τα δύο, φαινόμενα που έχουν να κάνουν με visual quality.

το χαμηλό framerate σε όλο το game σημαίνει visual quality, η πτώση του framerate σε μερικά σημεία όχι...μάλλον visual "quantity"

πχ το Crysis, στην τελευταία πίστα το framerate πάει στον πάτο, όχι δεν έχει καλύτερης ποιότητας γραφικά από τις υπόλοιπες πίστες, απλά η τελευταία είναι η πιο βαριά και απαιτητική του παιχνιδιού επειδή γίνεται το τριμπούρδελο...

Δημοσ.
Τι να το κανω ενα παιχνιδι που μπορω να το τερματισω με κλειστα τα ματια στην δυσκολοτερη του μορφη με 1 μονο κουμπακι? Που δεν εχει ουτε ιχνος αλληλουχιας κινησεων μεταξυ Kratos και εχθρων? Που δεν εχει το παραμικρο reversal, counter reversal, guard break, follow through, stagger skills, combo cancels, super cancels? Που εχει εχθρους που οτι και να τους κανεις αυτοι θα καταφερουν ενα (ή περισσοτερα) "φτηνα" χτηπηματα πανω σου μονο και μονο για να σου δειξουν ποσο "σκληροι" ειναι και οτι -και καλα- το παιχνιδι ειναι δυσκολο? Περβαζια που αλλου πεφτεις και αλλου δεν πεφτεις (οπως και τα παλια δηλαδη) και σε βγαζει απο την λογικη του?

Τι αλλο θελεις να σου πω δηλαδη για να καταλαβεις οτι το παιχνιδι δεν ειναι αυτο που λεμε "χαρμα του gameplay". Συστημα μαχης που δεν σε "πιεζει" να ασχοληθεις μαζι του για α.) δεν εχει και πολλα να σου δωσει β.) δεν ειναι ο στοχος του αυτος.

Αριστουργηματικο το God of War αλλα οχι στον τομεα του gameplay.

Ο βαρυς και ασηκωτος gamer που θεωρει ρηχο το gameplay του killzone 2 , επειδη εμαθε να παιζει με στοχο και να σκοτωνει χιλιαδες ανθρωπακια με χαμηλο iq στην πεδιαδα , μιλαει για gameplay

Mαθε ενα ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ εσυ και οι υπολοιποι τα SINGLE PLAYER games δεν εχουν αντοχη στο χρονο αν δεν υπαρχει multiplayer, το βαθος του gameplay παει περιπατο , ποσες φορες θα παιξεις την χαζογκομενα bayonneta και το παιδακι dante νομιζεις? 2-3 φορες και θα το παρατηρησεις

Για ποιο gameplay μου συζητας των 15 αντε 20 ωρων συνολικα?

Καλεσε σπιτι σου 10 ασχετα ατομα και ρωτα τους ποιο παιχνιδι προτιμανε να βλεπουνε.

Ο κρατος ειναι χαρμα οφθαλμων γιατι με ευκολες λαβες εκτελουνται θεαματικες σκηνες βιας μαζι με την εκπληκτικη ατμοσφαιρα , γραφικα , μουσικη καθηλωνουν , γιαυτο καθονται και το απολαμβανουνε ολοι , το να κανω 10 ψευτοκομπο παραπανω δεν λεει απολυτως τιποτα αν το συνολικο game ειναi μια μετριοτητα

(bayonetta , devil mac cry)

Δοκιμασε πρωτα το god of war σε extreme δυσκολια και τα λεμε , υπαρχουν επισης και extra παiχνιδια που ξεκλειδωνουν μετα τον τερματισμο

Δημοσ.
Combo Cancel? Μπερδεύεσαι μήπως με Street Fighter?

Super Cancel? Μπερδεύεσαι μήπως με... Pro Evolution Soccer?:lol:

Και θες να μου πεις ότι το βγάζεις σε titan ή chaos difficulty με 1 κουμπί? Τι άλλη αρκούδα θα διαβάσουμε πια εδώ μέσα...

Δεν μπερδευομαι καθολου. Αυτα υπαρχουν (και οχι μονο) σε παιχνιδια οπως NG, DMC, Godhand, Bayonetta, Bujinkai και αποκλειστικα και μονο σε japan παιχνιδια. Το καλυτερο ομως εχει να κανει οτι ολλα αυτα ειναι "δεμενα" μεταξυ τους οσο καλυτερα γινεται σε αυτα τα παιχνιδια και οτι και οι εχθροι οι ιδιοι θα τα κανουν και σε εσενα.

Και ναι βγαζω titan difficulty -μονο- με τετραγωνο και δεξι μοχλακι ως οπλα μου και μονο με τις chaos blades. Θα φαω τα πτυχια μου (του gaming) αν εχει αλαξει κατι στο God of War 3 (σε σχεση με το 2 και 1). Το να παιζεις με 1 κουμπι ομως στα παραπανω παιχνιδια δεν παιζει να πας περισσοτερο απο την 3η πιστα και ουτε καν την πρωτη σε αυξημενες δυσκολιες.

Δημοσ.
Ενας ενας αποκαλυπτωνται :lol: , εισαι και εσυ αλλος ενας xboxakias που θεωρει καλυτερο το xbox αλλα πηρε και playstation για να παιζει τα exclusives :lol:

Ενα περιεργο πραγμα εδω μεσα , ολοι οι xboxakides υποτιμουν το ps3 αλλα παρολαυατα το εχουν παρει :lol:

Μεγαλη πλακα , πολυ ανωτερο στα multiplatform :lol: αν κανουμε μια ερευνα σε τι εξοπλισμο παιζουν οι περισσοτεροι τα παιχνιδια , ζητημα να βρεθουν οι 5 να εχουν τηλεορασεις της προκοπης , παρολαυτα ολοι οι χβοχακιδες παντα ειναι σε θεση να διακρινουν τις ελαχιστες διαφορες στα multi :lol:

Ρε καμενε πως εβγαλες το συμπερασμα πως ειμαι χβοχακιας?Μια ζωη ειχα οτι κυκλοφορουσε,δεν εχω τετοιου ειδους προβληματα.

Απλως λεω τη γνωμη μου, με ενα χρονο διαφορα πηρα το 360 με το ps3,με το που βγηκε το καθενα.

Τι να κανουμε τωρα δηλαδη που το 360 προσφερει περισσοτερα και με χαμηλο κοστος?

Ωραια και καλα τα exclusives του ps3 αλλα 4-5 χρονια τωρα, 4 παιχνιδια εχω παιξει και 3εις ταινιες blue ray εχω δει.

Φυσικα ομως τα Uncharted,Heavy Rain,MGS4,GOW3 ειναι τεχνολογικα ανωτερα απο τα περισσοτερα του 360.

Οσο αναφορα την ποιοτητα της TV δεν σχολιαζω.

Δημοσ.
Ο βαρυς και ασηκωτος gamer που θεωρει ρηχο το gameplay του killzone 2 , επειδη εμαθε να παιζει με στοχο και να σκοτωνει χιλιαδες ανθρωπακια με χαμηλο iq στην πεδιαδα , μιλαει για gameplay

χαχα καλά xoxosis έχω λιώσει ρε φίλε...παίζει η κασσέτα κανονικά βλέπω...η πλάκα είναι ότι ο ikaruga ούτε που έχει πει ότι παίζει HALO (δεν έχει καν ΧΒΟΧ)...την ίδια ατάκα λες σε όλους

μιλάμε αρχίζω και πιστεύω ότι είσαι bot...α μην ξεχάσω τα emoticons και εγώ για να καταλάβεις το ποστ :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο κρατος ειναι χαρμα οφθαλμων γιατι με ευκολες λαβες εκτελουνται θεαματικες σκηνες βιας

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...12χρονος να υποθέσω

Δημοσ.

Mαθε ενα ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ εσυ και οι υπολοιποι τα SINGLE PLAYER games δεν εχουν αντοχη στο χρονο αν δεν υπαρχει multiplayer, το βαθος του gameplay παει περιπατο , ποσες φορες θα παιξεις την χαζογκομενα bayonneta και το παιδακι dante νομιζεις? 2-3 φορες και θα το παρατηρησεις

Για ποιο gameplay μου συζητας των 15 αντε 20 ωρων συνολικα?

Καλεσε σπιτι σου 10 ασχετα ατομα και ρωτα τους ποιο παιχνιδι προτιμανε να βλεπουνε.

Ο κρατος ειναι χαρμα οφθαλμων γιατι με ευκολες λαβες εκτελουνται θεαματικες σκηνες βιας μαζι με την εκπληκτικη ατμοσφαιρα , γραφικα , μουσικη καθηλωνουν , γιαυτο καθονται και το απολαμβανουνε ολοι , το να κανω 10 ψευτοκομπο παραπανω δεν λεει απολυτως τιποτα αν το συνολικο game ειναi μια μετριοτητα

(bayonetta , devil mac cry)

Δοκιμασε πρωτα το god of war σε extreme δυσκολια και τα λεμε , υπαρχουν επισης και extra παiχνιδια που ξεκλειδωνουν μετα τον τερματισμο

1. Δοκίμασε να βγάλεις και τα 100 επίπεδα του bloody palace στο DMC4 με τη μια και μετά ελα να μας πεις για αντοχή στο χρόνο.

2. Έχει το GOW multiplayer?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τι να το κανω ενα παιχνιδι που μπορω να το τερματισω με κλειστα τα ματια στην δυσκολοτερη του μορφη με 1 μονο κουμπακι?

Eνταξει πες μου απο την αρχη οτι δεν το εχεις παιξει καθολου να τελειωνουμε.Btw στο δυσκολοτερο το παιζω και αυτο που λες δεν υπαρχει απλα.

Αριστουργηματικο το God of War αλλα οχι στον τομεα του gameplay.

πχ απο το IGN.

9.5 Gameplay

The combat is nearly perfect, the scale is mind-boggling, and the brutality is rewarding. It's more of the same, but that's not too much of a complaint.

Δημοσ.
Και ναι βγαζω titan difficulty -μονο- με τετραγωνο και δεξι μοχλακι ως οπλα μου και μονο με τις chaos blades.

:lol:

Θα φαω τα πτυχια μου (του gaming) αν εχει αλαξει κατι στο God of War 3 (σε σχεση με το 2 και 1).

Θες να μου πεις οτι εδω και καποιες μερες ασχολουμαι και απανταω σε σχολια ατομου που δεν εχει παιξει καν το God of War 3? (αλλά παρόλα αυτά έχει σχηματίσει άποψη, βέβαια).

Bye Bye console games section...

inb4 who cares

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ρε παιδιά πότε θα καταλάβετε ότι γούστα από γούστα διαφέρουν;

τι λες ορε!? το δικό σου γούστο είναι το λάθος και το δικό μου το σωστό!

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
τι λες ορε!? τι δικό σου γούστο είναι το λάθος και το δικό μου το σωστό!

Θύμισε μας τους θριάμβους μας.:P:-)

Δημοσ.
:lol:

Το παραξενο που το βρισκεις? Θες να με βρεις ο ιδιος για να σου δειξω απο πρωτο χερι?

Θες να μου πεις οτι εδω και καποιες μερες ασχολουμαι και απανταω σε σχολια ατομου που δεν εχει παιξει καν το God of War 3? (αλλά παρόλα αυτά έχει σχηματίσει άποψη, βέβαια).

Bye Bye console games section...

inb4 who cares

Ελα ομως που οπου και να διαβασω βλεπω τα ιδια "more of the same"? Ελα ομως που εχω το παιχνιδι νοικιασμενο και με περιμενει να το δοκιμασω απο πρωτο χερι μολις με το καλο γυρισω σπιτι μου σε 2 μερες. Εγω κοβω το κεφαλι μου (και οχι μονο) οτι το συστημα μαχης εχει παραμεινει ιδιο και απαραλαχτο με τα προηγουμενα 2 και με βαση και αλλων παικτων και reviews βλεπω να εχω δικιο.

Δημοσ.

Το ίδιο gameplay είναι. Το τερμάτισα χθες και δεν μου έκανε κάτι το ιδιαίτερο, εγώ προσωπικά δεν θα το αγόραζα γιατί τα 2 προηγούμενα τα χρυσοπλήρωσα, τα έπαιξα απο 1 εβδομάδα το καθένα και μετά στο ράφι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1. Ποτε και που ειπα οτι το GoW3 εχει scripted συστημα μαχης? εγω μιλησα για τα πολλα scripted events που εχει το παιχνιδι

Εντάξει μην κολλάς στο αν το είπες ή όχι:-). Δεν σε κατηγόρησα για κάτι. Αυτό που ήθελα να τονίσω κι εγώ ο ίδιος, είναι ότι το GOW έχει όντως "απλοικό" σύστημα μάχης.

Εχω παιξει γυρω στις 3 ωρες - ειμαι λιγο πιο μετα το 3ο boss και μπορω να πω οτι το frame-rate ειναι αρκετα ενοχλητικο και επηρεαζει κ το θεμα χειρισμου

Νομίζω ότι ίσως είσαι λίγο υπερβολικός. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια στην αγορά που έχουν σοβαρότερα προβλήματα στο framerate από το GOW. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει σε κονσόλα από άποψη framerate είναι το port του Quake 4. Παλιό, αλλά είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό γιατί μου έκανε εντύπωση... Λοιπόν το εν λόγω παιχνίδι είχε σκηνές που τα fps άγγιζαν μονοψήφιο νούμερο! Σκέψου ότι ήταν και shooter... Το είδος δηλαδή που τα frame drops έχουν το μεγαλύτερο impact γιατί για να παίξεις το παιχνίδι πρέπει να έχεις ακρίβεια στόχευσης. Παρ' ολα τα προβλήματα όμως μπορείς να το τερματίσεις.

Αυτό που θέλω να πω εν τέλει είναι ότι το να έχεις κάποια framedrops (που μάλιστα είναι και μικρά) σε ένα παιχνίδι όπως το GOW με το "εύκολο" σύστημα μάχης, δεν είναι και τραγικό...

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο Dr Thodt, πουθενά δεν διάβασα ότι το GOW3 έχει τόσο σοβαρές πτώσεις στο framerate που να το καθιστούν και UNPLAYABLE.

(Γιατί από τα γραφόμενά σου, κάποιος που δεν έχει παίξει το παιχνίδι, αυτήν την εντύπωση σχηματίζει...) Μπορεί αυτή η μικρή αυξομείωση να είναι λίγο ενοχλητική στο μάτι αλλά όχι ότι και επηρεάζει τον χειρισμό του παιχνιδιού :rolleyes: Τουλάχιστον, και η δικιά μου επαφή με το παιχνίδι μου έδωσε αυτήν την εντύπωση.

ισως η καλυτερη λυση αν ηθελαν να κρατησουν ολο το eye candy (που οντως το παιχνιδι εχει εκπληκτικα γραφικα) θα ηταν να κλειδωναν το frame-rate στα 30fps, αυτο το ανεβοκατεβασμα ειναι ενοχλητικο ΙΜΟ.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Για να πω και κάτι σχετικό με το topic τώρα (PS3 vs Xbox360).

Είμαστε πλέον σε μια περίοδο που οι δυο κονσόλες είναι πολύ κοντά σε θέματα γραφικών multiplatform (με εξαίρεση βέβαια το απαράδεκτο port του Bayonetta). Αν και ακόμα το 360 διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα... Άρα για να δώσω κι εγώ μια απάντηση στον φίλο πιο πάνω που θέλει να αγοράσει κονσόλα, θα του πρότεινα να αποφάσιζε με κριτήριο τους exclusive τίτλους. Οι οποίοι βέβαια διαλέγονται με βάση προσωπικού γούστου και μόνο. Εγώ δεν θεωρώ καμιά κονσόλα καλύτερη ή χειρότερη. Το θέμα της πειρατείας τώρα που ειπώθηκε πιο πάνω, δεν το θεωρώ καν σαν μέτρο σύγκρισης. Πιστεύω ότι αν κάτι δεν το αντέχει η τσέπη σου δεν το αγοράζεις και τέρμα. Αυτό όμως είναι η δική μου γνώμη...

Επεξ/σία από D.Luffy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...