dr_thodt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Γιατι οχι,ευτυχως ειμαι απο τους sega fans που ξεπερασαν γρηγορα το κολλημα οτι η sony φταιει για ολα. 1.Θυσια θα ηταν αν υπηρχε διαφορα που ειχε επιπτωση στο gameplay.Τα 40με 50fps μεσω ορο με τετοια γραφικα ειναι κατι παραπανω απο σουπερ. 2.Μπορω να δω την διαφορα και φαινεται ιδιαιτερα στα fps παιχνιδια.Στο συγκεκριμενο δεν αλλαζει τπτ στην εμπειρια.Το παιχνιδι δειχνει ομαλοτατο. 3.Οταν δεν πας μια κονσολα,θα βρεις κι αλλα παραθυρακια(μειονεκτηματα) γιατι κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο.Τωρα να μπω σε τετοια διαδικασια οπως σου ειπα βαριεμαι και δεν εχει νοημα. Παω να συνεχισω το casual GoW3:-) 1. Επιπτωση στο gameplay σιγουρα εχει, ειδικα σε περιπτωσεις που χρειαζεσαι ακριβεια - αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι τα περισσοτερα genres που χρειαζονται αντανακλαστικα κ παιζονται στις λεπτομερειες (action, fighting, racing) τρεχουν σε υψηλα frame-rate. 2. 40-50fps? Το GoW3 συμφωνα με διαφορα που διαβαζω στο net/μετρησεις στο beyond3d/digitalfoundry τρεχει αναμεσα στα 30-40fps κατα μεσο ορο στις σκηνες με δραση και απλα αγγιζει τα 60fps σε κλειστους χωρους χωρις εχθρους, effects κ.λ.π. 3. Πρωτα απο ολα εγω προσωπικα παιζω παιχνιδια κ οχι κονσολες αλλα εκτος αυτου υπαρχει κ η αλλη πλευρα, οταν (αγα)πας μια κονσολα αρνεισαι να δεις/παραδεχτεις τα "παραθυρακια"(μειονεκτηματα) που λες βλεποντας ενα παιχνιδι τελειο χωρις να ειναι...συνεχισε το casual GoW3, εγω θα βαλω Bayonetta ή κανενα Ninja Gaiden 2.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 3. Πρωτα απο ολα εγω προσωπικα παιζω παιχνιδια κ οχι κονσολες αλλα εκτος αυτου υπαρχει κ η αλλη πλευρα, οταν (αγα)πας μια κονσολα αρνεισαι να δεις/παραδεχτεις τα "παραθυρακια"(μειονεκτηματα) που λες βλεποντας ενα παιχνιδι τελειο χωρις να ειναι...συνεχισε το casual GoW3, εγω θα βαλω Bayonetta ή κανενα Ninja Gaiden 2. Kοιτα δεν ειναι επιστημη να καταλαβεις καποιον που ειναι προκατειλημενος υπερ μιας και κατα αλλης κονσολας.Δεν ειναι πρωτη φορα που διαβαζω ποστ σου. Τα μειoνεκτηματα υπαρχουν,εγω στο ειπα πρωτος.Κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο. Καλο gaming. κατα μεσο ορο στις σκηνες με δραση και απλα αγγιζει τα 60fps σε κλειστους χωρους χωρις εχθρους, effects κ.λ.π. ps.Παραδοξως τρεχει πιο ομαλα στις δυσκολες σκηνες με τους τεραστιους εχθρους,effects κτλ στην αρχη ας πουμε.Τωρα που ειμαι σε πολυ κλειστο χωρο μου φαινεται λιγοτερο ομαλο το frame rate.
Xoxosis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 1. Επιπτωση στο gameplay σιγουρα εχει, ειδικα σε περιπτωσεις που χρειαζεσαι ακριβεια - αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι τα περισσοτερα genres που χρειαζονται αντανακλαστικα κ παιζονται στις λεπτομερειες (action, fighting, racing) τρεχουν σε υψηλα frame-rate.2. 40-50fps? Το GoW3 συμφωνα με διαφορα που διαβαζω στο net/μετρησεις στο beyond3d/digitalfoundry τρεχει αναμεσα στα 30-40fps κατα μεσο ορο στις σκηνες με δραση και απλα αγγιζει τα 60fps σε κλειστους χωρους χωρις εχθρους, effects κ.λ.π. 3. Πρωτα απο ολα εγω προσωπικα παιζω παιχνιδια κ οχι κονσολες αλλα εκτος αυτου υπαρχει κ η αλλη πλευρα, οταν (αγα)πας μια κονσολα αρνεισαι να δεις/παραδεχτεις τα "παραθυρακια"(μειονεκτηματα) που λες βλεποντας ενα παιχνιδι τελειο χωρις να ειναι...συνεχισε το casual GoW3, εγω θα βαλω Bayonetta ή κανενα Ninja Gaiden 2. Οι περισσοτεροι σημερα εχουν παραπανω απο ενα μετρο συγκρισης Αν κρινω απο τον εαυτο μου παραδειγμα , σαν μετρο συγκρισης καλων γραφικων ειχα το pc και μετα το ps3 Τα 2 τελευταια παιχνιδια (HR,GOW3) με εκαναν να αναθεωρησω αποψεις εστω και προσωρινα Το θεμα ειναι οτι εχωντας μια μεγαλη προιστορια στο pc gaming οποιοδηποτε ειναι σε θεση να κρινει καλυτερα απο καποιον που εχει μονο μια ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΚΟΝΣΟΛΑ και καυχιεται για αυτη Στο θεμα του god of war δεν αφηνει για πολλες αμφισβητησεις, ουτε καν σε gamers που ειναι φανατικα pc , ομοιως και το heavy rain Αυτο το παραδειγμα υπερβολικης αγαπης σε μια συγκεκριμενη κονσολα (χβοχ) μαλλον εσενα χαρακτηριζει , στα περισσοτερα μην πω ολα τα κορυφαια exclusives του ps3 , παντα βρισκεις εναν λογο για να τα απορριψεις η να τους βρεις ελαττωματα εκει που δεν υπαρχουν . Και μονο τα σχολια χρηστων να δεις καποιος για το παιχνιδι απο ενα forum τυχαια , φτανει και περισσευει να καταλαβει γιατι προκειται http://www.gameover.gr/ps3/articles/God-of-War-III.11375.html
dr_thodt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Kοιτα δεν ειναι επιστημη να καταλαβεις καποιον που ειναι προκατειλημενος υπερ μιας και κατα αλλης κονσολας.Δεν ειναι πρωτη φορα που διαβαζω ποστ σου.Τα μειoνεκτηματα υπαρχουν,εγω στο ειπα πρωτος.Κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο. Καλο gaming. ps.Παραδοξως τρεχει πιο ομαλα στις δυσκολες σκηνες με τους τεραστιους εχθρους,effects κτλ στην αρχη ας πουμε.Τωρα που ειμαι σε πολυ κλειστο χωρο μου φαινεται λιγοτερο ομαλο το frame rate. 1. Οντως δεν ειναι δυσκολο να καταλαβω κ εγω αν εσυ εισαι προκατειλημενος υπερ του PS3, φανηκε απο τον τροπο που απαντησες στην αρχη υποστηριζοντας την εταιρια αναπτυξης του παιχνιδιου λεγοντας στην συνεχεια οτι δεν παιζει ρολο το χαμηλοτερο frame-rate - εγω αυτο εννουσα οταν ειπα οτι καποιοι κανουν τα στραβα ματια στα μειονεκτηματα των παιχνιδιων της πλατφορμας της επιλογης τους...οπως κ να το κανεις ειναι facts οτι τα 60fps ειναι must για το ειδος συν οτι τα 2 προηγουμενα παιχνιδια της σειρας τρεχαν στα 60fps ενω αυτο οχι, οτι το gameplay/συστημα μαχης δεν μπορει να ανταγωνιστει τα κορυφαια παιχνιδια του ειδους και οτι ο τιτλος διαρκει 8-10 ωρες αναλογα το skill του καθε παιχτη χωρις ιδιαιτερο replay value...δεν νομιζω να ειπα κατι που δεν ισχυει. Αυτα ειναι θεματα γουστου κ προτεραιοτητων στα games, εσυ γουσταρεις και καλα κανεις να δωσεις 60e να παρεις το GoW3 να παιξεις 8 ωρες με τρομερα γραφικα και τιγκα στα scripted/cinematic events ενω εγω προτιμω να δωσω τα λεφτα μου για ενα παιχνιδι που μπορει να ειναι κ αυτο 8 ωρες χωρις τοσο καλα γραφικα/ιστορια αλλα να εχει βαθυτερο συστημα μαχης που να με κολλησει κ να εχω λογο να το τερματισω 4 φορες. 2. Οσο για το ομαλοτερο frame-rate στις μαχες μαλλον μπερδευεσαι επειδη στην κινηση μπαινει κ το motion blur και σε κανει να νομιζεις οτι τρεχει σε υψηλοτερο frame-rate...ριξε μια ματια στο demo vs retail comparison video του digitalfoundry στο eurogamer.net να δεις οτι το frame-rate στους κλειστους χωρους ειναι πολυ πιο υψηλο. Οντως σου ευχομαι κ εσενα καλο (PS3 μονο απο οτι φαινεται) gaming.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 1.Φιλε μου αυτες ειναι οι θεσεις μου για ολα τα games.Εγω δεν το θεωρω μειονεκτημα σε κανενα παιχνιδι(εκτος αν πεφτει κατω απο 30).Ποσο μαλλον για το GoW που εχει καλο frame rate ετσι και αλλιως.Εσυ που πρεπει να βρεις κατι γιατι ειναι ps3 exclusive το θεωρεις. Αν διαβαζα πρωτη φορα αποψη σου δεν θα σου ελεγα τπτ ειλικρινα(Γιατι οντως εχεις δικιο οτι ειναι θεμα γουστου τελικα).Αλλα η εικονα που εχω ειναι αυτη. Τεσπα δεν θελω να σταθω αλλο εδω. 2.Γνωριζω τι ειναι το motion blur.Σιγουρα παιζει και αυτο ρολο,αλλα σε αυτα τα σημεια δειχνει ετσι και αλλιως πολυ ομαλη η κινηση. Καλο gaming γιατι ειναι καλα παιχνιδια τα συγκεκριμενα.Κριμα που το GoW δεν ειναι multiplatform.
Toufas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ε ναι εχουν ξεχασει οτι ειναι console section αλλα τι να λεμε τωρα, μερικοι εδω μεσα ακομα περιμένουν να βγει το gow2 στο pc για να "δικαιωθουν"
dr_thodt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 1.Φιλε μου αυτες ειναι οι θεσεις μου για ολα τα games.Εγω δεν το θεωρω μειονεκτημα σε κανενα παιχνιδι(εκτος αν πεφτει κατω απο 30).Ποσο μαλλον για το GoW που εχει καλο frame rate ετσι και αλλιως.Εσυ που πρεπει να βρεις κατι γιατι ειναι ps3 exclusive το θεωρεις.Αν διαβαζα πρωτη φορα αποψη σου δεν θα σου ελεγα τπτ ειλικρινα(Γιατι οντως εχεις δικιο οτι ειναι θεμα γουστου τελικα).Αλλα η εικονα που εχω ειναι αυτη. Τεσπα δεν θελω να σταθω αλλο εδω. 2.Γνωριζω τι ειναι το motion blur.Σιγουρα παιζει και αυτο ρολο,αλλα σε αυτα τα σημεια δειχνει ετσι και αλλιως πολυ ομαλη η κινηση. Καλο gaming γιατι ειναι καλα παιχνιδια τα συγκεκριμενα.Κριμα που το GoW δεν ειναι multiplatform. 1. Εσενα μπορει να μην σε ενοχλει το μεταβαλλομενο frame-rate αλλα τα 30fps τα οποια δεν ειναι κ σταθερα καλως ή κακως ειναι μειονεκτημα για το συγκεκριμενο ειδος. 2. Δηλαδη ειμαι fanboy επειδη δεν τρελαινομαι για το συστημα μαχης του, επειδη θεωρω οτι δεν εχει replay-value σε σχεση με αλλα παιχνιδια του ειδους λογω του scripted υφους του και οτι δεν αξιζει ΙΜΟ full price τιμη? οντως το σταματαμε εδω, δεν εχει νοημα να το αναλυσουμε περισσοτερο. 3. Μην στεναχωριεσαι καθολου εχω PS3 εδω κ σχεδον 2.5 χρονια, εγω μια χαρα θα το παιξω το GoW3 που δεν ειναι multiplatform αλλα μια χαρα θα παιξω κ το Bayonetta στην πολυ ανωτερη εκδοση του 360 - για την ακριβεια το GoW3 το εχω εδω διπλα μου αυτη τη στιγμη κ θα το ξεκινησω λογικα αυριο που θα εχω χρονο - περισσοτερες εντυπωσεις αυριο.
kostool13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πως καταφέρνουμε πάντως ρε παιδιά στην ενότητα console, στο thread Ps3 Vs xbox 360, να βάζουμε πάντα και το pc, είναι απίστευτο. Και το πιο αστείο να μας κάνουν και υποδείξεις ότι το θέμα μας είναι gaming γενικά και όχι consoles Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν άνοιγε ένα thread "ολυμπιακός vs παναθηναϊκός" και τη μία έλεγαν οι ολυμπιακοί ότι έχουν την καλύτερη ομάδα της ευρώπης, την άλλη έλεγαν το ίδιο και οι παναθηναϊκοί, θα έμπαινε στο thread και κανενας περαστικός της real ή της barcelona και θα πέταγε κανα "που πας ρε καραμήτρο", παρόλο που θα ήταν off-topic.
D.Luffy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 τα 30fps τα οποια δεν ειναι κ σταθερα καλως ή κακως ειναι μειονεκτημα για το συγκεκριμενο ειδος. Εφόσον το GOW3 έχει όπως λες scripted σύστημα μάχης (άρα δεν χρειάζεται μεγάλη ακρίβεια στις αντιδράσεις του παίκτη) τότε γιατί να θεωρούνται μειονέκτημα τα 30fps? Οι προγραμματιστές επένδυσαν ούτως ή άλλως περισσότερο στον τομέα του εντυπωσιασμού παρά σε ένα πολύπλοκο και βαθύ σύστημα μάχης. Το παιχνίδι είναι αυτό που περιμέναμε ότι θα είναι... η συνέχεια των δυο προηγούμενων παιχνιδιών και όχι κάτι διαφορετικό. Σε ένα παιχνίδι όπως το God of War περιμένω να δω εντυπωσιακά πράγματα να γεμίζουν την οθόνη μου χωρίς να προβληματίζομαι με υψηλή δυσκολία και περίπλοκα πράγματα. Σε ένα παιχνίδι όπως το Ninja Gaiden περιμένω ένα "βαθύ" σύστημα μάχης που απαιτεί στρατηγική και γρήγορα αντανακλαστικά. Μπορεί και τα δυο παιχνίδια (παραδείγματα) να ανήκουν στο ίδιο είδος, όμως απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θες ένα παιχνίδι που να έχει υψηλό AI εχθρών, πολλά και πολύπλοκα combos και 60fps? Πρέπει να κάνεις θυσίες στην ποιότητα γραφικών. Θες ένα παιχνίδι λίγο πιο "απλό" σε σχέση με τα παραπάνω αλλά με φαντασμαγορικές σκηνές μάχης και άπειρο χαμό να γίνεται ολόγυρα? Πρέπει να κάνεις θυσίες στο framerate. Τέλος επειδή διαβάζω ότι συγκρίνετε God of War, Bayonetta, Ninja Gaiden, Devil May Cry, να πω ότι διαφορετικά πράγματα προσφέρει το κάθε παιχνίδι και ας ανήκουν όλα στο ίδιο είδος. Και το Need for Speed racing είναι... είναι το ίδιο όμως με το Gran Turismo και το Forza? Δεν νομίζω. Αυτό συμβαίνει κι εδώ.
Antretng Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν άνοιγε ένα thread "ολυμπιακός vs παναθηναϊκός" και τη μία έλεγαν οι ολυμπιακοί ότι έχουν την καλύτερη ομάδα της ευρώπης, την άλλη έλεγαν το ίδιο και οι παναθηναϊκοί, θα έμπαινε στο thread και κανενας περαστικός της real ή της barcelona και θα πέταγε κανα "που πας ρε καραμήτρο", παρόλο που θα ήταν off-topic. Απλά ρε φίλε δέχτηκα παρατήρηση απο οπαδό της Barcelona (αλλά και κρυφοβάζελο) ότι το θέμα μας δεν είναι το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά γενικά το ποδόσφαιρο. Αμα σου έλεγε ο Ισπανός, σταμάτα να μιλάς για το ελληνικό πρωτάθλημα σε thread που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, εσύ τι θα του λεγες; Στην περίπτωση μας, ότι δεν είναι το θέμα μας οι κονσόλες αλλά το gaming γενικά. Και εγω το μόνο που είπα είναι ότι αυτοί οι τίτλοι που ανέφεραν παραμένουν λόγος για προτίμηση του xbox 360 από το ps3. Τίποτα άλλο
ultralisk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εφόσον το GOW3 έχει όπως λες scripted σύστημα μάχης (άρα δεν χρειάζεται μεγάλη ακρίβεια στις αντιδράσεις του παίκτη) τότε γιατί να θεωρούνται μειονέκτημα τα 30fps? Οι προγραμματιστές επένδυσαν ούτως ή άλλως περισσότερο στον τομέα του εντυπωσιασμού παρά σε ένα πολύπλοκο και βαθύ σύστημα μάχης. Το παιχνίδι είναι αυτό που περιμέναμε ότι θα είναι... η συνέχεια των δυο προηγούμενων παιχνιδιών και όχι κάτι διαφορετικό. Σε ένα παιχνίδι όπως το God of War περιμένω να δω εντυπωσιακά πράγματα να γεμίζουν την οθόνη μου χωρίς να προβληματίζομαι με υψηλή δυσκολία και περίπλοκα πράγματα. Σε ένα παιχνίδι όπως το Ninja Gaiden περιμένω ένα "βαθύ" σύστημα μάχης που απαιτεί στρατηγική και γρήγορα αντανακλαστικά. Μπορεί και τα δυο παιχνίδια (παραδείγματα) να ανήκουν στο ίδιο είδος, όμως απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θες ένα παιχνίδι που να έχει υψηλό AI εχθρών, πολλά και πολύπλοκα combos και 60fps? Πρέπει να κάνεις θυσίες στην ποιότητα γραφικών. Θες ένα παιχνίδι λίγο πιο "απλό" σε σχέση με τα παραπάνω αλλά με φαντασμαγορικές σκηνές μάχης και άπειρο χαμό να γίνεται ολόγυρα? Πρέπει να κάνεις θυσίες στο framerate. Τέλος επειδή διαβάζω ότι συγκρίνετε God of War, Bayonetta, Ninja Gaiden, Devil May Cry, να πω ότι διαφορετικά πράγματα προσφέρει το κάθε παιχνίδι και ας ανήκουν όλα στο ίδιο είδος. Και το Need for Speed racing είναι... είναι το ίδιο όμως με το Gran Turismo και το Forza? Δεν νομίζω. Αυτό συμβαίνει κι εδώ. απόλυτα σωστός, δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος σε αυτά που λες...αλλά όπως και να το κάνουμε αν λες εδώ μέσα για τα ΣΥΝ του Gow όλα ΟΚ αλλά αν πεις για το ρηχό gameplay δέχεσαι full attack
dr_thodt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εφόσον το GOW3 έχει όπως λες scripted σύστημα μάχης (άρα δεν χρειάζεται μεγάλη ακρίβεια στις αντιδράσεις του παίκτη) τότε γιατί να θεωρούνται μειονέκτημα τα 30fps? Οι προγραμματιστές επένδυσαν ούτως ή άλλως περισσότερο στον τομέα του εντυπωσιασμού παρά σε ένα πολύπλοκο και βαθύ σύστημα μάχης. Το παιχνίδι είναι αυτό που περιμέναμε ότι θα είναι... η συνέχεια των δυο προηγούμενων παιχνιδιών και όχι κάτι διαφορετικό. Σε ένα παιχνίδι όπως το God of War περιμένω να δω εντυπωσιακά πράγματα να γεμίζουν την οθόνη μου χωρίς να προβληματίζομαι με υψηλή δυσκολία και περίπλοκα πράγματα. Σε ένα παιχνίδι όπως το Ninja Gaiden περιμένω ένα "βαθύ" σύστημα μάχης που απαιτεί στρατηγική και γρήγορα αντανακλαστικά. Μπορεί και τα δυο παιχνίδια (παραδείγματα) να ανήκουν στο ίδιο είδος, όμως απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θες ένα παιχνίδι που να έχει υψηλό AI εχθρών, πολλά και πολύπλοκα combos και 60fps? Πρέπει να κάνεις θυσίες στην ποιότητα γραφικών. Θες ένα παιχνίδι λίγο πιο "απλό" σε σχέση με τα παραπάνω αλλά με φαντασμαγορικές σκηνές μάχης και άπειρο χαμό να γίνεται ολόγυρα? Πρέπει να κάνεις θυσίες στο framerate. Τέλος επειδή διαβάζω ότι συγκρίνετε God of War, Bayonetta, Ninja Gaiden, Devil May Cry, να πω ότι διαφορετικά πράγματα προσφέρει το κάθε παιχνίδι και ας ανήκουν όλα στο ίδιο είδος. Και το Need for Speed racing είναι... είναι το ίδιο όμως με το Gran Turismo και το Forza? Δεν νομίζω. Αυτό συμβαίνει κι εδώ. 1. Ποτε και που ειπα οτι το GoW3 εχει scripted συστημα μαχης? εγω μιλησα για τα πολλα scripted events που εχει το παιχνιδι δλδ σημεια που αλλαζουν απο gameplay σε cinematic και τουμπαλιν που πρεπει να περασεις με συγκεκρικενο τροπο χωρις να εχεις πολυ ελευθερια κινησεων/επιλογων...κατι σαν την πρωτη μιση ωρα του παιχνιδιου. 2. Εχω παιξει γυρω στις 3 ωρες - ειμαι λιγο πιο μετα το 3ο boss και μπορω να πω οτι το frame-rate ειναι αρκετα ενοχλητικο και επηρεαζει κ το θεμα χειρισμου -ειδικα οταν εισαι σε κλειστους χωρους που το παιχνιδι χτυπαει 60fps σε συνδιασμο με το καλυτερο ισως motion-blur που εχω δει ειναι τρομερα ομαλο κ αναδυκνειει στο μεγιστο τα πολυ καλα animations του Kratos αλλα οταν στα καπακια βγαινεις σε εξωτερικους χωρους με μεγαλυτερο draw-distance και το frame-rate πεφτει στο μισο η διαφορα ειναι αισθητη τοσο στην ομαλοτητα στην κινηση οσο κ στην ακριβεια στο χειρισμο που γινεται πιο "βαρυς" κ λιγοτερο ακριβης - ισως η καλυτερη λυση αν ηθελαν να κρατησουν ολο το eye candy (που οντως το παιχνιδι εχει εκπληκτικα γραφικα) θα ηταν να κλειδωναν το frame-rate στα 30fps, αυτο το ανεβοκατεβασμα ειναι ενοχλητικο ΙΜΟ. 3. Οπως ειπα κ νωριτερα εγω προσωπικα προτιμω τα ιαπωνικα παιχνιδια του ειδους για τους λογους που ειπα κ παραπανω, απλα ειπα την γνωμη μου για το franchise και στην ουσια τι το κραταει πισω απο το να ανταγωνιστει τα αλλα μεγαλα ονοματα του ειδους. 4. Tο παραδειγμα με τα racing games ειναι αρκετα καλο - εγω προσωπικα προτιμω τα arcade racing παιχνιδια απο τα simulation αλλα ποτε δεν θα πεταγομουνα κ θα ελεγα οτι τα NFS/Burnout εχουν τη διαρκεια στο χρονο ή το βαθος gameplay των Forza/GT...εν γνωση μου παιζω την πιο απλουστευμενη μορφη των racing παιχνιδιων και ποτε δεν θα το επαιζα εξυπνος σε καποιον που ασχολειται με FM3/GT4.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Έφτασε χθες η κόπια που παράγγειλα για τον ξάδερφο μου. Το ίδιο ρηχό-μπεμπε gameplay με τα προηγούμενα 2 GOW, ωραία γραφικά, αλλά όχι καλύτερα απο του Uncharted 2, (το framerate πέφτει ΤΡΑΓΙΚΑ σε μερικά σημεία) το γνωστό πιασάρικο story, καλό soundtrack και lip-sync. Εντάξει, αν παραβλέψουμε όλους τους γραφικούς που μιλάνε για έπος, αριστούργημα κτλ, είναι ενα πολύ καλό hack n' slash που όμως δεν πρόκειται να κρατήσει εναν hardcore gamer για πάνω απο μια εβδομάδα. Θα έλεγα οτι δεν αξίζει αγορά, αν δεν είναι κάποιος fan. Μια ενοικίαση, είναι οκ.
Xoxosis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Έφτασε χθες η κόπια που παράγγειλα για τον ξάδερφο μου. Το ίδιο ρηχό-μπεμπε gameplay με τα προηγούμενα 2 GOW, ωραία γραφικά, αλλά όχι καλύτερα απο του Uncharted 2, (το framerate πέφτει ΤΡΑΓΙΚΑ σε μερικά σημεία) το γνωστό πιασάρικο story, καλό soundtrack και lip-sync. Εντάξει, αν παραβλέψουμε όλους τους γραφικούς που μιλάνε για έπος, αριστούργημα κτλ, είναι ενα πολύ καλό hack n' slash που όμως δεν πρόκειται να κρατήσει εναν hardcore gamer για πάνω απο μια εβδομάδα. Θα έλεγα οτι δεν αξίζει αγορά, αν δεν είναι κάποιος fan. Μια ενοικίαση, είναι οκ. a typical xbox360 fan
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 a typical xbox360 fan Τουλάχιστον εγώ έχω πρόσβαση σε PS3 και δοκιμάζω ολα του τα exclusives απο την day 1. Εσύ μάλλον δεν έχεις πίασει ποτέ 360 χειρηστήριο στα χέρια σου, γι' αυτο trollαρεις συνέχεια τα exclusives του xbox φυσικά χωρίς επιχειρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις