Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α, και κατι αλλο... το ps3 tard pack, εκτος απο το οτι δεν παιζει ps2, δεν παιζει και SACD's (super audio cd's)

και η πλακα ποια ειναι? το joypad με τη δονηση ειναι ΕΞΤΡΑ, δεν περιλαμβανεται σε κανενα πακετο, ουτε στο καινουργιο..

den peirazei, moy ftanei poy to diko mas tard pack opos to les, exei poio polla features apo to diko sas to premium, dhladh, diplasio disko, wi-fi, blu-ray playback, alla katseeeee bre to xehasa, oti bgainei apo to ps3 einai MEGA meion, oti exakoloythei na EXEI parapano apo to diko sas , apla DEN ta xreiazeste etsi?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε ποιο <<δικο μας>> και <<δικο σας>>? :lol:

το ps3 ειναι βασικα tard pack σε ολες τις εκδοσεις του, λογω ελλειψης games.

ακομα και το 360 core των 270ευρω του σκιζει τα ραμματα. ;)

το γεγονος οτι το νεο κουτσουρεμενο ps3 δεν παιζει ps2 games (δηλαδη αφαιρει μια απο τις βασικοτερες gaming λειτουργειες που εχει το ps3 προς το παρον),

το κανει UBER-TARD-PACK

για guiness ενα πραμα :lol:

Δημοσ.

Slay πέρα από τον χαβαλέ και τα πιο είναι περισσότερο Tard Pack, νομίζω ότι τελικά το BC είναι πιό σημαντικό για τον κόσμο που θέλει να πάρει ps3 απ΄όσο θες να νομίζεις αλλά και από όσο νόμιζα εγώ. Με 2 συγκεκριμένα άτομα που μίλησα τα οποία περιμένουν να πάρουν ps3 μόλις πέσει η τιμή και μόλις βγει και κανά game, μόλις τους είπα ότι έπεσε στα 400Ε αλλά ότι δεν θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια ps2, και οι 2 μου το ξέκαθάρισαν ότι αποκλείεται να πάρουν μοντέλο που δεν θα παίζει games του ps2. Δεν ξέρω τι ακούς εσύ αλλά εμένα κάτι μου λέει αυτό.

p.s. klainmaingr μην βιάζεσαι, έχει να ανέβει αρκετή ανηφόρα ακόμα το ps3

Δημοσ.
den peirazei, moy ftanei poy to diko mas tard pack opos to les, exei poio polla features apo to diko sas to premium, dhladh, diplasio disko, wi-fi, blu-ray playback, alla katseeeee bre to xehasa, oti bgainei apo to ps3 einai MEGA meion, oti exakoloythei na EXEI parapano apo to diko sas , apla DEN ta xreiazeste etsi?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σας πληρώνει η MS ή η Sony για να λέτε δικό μας και δικό σας....

άμα είναι και δίνουν λεφτά να ξέρω να λέω κι εγώ ότι μαλακία μου κατέβει μπας και βγάλω κανά φράγκο στην τελική...

όσο για αυτό που λές έχεις απόλυτο δίκιο (ότι το tard pack του PS3 είναι καλύτερο από το tard pack του 360 ) αλλά μην ξεχνάς ότι το ένα κάνει 150 ευρώ παραπάνω...

ΌΤΑΝ βγάλει παιχνίδια ας συναγονιστεί το 360 στα ίσια...μέχρι στιγμής σαν παιχνιδομηχανή έχει χάσει την μπάλα...σαν blu-ray player και folding machine μια χαρά είναι...

Δημοσ.
esy mallon mperdeytikes, kai den eides se ti apanthsa, an paro to core tora ,me 100 eyro poy tha doso meta mporo na paro OLA ayta poy les? h mhpos mono ton disko?
mporeis na pareis mono ton ton disko to 8ema einai oti sto ps3 me ton 40gb den mporeis na dwseis 100 h 125 kai na pareis memory card reader, alles 2 usb ka thn bc dld einai retard pack se sxesh me to yparxwn ps3, oute kan epilogh den 8a exeis gia to allo ps3 se ligo kairo:shock: pali lalakia kanane sthn sony....
Δημοσ.
Slay πέρα από τον χαβαλέ και τα πιο είναι περισσότερο Tard Pack, νομίζω ότι τελικά το BC είναι πιό σημαντικό για τον κόσμο που θέλει να πάρει ps3 απ΄όσο θες να νομίζεις αλλά και από όσο νόμιζα εγώ. Με 2 συγκεκριμένα άτομα που μίλησα τα οποία περιμένουν να πάρουν ps3 μόλις πέσει η τιμή και μόλις βγει και κανά game, μόλις τους είπα ότι έπεσε στα 400Ε αλλά ότι δεν θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια ps2, και οι 2 μου το ξέκαθάρισαν ότι αποκλείεται να πάρουν μοντέλο που δεν θα παίζει games του ps2. Δεν ξέρω τι ακούς εσύ αλλά εμένα κάτι μου λέει αυτό.

p.s. klainmaingr μην βιάζεσαι, έχει να ανέβει αρκετή ανηφόρα ακόμα το ps3

Εδω θα διαφωνησω ρε Milto.. Ειλικρινα ειναι ενα σημαντικο μειονεκτημα να μην εχει ps2 compatibility, αλλα δεν το χωραει ο νους μου οτι καποιος θα παρει next gen κονσολα με απαραιτητη προυποθεση αυτο το πραγμα. Σιγουρα υπαρχει μια πλειαδα ps2 τιτλων που αρκετοι θελουν να παιζουν στο ps3 , αλλα πες μου εαν καποιος ειναι τοσο ψαγμενος με τους τιτλους στο ps2 , δεν θα εχει ΚΑΙ το ps2 τοσο καιρο; Η απλα περιμενε να βγει το ps3 για να παιξει God of War ας πουμε; Αυτο δεν ειναι για μενα προβλημα αλλα δικαιολογια..

Δεν ειναι βολικο; Αυτο ναι συμφωνω..Απο το να εχεις και το ps2 και το ps3 αραδιασμενα δεν ειναι οτι καλυτερο.. Αλλα για ποσο ακομα θα ασχολουνται με ps2 games αμα πιασουν την καινουργια κονσολα στα χερια τους;

Προσωπικα θεωρω οτι ακομα και στην retarded ΤΙΜΗ που θα εχει στην Ελλαδα η νεα εκδοση (as usual) σε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα..

Φυσικα μην με ρωτησεις τι θα παιξουν αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, εγω λεω για την εκδοση καθαρα και αν συμφερει..:X

P.S Παντως ΠΟΛΛΟΙ περιμενουν να αγορασουν ps3 για το νεο pes..Ακομα και αν τους πεις και φανει οτι θα ειναι το ιδιο στο 360 θα θελησουν ps3.. Αυτο ειναι μια αληθεια που ειμαι βεβαιος οτι μετα την Εθνικη μας εορτη θα επιβεβαιωθει.. ;)

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα BC ... είναι θέμα πολιτικής ...

Εκεί που η Sony έχει εκπλήξει πάρα πολύ κόσμο με τα rollback που κάνει συνεχώς σε προγενέστερες μεγαλόσχημες δηλώσεις ...

Θυμάστε τι είχαν πει για το περιορισμένο BC του 360 ....

Προσωπικά εμένα ποσώς με απασχολεί το BC στο PS3 ... για τα καινούργια exclusive παιχνίδια του θα το πάρω... και για το Blu-ray ... αυτό που μένει είναι να ξεκαθαρίσουμε το πότε ...

It will be worth the wait ... keep on waiting κλπ

Δημοσ.

ps3+pes2008 και ΤΕΛΟΣ!!!

ολα τ'αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα...

εγω θα παρω αυτο με τα 399? και αργοτερα βλεπουμε πως παει το πραμα... pc καλο εχω οποτε στον bill (gates) δυσκολα θα δωσω λεφτα... αρκετα εχει!

Δημοσ.
Εδω θα διαφωνησω ρε Milto.. Ειλικρινα ειναι ενα σημαντικο μειονεκτημα να μην εχει ps2 compatibility, αλλα δεν το χωραει ο νους μου οτι καποιος θα παρει next gen κονσολα με απαραιτητη προυποθεση αυτο το πραγμα. Σιγουρα υπαρχει μια πλειαδα ps2 τιτλων που αρκετοι θελουν να παιζουν στο ps3 , αλλα πες μου εαν καποιος ειναι τοσο ψαγμενος με τους τιτλους στο ps2 , δεν θα εχει ΚΑΙ το ps2 τοσο καιρο; Η απλα περιμενε να βγει το ps3 για να παιξει God of War ας πουμε; Αυτο δεν ειναι για μενα προβλημα αλλα δικαιολογια..

Δεν ειναι βολικο; Αυτο ναι συμφωνω..Απο το να εχεις και το ps2 και το ps3 αραδιασμενα δεν ειναι οτι καλυτερο.. Αλλα για ποσο ακομα θα ασχολουνται με ps2 games αμα πιασουν την καινουργια κονσολα στα χερια τους;

Προσωπικα θεωρω οτι ακομα και στην retarded ΤΙΜΗ που θα εχει στην Ελλαδα η νεα εκδοση (as usual) σε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα..

Φυσικα μην με ρωτησεις τι θα παιξουν αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, εγω λεω για την εκδοση καθαρα και αν συμφερει..:X

P.S Παντως ΠΟΛΛΟΙ περιμενουν να αγορασουν ps3 για το νεο pes..Ακομα και αν τους πεις και φανει οτι θα ειναι το ιδιο στο 360 θα θελησουν ps3.. Αυτο ειναι μια αληθεια που ειμαι βεβαιος οτι μετα την Εθνικη μας εορτη θα επιβεβαιωθει.. ;)

Τι να σου πω ρε συ, εγώ σου λέω ποιά ήταν η αντίδραση αυτών που ρώτησα. Μπορεί να είναι αρκετά σημαντικό γι αυτούς αυτό που κάνω bold. Μπορεί να σου λέει ο άλλος ότι τόσο καιρό περιμένω, ας πάρω μία έκδοση που να είναι κομπλέ και που θα μπορώ να παίζω τα παιχνίδια μου από το ps2. Δεν υπάρχει ακόμα και το παιχνίδι κράχτης (εκτός ίσως από το pes που όμως απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό) οπότε μπορεί να σου λέει ο άλλος κάτσε μήπως πέσει κι άλλο αυτό με το BC.

Μιά χαρά δεν ξέρω αν είναι, αλλά εγώ προτιμάω πάντα να δίνω κάτι παραπάνω για μια καλύτερη έκδοση αν έχω την δυνατότητα και γι αυτό ελπίζω να έρθει κάποια στιγμή και ο 80gb.

Δημοσ.

@ damis72.. Συμφωνοι.. Αλλα quite frankly.. Who the fook cares what m$ and $ony has stated in the past for marketing purposes? Μου κανει το προιον με την νεα τιμη και τα features του; Θα το παρω.. Δεν μου κανει; Δεν το περνω..

@ΜiltoZ.. Και εγω αυτο προτιμαω για αυτο αλλωστε πηρα την 60gb εκδοση και μαλιστα τοσο νωρις.. Aλλα δεν συμβαινει αυτο με τον περισσοτερο κοσμο.. Ειναι και θεμα οικονομικο για πολλους.. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι μια χαρα η νεα εκδοση για την πλειοψηφια.. Θα φανει και σε νουμερα λειαν συντομως..

Δημοσ.
@ damis72.. Συμφωνοι.. Αλλα quite frankly.. Who the fook cares what m$ and $ony has stated in the past for marketing purposes? Μου κανει το προιον με την νεα τιμη και τα features του; Θα το παρω.. Δεν μου κανει; Δεν το περνω..

Εμένα μου λέει κάτι πάντως ... και αυτό δεν είναι καλό.

Και συγκεκριμένα μου λέει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ

τώρα αν αυτό εσένα δεν σου λέει ... δικαίωμά σου.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, πρίν κυκλοφορήσει το PS3 καθόμασταν και λέγαμε ότι η installed base του PS2 (100+ εκατομμύρια) είναι τόσο μεγάλη, που μόλις κυκλοφορήσει το PS3, ότι τιμή και να έχει, ότι παιχνίδια και αν έχει/δεν έχει, σίγουρα οι πωλήσεις του θα εκτοξεύονταν στα ύψη.

Και εγώ αυτό πίστευα.

Αγγούρια Καλαβρέζικα στη τελική, αλλά έπρεπε να περιμένουμε 6 μήνες για να έρθει το PS3 στην Ευρώπη, όπου όλοι και καλά είμαστε PS-άκηδες.

Ήρθε και στην Ευρώπη και τί έγινε? Τίποτα απολύτως.

Μόνο κινήσεις απελπισίας από τη SONY και σύγχυση στους καταναλωτές.

Και πωλήσεις που αγγίζουν τον πάτο.

Και οι εταιρίες να αλλάζουν στρατόπεδα από τη μία μέρα στην άλλη και exclusive παιχνίδια του PS3 να πηγαίνουν στο XBOX360 ή να ακυρώνονται τελείως, ενώ τώρα βλέπουμε παιχνίδια exclusive για το PS3 (Monster Hunter 3) να γίνονται exclusive στο Wii !!!

Ειληκρινά, εγώ προσωπικά δεν δίνω σχεδόν καμία ελπίδα στο PS3 και με βαριά καρδιά λέω αυτό που πρίν από ένα χρόνο ούτε κατα διάνοια φανταζόμουν ότι θα το έλεγα:

Όποιος θέλει πολλά παιχνίδια με next-gen γραφικά και next-gen ποιότητα θα τα βρεί μόνο στο XBOX360.

Και όποιος θέλει την μετανσάρκωση του PS2 στις next-gen κονσόλες, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που σημαίνει αυτό, θα πάει στο Wii, όπου σε λίγο κάθε μέρα θα βγαίνει και καινούργιο παιχνίδι.

Όποιος νομίζει ότι μιά τσεκουρεμένη κονσόλα σε τσεκουρεμένη τιμή και ένα παιχνίδι θα φέρουν τα πάνω κάτω, πλανόνται μακράν.

Αλλά από την άλλη, έχω κάνει ξανά λάθος στο παρελθόν, οπότε μπορεί να κάνω και τώρα....

Αναφορικά:

Μέχρι το τέλος του 2007 θα βγούν

86 νέα παιχνίδια για το Wii, τα 20-κάτι exclusive

47 για το XBOX360 τα 8 exclusive

38 για το PS3, τα 5 exclusive

Δημοσ.
@ΜiltoZ.. Και εγω αυτο προτιμαω για αυτο αλλωστε πηρα την 60gb εκδοση και μαλιστα τοσο νωρις.. Aλλα δεν συμβαινει αυτο με τον περισσοτερο κοσμο.. Ειναι και θεμα οικονομικο για πολλους.. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι μια χαρα η νεα εκδοση για την πλειοψηφια.. Θα φανει και σε νουμερα λειαν συντομως..

Κοίτα, εγώ ο λόγος που δεν παίρνω άκόμα είναι ότι δεν έχουν βγει τα games που θέλω και αφού έχω και το 360 που παίζω και όλα τα multiplatform γιατί να βιαστώ? Στα νούμερα θα φανεί αρκετά στην Ευρώπη γιατί έρχονται και γιορτές και θα πάρει πάνω του το ps3 αλλά ακόμα κι αυτό είναι σχετικό. Δηλαδή αν πουλήσει πολύ καλύτερα αλλά λιγότερο από το 360 στην Ευρώπη που θεωρείται Sony Land θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι στη Sony? Ίσως και να είναι, γιατί είναι γνωστό ότι είναι δύσκολη χρονιά γι αυτούς και θα είναι ευχαριστημένοι να την περάσουν αναίμακτα μέχρι να μπει το 2008, αλλά μην ξεχνάς ότι έχουν να καλύψουν και μία σημαντική διαφορά από το δεύτερο 360.

Δημοσ.
Εμένα μου λέει κάτι πάντως ... και αυτό δεν είναι καλό.

Και συγκεκριμένα μου λέει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ

τώρα αν αυτό εσένα δεν σου λέει ... δικαίωμά σου.

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙCROSOFT ΟΥΤΕ ΤΗΝ SONY ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ FFS.. Στον βωμο του marketing ακους τις pip-es..Εγω σαν καταναλωτης περνω οτι με συμφερει περισσοτερο και οχι οτι μαλ.. ακουω απο τα PR τμηματα τους..

Προσωπικα και με τον κινδυνο να ξεφυγει η συζητηση αυτο που δηλωσα ειναι οτι για τον μεσο χρηστη θεωρω οτι ειναι μια καλη κινηση.. Ειναι προφανες οτι προς το παρων ειναι το μονο που μπορουν να κανουν για να φτασει as low as possible σε τιμη το ps3 και να γινει ανταγωνιστικο.. Μετα απο κανα die shrink τα ξαναλεμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...