ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν το έχω ψάξει και ούτε με ενδιαφέρει άλλα αυτό που αγοράζω θέλω να μην είναι άυλο γουστάρω δηλαδή βιβλιαράκι,εξώφυλλο και δισκάκι. Και δεν εισαι ο μονος σλλα γκαφρα δεν υπαρχουν. Ποιος δεν θελει να εχει original και μαλιστα ολες τις collector του κοσμου αν τα ειχε να του τρεχουν απο τα μπατζακια?
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Και δεν εισαι ο μονος σλλα γκαφρα δεν υπαρχουν. Ποιος δεν θελει να εχει original και μαλιστα ολες τις collector του κοσμου αν τα ειχε να του τρεχουν απο τα μπατζακια? Αν δεν υπάρχουν άλλαξε χομπι δεν ειναι ανάγκη να κλέψεις αυτο εφόσον έχεις ενηλικιωθεί εννοείτε.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αν δεν υπάρχουν άλλαξε χομπι δεν ειναι ανάγκη να κλέψεις αυτο εφόσον έχεις ενηλικιωθεί εννοείτε. Τα αλλα χομπι ειναι ποιο ακριβα (και δεν μπορεις να "κλεψεις" κιολας) οποτε ditto. Παρα αυτα τις ηθικολογιες τις ακουω βερεσε γιατι ξερω ακριβως πως λειτουργει το "κολπο" περι -και καλα- κλεψιας με τις κοπιες και τις βλακειες του τυπου "η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη" και αλλες τετοιες γραφικες μπουρδες.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Τα αλλα χομπι ειναι ποιο ακριβα (και δεν μπορεις να "κλεψεις" κιολας) οποτε ditto. Παρα αυτα τις ηθικολογιες τις ακουω βερεσε γιατι ξερω ακριβως πως λειτουργει το "κολπο" περι -και καλα- κλεψιας με τις κοπιες και τις βλακειες του τυπου "η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη" και αλλες τετοιες γραφικες μπουρδες. Θα διαφωνήσω η ιστορια σου εχει δείξει τι εχει γίνει με τις αντιγραφές στη βιομηχανία τον games βλεπε sega dreamcast και γενικα sega. Και βλέπεις οτι απο εκει που θα μπορούσαν να παίξουν με 30 devs για ενα game το παίζουν με 5-6 ε μη λεμε και οτι θέλουμε. Ναι παντού κάνει κακό η πειρατεία εκτος απο τη μουσική.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Θα διαφωνήσω η ιστορια σου εχει δείξει τι εχει γίνει με τις αντιγραφές στη βιομηχανία τον games βλεπε sega dreamcast και γενικα sega.Και βλέπεις οτι απο εκει που θα μπορούσαν να παίξουν με 30 devs για ενα game το παίζουν με 5-6 ε μη λεμε και οτι θέλουμε. Ναι παντού κάνει κακό η πειρατεία εκτος απο τη μουσική. Ενα απλο πραγμα θα σε ρωτησω και προσπαθησε να απαντησεις λογικα ετσι για τροφη για σκεψη. Εχουμε εμενα (παραδειγμα) που δεν εχω σκοπο να αγορασω ever (πχ) το Assasins Creed 2 γιατι δεν τα εχω. Ποια η διαφορα με το να το παρω σπασμενο? Τι εχει να κερδισει η εταιρια απο καποιον που -ετσι και αλλιως- δεν προκεται να αγορασει το προιον της? Το ιδιο ισχυει και αντιθετα (δηλαδη για παιχνιδι που θελω να εχω) αλλα παλι δεν τα εχω και συνεπως παλι δεν προκειται να το αγορασω.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ενα απλο πραγμα θα σε ρωτησω και προσπαθησε να απαντησεις λογικα ετσι για τροφη για σκεψη. Εχουμε εμενα (παραδειγμα) που δεν εχω σκοπο να αγορασω ever (πχ) το Assasins Creed 2 γιατι δεν τα εχω. Ποια η διαφορα με το να το παρω σπασμενο? Τι εχει να κερδισει η εταιρια απο καποιον που -ετσι και αλλιως- δεν προκεται να αγορασει το προιον της? Το ιδιο ισχυει και αντιθετα (δηλαδη για παιχνιδι που θελω να εχω) αλλα παλι δεν τα εχω και συνεπως παλι δεν προκειται να το αγορασω. To οτι το εχεις παιξει αντιγραφε σημαινει οτι δεν θα το αγορασεις ποτε κατα 99% το να εχεις παιξει το ντεμο ομως και να μην εχεις εναλλακτικη τοτε η πιθανοτητα ειναι πολυ μεγαλη να το αγορασεις.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 To οτι το εχεις παιξει αντιγραφε σημαινει οτι δεν θα το αγορασεις ποτε κατα 99% το να εχεις παιξει το ντεμο ομως και να μην εχεις εναλλακτικη τοτε η πιθανοτητα ειναι πολυ μεγαλη να το αγορασεις. Kαι σε ξαναρωταω. Απο που κερδιζει η εταιρια οταν εγω εχω αποφασισει οτι ΔΕΝ θα το αγορασω (δεν με νοιαζει αν ειναι καλο η οχι, εχω παρει αποφαση για τον οποιονδηποτε λογο οτι λεφτα δεν προκειται να φαω για το παιχνιδι)? Ποια η διαφορα μεταξυ α) δεν το αγοραζω καν β) το παιζω πειρατικο. Απαντησε σε αυτο για να σου πω ορισμενα inside γνωρισματα για την πειρατια και την αξια αυτης στις εταιριες μουσικης, ταινιων και φυσικα παιχνιδιων (και μην ακουω βλακειες οτι στη μουσικη δεν πειραζει ενω πειραζει οπουδηποτε αλλου).
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Kαι σε ξαναρωταω. Απο που κερδιζει η εταιρια οταν εγω εχω αποφασισει οτι ΔΕΝ θα το αγορασω (δεν με νοιαζει αν ειναι καλο η οχι, εχω παρει αποφαση για τον οποιονδηποτε λογο οτι λεφτα δεν προκειται να φαω για το παιχνιδι)? Ποια η διαφορα μεταξυ α) δεν το αγοραζω καν β) το παιζω πειρατικο. Απαντησε σε αυτο για να σου πω ορισμενα inside γνωρισματα για την πειρατια και την αξια αυτης στις εταιριες μουσικης, ταινιων και φυσικα παιχνιδιων (και μην ακουω βλακειες οτι στη μουσικη δεν πειραζει ενω πειραζει οπουδηποτε αλλου). Aπο πουθενά βρες μου ομως ενα άτομο που αγοράζει γνήσια και εχει τσιπ σε κονσόλα.Δυστυχώς δύσκολο. Και ο λογος που δεν αγοράζεις το game ποιος ειναι τα χρήματα;Αν ναι το αγοράζεις μτχ αν οχι τοτε ποιος ο λόγος να το παίξεις αφου εισαι αδιάφορος; Στη μουσική αλλάζει 180 μοίρες η πειρατεία γιατι άνθρωπος χωρις μουσική δεν μπορεί να υπαρξει και γιατι οι μπάντες αναγκάζονται να κάνουν συναυλίες και μη μου πεις τωρα οτι το χρημα κανει καλο στη μουσική να τρελαθώ δες τους μεγάλους ΄΄σταρς΄ που καταντησανε και μουσικα και στη ζωη τους. Μη μου λες τωρα τι θα κερδισει η εταιρια αν δεν το αγορασω αλλα το παιξω αντιγραφε θα κερδισει μονο αν το παιξεις γνησιο και αυτο αν το αγορασεις καινουργιο. Δυστυχως δεν εχεις καταλαβει πολλα απο marketing.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Aπο πουθενά βρες μου ομως ενα άτομο που αγοράζει γνήσια και εχει τσιπ σε κονσόλα.Δυστυχώς δύσκολο.Και ο λογος που δεν αγοράζεις το game ποιος ειναι τα χρήματα;Αν ναι το αγοράζεις μτχ αν οχι τοτε ποιος ο λόγος να το παίξεις αφου εισαι αδιάφορος; Στη μουσική αλλάζει 180 μοίρες η πειρατεία γιατι άνθρωπος χωρις μουσική δεν μπορεί να υπαρξει και γιατι οι μπάντες αναγκάζονται να κάνουν συναυλίες και μη μου πεις τωρα οτι το χρημα κανει καλο στη μουσική να τρελαθώ δες τους μεγάλους ΄΄σταρς΄ που καταντησανε και μουσικα και στη ζωη τους. Μη μου λες τωρα τι θα κερδισει η εταιρια αν δεν το αγορασω αλλα το παιξω αντιγραφε θα κερδισει μονο αν το παιξεις γνησιο και αυτο αν το αγορασεις καινουργιο. Δυστυχως δεν εχεις καταλαβει πολλα απο marketing. Δινεις μονος σου την απαντηση απο την πρωτη κιολας γραμμη. Ο κοσμος τσιπαρε την κονσολα για να παιζει πειρατικα. Αν ΔΕΝ μπορουσε να παρει τσιπακι για πειρατικα δεν θα την αγοραζε ή αν το εκανε λιγο αργοτερα θα προσπαθουσε να την πουλησει. Αν ΔΕΝ εχεις λεφτα και ΔΕΝ εχεις σκοπο να αγορασεις κατι ετσι και αλλιως τοτε πολυ απλα δεν κανεις κανενα κακο σε κανεναν. Δευτερον μου λες οτι δεν εχω καταλαβει πολλα απο marketing. Απο που το ξερεις αυτο? Ξερεις ποιος ειμαι μηπως? Εγω απλα θα σου πω οτι οι εταιριες (ολες και για ολα τα ειδη και οχι μονο παιχνιδιων) πονταρουν στην πειρατια. Ξερεις γιατι? Γιατι ειναι δωρεαν διαφημιση. Γιατι περα απο τις θεωρητικες παπαντζες υπαρχουν και οι στιγμες που κανεις πραξη καποια πραγματα και μελετας και την αγορα. Εκτος και αν πιστευεις οτι ολο αυτο το leaking παιχνιδιων ακομα και (πολυ) πριν την official κυκλοφορια γινεται μεσω hacking στα database της εκαστοτε εταιριας απο περιεργους. Οχι Street fighter, η πειρατια δεν κανει κακο πουθενα. Ουτε στη μουσικη, ουτε στα παιχνιδια και σιγουρα οχι στις ταινιες. Ποιο πολυ χανουν απο τα rentals και τα μεταχειρισμενα (γιατι ενα μεταχειρισμενο που αγοραστηκε απο 10 ατομα συνεχιζει να ειναι καταχωρημενο σαν 1 πωληση) παρα απο την πειρατεια η οποια εχει σχεδον μηδενικη αξια στο "χασιμο". P.S. Οι πωλησεις ενως παιχνιδιου/ αλμπουμ/ ταινιας ισχυει σαν πωληση οταν αγοραζεται απο το ιδιο το μαγαζι. Δηλαδη αν εγω εχω την Virgin Stores και αγορασω 5000 κομματια απο το God of War 3 τοτε μιλαμε οτι το παιχνιδι εχει ηδη σημειωσει 5000 πωλησεις ασχετα αν δεν το αγορασει κανενας ιδιωτης.
Antretng Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Διαφωνώ. Υπάρχει κόσμος που έπαιζε στο παρελθό αποκλειστικά με πειρατικά (οπότε μηδενικές αγορές) και σήμερα αρκετοί απο αυτούς έχουν ps3, οπότε απο μηδενικές αγορές πλέον όλο και κάτι αγοράζουν. Άλλο το να μην υπήρχε πειρατεία σε μια κονσόλα και άλλο σε όλες. Αν το point είναι ότι απλά φεύγουν απο τη μια και πάνε στην άλλη (όπως έγινε με τη Nintendo και τη Sony παλιά) μάλλον δείχνει ότι κερδίζει ο πιο inefficient με ότι αποτέλεσμα έχει για την εξέλιξη των παιχνιδιών στο μέλλον.
aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 παιδες τα περισσοτερα παιχνιδια ''χαλάσαν'' λογω της πειρατείας. Εταιρίες συρικνώθηκαν.Και μενα μ'αρεσε το φθηνο αλλα τωρα που μεγαλωσα λιγα και καλα.Τα πολλα και να μην τα πιάνω να τα τερματίσω μονο να τα χω μου ειναι αχρηστα. Δεν θέλω να κανω την Sony πλουσια αλλα οχι και τον αντιγραφάκια της γειτονιάς.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δινεις μονος σου την απαντηση απο την πρωτη κιολας γραμμη. Ο κοσμος τσιπαρε την κονσολα για να παιζει πειρατικα. Αν ΔΕΝ μπορουσε να παρει τσιπακι για πειρατικα δεν θα την αγοραζε ή αν το εκανε λιγο αργοτερα θα προσπαθουσε να την πουλησει. Αν ΔΕΝ εχεις λεφτα και ΔΕΝ εχεις σκοπο να αγορασεις κατι ετσι και αλλιως τοτε πολυ απλα δεν κανεις κανενα κακο σε κανεναν. Δευτερον μου λες οτι δεν εχω καταλαβει πολλα απο marketing. Απο που το ξερεις αυτο? Ξερεις ποιος ειμαι μηπως? Εγω απλα θα σου πω οτι οι εταιριες (ολες και για ολα τα ειδη και οχι μονο παιχνιδιων) πονταρουν στην πειρατια. Ξερεις γιατι? Γιατι ειναι δωρεαν διαφημιση. Γιατι περα απο τις θεωρητικες παπαντζες υπαρχουν και οι στιγμες που κανεις πραξη καποια πραγματα και μελετας και την αγορα. Εκτος και αν πιστευεις οτι ολο αυτο το leaking παιχνιδιων ακομα και (πολυ) πριν την official κυκλοφορια γινεται μεσω hacking στα database της εκαστοτε εταιριας απο περιεργους. Φαινεται απο το τροπαριο σου οτι εισαι ξερολας. Και συνεχιζω. Να σου θυμισω τι γινοταν εποχες που δεν υπηρχε πειρατεια στα video games?ο κοσμος αγοραζε ή οχι? Φυσικα και αγοραζε εκτος αν εσυ μεγαλωσες με τη πειρατεια τοτε δεν μπορεις να ξερεις τι γινοταν εποχες megadrive master system nes supernes κλπ. Αν δεν εχεις λεφτα δεν αγοραζεις φιλε μου εκτος αν εισαι αναπηρος ψυχικα Φυσικα δεν εχεις ιδεα απο μαρκετινκ ουτε ξερω ποιος εισαι ουτε θελω να μαθω εκτος βεβαια αν ποθεις το κορμι μου. ποντάρουν στη πειρατεία βεβαια ποιος στο ειπε αυτο ο υπεύθυνος του psx? Να σου πω λοιπον οτι η πειρατεια σου κανει κακο στις εταιριες των gaming (που δεν σε νοιαζει αφου gamer δεν εισαι οταν αγοραζεις πειρατικα αλλα οτι να ναι) και συγχρονος σε διαφορα καταστηματα π.χ video club αλλα βοηθαει καποια αλλα λαμογια που πουλαγαν τα αντιγραφομενα δισκακια.Πες μου τωρα που βοηθαει η πειρατεια; μονο μια κονσολα μπορει να βοηθήσει καθως ολοι τρεχουν εκει που υπαρχει το λεγομενο τζαμπα. Ας εισαι πειρατης δεν πειραζει κανεναν αλλα μη μας λες και μαλακιες οτι η πειρατεια κανει κ καλο.
aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σωστος ο απο πάνω! Ακου εκει διαφημιση εκτος αν διαφημίζεται η εταιρία πx και λες ''ποο ρε θυμασαι μια παιχνιδαρα που πήρα απο τον jimmy(x,y videoclubas) που ήταν απο την activision και το αγορασα 10 ευρω; Μην τρελαθουμε αμα διαφημίζεται ετσι η οποιαδήποτε εταιρία πιστευω κατα την ταπεινη μου γνώμη θα σου ελεγε καλυτερα μην το αγορασεις 10 ευρώ απο τον videocluba αμα ειναι ετσι να με διαφημίσεις, θα στο στείλω δωρεάν!
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Φαινεται απο το τροπαριο σου οτι εισαι ξερολας.Και συνεχιζω. Να σου θυμισω τι γινοταν εποχες που δεν υπηρχε πειρατεια στα video games?ο κοσμος αγοραζε ή οχι? Φυσικα και αγοραζε εκτος αν εσυ μεγαλωσες με τη πειρατεια τοτε δεν μπορεις να ξερεις τι γινοταν εποχες megadrive master system nes supernes κλπ. Λοιπον να αρχισουμε να βαζουμε σε μια σειρα λιγο τα πραγματα γιατι τα λες οπως σου κατεβαινουν και δεν το σκεφτεσαι οπως πρεπει. Πρωτον μην μου γυρνας σε εποχες του Νωε που η αγοραστικη δυναμη μας ηταν 10 φορες μεγαλυτερη απο σημερα ασχετα αν τα παιχνιδια τα πληρωνες 25 - 30 χιλιαρικα (cartidge) και αργοτερα με το PS1 που εκαναν 17 - 20 χιλιαρικα. Για την εποχη αυτα ηταν λεφτα και οχι μαλακιες ειδικα για ενα τετοιο ειδος. Υπηρχαν και αλλοι παραγοντες τοτε βεβαια αλλα δεν θα κατσουμε να τους πουμε εδω. Αν δεν εχεις λεφτα δεν αγοραζεις φιλε μου εκτος αν εισαι αναπηρος ψυχικα Φυσικα δεν εχεις ιδεα απο μαρκετινκ ουτε ξερω ποιος εισαι ουτε θελω να μαθω εκτος βεβαια αν ποθεις το κορμι μου. ποντάρουν στη πειρατεία βεβαια ποιος στο ειπε αυτο ο υπεύθυνος του psx? Να σου πω λοιπον οτι η πειρατεια σου κανει κακο στις εταιριες των gaming (που δεν σε νοιαζει αφου gamer δεν εισαι οταν αγοραζεις πειρατικα αλλα οτι να ναι) και συγχρονος σε διαφορα καταστηματα π.χ video club αλλα βοηθαει καποια αλλα λαμογια που πουλαγαν τα αντιγραφομενα δισκακια.Πες μου τωρα που βοηθαει η πειρατεια; μονο μια κονσολα μπορει να βοηθήσει καθως ολοι τρεχουν εκει που υπαρχει το λεγομενο τζαμπα. Αντιλαμβανεσαι τι λες σε αυτο το μερος του ποστ σου? Στο μπολταρα μπας και το καταλαβεις. Απο τη μια μιλας να μην αγοραζεις κατι αν δεν εχεις λεφτα και απο την αλλη στην ιδια προταση σχεδον γραφεις οτι κανεις κακο σε διαφορα μαγαζια με το να αγοραζεις πειρατικα γιατι κανεις κακο σε μαγαζια τυπου βιντεο κλαμπ που ετσι και αλλιως δεν αγοραζεις τιποτε γιατι δεν εχεις (οπως ειπες) τα λεφτα. Ρε με κοροιδευεις? Αστειακια του τυπου "δεν εισαι gamer" αν παιρνεις πειρατικα τα προσπερναω γιατι καποιοι δουλευουμε για να παιρνουμε 650 ευρω το μηνα (οποτε τις ιδεολογικες μπουρδες αφησε τες κατα μερους, στο ειπα απο ηθικολογια την ακουω βερεσε) χωρια που δεν καταλαβες τι σου ειπα στα προηγουμενα ποστ. Αν τα εχεις τα δινεις, αν δεν τα εχεις τοτε δεν χανει κανενας οτι και αν κανεις εσυ ειτε λεγεται πειρατεια ειτε απλη αδιαφορια. Ετσι απλα. Ας εισαι πειρατης δεν πειραζει κανεναν αλλα μη μας λες και μαλακιες οτι η πειρατεια κανει κ καλο. Στο εξηγησα πριν αλλα επελεξες να μην το ακουσεις για τους δικους σου λογους. Δεν εχει σημασια αν με πιστευεις η οχι μιας και η αληθεια ειναι μια ειτε το θελεις ειτε οχι και αυτη ειναι οτι η πειρατεια ωφελει την βιομηχανια με τροπους που δεν φανταζεσαι γιατι εσυ στεκεσαι στη θεωρια. Ελα ομως που η πραξη δεν εχει καμια σχεση με αυτην.
dr_thodt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Φαινεται απο το τροπαριο σου οτι εισαι ξερολας.Και συνεχιζω. Να σου θυμισω τι γινοταν εποχες που δεν υπηρχε πειρατεια στα video games?ο κοσμος αγοραζε ή οχι? Φυσικα και αγοραζε εκτος αν εσυ μεγαλωσες με τη πειρατεια τοτε δεν μπορεις να ξερεις τι γινοταν εποχες megadrive master system nes supernes κλπ. Αν δεν εχεις λεφτα δεν αγοραζεις φιλε μου εκτος αν εισαι αναπηρος ψυχικα Φυσικα δεν εχεις ιδεα απο μαρκετινκ ουτε ξερω ποιος εισαι ουτε θελω να μαθω εκτος βεβαια αν ποθεις το κορμι μου. ποντάρουν στη πειρατεία βεβαια ποιος στο ειπε αυτο ο υπεύθυνος του psx? Να σου πω λοιπον οτι η πειρατεια σου κανει κακο στις εταιριες των gaming (που δεν σε νοιαζει αφου gamer δεν εισαι οταν αγοραζεις πειρατικα αλλα οτι να ναι) και συγχρονος σε διαφορα καταστηματα π.χ video club αλλα βοηθαει καποια αλλα λαμογια που πουλαγαν τα αντιγραφομενα δισκακια.Πες μου τωρα που βοηθαει η πειρατεια; μονο μια κονσολα μπορει να βοηθήσει καθως ολοι τρεχουν εκει που υπαρχει το λεγομενο τζαμπα. Ας εισαι πειρατης δεν πειραζει κανεναν αλλα μη μας λες και μαλακιες οτι η πειρατεια κανει κ καλο. Τσαμπα ασχολεισαι πιστεψε με...απο την αλλη αν ασχολουμαστε μαζι του θα διαβασουμε κ αλλα μαργαριταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις