Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ποιο εχει ο bro σου τo phat 60GB?Εχω ακουσει οτι εχουνε καταρα με YLOD!

καλα εχεις ακουσει. πηρα το 1ο μηχανημα που ηρθε ζακυνθο (60GB phat) και την περασμενη ανοιξη μου εκανε YLOD (πηγαινα 1η γυμνασιου και τωρα 1η λυκειου οποτε υπολογοσε γυρω στα 2-2,5 χρονια κρατησε). οπως καταλαβαινεις ετρεχα να αγορασω αλλο. το μονο καλο ειναι οτι το παλιο το εκανα βιδες και μου εφυγε το αχτι αλλα και η περιεργεια τι σκ_ _α εχει μεσα....

Δημοσ.
JohNy_GR μπορώ να στο φτιάξω το YLOD αν μου το στείλεις.

Εχεις πορωθει εσυ να φτιαξεις ολα τα YLOD των PS3!

Aλτρουιστης εισαι?

Δημοσ.

Τι έγινε ξεκίνησαν και οι ps3 users να φοβούνται για ylod(Κάτι σαν το xbox360 rrod).

Ε καιρός ήτανε να αρχίζουν να παρουσιάζουν και τα "σκυλιά κατά μερικούς" ps3 hardware προβλήματα.

Αυτό είναι θεία δίκη και αυτό το λέω γιατί παλιοτερα μας είχανε ζαλίσει ότι τα ps3 δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα και είναι σκυλιά σε αντίθεση με τα xbox360 που βγάζουν με το παραμικρό rrod.

Προς θεού δεν λέω ότι τα ps3 είναι τόσο ελαττωματικά όσο τα πρώτα 360(Γιατί στα τωρινά με jasper μητρική δεν υπάρχουν rrod προβλήματα) αλλά δεν παύουν να είναι κι αυτά ελαττωματικά και όχι "σκυλιά" που έλεγαν μερικοί.

Δημοσ.

Έ εντάξει κάθε κονσόλα έχει κάποιο failure rate. Το θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση μετά. Γιατί έχω διαβάσει ότι δεν στο διορθώνουν (η Sony Hellas συγκεκριμένα) και σε αναγκάζουν να πάρεις άλλο ανακατασκευασμένο ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Έ εντάξει κάθε κονσόλα έχει κάποιο failure rate. Το θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση μετά. Γιατί έχω διαβάσει ότι δεν στο διορθώνουν (η Sony Hellas συγκεκριμένα) και σε αναγκάζουν να πάρεις άλλο ανακατασκευασμένο ή κάτι τέτοιο.

Αυτό ξαναπέστο.

Σε αντίθεση με την Microsoft που παραδέχτηκε το πρόβλημα και αύξησε την εγγύηση από 1 σε 3 χρόνια με αποτέλεσμα εκτός του ότι να αντικαθιστά σχεδόν όλα τα xbox360 με rrod να φτιάχνει ακόμα και τα τσιπαρισμένα xbox360rrod που τους γύρναγαν πίσω που αυτό δεν ήτανε υποχρεωμένοι να το κάνουν έτσι δεν είναι?

Από αυτό και μόνο φαίνεται ποια εταιρία εκμεταλλεύεται τους αγοραστές τις και ποια τους υπολογίζει.

Δημοσ.
Αυτό ξαναπέστο.

Σε αντίθεση με την Microsoft που παραδέχτηκε το πρόβλημα και αύξησε την εγγύηση από 1 σε 3 χρόνια με αποτέλεσμα εκτός του ότι να αντικαθιστά σχεδόν όλα τα xbox360 με rrod να φτιάχνει ακόμα και τα τσιπαρισμένα xbox360rrod που τους γύρναγαν πίσω που αυτό δεν ήτανε υποχρεωμένοι να το κάνουν έτσι δεν είναι?

Από αυτό και μόνο φαίνεται ποια εταιρία εκμεταλλεύεται τους αγοραστές τις και ποια τους υπολογίζει.

Ρε Just-Gamer άλλο 33.3% και άλλο 3% έχω 20 φίλους με PS3 και κανένας δεν έχει πάθει YLOD,μόνο εγώ την πάτησα :P επίσης YLOD αν είναι να παρουσιάσει παρουσιάζουν οι κονσόλες 3-4 χρονών δηλαδή οι 60GB και οι πρώτες 40GB.Σε slim δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη κανένα πρόβλημα καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ καιρό. Τίμο μην αγχώνεσαι δίπλα είμαστε,αν σου πάθει τίποτα θα στο φτιάξω εγώ :P

Δημοσ.
Ρε Just-Gamer άλλο 33.3% και άλλο 3% έχω 20 φίλους με PS3 και κανένας δεν έχει πάθει YLOD,μόνο εγώ την πάτησα :P επίσης YLOD αν είναι να παρουσιάσει παρουσιάζουν οι κονσόλες 3-4 χρονών δηλαδή οι 60GB και οι πρώτες 40GB.Σε slim δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη κανένα πρόβλημα καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ καιρό. Τίμο μην αγχώνεσαι δίπλα είμαστε,αν σου πάθει τίποτα θα στο φτιάξω εγώ :P

Είναι νωρίς ακόμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα κάτσε λίγο καιρό και θα δεις για το πόσα ps3 fat θα βγάλουν ylod πρόβλημα.

Και το είπα είδη ότι μπορεί να μην έχει το μέγεθος hardware problem(Failure rate) που είχανε τα πρώτα 360 αλλά δεν παύει να έχει κι αυτό hardware problem.

Άλλωστε μην ξεχνάς ότι τώρα ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα προβλήματα στα πρώτα ps3fat.

Δημοσ.
Είναι νωρίς ακόμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα κάτσε λίγο καιρό και θα δεις για το πόσα ps3 fat θα βγάλουν ylod πρόβλημα.

Και το είπα είδη ότι μπορεί να μην έχει το μέγεθος hardware problem(Failure rate) που είχανε τα πρώτα 360 αλλά δεν παύει να έχει κι αυτό hardware problem.

Άλλωστε μην ξεχνάς ότι τώρα ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα προβλήματα στα πρώτα ps3fat.

Τελικά τι μέρισμα είχε φέτος η MS (ξέρεις τώρα, λόγω κρίσης... ) ;;;

Δημοσ.
Αυτό ξαναπέστο.

Η πειρατεία εχει βγει χαρις την Microsoft και οι ιοί.

Μην τρελαθουμε γιαυτο ειναι πρωτη.Δοκιμασε την τυχη της με λιγο π0υτανι@ και κερδισε.

Και βεβαια τα τσιπαρισμενα θα στα διορθωνε αφου υπάρχει τρελος ανταγωνισμος με wii και ps3.

Δημοσ.

Και βεβαια τα τσιπαρισμενα θα στα διορθωνε αφου υπάρχει τρελος ανταγωνισμος με wii και ps3.

Σε αντίθεση με τη Sony Hellas που δεν δίνει ούτε καν διετή εγγύηση, αλλά μόνο ενός έτους.

Δημοσ.
Η πειρατεία εχει βγει χαρις την Microsoft και οι ιοί.

Μην τρελαθουμε γιαυτο ειναι πρωτη.Δοκιμασε την τυχη της με λιγο π0υτανι@ και κερδισε.

θες να σου θυμίσω το ps2 που ειναι ο βασιλιας της πειρατειας!!!!

τοτε ολα τα fanboy τησ sony το θεωρουσαν προτερημα... και τωρα που το ps3 δεν τσιπαρετε γινανε ολοι νομοταγης και καταδικαζουν την πειρατεια... ελεος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...