Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ θα είμαι... εσύ με τις φιλοσοφικές κουβέντες δεν θα είσαι... ακόμα εδώ θα γράφεις

ε και φιλοσοφικές δεν τις λες...:P

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό είναι το KZ2 αν εξαιρέσεις την ανωμαλία που διακρίνει όλα τα fps στις κονσόλες, ότι παίζεις δηλαδή με gamepad :lol:

265 euros για το 120gb μου φαίνονται πολλά. 330-350 πάει το 250gb με σύγχρονο game δώρο. Δεν περιμένεις καλύτερα μέχρι το Πάσχα μήπως βγάλουν καμιά προσφορά/γίνει καλύτερη η τιμή?

Δημοσ.
ετοιμος να παραγγείλω ps3!Τι λετε εσεις;

Για Xbox δεν σκέφτηκα εχει ο ξαδερφος μου απο κάτω και τα χω/δει παίξει ολα.

265 ευρω το 120αρι +10 ευρω το killzone 2!Λεει το ΚZ2?

Πείτε κανα must game για ps3!

Metal Gear Solid 4, Heavy Rain και Final Fantasy 13 που βγαίνει σε 6 μέρες και God of War 3 που βγαίνει σε 13 μερες περίπου. Α και Uncharted 2 αν και δεν είμαι πολύ fan.

Δημοσ.
ΝΚαι ναι το online είναι trial and err. Επανάληψη σε μέγιστο βαθμό. Μόνο κάποιος με σοβαρό πρόβλημα ΔΕΝ θα ήταν καλός αν σπαταλούσε μέρες ολόκληρες σε 1-2 παιχνίδια.

εντελώς λάθος...αν είχες ασχοληθεί με κάποιο online game καιρό (δεν το λέω υποτιμητικά) θα έβλεπες ότι κάποιοι στην παρέα σου ξεχωρίζουν από την αρχή, άλλοι γίνονται καλύτεροι με τον καιρό και κάποιοι όσα sessions και να παίξουν παραμένουν σε μέτριο επίπεδο...το ότι έχει κάποιος πάμπολλες ώρες σε ένα online game δεν τον κάνει και καλό παίκτη με skill σε καμία περίπτωση

είσαι πολύ λάθος στο pro part.όσοι ξέρουν το παιχνίδι παίζουν συνήθως σε τουρνουά και παρέες.κανείς δεν βγήκε ονλινε στο προ γιατι απλούστατα το ονλινε του προ είναι πανάθλιο εδω και χρόνια σε latency και δεν αντιπροσωπέυει την ικανότητα των παιχτών.για φίφα δεν γνωρίζω δεν κάθησα να ασχοληθώ ονλινε.

το PES 5 και το PES 6 μια χαρά έπαιζαν και online και το ανέφερα σαν παράδειγμα σε αυτό που λέω...δεν μιλάω αποκλειστικά για PES skill

Δημοσ.

10 ευρώ το killzone 2? Where?

Το πάσχα όπως λέει ο chill όλο και τίποτα θα βγεί σε προσφορά. Περίμενε καλύτερα. Να ελπίζεις σε κάνα -20% στα carrefour. Απο εκεί τσίμπησα με 270€, 250ρι και το uncharted 2 στις γιορτές.

---------- Προσθήκη στις 14:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:54 ----------

εντελώς λάθος...αν είχες ασχοληθεί με κάποιο online game καιρό (δεν το λέω υποτιμητικά) θα έβλεπες ότι κάποιοι στην παρέα σου ξεχωρίζουν από την αρχή, άλλοι γίνονται καλύτεροι με τον καιρό και κάποιοι όσα sessions και να παίξουν παραμένουν σε μέτριο επίπεδο...το ότι έχει κάποιος πάμπολλες ώρες σε ένα online game δεν τον κάνει και καλό παίκτη με skill σε καμία περίπτωση

Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλα αυτό το "ξεχωρίζει απο την αρχή" δεν είναι εύκολο να το πούμε γιατί δεν ξές πόσες ώρες έχει φάει κάποιος σε κάποιο παρόμοιο game του genre, ώστε ότι και να παίζει να του φαίνεται οικείο, για να είναι καλύτερος στα αρχικά στάδια. Και επίσης σίγουρα δεν έχουν όλοι την ίδια αντίληψη στα παιχνίδια.

Βέβαια αν ξεκινήσω να παίζω εγώ με τους φίλους μου ένα x καινούριο fps πχ, θα ξεχωρίσω εγώ, όχι επειδή είμαι ντεμέκ uber, αλλα επειδή έχω φάει 'απειρες ώρες στο cod πχ (ιδιαίτερα single) που αυτοί δεν τις έχουν φάει.

Αλλα να συμφωνήσω οτι πραγματικά κάποιοι ΟΣΟ και να παίξουν, μια ζωή θα είναι τελευταίοι :P Μερικοί άνθρωποι, απλά δεν το'χουν.

Δημοσ.
Μόνο κάποιος με σοβαρό πρόβλημα ΔΕΝ θα ήταν καλός αν σπαταλούσε μέρες ολόκληρες σε 1-2 παιχνίδια.

Ρε φίλε εσύ ο ίδιος μίλησες για καλούς και "κακούς" gamers. Η λέξη perfect μέσα σε εισαγωγικά σε πείραξε; Και ποιος μίλησε για 1-2 παιχνίδια;

Δημοσ.
Ναι έτσι είναι. Γεμίζεις τη μίζερη ζωή σου με την ικανοποίηση του leaderboard και της χαζονίκης. Ακόμα και με τα γεμάτα flame και επιθετικότητα πόστ σου και τα έμμεσα "εγώ παίζω online (αμα παίζεις κιόλας) και έχω την λανθασμένη εντύπωση οτι αυτό με κάνει καλύτερο gamer απο ανθρώπους που παίζουν περισσότερο single και έχουν τελειώσει αριθμό παιχνιδιών που εγώ πρέπει να πεθάνω για προλάβω έστω να τα βάλω στην χ κονσόλα αν ποτέ αδειάσω απο το να trollάρω απέναντι σε αγνώστους", πόστ σου.

Μια χαρά..

Και ναι το online είναι trial and err. Επανάληψη σε μέγιστο βαθμό. Μόνο κάποιος με σοβαρό πρόβλημα ΔΕΝ θα ήταν καλός αν σπαταλούσε μέρες ολόκληρες σε 1-2 παιχνίδια.

1. Ενταξει μην κλαψεις απο τα νευρα...σε gaming φορα ειμαστε - ολοι καταλαβαινουμε οτι δεν εχεις το skill για τπτ απο τα παραπανω οποτε παιξε μεγαλε μεντορα του gaming SP στο easy για να συνεχισεις στο "ωριμο" στυλ του "εγω εχω παιξει πιο πολλα games απο εσενα"..μια χαρα. ;)

2. Το online είναι trial and error? αφου δεν εχεις ιδεα απο online γιατι δεν το αφηνεις το θεμα? δεν ειναι κακο να πεις δεν ξερω, δοκιμασε το καμια φορα..μπορει να μαθεις κ τπτ ετσι. :-)

Δημοσ.
ετοιμος να παραγγείλω ps3!Τι λετε εσεις;

Για Xbox δεν σκέφτηκα εχει ο ξαδερφος μου απο κάτω και τα χω/δει παίξει ολα.

265 ευρω το 120αρι +10 ευρω το killzone 2!Λεει το ΚZ2?

Πείτε κανα must game για ps3!

To Killzone 2 ειναι ενα μετριο παιχνιδι με αρκετα προβληματα ΙΜΟ αλλα τσεκαρε να δεις μηπως υπαρχει demo στο PSN για να το δοκιμασεις κ εσυ.

Aπο exclusives oπωσδηποτε τσεκαρε τα Resistance: FoM, Uncharted 1/2, Siren: Bloodcurse, Folklore, Demons Souls και Wipeout HD Fury, Trine, Super Stardust HD.

Υπαρχουν κ πολλα multiplatform games που ειναι must οποτε αν μας πεις τι εχεις ηδη παιξει/σου αρεσει θα σου προτεινουμε μερικα ακομα. :P

Δημοσ.
To Killzone 2 ειναι ενα μετριο παιχνιδι με αρκετα προβληματα ΙΜΟ αλλα τσεκαρε να δεις μηπως υπαρχει demo στο PSN για να το δοκιμασεις κ εσυ.

Aπο exclusives oπωσδηποτε τσεκαρε τα Resistance: FoM, Uncharted 1/2, Siren: Bloodcurse, Folklore, Demons Souls και Wipeout HD Fury, Trine, Super Stardust HD.

Υπαρχουν κ πολλα multiplatform games που ειναι must οποτε αν μας πεις τι εχεις ηδη παιξει/σου αρεσει θα σου προτεινουμε μερικα ακομα. :P

1)Μ'αρεσουν τα RPG (final fantasy)

2)τα shoot em up ειδικά online!

3)Παιχνίδια της παρέας (ποδοσφαιρακι κτλπ)

Η πλακα ειναι το πλαισιο και αλλα λοιπα ''μαγαζιά'' εχουν μόνο το 250αρι.

Τι να το κάνω;Να το γεμισω με εικόνες και τραγούδια;

και το 120αρι too much ειναι.

---------- Προσθήκη στις 14:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:38 ----------

Metal Gear Solid 4, Heavy Rain και Final Fantasy 13 που βγαίνει σε 6 μέρες και God of War 3 που βγαίνει σε 13 μερες περίπου. Α και Uncharted 2 αν και δεν είμαι πολύ fan.

Final Fantasy φιλε και ξερό ψωμι!

Αν εβγαινε/ή βγήκε(???) και το 7 για ps3 μπορει και να την αγόραζα και μονο γι αυτο το game.

Δημοσ.

Κάπου είδα πιο πίσω οτι τα PES έχουν χάλια online.

Παίξτε PES6 online στο 360 και θα δείτε ακόμα πως υπάρχει πολύς κόσμος μέσα.

Γενικά πιστεύω οτι αν δεν αφιερώνεις πολλές ώρες σε gaming δεν αξίζει να παίζεις online. Γιατί στα περισσότερα παιχνίδια θέλει χρόνο να να φτάσεις σε ενα αξιοπρεπές rank. Οπότε...

Δημοσ.
Κάπου είδα πιο πίσω οτι τα PES έχουν χάλια online.

Παίξτε PES6 online στο 360 και θα δείτε ακόμα πως υπάρχει πολύς κόσμος μέσα.

Γενικά πιστεύω οτι αν δεν αφιερώνεις πολλές ώρες σε gaming δεν αξίζει να παίζεις online. Γιατί στα περισσότερα παιχνίδια θέλει χρόνο να να φτάσεις σε ενα αξιοπρεπές rank. Οπότε...

ναι δεν είχα 360 τότε και δεν το είχα δοκιμάσει ,και το Pc μου τότε δεν το σήκωνε,πάντος απο το 2007-2010 υπάρχει τραγικό lag.στο φετινό όχι και τόσο αλλα πάλι δεν συγκρίνεται το Local με το ονλινε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...