aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 θες να σου θυμίσω το ps2 που ειναι ο βασιλιας της πειρατειας!!!!τοτε ολα τα fanboy τησ sony το θεωρουσαν προτερημα... και τωρα που το ps3 δεν τσιπαρετε γινανε ολοι νομοταγης και καταδικαζουν την πειρατεια... ελεος 1)Εγω τσιπαρισμα εριξα στο psx!Αυτος ήταν ο Βασιλιάς της πειρατείας(βλεπε 40-50 παιχνιδια ο καθένας στην γειτονιά).PS2 δεν είχα και δεν το πολυχώνεψα οταν βγήκε. Μαλλον εσυ θα προλαβες το ps2 γιατι με το psx ανοιξανε 2500 μαγαζια ολα με αντιγραφες μεσα σε 2 μηνες. 2)Οπως είπε και ενας φίλος μου ο οποιος εχει X360 στην ερωτηση: -το χεις τσιπάρει το xbox σου? -Θα το τσίπαρα μονο αν ήμουν 15 χρονο. Εχει πολυ δικαιο. Ειμαστε σε μια εποχη που μπορεις να δεις και να ψαχτεις στα παντα αν θα αγορασεις ενα game.Δεν λες ευκολα εχω ακουσει ειναι καλο.Πας youtube και βλέπεις και κρίνεις αμα πάρεις,διαβαζεις reviews κτλπ Απο την άλλη δεν εχω χρόνο να πειραματίζομαι με καθε μ@λ@κια που βγαίνει(ακομα και αν πλήρωνα 5-10 ευρω). Λιγα και καλα,αυθεντικα και ψαγμένα. Τσιπάκια my ass!
Antretng Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν παύει όμως να είναι μια επιλογή. Και πριν το σκληρό ban wave, υπήρχε κόσμος που έπαιζε στο live για αρκετά χρόνια χωρίς πρόβλημα.
BucketheadGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Έ εντάξει κάθε κονσόλα έχει κάποιο failure rate. Το θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση μετά. Γιατί έχω διαβάσει ότι δεν στο διορθώνουν (η Sony Hellas συγκεκριμένα) και σε αναγκάζουν να πάρεις άλλο ανακατασκευασμένο ή κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι πως εμείς πρέπει να μάθουμε τα δικαιώματά μας σαν καταναλωτές και να τους κολάμε την Ευρωπαϊκή οδηγία στη μούρη. Κάθε ηλεκτρονική συσκευή καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύησης και ας λέει η κάθε Sony ό,τι θέλει. και -
Antretng Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το θέμα είναι πως εμείς πρέπει να μάθουμε τα δικαιώματά μας σαν καταναλωτές και να τους κολάμε την Ευρωπαϊκή οδηγία στη μούρη. Κάθε ηλεκτρονική συσκευή καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύησης και ας λέει η κάθε Sony ό,τι θέλει. και - +1000:-) (να δω τι άλλο emoticon θα βάλω για να γεμίσω τους 10 χαρακτήρες )
aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Το θέμα είναι πως εμείς πρέπει να μάθουμε τα δικαιώματά μας σαν καταναλωτές και να τους κολάμε την Ευρωπαϊκή οδηγία στη μούρη. Κάθε ηλεκτρονική συσκευή καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύησης και ας λέει η κάθε Sony ό,τι θέλει. και - Τα ίδια κανει και η apple.
GrandGamer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 θες να σου θυμίσω το ps2 που ειναι ο βασιλιας της πειρατειας!!!!τοτε ολα τα fanboy τησ sony το θεωρουσαν προτερημα... και τωρα που το ps3 δεν τσιπαρετε γινανε ολοι νομοταγης και καταδικαζουν την πειρατεια... ελεος Όχι, απλά μας ενδιαφέρουν μόνο μερικά exclusive τα οποία αξίζουν τα λεφτά.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Όχι, απλά μας ενδιαφέρουν μόνο μερικά exclusive τα οποία αξίζουν τα λεφτά. Ναι καλα και στο ps2 υπηρχαν απο τα exclusive που δεν τα αγοραζε κανεις. Τεσπα. Ο αρης για μια ακομα φορα προσπαθει να μας πει οτι η ποσοτητα δεν κανει τη διαφορα αλλα η ποιοτητα και θα συμφωνησω μαζι του. Αλλα οχι να λεμε οτι θα σας χαλαγε το τσιπ στο ps3 τοσος κοσμακης εχει βαρεθει να παιζει τα ιδια και τα ιδια επειδη δεν εχει χρηματα να παρει ενα αξιολογο game. Ναι για καποιους τα 50-60 ειναι πολλα. Για μενα παλι οχι αρκει να το γουσταρω.
GrandGamer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ναι καλα και στο ps2 υπηρχαν απο τα exclusive που δεν τα αγοραζε κανεις. Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα, τότε δεν μας ενδιέφεραν ενώ τώρα μας ενδιαφέρουν. Επίσης τότε το PS2 ήταν ο βασιλιάς των κονσολών και δεν υπήρχε κονσόλα που να το ανταγονίζεται όπως σήμερα. Δεν είπα ότι θα μας χάλαγε το τσιπάκι απλά δεν υπάρχει τόσο σοβαρός λόγος να βάλουμε γιατί όπως ακούς από πολούς δεν το ανοίγουν και τόσο συχνά.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν νομιζω να χαλαει καποιον να εχει την -επιλογη- να μπορει να διαλεξει μεταξυ κοπιας και original. Εγω παλι αν και οταν βγει τσιπ για PS3 πρωτος θα το τιμησω ασχετα αν εχω ηδη στα χερια μου τα παιχνιδια που θελω να παιξω (εκτος του heavy rain).
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα, τότε δεν μας ενδιέφεραν ενώ τώρα μας ενδιαφέρουν. Επίσης τότε το PS2 ήταν ο βασιλιάς των κονσολών και δεν υπήρχε κονσόλα που να το ανταγονίζεται όπως σήμερα. Δεν είπα ότι θα μας χάλαγε το τσιπάκι απλά δεν υπάρχει τόσο σοβαρός λόγος να βάλουμε γιατί όπως ακούς από πολούς δεν το ανοίγουν και τόσο συχνά. Δεν μπορώ να σε καταλάβω φιλαράκι. Τοτε δεν σε ενδιέφεραν αλλα τωρα ναι; Πως το εννοείς;
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Εμ δεν καταλαβαίνεις; Κάτσε να σπάσει το PS3 να δεις τι θα τον ενδιαφέρει. Άλλωστε και στο PSP άμα τον ρωτήσεις όλα αυθεντικά τα έχει... Φυσικά...
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ναι όντως αν σπάσει το ps3 και παιζει αντίγραφα ξαφνικά όλοι όσοι τώρα είναι εναντίον των αντίγραφον ξαφνικά θα γίνουν υπέρ γιατί άραγε?
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ναι όντως αν σπάσει το ps3 και παιζει αντίγραφα ξαφνικά όλοι όσοι τώρα είναι εναντίον των αντίγραφον ξαφνικά θα γίνουν υπέρ γιατί άραγε? οτι και να κάνει βρε συ το ps3 & xbox 360 πλέον ειναι αργά 2012 το πολυ θα έχουμε νεες κονσόλες σπίτια μας. ας τις χαρούμε οσο προλαβαίνουμε ακόμα με κόπιες ή μη αν και φοβάμαι οτι στις νεες κονσόλες δεν θα εχουμε καν δίσκους και ειναι κρίμα οχι για τη πειρατεία καλά να πάθει αυτη αλλα για τους συλλέκτες.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 θέλουμε τουλάχιστον δυο γενιές για να μην έχουμε δίσκους. Αλλά ακόμα και να μην έχουμε δίσκους η πειρατεία θα υπάρχει. Ακριβώς όπως υπάρχει η πειρατεία στα Live Arcades.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν το έχω ψάξει και ούτε με ενδιαφέρει άλλα αυτό που αγοράζω θέλω να μην είναι άυλο γουστάρω δηλαδή βιβλιαράκι,εξώφυλλο και δισκάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις