Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλοι, καλησπέρα.

Bρίσκομαι κι εγώ μπροστά στο δίλημμα PS3 ή ΧΒοx360 και θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιά θα πρέπει να είναι η αγορά μου, λαμβάνοντας υπόψιν τα εξής:

- 'Exω ήδη blu-ray player.

- Δεν έχω gaming pc.

- Πλέον λόγω υποχρεώσεων, δεν ξημεροβραδιάζομαι με τα παιχνίδια.

- Μέχρι τώρα είχα τα 2 πρώτα Playstation και συνεπώς έχω "συνηθίσει" κάποιους τίτλους.

Καταλαβαίνω από τη μικρή έρευνα που έχω κάνει μέχρι τώρα, ότι κάθε κονσόλα έχει τα υπέρ και τα κατά της, και πως ίσως τελικά αυτό που θα πρέπει να σκεφθώ πριν αποφασίσω είναι ποια εxclusives προτιμώ, αφού τα multiplatform είναι πάνω κάτω ίδιας ποιότητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν.

Να σου πουμε εμεις τι να παρεις δηλαδη;

Παρε playstasion 3 αφου εχεις συνηθίσει.

Ολες οι κονσόλες ακόμα και wii να πάρεις αξίζουν τα € τους.

---------- Προσθήκη στις 16:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:03 ----------

εγώ δεν τους πιστεύω άλλα προτιμώ το ps3

Και καλα κάνεις αλλα τι μας το λες να ζηλέψουμε;:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:04 ----------

Το framerate drop και μενα με ενοχλει αλλα οχι περισσοτερο απο το ανυπαρκτο vsync ή την αυτοματη απενεργοποιηση του σε τιτλους οταν γινεται της κακομοιρας για να μην χασουν frames. Ειδικα η ελλειψη anti-aliasing τα χειροτερευει ολα και προσωπικα μου αποσπα πολυ την προσοχη ακομα και αν το παιχνιδια αξιζει απο gameplay μεριας.

Καλα προσωπικά το anti-aliasing δεν με ενοχλεί καθόλου καθως κονσόλα πείρα για να παίξω κανεναν τίτλο οχι για τα γραφικά αυτα τα βλεπω στο pc και πραγματικά με αφήνουν αδιάφορο.

Απλα αυτο που φτιάχνουν ας το φτιάξουν καλα ρε παιδι μου ενας λόγος που το 2d ειναι ακομα μπροστά ειναι γιατι δεν εχουν/ειχαν τετοιες χαζομάρες ever.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να σου πουμε εμεις τι να παρεις δηλαδη;

Παρε playstasion 3 αφου εχεις συνηθίσει.

Ολες οι κονσόλες ακόμα και wii να πάρεις αξίζουν τα € τους.

---------- Προσθήκη στις 16:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:03 ----------

---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:04 ----------

Καλα προσωπικά το anti-aliasing δεν με ενοχλεί καθόλου καθως κονσόλα πείρα για να παίξω κανεναν τίτλο οχι για τα γραφικά αυτα τα βλεπω στο pc και πραγματικά με αφήνουν αδιάφορο.

Απλα αυτο που φτιάχνουν ας το φτιάξουν καλα ρε παιδι μου ενας λόγος που το 2d ειναι ακομα μπροστά ειναι γιατι δεν εχουν/ειχαν τετοιες χαζομάρες ever.

lol είπα ότι δεν έχω ούτε ps3 ούτε xb360:-(

Δημοσ.
Φίλοι, καλησπέρα.

Bρίσκομαι κι εγώ μπροστά στο δίλημμα PS3 ή ΧΒοx360 και θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιά θα πρέπει να είναι η αγορά μου, λαμβάνοντας υπόψιν τα εξής:

- 'Exω ήδη blu-ray player.

- Δεν έχω gaming pc.

- Πλέον λόγω υποχρεώσεων, δεν ξημεροβραδιάζομαι με τα παιχνίδια.

- Μέχρι τώρα είχα τα 2 πρώτα Playstation και συνεπώς έχω "συνηθίσει" κάποιους τίτλους.

Καταλαβαίνω από τη μικρή έρευνα που έχω κάνει μέχρι τώρα, ότι κάθε κονσόλα έχει τα υπέρ και τα κατά της, και πως ίσως τελικά αυτό που θα πρέπει να σκεφθώ πριν αποφασίσω είναι ποια εxclusives προτιμώ, αφού τα multiplatform είναι πάνω κάτω ίδιας ποιότητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν.

Εχω και τις 3εις κονσολες και αυτη που πραγματικα μου εχει χαρισει τις περισσοτερες ωρες παιχνιδιου ειναι αναμφιβολα το 360.

Σημαντικος λογος ειναι οτι παιζει αντιγραφες(τωρα μην πει κανεις οτι αυτο δεν ειναι +) αλλα και ειναι αρκετα ανωτερο σε multiplatoform games σε σχεση με το Ps3(4 παιχνιδια εχει ολα και ολα που αξιζουν πραγματικα να ασχοληθεις,αλλα και αυτα δυστηχως μεσα σε 1-2 μερες τα ολοκληρωνεις.)

Αφου εισαι ηδη κατοχος blue-ray player δεν βρησκω το λογο να αγορασεις ps3.....+ κοστος αγορας του 360 οπου ειναι αρκετα φθηνοτερο.

Δημοσ.

τότε τι μου τα λες αυτά..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:-(

Δημοσ.
Το τραγικο βεβαια θα ειναι να τα πιστευετε αυτα που λετε.

Τι να το κανω ενα παιχνιδι που μπορω να το τερματισω με κλειστα τα ματια στην δυσκολοτερη του μορφη με 1 μονο κουμπακι? Που δεν εχει ουτε ιχνος αλληλουχιας κινησεων μεταξυ Kratos και εχθρων? Που δεν εχει το παραμικρο reversal, counter reversal, guard break, follow through, stagger skills, combo cancels, super cancels? Που εχει εχθρους που οτι και να τους κανεις αυτοι θα καταφερουν ενα (ή περισσοτερα) "φτηνα" χτηπηματα πανω σου μονο και μονο για να σου δειξουν ποσο "σκληροι" ειναι και οτι -και καλα- το παιχνιδι ειναι δυσκολο? Περβαζια που αλλου πεφτεις και αλλου δεν πεφτεις (οπως και τα παλια δηλαδη) και σε βγαζει απο την λογικη του?

Τι αλλο θελεις να σου πω δηλαδη για να καταλαβεις οτι το παιχνιδι δεν ειναι αυτο που λεμε "χαρμα του gameplay". Συστημα μαχης που δεν σε "πιεζει" να ασχοληθεις μαζι του για α.) δεν εχει και πολλα να σου δωσει β.) δεν ειναι ο στοχος του αυτος.

Αριστουργηματικο το God of War αλλα οχι στον τομεα του gameplay.

Δημοσ.
τότε τι μου τα λες αυτά..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:-(

Μπαίνεις στο τοπικ ρωτας για κατι άσχετο που δεν υπάρχει και δεν εχει ξανα υποθεί μετα λες οκ αλλα εγω προτιμώ ps3 ε μάλλον όρεξη εχεις για flaming και σου λεω εγω τι μας το λες να ζηλέψουμε;

Αν δεν κατάλαβες ακόμα να το ζωγραφίσω.

Δημοσ.
Τι να το κανω ενα παιχνιδι που μπορω να το τερματισω με κλειστα τα ματια στην δυσκολοτερη του μορφη με 1 μονο κουμπακι? Που δεν εχει ουτε ιχνος αλληλουχιας κινησεων μεταξυ Kratos και εχθρων? Που δεν εχει το παραμικρο reversal, counter reversal, guard break, follow through, stagger skills, combo cancels, super cancels?

Combo Cancel? Μπερδεύεσαι μήπως με Street Fighter?

Super Cancel? Μπερδεύεσαι μήπως με... Pro Evolution Soccer?:lol:

Και θες να μου πεις ότι το βγάζεις σε titan ή chaos difficulty με 1 κουμπί? Τι άλλη αρκούδα θα διαβάσουμε πια εδώ μέσα...

Δημοσ.
@ Street-Fighter: Τη γνώμη σας ζήτησα. Τόσο παράξενο σου φαίνεται;...Eυχαριστώ για την απάντησή σου.

Δεν το ειπα για να σε θίξω.

Αν ειχαμε εναν 100% νικητή στα 256bit να σου προτείνω ευχαρίστως αλλα εδω βλέπεις οτι οι απόψεις ειναι του καθενός προσωπικές και καταλήγουν σε διαμάχη.

Δημοσ.
Καλα υπάρχει σοβαρος gamer κονσολακιας που δεν τον νοιαζει το frame rate;

Omg δηλαδη.

Και ναι οσο ενοχλητικό ειναι το frame rate απο τα 30 να πηγαίνει στα 25 αλλο τοσο ειναι και απο το 60 στο 30.

Βγάζουν που βγάζουν games κάποιοι για κονσόλες ε ας το φτιάξουν ετσι ωστε να μη επηρεάζομαι εν ωρα gaming με τέτοιες χαζομάρες και μου βγάζει το μάτι.

Φίλε μη δανείζεις τα στοιχεία login σου και σε άλλα άτομα... Το αποτέλεσμα είναι σχιζοφρενικά post όπως τα παραπάνω. :confused:

Δημοσ.

Το frame rate δεν είναι αναγκαία ποιότητα γραφικών. Στις κονσόλες ρίχνουν τη ποιότητα τόσο ώστε να παίζεις απροβλημάτιστα. Όταν ξεκινάν τα προβλήματα τότε όπως θα λεγαν και οι φίλοι οι pcakides, κακώς παίζουμε σε κονσόλες.

Η ομαλή ροή ενός παιχνιδιού για έναν κονσολάκια είναι σημαντικότερη από όλα τα άλλα. Αν κάτι θυσιάζεις θα ναι visuals... όχι playability.

Υ.Γ. Δεν το χω παίξει το game, δεν έχω ιδέα πως δείχνει. Απλά εξέφρασα την άποψη μου περί του τι είναι πιο σημαντικό.

Δημοσ.
Φίλε μη δανείζεις τα στοιχεία login σου και σε άλλα άτομα... Το αποτέλεσμα είναι σχιζοφρενικά post όπως τα παραπάνω. :confused:

Η αιτία του ποστ σου πια ειναι;Το οτι δεν με ενοχλεί το anti-aliasing αλλα με ενοχλεί το framerate να κανει σκαμπανεβάσματα;

:o

Δημοσ.

To ότι είναι δυο post γραμμένα από το ίδιο άτομο που περιέχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις πάνω στο ίδιο θέμα... Απορώ που χρειάζεται να το εξηγήσω.

Και για να προλάβω τυχόν απάντηση, ναι- χαμηλό framerate και aliasing είναι και τα δύο, φαινόμενα που έχουν να κάνουν με visual quality. Όσο ενοχλητικό είναι στο μάτι το ένα είναι και το άλλο. Για χαμηλό framerate που να επηρεάζει το playability ενός παιχνιδιού, πρέπει να μιλάμε για επίπεδα κάτω από 22-20, κάτι που ελάχιστα παιχνίδια στις current-gen κονσόλες "κατορθώνουν", και ακόμη και τότε πρόκειται για bad ports όπως το bayonetta στο ps3.

Δημοσ.
Εχω και τις 3εις κονσολες και αυτη που πραγματικα μου εχει χαρισει τις περισσοτερες ωρες παιχνιδιου ειναι αναμφιβολα το 360.

Σημαντικος λογος ειναι οτι παιζει αντιγραφες(τωρα μην πει κανεις οτι αυτο δεν ειναι +) αλλα και ειναι αρκετα ανωτερο σε multiplatoform games σε σχεση με το Ps3(4 παιχνιδια εχει ολα και ολα που αξιζουν πραγματικα να ασχοληθεις,αλλα και αυτα δυστηχως μεσα σε 1-2 μερες τα ολοκληρωνεις.)

Αφου εισαι ηδη κατοχος blue-ray player δεν βρησκω το λογο να αγορασεις ps3.....+ κοστος αγορας του 360 οπου ειναι αρκετα φθηνοτερο.

Ενας ενας αποκαλυπτωνται :lol: , εισαι και εσυ αλλος ενας xboxakias που θεωρει καλυτερο το xbox αλλα πηρε και playstation για να παιζει τα exclusives :lol:

Ενα περιεργο πραγμα εδω μεσα , ολοι οι xboxakides υποτιμουν το ps3 αλλα παρολαυατα το εχουν παρει :lol:

Μεγαλη πλακα , πολυ ανωτερο στα multiplatform :lol: αν κανουμε μια ερευνα σε τι εξοπλισμο παιζουν οι περισσοτεροι τα παιχνιδια , ζητημα να βρεθουν οι 5 να εχουν τηλεορασεις της προκοπης , παρολαυτα ολοι οι χβοχακιδες παντα ειναι σε θεση να διακρινουν τις ελαχιστες διαφορες στα multi :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...