ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Συμφωνω και να πω οτι προσωπικα θεωρω και το 6 και το 12 τα καλυτερα Final Fantasy ever.
skanjos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 clearly superior.... ναι φυσικά,αλλα θέλω ffvii remake.το 6 το θεωρώ τέλειο ,αριστούργημα μετα το suikoden 2 το καλυτερο rpg για μένα ,αλλα δεν έχω όρεξη να το δω σε hd.μια χαρά παίζεται και ετσι,για μενα τα crappy 3d είναι πολύ χειρότερα απο τα μέτρια 2d.έχω γυρίσει και έχω παίξει αρκετά snes/Mega drive παιχνίδια αλλα 3d παιχνίδια απο το psx πολύ σπάνια και αυτά καθαρά λόγο νοσταλγίας.το vii τότε που βγήκε ήταν απίστευτο αλλα τώρα δεν παίζεται με τπτ,ασε που αν βγεί επανέκδοση ίσως καταλάβουν κάποιοι την αξία του που το θάβουν χωρίς να το έχουν παίξει(όπως το zelda oot)
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Αυτο ξαναπεστο, η εστω 2D με 3D makeover (αλλα new super mario, sonic DS κτλ) αν ειναι καλο και ποιοτικο το 3D και φυσικα με "ψυχη". Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2010 από ikaruga24
skanjos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 εγω προτιμω τα καλα 2d απο τα νεα 3d και εγώ blazblue ftw!
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ακομα το περιμενω αυτο απο τον μαιο που το ειχα παιξει! ---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:20 ---------- Final.Fantasy.XIII.X360-Allstars btw
skanjos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ακομα το περιμενω αυτο απο τον μαιο που το ειχα παιξει! ---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:20 ---------- Final.Fantasy.XIII.X360-Allstars btw οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ευχαριστώ παλίκαρε,δεν θα ξανακοιτούσα σήμερα,νανε καλά ο μάυρος γάτος άυριο μόλις γυρίσω απο την δουλειά θα το λιώσω
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι σίγουρο. Μην πας κατα PES μεριά. Τουλάχιστον όχι φέτος. Και επίσης θα πρότεινα του φίλου να αγοράσει και το GTAIV. Must αγορά πιστεύω. Nαι φιλε το χω παίξει.Ειναι απιστευτο. Για κει θα πάω. ---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:48 ---------- Θα σου προτεινω καποια multiplatform games που κατα την γνωμη μου πρεπει να παιξεις: Action/adventure: Bayonetta, Darksiders, Resident Evil 5 (το οποιο εχει co-op και παιζει κ online και offline) Platforming: Mirror's Edge (μην ξεγελιεσαι απο την οπτικη πρωτου προσωπου ειναι το καλυτερο platforming της γενιας ΙΜΟ) RPG's: Fallout 3 Shooters: για online CoD: MW2, Red Faction: Guerilla και Borderlands (το οποιο ειναι μια μιξη FPS με RPG) για SP Orange Box (Συλλογη με Half Life 2, Episode 1/2, Portal kai Team Fortress 2) The Chronicles Of Riddick: Dark Athena, The Darkness, Bioshock 1/2 Racing: DiRT 2, Burnout Paradise Games για παρεα: Street Fighter IV, Guitar Hero/Rock Band, Buzz (δεν το εχω παιξει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα), Lego Indiana Jones/Star Wars Για αρκετα απο τα παραπανω παιχνιδια θα βρεις demos στο PSN οποτε ριξε μια ματια να δεις πως σου φαινονται κ εσενα...ελπιζω να βοηθησα. Ωραίος μαν!Το περιμενω αύριο πως και πώς Όσο για τα fallout εχω προϊστορια με το fallout 1(απο Interplay) και fallout 2 (απο Blackisle) Απιστευτα παιχνίδια πολυ μπροστα αο την εποχή τους. Το 3 το παιζε ο ξαδερφος στο XboX!Πολυ ωραίο. Καλα το CoD:2 το επόμενο παιχνίδι (ξέρω απο pc) To resident evil 5 πιστευω το χαλάσανε(ζω με τις εποχες με αλλα μεγαλεία απο RE). Για Buzz εχω ακούσει και γω! Αμα ήταν να βγει FFVII θα το παίρνα και ας εκανε 100 ευρω.(άμα το προλάβαινα ) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2010 από aris1986
dr_thodt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Nαι φιλε το χω παίξει.Ειναι απιστευτο.Για κει θα πάω. ---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:48 ---------- Ωραίος μαν!Το περιμενω αύριο πως και πώς Όσο για τα fallout εχω προϊστορια με το fallout 1(απο Interplay) και fallout 2 (απο Blackisle) Απιστευτα παιχνίδια πολυ μπροστα αο την εποχή τους. Το 3 το παιζε ο ξαδερφος στο XboX!Πολυ ωραίο. Καλα το CoD:2 το επόμενο παιχνίδι (ξέρω απο pc) To resident evil 5 πιστευω το χαλάσανε(ζω με τις εποχες με αλλα μεγαλεία απο RE). Για Buzz εχω ακούσει και γω! Αμα ήταν να βγει FFVII θα το παίρνα και ας εκανε 100 ευρω.(άμα το προλάβαινα ) To RE5 σιγουρα δεν εχει σχεση με τα παλιοτερα RE αλλα δεν παυει να ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι με φανταστικο co-op (ειδικα στο Mercenaries mode)...οποτε εστω κ αν δεν σου αρεσε η στροφη της σειρας σε σχεση με τα παλαιοτερα επεισοδια ριξτου μια ματια.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 To RE5 σιγουρα δεν εχει σχεση με τα παλιοτερα RE αλλα δεν παυει να ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι με φανταστικο co-op (ειδικα στο Mercenaries mode)...οποτε εστω κ αν δεν σου αρεσε η στροφη της σειρας σε σχεση με τα παλαιοτερα επεισοδια ριξτου μια ματια. Review απο Ed για το παιχνιδι :lol: Ετσι ακριβως οπως τα λεει ειναι παντως. Πριν κανεις τιποτα ριξε και μια ματια σε αυτο το review για να ξερεις τι να περιμενεις. http://ed-did-this.com/Games/farcry_2_review_2.html Εγω θα ελεγα να κοιταξει προς Siren: Blood Curse αν θελει κατι πραγματικα χεσαμολικο ή αν θελει περισσοτερο action και καλες δοσεις χεσιματος να κοιταξει προς Dead Space μερια.
chaplin1981 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Οπως εισαι το Siren...Μιλαμε για απιστευτο game...
ultralisk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Οπως εισαι το Siren...Μιλαμε για απιστευτο game... +1000 το πιο horror παιχνίδι της τρέχουσας γενιάς
dr_thodt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Οπως εισαι το Siren...Μιλαμε για απιστευτο game... Εννοειται οτι αν θελει καποιο καλο survival/horror σιγουρα δεν θα παιξει το RE5 γιατι πολυ απλα δεν ειναι horror αλλα αν θελει ομως ενα πολυ καλο co-op action/adventure τοτε το RE5 ειναι μια πολη καλη επιλογη με μεγαλο replay-value. Για survival/horror ας δοκιμασει το Siren: Bloodcurse (το οποιο ηδη του εχω προτεινει), Dead Space και αν εχει προσβαση σε 360 το πρωτο Condemned που ειναι επισης εκπληκτικο...btw μακρια απο το Silent Hill: Homecoming.
gherudos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Όλα τα FMV του Final Fantasy XIII στο Xbox 360 είναι στα 1024χ576p ορίστε και η απόδειξη: Ευτυχώς το παιχνίδι τρέχει στα 720p και όχι στα 576p όπως είχε αναφερθεί παλαιότερα.
dr_thodt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Όλα τα FMV του Final Fantasy XIII στο Xbox 360 είναι στα 1024χ576p ορίστε και η απόδειξη: Ευτυχώς το παιχνίδι τρέχει στα 720p και όχι στα 576p όπως είχε αναφερθεί παλαιότερα. Για τα videos δεν εχω διαβασει κατι αλλα και η τελικη εκδοση που εχει leakαρει στο net συμφωνα με τους pixel counters στο Beyond3D τρεχει στα 576p. http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1401775&postcount=1485
Προτεινόμενες αναρτήσεις