Xoxosis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 1. Ποτε και που ειπα οτι το GoW3 εχει scripted συστημα μαχης? εγω μιλησα για τα πολλα scripted events που εχει το παιχνιδι δλδ σημεια που αλλαζουν απο gameplay σε cinematic και τουμπαλιν που πρεπει να περασεις με συγκεκρικενο τροπο χωρις να εχεις πολυ ελευθερια κινησεων/επιλογων...κατι σαν την πρωτη μιση ωρα του παιχνιδιου.2. Εχω παιξει γυρω στις 3 ωρες - ειμαι λιγο πιο μετα το 3ο boss και μπορω να πω οτι το frame-rate ειναι αρκετα ενοχλητικο και επηρεαζει κ το θεμα χειρισμου -ειδικα οταν εισαι σε κλειστους χωρους που το παιχνιδι χτυπαει 60fps σε συνδιασμο με το καλυτερο ισως motion-blur που εχω δει ειναι τρομερα ομαλο κ αναδυκνειει στο μεγιστο τα πολυ καλα animations του Kratos αλλα οταν στα καπακια βγαινεις σε εξωτερικους χωρους με μεγαλυτερο draw-distance και το frame-rate πεφτει στο μισο η διαφορα ειναι αισθητη τοσο στην ομαλοτητα στην κινηση οσο κ στην ακριβεια στο χειρισμο που γινεται πιο "βαρυς" κ λιγοτερο ακριβης - ισως η καλυτερη λυση αν ηθελαν να κρατησουν ολο το eye candy (που οντως το παιχνιδι εχει εκπληκτικα γραφικα) θα ηταν να κλειδωναν το frame-rate στα 30fps, αυτο το ανεβοκατεβασμα ειναι ενοχλητικο ΙΜΟ. 3. Οπως ειπα κ νωριτερα εγω προσωπικα προτιμω τα ιαπωνικα παιχνιδια του ειδους για τους λογους που ειπα κ παραπανω, απλα ειπα την γνωμη μου για το franchise και στην ουσια τι το κραταει πισω απο το να ανταγωνιστει τα αλλα μεγαλα ονοματα του ειδους. 4. Tο παραδειγμα με τα racing games ειναι αρκετα καλο - εγω προσωπικα προτιμω τα arcade racing παιχνιδια απο τα simulation αλλα ποτε δεν θα πεταγομουνα κ θα ελεγα οτι τα NFS/Burnout εχουν τη διαρκεια στο χρονο ή το βαθος gameplay των Forza/GT...εν γνωση μου παιζω την πιο απλουστευμενη μορφη των racing παιχνιδιων και ποτε δεν θα το επαιζα εξυπνος σε καποιον που ασχολειται με FM3/GT4. Γραψτε κανενα σοβαρο επιχειρημα, εσεις οι xboxakides εχετε περασει πλεον τα ορια της γραφικοτητας Ολα σχεδον τα παιχνδια τα παιζεις με 30 frames τωρα σε πειραζει αν απο τα 60 πεφτει που και που στα 30 ? Δεν σε πειραζει ομως για τα super duper multi του xbox , που αν απο τα 30 πεφτουν πιο κατω :lol::lol: Tι να πω ελεος
dr_thodt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Γραψτε κανενα σοβαρο επιχειρημα, εσεις οι xboxakides εχετε περασει πλεον τα ορια της γραφικοτητας Ολα σχεδον τα παιχνδια τα παιζεις με 30 frames τωρα σε πειραζει αν απο τα 60 πεφτει που και που στα 30 ? Δεν σε πειραζει ομως για τα super duper multi του xbox , που αν απο τα 30 πεφτουν πιο κατω :lol::lol: Tι να πω ελεος Οπως ειπα κ νωριτερα: ισως η καλυτερη λυση αν ηθελαν να κρατησουν ολο το eye candy (που οντως το παιχνιδι εχει εκπληκτικα γραφικα) θα ηταν να κλειδωναν το frame-rate στα 30fps, αυτο το ανεβοκατεβασμα ειναι ενοχλητικο ΙΜΟ. Να υποθεσω οτι εχεις παιξει το παιχνιδι κ εχεις γνωμη για το frame-rate ετσι? αλλα ειπαμε εσυ κρινεις τα παιχνιδια απο το gametrailers.
Xoxosis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Οπως ειπα κ νωριτερα: Να υποθεσω οτι εχεις παιξει το παιχνιδι κ εχεις γνωμη για το frame-rate ετσι? αλλα ειπαμε εσυ κρινεις τα παιχνιδια απο το gametrailers. Το gametarilers στα games του ps3 , ως γνωστο με τον τροπο του ριχνει χαμηλοτερες βαθμολογιες απο οσο αξιζουν , το εχουμε δει πολλες φορες ξερεις κανεναν playstationakia να μην εχει το god of war? Δεν υπαρχει game που να μην εχει frame drop ,με τοσo χαμο στην οθονη η προσοχη μου παει αλλου και οχι στην ανεπαισθητη πτωση του frame rate σε καποιους ανοιχτους χωρους H μαχη με τον αδη δεν σου εκανε εντυπωση , η οταν κυνηγας τον ερμη στο citabel , εχει τοσες θεαματικες σκηνες με ομαλατατη κινηση που ειναι οντως απιστευτο πως τα καταφεραν και εσυ ψαχνεις να βρεις με το μεγενθυτικο φακο που πεφτει το Frame και που οχι Ετσι δεν παιζεις game , καντο και στα υπολοιπα παιχνιδια
Antretng Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 εσυ ψαχνεις να βρεις με το μεγενθυτικο φακο που πεφτει το Frame και που οχι Ετσι δεν παιζεις game , καντο και στα υπολοιπα παιχνιδια Συγνώμη, αλλά όσο καιρό σε διαβάζω, αυτό δεν κάνεις και εσύ;
timekeeper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ....ξερεις κανεναν playstationakia να μην εχει το god of war? .... Εγώ και ούτε πρόκειται να το αγοράσω... Μην τρελαθούμε κιόλας... Γραφικά ΟΚ αλλά το gameplay είναι για τα μπάζα. Το παιχνίδι σταθμός για τις κονσόλες αυτής της γενιάς και κράχτης για το PS3 είναι αυτή το στιγμή το Uncharted 2! Σε όλα τα επίπεδα!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Εγώ και ούτε πρόκειται να το αγοράσω... Μην τρελαθούμε κιόλας... Γραφικά ΟΚ αλλά το gameplay είναι για τα μπάζα. Το τραγικο βεβαια θα ειναι να τα πιστευετε αυτα που λετε.
papeipa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Γραψτε κανενα σοβαρο επιχειρημα, εσεις οι xboxakides εχετε περασει πλεον τα ορια της γραφικοτητας Ολα σχεδον τα παιχνδια τα παιζεις με 30 frames τωρα σε πειραζει αν απο τα 60 πεφτει που και που στα 30 ? Δεν σε πειραζει ομως για τα super duper multi του xbox , που αν απο τα 30 πεφτουν πιο κατω :lol::lol: Tι να πω ελεος Αυτα τα του τεχνικου τομεα και gameplay τα εγραψα απο την πρωτη στιγμη που επιασα στα χερια μου το GOW3.....Δυστηχως δεν ειναι θεμα χβοχ φανμποισμου αλλα η πικρη αληθεια.... Ειπαμε Uncharted 2 και Heavy Rain πολυ μπροστα απο το GOW.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ειπαμε Uncharted 2 και Heavy Rain πολυ μπροστα απο το GOW. Oχι δεν ειναι ανωτερα απο το GoW.Ειδικα αυτα του heavy Rain.Ειναι σημεια βεβαια του GoW3,οπου το U2 μπορει να δειχνει ανωτερο στον οπτικο τομεα,αλλα οι δυνατες στιγμες σε γραφικα του GoW3 ειναι ανωτερες και απο τα 2.
S&F<3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 εγώ δεν έχω ούτε ps3 ούτε xb360 άλλα έχω ακούσει ότι το xb360 κολλάει ισχύει?
Antretng Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 εγώ δεν έχω ούτε ps3 ούτε xb360 άλλα έχω ακούσει ότι το xb360 κολλάει ισχύει? Τι εννοείς κολλάει;
S&F<3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Τι εννοείς κολλάει; μου λέγανε ότι μετά από κάτι μίνες δεν αναγνωρίζει τα games και δεν παίζει τπτ
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλα υπάρχει σοβαρος gamer κονσολακιας που δεν τον νοιαζει το frame rate; Omg δηλαδη. Και απο τις 2 μεριές xbox & ps3 just sucks δηλαδη κάποιοι παίρνουν κονσόλα να ησυχάσουν απο αυτες τις χαζομαρες των pc και τώρα τα έχουμε και στις κονσόλες έλεος δηλαδη. Και ναι οσο ενοχλητικό ειναι το frame rate απο τα 30 να πηγαίνει στα 25 αλλο τοσο ειναι και απο το 60 στο 30. Βγάζουν που βγάζουν games κάποιοι για κονσόλες ε ας το φτιάξουν ετσι ωστε να μη επηρεάζομαι εν ωρα gaming με τέτοιες χαζομάρες και μου βγάζει το μάτι. ---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:41 ---------- μου λέγανε ότι μετά από κάτι μίνες δεν αναγνωρίζει τα games και δεν παίζει τπτ :p:p Καμια καλυτερη προπαγάνδα δεν βρήκαν να σου πουν; Στο playstasion γινόταν αυτο και στο dreamcast που κ που.
Phantolino Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το framerate drop και μενα με ενοχλει αλλα οχι περισσοτερο απο το ανυπαρκτο vsync ή την αυτοματη απενεργοποιηση του σε τιτλους οταν γινεται της κακομοιρας για να μην χασουν frames. Ειδικα η ελλειψη anti-aliasing τα χειροτερευει ολα και προσωπικα μου αποσπα πολυ την προσοχη ακομα και αν το παιχνιδια αξιζει απο gameplay μεριας.
S&F<3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλα υπάρχει σοβαρος gamer κονσολακιας που δεν τον νοιαζει το frame rate; Omg δηλαδη. Και απο τις 2 μεριές xbox & ps3 just sucks δηλαδη κάποιοι παίρνουν κονσόλα να ησυχάσουν απο αυτες τις χαζομαρες των pc και τώρα τα έχουμε και στις κονσόλες έλεος δηλαδη. Και ναι οσο ενοχλητικό ειναι το frame rate απο τα 30 να πηγαίνει στα 25 αλλο τοσο ειναι και απο το 60 στο 30. Βγάζουν που βγάζουν games κάποιοι για κονσόλες ε ας το φτιάξουν ετσι ωστε να μη επηρεάζομαι εν ωρα gaming με τέτοιες χαζομάρες και μου βγάζει το μάτι. ---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:41 ---------- :p:p Καμια καλυτερη προπαγάνδα δεν βρήκαν να σου πουν; Στο playstasion γινόταν αυτο και στο dreamcast που κ που. εγώ δεν τους πιστεύω άλλα προτιμώ το ps3
metanastis14 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Φίλοι, καλησπέρα. Bρίσκομαι κι εγώ μπροστά στο δίλημμα PS3 ή ΧΒοx360 και θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιά θα πρέπει να είναι η αγορά μου, λαμβάνοντας υπόψιν τα εξής: - 'Exω ήδη blu-ray player. - Δεν έχω gaming pc. - Πλέον λόγω υποχρεώσεων, δεν ξημεροβραδιάζομαι με τα παιχνίδια. - Μέχρι τώρα είχα τα 2 πρώτα Playstation και συνεπώς έχω "συνηθίσει" κάποιους τίτλους. Καταλαβαίνω από τη μικρή έρευνα που έχω κάνει μέχρι τώρα, ότι κάθε κονσόλα έχει τα υπέρ και τα κατά της, και πως ίσως τελικά αυτό που θα πρέπει να σκεφθώ πριν αποφασίσω είναι ποια εxclusives προτιμώ, αφού τα multiplatform είναι πάνω κάτω ίδιας ποιότητας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις