Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλαρακο μου τα χρεωσε σε απολυτα λογικες τιμες , και δεν μου πουλησε σαβουρα υπερβολικα υπερτιμημενες ....Ξυπνα μωρε....Τι δεν τα χρειαζομαι μωρε στο 2007 ζω δεν ζω στο 2000, γιατι πολλα χαρακτηριστικα του 360 μου θυμιζουν μακρινο 1995 , με κεραιες, μπαλαντεζες, σκλιρους της πλακας, αναλογικα σηματα, Dvd, Ο αλλος σου ειπε φιλαρακο αυτο χρειαζεσαι για τα επομενα 6 χρονια....τερμα αυτο ειναι και ετσι θα μεινει....

Ρε φιλαρακο 180.000 δρχ ειχα παρει πσ2, τωρα εδωσα 599 και μου εδωσε η sony μια κονσολα αστακος....Απλα ειναι λογικη της καθε εταιριας , απο την μια η microsoft ακολουθισε σε ολους μας γνωστη τακτικη του σαβουροξεστοκαρισματος ενω ο αλλος σου εδωσε την απολυτη τεχνολογια....

Κοιτα απο την Microsoft δεν περιμενα κατι καλυτερο , ειναι γνωστη εταιρια της ΤΟΥΡΤΑΣ (Gates) και των ΠΙΘΙΚΙΣΜΩΝ (BALMER)....

FORZA SQP

FORZA MCLAREN

FORZA ALONSO

FORZA HAMILTON

Που πας ρε massa , ελεος, κανε στην ακρη περναει ο πρωταθλητης....ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
...a kai puliounta 3 xbox360 giati molis edixa stus pelates mu to gt5 me parakalesan na tus ta puliso gia na agorasun ps3

τι τους έδειξες,ta kenurgia trailes;

Άμα είναι α-banάριστα και σε καλή τιμή (που θα είναι,αφού είναι μούφα τα 360),θέλω ένα.

Δημοσ.

ampanarista enoite ,alla ti na axizun exun gini pleon san ta metaxiri fiatakia pu den axizun mia ,poso na ta dosun

tus edixa to ti etimazete kai epathan plaka.killzone .motostorm.anrial3.haze.home.litel.metal4.kai kana dio blu rai movies.(kai i plaka itan otan me rotisan ama to xbox paizi blu rai)

Δημοσ.
γιατι πολλα χαρακτηριστικα του 360 μου θυμιζουν μακρινο 1995 , με κεραιες, μπαλαντεζες, σκλιρους της πλακας, αναλογικα σηματα, Dvd

το 1995 μόνο τα αναλογικά σήματα υπήρχαν,τα υπόλοιπα ήρθαν αργότερα.

Ρε φιλαρακο 180.000 δρχ ειχα παρει πσ2, τωρα εδωσα 599 και μου εδωσε η sony μια κονσολα αστακος
Συμπέρασμα:η πρώτη φορά πονάει,η δεύτερη τσούζει μόνο...

και εγώ τόσο το πήρα το δικό μου όμως έβαλα μυαλό.Είναι πολλά τα λεφτά.

απο την μια η microsoft ακολουθισε σε ολους μας γνωστη τακτικη του σαβουροξεστοκαρισματος ενω ο αλλος σου εδωσε την απολυτη τεχνολογια....
Αυτό φαίνεται στα παιχνίδια;
Δημοσ.
για να μην πολυλογουμε:

την εποχη του το gt ητανε πρωτοποριακο. ομως απο τοτε

εχει μεινει πισω σε πολλα πραγματα, και δη σε κυρια πραγματα που σχετιζονται με το gameplay.

και επειδη ολα τα παραπανω ειναι γνωστα και χιλιοσυζητημενα στο παρελθον, σε προτρεπω να ψαξεις στο internet για συγκρισεις μεταξυ των 2 παιχνιδιων προτου συνεχισεις (ματαια) να επιμενεις για τα δικα σου.

;)

Ποτέ δεν ήταν πρωτοποριακό το GT (πέρα από τον μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που είχε). Όταν είχε βγει αυτό μερικοί παίζαμε Viper Racing και Network Q-Rac Rally Championship και εν συνεχεία το αξεπέραστο για την εποχή του Mobil 1 Rally Championship 2000 (με τις 20-30λεπτες πίστες του) που ήταν χιλιόμετρα μακριά και πιο simulation παιχνίδια από το GT και το κάθε GT. Κάθε gaming site που έχει κάνει Review τα εν λόγω παιχνίδια λέει καθαρά ότι είναι πιο simulated games (το λέω αυτό επειδή θα πεταχτεί κάποιος σίγουρα και θα δίνει links με Reviews. Και στο παρελθόν είχε γίνει τέτοια συζήτηση). Και οι πωλήσεις δεν έχουν σημασία. Το Richard Burns Rally παραμένει ο top εξομοιωτής της rally δράσης αλλά η σειρά Colin McRae με το arcade gameplay της έχει πουλήσει περισσότερα κομμάτια. Plain and simple,το simulation δεν είναι για όλους

Δημοσ.

Μα δεν μιλαω για παιχνιδια φιλαρακο, αλλα μην κατακρινεις φιλαρακο τον αλλο επειδη σου εδωσε το απολυτο hardware στα 600 ευρω....και να σου πω κατι τα παιχνιδια ειναι θεμα επιλογης του καθενος, εδω αλλη την βρισκουν με WII, που για εμενα και τα γουστα μου ειναι αθλιο....αλλα πουλαει το ρημαδι....

Δημοσ.
Και στο Ps1 ετσι εγινε με το rumble και τελικα εβγαλε μια χαρα ποιοτικα games.

Και δεν ειχε καλυτερα παιχνιδια το Ps1 στην αρχη του.Χαλαρωστε λιγο.Απλα τοτε δεν υπηρχε η τοσο μαζικη χρηση του Internet για να διογκωνονται ολα τοσο πολυ.

Αν ειχατε ιντερνετ θα τις ειχατε πεθανει ολες τις κονσολες τις sony απο τοτε και θα ειχαμε και τωρα να λεμε και να γελαμε.

Εμ... πεσ'τα

Αφηστε μας εμας να παρουμε τα τουβλα μας και καθιστε ησυχοι και ηρεμοι στο 360 που σας καλυπτει 100%(δεν το λεω ειρωνικα).

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει το γαβ γαβ...:-?

ΥΓ.Δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενα,αλλα γενικοτερα.

1ον) Εχω ολες τις κονσολες της Sony απο PS1 και μετα.

2ον) Οτι κραζω την Sony δε σημαινει οτι υποστηριζω την Microsoft, απλα ως κατοχος του PS3 ειμαι περα για περα δυσαρεστημενος. (ευτυχως δε το πληρωσα) Την Microsoft την πηγαινα ακομη λιγοτερο διοτι δε μου αρεσουν τα racing, shooters και sport games, αλλα βλεπω οτι πλεον κανει μια προσπαθεια να ενταξει και τον πιο casual gamer στο κοινο της.

Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειχαν υποσχεθει καλα παιχνιδια στην αρχη του PS1 ενω στη περιπτωση του PS3 σε οποιο παιχνιδι και να δω ολο delayed κ delayed, το MGS4 ελεγαν τελη 2007 (ο προεδρος της Sony και το trailer) και ξαφνικα delayed και αυτο. Lair Μαιο; Μπααα delayed.

Απλα η Sony εχασε την μπαλα τελειως. Και για οσους λενε περι καλυτερης τεχνολογιας του PS3 εναντι του 360 τους λεω πως το θεμα ειναι να εισαι και ετοιμος να την χρησημοποιησεις, και πολλοι Devs δεν ειναι, πχ το The Darkness εχει προβληματα framerate στην εκδοση PS3 ενω οχι στην 360 οπως και πολλα της EA Sports που στο PS3 θα παιζουν σε 30fps εναντι σε 60fps του 360.

PS: Αν καποιος δε πιστευει οτι εχω PS3 μπορει να με κανει add το PSN ID μου ειναι MrExPLoSiVE.

Δημοσ.

@WDRGR

Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Να στο πω αλλιώς:Έχουν 250? διαφορά στην ποιότητα των παιχνιδιών;

Δεν κατακρίνω κανέναν,την τσέπη μου φυλάω.Τέλος το wii πουλάει σαν τρελό

γιατί είναι ΚΑΙ φτηνό...

Δημοσ.

Καλα μην μιλησω για το ξεστοκαρισμα της nitento , poy μου πεταξε μεσα στο wii τα αποθεματα gamecube και μου τα πουλαει 250 ευρω....πανω απο 150 ευρω δεν επρεπε να ειχε...

Δημοσ.
1ον) Εχω ολες τις κονσολες της Sony απο PS1 και μετα...

katarxhn k vevaia exeis ps3..apagoreyete na mhn eisai ikanopoihmenos? k go os tora den eimai 100% eyxarsitimenos..alla den eimai oute apo to xbox..den exo dei nextgen game..eksero to forza os GAMEPLAY..alla sorry thelo kalhtera grafika se next gen konsola..thelo kalhtera grafika k gameplay sto proevo...etsi den einai.... to na mou pernoun emena ena game last gen k na to kanoun me kalhtera grafika epeidh exoun th dynatothta k na mou to grafoun se ena 9ari tsaka tsaka k sto rafi k ego na skao 70..e oxi re file..

Δημοσ.
.... to na mou pernoun emena ena game last gen k na to kanoun me kalhtera grafika epeidh exoun th dynatothta k na mou to grafoun se ena 9ari tsaka tsaka k sto rafi k ego na skao 70..e oxi re file..

ενω αμα στο γραψουν σε ενα 25αρι ε? ααααλλο πραμα! :mrgreen:

αααααχχ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...