Antretng Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μιας και μιλαμε περισσοτερο για την Ελλαδα θα σου πω και αυτο. Προσωπικα ζητησα να μπορω να εχω την δυνατοτητα να μου περισευουν εξτρα 100 ευρω καθε βδομαδα τα οποια 100% θα τα ξοδευα εκει. Αν ηταν να εχω και εγω τουλαχιστον 3 φορες πανω απο τον τωρινο μου μισθο τοτε απο εμενα bye bye πειρατεια forever και μετα βαλε οσο δρακοντιους νομους γουσταρεις εναντια στην πειρατεια (αφου πλεον δεν θα χρειαζομαι να αποφανθω σε αυτην). Τωρα για τα βιντεο club που κλεινουν να σου πω οτι δεν ειναι ουτε οι μονοι, ουτε οι πρωτοι αλλα ουτε και οι τελευταιοι. Μην το παιρνεις μονο απο εμας, δες το απο την μερια του μεσου χρηστη που θα παει και θα νοικιασει. Τα se7en παραδειγμα εχουν ενα προγραμμα απεριοριστων ενοικιασεων καθε μηνα το οποιο το εχει μπολικος κοσμος (και εγω το ιδιο) απο τον κυκλο μου. Θα βοηθησω σιγουρα το se7en της γειτονιας μου αλλα τα στουντιο παραγωγης θα παρουν τα @@ μου. Δεν γινεται να μην πηδηξεις καποιον. Καποιος θα την πληρωσει σιγουρα. Και ναι η πειρατεια ειναι μια αρνητικη εξωτερικοτητα αλλα μονο για τους "τσεπωμενους" (οι οποιοι δεν ειναι αυτοι οι χρηστες της πειρατειας ετσι και αλλιως). Απο εμενα ας πουμε τι εχει να κερδισει η οποιαδηποτε εταιρια? Το βλέπεις ότι έρχεσαι στα λόγια μου; Θα πρεπε να χεις το τριπλάσιο μισθό... όχι απλά +100 ευρώ. Που και πάλι εγώ σου λέω ότι όλο και κάποιος θα ήταν πειρατής (καλέ πειρατή που έλεγε και η Αλίκη ;P) Όσον αφορά τα video club... άλλο τα θύματα από τον μεταξύ τους ανταγωνισμό (που είναι καλό για όλους) και αλλο από την πειρατεία. Δεν είπα ότι το 100% όσον κλείσαν ήταν από αυτό.... αλλά σίγουρα η αυξημένη πτώση του κλάδου σε σχέση με τους υπόλοιπους, όπως φαίνεται και χρονολογικά, ήρθε απο την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας. Να στο πω πιο απλά, εγώ για να νοικιάσω games για την κονσόλα πλέον πρέπει να πέρνω αμάξι και να κάνω διαδρομή 20 λεπτών... 20 λεπτά πήγαινε... 20 λεπτά έλα... δεν είμαι και εγώ ένα θύμα; Την εξωτερικότητα μην την βλέπεις μόνο απο χρηματοοικονομική πλευρά ούτε λογιστικές χασούρες... δες το περισσότερο απο καθαρά οικονομική. Δηλαδή δεν είναι μόνο διαφυγόντα κέρδη... όταν μια επιχείρηση κερδίζει στη μάχη του μεριδίου αγοράς ΌΧΙ μέσω της άνωτερης ποιότητας αλλά μέσω της πειρατίας και σε συνδιασμό ότι ο κλάδος δεν είναι το ίδιο κερδοφόρος, τότε πολύ απλά θα υπάρξει υποαναπτυξη στο gaming. Νομίζεις ότι είναι τυχαίο που κάθε καριδιάς παιχνίδι έχει multiplayer; Είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστούν απο την πειρατεία. Εκτός αν μιλάμε για game του 5ευρου.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Συμφωνοι αλλα εδω ερχομαστε και σε ενα αλλο παραθυρο. Οτι με την πειρατεια ασχολουνται μονο φτωχομπινεδες σαν και του λογου μου. Ποιος σοβαρος και "τσεπομενος" θα ασχοληθει με αντιγραφες και για ποιο λογο? Τωρα τα βιντεο κλαμπ μπηκαν και αυτα στην ιδια ροη μου μπηκαν τα δισκαδικα πριν χρονια (δηλαδη κλεισαν ολα εκτος απο μερικα μεγαλα) και θα ερθουν και αυτα στα ισα τους (για ελλαδα μιλαμε παντα ετσι?) στο χρονο τους. Το θεμα ειναι οτι αυτη η πτωση ηρθε αρκετα ποιο πριν την (μαζικη) διαθεση της ευρυζωνικοτητας απλα αυτη ηταν το τελευταιο καρφι στην κασα. Να σου θυμισω πριν καμια 6-7 χρονια που ολοι οι μεγαλοκαρχαριες εταιριες βγαλαν στην φορα ελεγκτες για την πειρατεια σε ολα τα μαγαζια (εκτος απο τα δικα τους) και φαγανε τα μουτρα τους τελικα γιατι το μονο που καταφερανε ηταν να κλεισουν πολλα μαγαζια (δηλαδη κοψαν απο τη δικη τους προμηθεια) και συνεταιρισμοι. Τα αποτελεσματα τα βλεπεις σημερα. P.S. σαν εταιρια και εμεις παντως εχουμε κοψει τα πολλα πολλα και ασχολουμαστε μονο με αυτο που σου ειπα (μονο με τους "τσεπατους") με αποτελεσμα τα κερδη να ειναι τα ιδια (και καλυτερα) επι τις % σε σχεση με πριν. Ο ογκος εχει πεσει βεβαια αλλα το ποσοστο κερδους ειναι αρκετα μεγαλυτερο καθως ειναι ποιο ελεγχομενο και δεν υπαρχει χασουρα με μεταφορικες, αποθηκες και αλλα που ξερεις οτι στο Greece ειναι μπ...λα.
Antretng Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Κάτσε ρε φιλε, δηλαδή επειδή ένας ξοδεύει 40 ευρώ ανά 1-2 μήνες και άντε καμιά 15αρια το μήνα για ενοικιάσεις, είναι ματσωμένος; Εγώ θα λεγα πως κάποιος που δεν του φτάνουν αυτά και το multiplayer, μάλλον απλά είναι αργόσχολος (δεν το λέω προσβλητικά... μπορεί για παράδειγμα να είναι κανένας πιτσιρικάς) Όσον αφορά την ευρυζωνικότητα ισχύει ακριβώς ότι είπα. Με το που μπήκαν δειλά δειλά οι πρώτες συνδέσεις, η "παραγωγή" αυξήθηκε κατακόρυφα... μέχρι πλανόδιους έβλεπες στο δρόμο να πουλάνε κόπιες.... και πάντα είχαν τα πάντα. Αλλά και πάλι, δηλαδή πριν την ευρυζωνικότητα δεν είχαμε πειρατεία; Δεν υπήρχε ο αντιγράφας της γειτονιάς; Απλά η ευρυζωνικότητα δείχνει ξεκάθαρα τα την εξωτερικότητα της πειρατείας. Με το που άρχισε να διαδίδεται, το ένα video club έκλεινε μετά το άλλο. Όσον αφορά τους τσεπάτους ... αν και διαφωνώ με τον όρο, δεν είναι ανάγκη να είσαι τσεπάτος για να είσαι ανελαστικός καταναλωτής... σε μερικά post πριν το ίδιο δεν σου γραψα; Άλλα όπως και να χει, με το να ανεβαίνει η τιμή ποιος χάνει; Δεν είναι μια αρνητική εξωτερικότητα για κάποιον που τα αγοράζει σε ακριβότερη τιμή; Γιατί αυτός να πρέπει να πληρώσει ουσιαστικά και το gaming των "free riders" με τα πειρατικά; Βλέπεις που τελικά δεν είναι έτσι απλή η πειρατεία και έχει και παραέχει τις συνέπειές της;
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Κάτσε ρε φιλε, δηλαδή επειδή ένας ξοδεύει 40 ευρώ ανά 1-2 μήνες και άντε καμιά 15αρια το μήνα για ενοικιάσεις, είναι ματσωμένος; Εγώ θα λεγα πως κάποιος που δεν του φτάνουν αυτά και το multiplayer, μάλλον απλά είναι αργόσχολος (δεν το λέω προσβλητικά... μπορεί για παράδειγμα να είναι κανένας πιτσιρικάς) Κοιταξε οι ενοικιασεις απο μονες τους (που ειναι κλεψια και αυτες) φτανουν για να λεμε την αληθεια. Δεν ειναι αναγκη να αγορασεις τιποτα απο παιχνιδια πλην μερικων εξαιρεσεων. Και οπως βλεπεις συμφωνουμε απλα το λεμε με διαφορετικα λογια. Ποιος "οικονομικα ανετος" (αφου δεν συμφωνεις με τον ορο "τσεπατος") θα καθισει πραγματικα να ασχοληθει με τετιου ειδους προγραμματα και πειρατειες κτλ? Όσον αφορά την ευρυζωνικότητα ισχύει ακριβώς ότι είπα. Με το που μπήκαν δειλά δειλά οι πρώτες συνδέσεις, η "παραγωγή" αυξήθηκε κατακόρυφα... μέχρι πλανόδιους έβλεπες στο δρόμο να πουλάνε κόπιες.... και πάντα είχαν τα πάντα. Αλλά και πάλι, δηλαδή πριν την ευρυζωνικότητα δεν είχαμε πειρατεία; Δεν υπήρχε ο αντιγράφας της γειτονιάς; Απλά η ευρυζωνικότητα δείχνει ξεκάθαρα τα την εξωτερικότητα της πειρατείας. Με το που άρχισε να διαδίδεται, το ένα video club έκλεινε μετά το άλλο. Δεν ηταν κατι περιεργο ξερεις. Τα δισκαδικα ακολουθησαν την οδο του λουκετου αρκετα χρονια πριν τα βιντεο κλαμπ. Ηταν θεμα χρονου να φτασουν και αυτα το επιπεδο των δισκαδικων. Για τους πλανοδιους στο δρομο (που υπαρχουν αρκετοι και τωρα) για δες ποιες ταινιες και CD φιγουραρουν πρωτες πρωτες (ακους εκει τα τραγουδια της Μενεγακη)......να σε ρωτησω τωρα....νομιζεις οτι αυτα τα βρισκουν και τα φτιαχνουν οι ιδιοι? Η μηπως καποιος μεγαλος τους προμηθευει? Τωρα ο αντιγραφας της γειτονιας (που υπαρχει και σημερα) ειτε ανταλαγες κανει, ειτε δανεισμους, ειτε αντιγραφα πουλαει το ενα και το αυτο ειναι. Όσον αφορά τους τσεπάτους ... αν και διαφωνώ με τον όρο, δεν είναι ανάγκη να είσαι τσεπάτος για να είσαι ανελαστικός καταναλωτής... σε μερικά post πριν το ίδιο δεν σου γραψα; Άλλα όπως και να χει, με το να ανεβαίνει η τιμή ποιος χάνει; Δεν είναι μια αρνητική εξωτερικότητα για κάποιον που τα αγοράζει σε ακριβότερη τιμή; Γιατί αυτός να πρέπει να πληρώσει ουσιαστικά και το gaming των "free riders" με τα πειρατικά; Βλέπεις που τελικά δεν είναι έτσι απλή η πειρατεία και έχει και παραέχει τις συνέπειές της; Η τιμη ανεβαινει (ή μενει στασιμη) γιατι οι εταιρια ξερει το κοινο της. Ξερει απο πριν ποιος θα πληρωσει για το προιον και λειτουργει βαση αυτου. Οτι εξτρα αποκομησει εξω απο τους υπολογισμους της ειναι καθαρα αυτο, εξτρα και τιποτε παραπανω. Αν για παραδειγμα η εταιρια μου βγαλει το CD του "καβουροσαυρου" στα 20 ευρω τοτε αυτοματα κοβεις ολους αυτους που λενε "εεεε αν ειχε 15 το επαιρνα". Δεν πειραζει, η εταιρια μου δεν στοχευει σε αυτους που δινουν μαξιμουμ 15 ευρω. Κοιταει τους αλλους που δινουν 20 και για αυτους θα βγαλω το εμπορευμα. Ποιο πολυ στο θεμα μας πανω στα παιχνιδια. Εχεις δει τι τιμες εχουν τα παιχνιδια στο Steam που ειναι ψηφιακα? Κοιταξε με καλα στα ματια (μεταφορικα) και πες μου εσυ αν η τιμες αυτες δικαιολογουνται. Εγω εχω μαθει στη ζωη μου οτι οταν εχεις πραγματικη κριση κοβεις απο παντου και ακομα και απο τις τιμες σου. Πονταρεις στην ποσοτητα. Αντιθετα τι βλεπεις? Ιδια και απαραλαχτα και ισως και χειροτερα. Οταν βλεπω οτι το Final Fantasy 13 -μονο- στην japan εχει σπασει το φραγμα των 5 μυριων πωλησεων πιστευεις οτι κατι λιγες χιλιαδουλες πειρατικων θα πειραξουν την εταιρια? Η πειρατεια εχει σιγουρα τις συνεπειες της αλλα ως πειρατεια ειναι το λιγοτερο κακο εν συγκρισει με τις ενοικιασεις, δανεισμους και ανταλαγες. Σου ειπα επισης οτι τα τελευταια 2 χρονια πηρα 8 παιχνιδια original. Κανενα απο αυτα μεσα απο την Ελλαδα και κανενα απο καταστημα (e-bay ftw). Ποιος απο τους δημιουργους, μεταφορεις, εκδοτες των παιχνιδιων αυτων πηρε λεφτα απο εμενα?
Antretng Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Για κοίταμε στα ματια λοιπόν και εξηγήσου... πες ότι με ζαχαρώνεις τώρα και κόψε τα μεταφορικά :lol: Τσεπάτος και οικονομικά εύπορος είναι το ίδιο. Απλά εννοούσα ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι ο Λατσης για να θεωρείσαι ανελαστικός στη ζήτηση (σίγουρα υπάρχει μια θετική σχέση... όχι όμως και συνεπαγωγή). Εσύ για παράδειγμα μπορεί να δίνεις μεγαλύτερη αξία στους καφέδες ή στο delivery φαγητό (ακριβότερο). Εγώ περισσότερο στα αυθεντικά... δεν σημαίνει όμως ότι εγώ είμαι πλουσιότερος Και έννοια σου όταν βλέπω τον πιτσιρικά με τα trendy berbery ρούχα που ξημεροβραδιάζονται απο το πρωί ως το βράδυ στις καφετέριες αλλά ασχολείται με πειρατικά... συγνώμη αλλά αυτόν τον λες άφραγκο; Ένα καφέ να κόψει τη βδομάδα, και ελάχιστη έρευνα αγοράς στα ρούχα να έκανε, μια χαρά θα του βγαινε το gaming. Απλά δεν θέλει... το χει τσάμπα. Εγώ είπα απλά ότι η εναπομείναν ζήτηση γίνεται πιο ανελαστική και ανεβαίνουν οι τιμές. Δεν είπα γιατί το Final Fantasy έχει υψηλή τιμή (που προφανώς οι fans της σειράς έχουν και αυτοί ανελαστική ζήτηση). Ceteris paribus, η ζήτηση στην Ελλάδα λόγω της πειρατίας έχει γίνει πιο ανελαστική η ζήτηση και ανέβηκαν (ή δεν πέφτουν... το ίδιο είναι ) οι τιμές, αφού τους πιο "τσιγκούνιδες" στο gaming του έχουν χάσει. Λες ποιον πειράζεις αν εσύ παίζεις πειρατικά. Έχουμε και λέμε για τον ποιον πειράζεις (και μην λέμε ότι να ναι... δεν μπορώ να πιστέψω ότι αν δεν υπήρχε η πειρατία δεν θα παιζε κανένας τους παιχνίδια... όλο και κάτι θα αγόραζαν - νοίκιαζαν) 1. Οι εταιρείες ανταγωνίζονται και μέσω της πειρατίας... δεν κερδίζει απαραίτητα η πιο ποιοτική. Συνέπεια αυτού φυσικά η ποιότητα να περάσει σε δεύτερη μοίρα. 2. Οι εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών (μην σκέφτεσαι μόνο κονσόλες.. υπάρχουν και pc) ξοδεύουν μέρος των χρημάτων τους και για κλείδωμα... όχι μόνο για τη βελτίωση του game. Σε συνδιασμό με το (1) επιβραδύνεται η ανάπτυξη των games. 3. Συνέπειες έχουν και οι μικρότεροι (πχ video club) όχι μόνο οι μεγαλοκαραχαρίες 4. Οι αγοραστες που απομένουν είναι πιο ανελαστικοί... έτσι τους γδύνουν και τελικά πληρώνουν το gaming των τσαμπατζήδων (κλασσικό πρόβλημα "free riding") Μπορεί να είναι και άλλα πολλά .... και φυσικά πως μπορείς να τα σκεφτείς όλα όταν γενικά υπάρχει αρνητική εξωτερικότητα... αν ήταν εσωτερικευμένη δεν θα μιλάγαμε κιόλας.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Σε κοιταω in the eyeball τωρα και σου λεω. Για να γινει παταξη της πειρατειας πρεπει πρωτα να γινουν αυτα. 1. Να σταματησουν οι ιδιες οι εταιριες να πλασαρουν την πειρατεια. 2. Να κατεβασουν τις τιμες στο μισο για τα καινουργια απο τις σημερινες τιμες. 3. Να γινει παρανομη στα ιδια πλαισια και με την ιδια βαρυτητα με τα αντιγραγα ο δανεισμος, ανταλαγη, ενοικιαση κτλ. 4. Να σταματησουν να βγαινουν μουφες και καθαρα εισπρακτικα παιχνιδια (βλεπε movie-game tie ins) 5. Να σταματισουν οι εκδοτες να εχουν τον πληρη ελεγχο πανω στα project των δημιουργων (αλλα αφου αυτοι βαζουν τα λεφτα....) 6. Να σταματησουν οι ιδιες οι εταιριες να leakαρουν τον κωδικα του παιχνιδιου τους στο ιντερνετ πριν καλα καλα βγει επισημα το παιχνιδια στην κυκλοφορια. Ακουγετε ρομαντικο? Δυστυχως ειναι ρομαντικο. Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε τιποτα απο τα παραπανω και γι αυτο και η πειρατεια παντα θα συνεχισει να υπαρχει με ολες της τις μορφες. Τωρα για τον πιτσιρικα που λες που αγοραζει τρεντομαλακιες απο τα ακριβοτερα καταστηματα και βγαινει σε καθημερινη βαση για καφε, εε ενταξει αυτον δεν μπορω να τον θεωρησω ουτε gamer ουτε και καποιον ο οποιος θα το κανει για μεγαλο χρονικο διαστημα. Ελα να μου πεις ομως και εμενα το ιδιο που εχω ακριβως 70 ευρω στη διαθεση μου την εβδομαδα για να τη βγαλω. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2010 από ikaruga24
dr_thodt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 και μιας και μιλούσαμε για (με) τρολλς ,τσουπ πετάγεται LOL! σβησαν το προηγουμενο post μου...εχεις συμπαθειες εδω μεσα απο οτι φαινεται.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Για πες και τις δικες σου αποψεις ρε συ Τουφας.
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 για πιο leak λες? μονο το half life 2 είχε γίνει και δεν το είχε κάνει η valve. τιμές στο μισό? έχει παιχνίδια με 30 euro 1 μηνα μετά την κυκλοφορία (και λέω για κονσόλες όχι για pc που είναι ακόμα πιο φτηνά) πως οι εταιρίες πλασάρουν την πειρατεία? θα μας τρελάνεις τα movie game tie ins δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν ποτε. το ότι δεν σου αρέσουν εσένα (υποκειμενικό πράγμα) δεν σημαίνει ότι δεν είναι κερδοφόρα.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Τουφας μιλαω για τα "leaks" και το πλασαρισμα της πειρατειας που κανουν οι ιδιοι ως εταιριες εκτος και αν πιστευεις οτι κατι mass effect 2, Dragon age, AvP 3 (και φυσικα οχι μονο) τα ειχαμε 3-4 μερες νωριτερα "κατα λαθος" ή επειδη καποιος γαμαουα hacker μπηκε στα database της εκαστοτε εταιριας και τα εκλεψε. Μπορω να σου βρω πολλα παιχνιδια που ακομα και μετα απο 1 χρονο κυκλοφοριας να εχουν αρκετα υψηλες τιμες. Μιλαμε παντα για καινουργια, σφραγισμενα και οχι μεταχειρισμενα. Για τα movie tie-ins χαρηκα τουφας, το λεω απο την πλευρα οτι επειδη -ξερουν- οτι θα πουλησουν σου πετανε την προχειρατζα και σου την χρεωνουν κανονικοτατα κοινως σε κλεβουν κανονικοτατα (αλλα αφου το γουσταρει το κοινο δε βαριεσαι?). Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2010 από ikaruga24
Street-Fighter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Toufas να σου πω γιατι βγαίνουν 3-4 μερες νωρίτερα; Γιατι οι προμηθευτές τα παίρνουν 2 βδομάδες ποιο νωρίς για να τα φτάσουν στα καταστήματα.
skanjos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Toufas να σου πω γιατι βγαίνουν 3-4 μερες νωρίτερα;Γιατι οι προμηθευτές τα παίρνουν 2 βδομάδες ποιο νωρίς για να τα φτάσουν στα καταστήματα. υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που απόταν βγαίνουν gold κυκλοφορούν στο δίκτυο,π.χ το odst κυκλοφόρησε κάνα μήνα νωρίτερα hacked
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 παιδια νομιζετε οτι το game ειναι ετοιμο 3 μερες πριν το release date? δεν μπαινουν στα αρχεια της εταιριας και κατεβαζουν τα παιχνιδια ημαρτον
skanjos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) παιδια νομιζετε οτι το game ειναι ετοιμο 3 μερες πριν το release date? δεν μπαινουν στα αρχεια της εταιριας και κατεβαζουν τα παιχνιδια ημαρτον αυτό ακριβώς λέμε,δεν χρειάζεται να μπει κάποιος στα αρχεία της εταιρίας,η εταιρία η ίδια θα το βγάλει έξω νωρίτερα για διαφήμιση ,έτσι και αλλιώς οι πειρατές έτσι θα το παίξουν,ας δημιουργήσουμε λίγο ντόρο κυκλοφορόντας το στο νετ νωρίτερα για να μιλάνε γιαυτό. άλλες φορές είναι άλλος ο λόγος,π.χ να φλαγκάρουν τις κονσόλες για μπαν,γιατί κάποιοι θα πάρουν και 2η για να παίζουν ονλινε κτλπ ας επιστρέψουμε στο θέμα. [ame]http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-sony/62932[/ame] το μόνο που μάρεσε απο το move,για πάρτυ παιχνίδια θα είναι απίστευτο,αλλα για τα υπόλοιπα όχι και τόσο όπως φαίνεται και απο το gladiator που είναι αργό και με κινήσεις που θυμίζουν red steel 1. παράδειγμα slow unresponsive ...... [ame]http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-sony/62930[/ame] φαίνεται οτι δεν πιάνει όλες τις κινήσεις και αυτές που πιάνει είναι πατενταρισμένες και όχι free movement,κάτι σαν το wii boxing. θα αγοράσω 2 χειρηστήρια μάλλον αλλα καθαρά για πάρτυ παιχνίδια καθώς έχω επιθυμήσει το wii αρκετά Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2010 από skanjos
Προτεινόμενες αναρτήσεις