Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εννοείς το πρώτο-πρώτο Mario του NES, πρέπει να αστειεύεσαι... Πως να μην κολλήσουν οι πάντες, τη στιγμή εκείνη υπήρχε μόνο μια γενιά gamer, η... πρώτη! Είχε και τρελό ανταγωνισμό...:lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απλα αναφορα κανω στην κατηγορια , η επιτυχια του god of war δεν ειναι το ξεριζωμα κεφαλιων , υπαρχει απειρη προιστορια θυμαμαι ακομα και εκεινο το solder of fortune οτι βαραγες κοβοταν :lol: , οποτε δεν εχει την αποκλειστικοτητα το god of war

Η επιτυχια του god of war ειναι αλλη, ενας συνδιασμος μυθικων κοσμων βασισμενων στην ελληνικη μυθολογια δεν το βλεπεις καθε μερα , τωρα αν εχει και μερικα ξεριζωματα, σιγα δεν ειναι το μονο , το gameplay σε τετοια παιχνιδια δεν ενδιαφερει πολυ

Γιατι στο heavy rain η στο metal gear ενοιαζε οχι βεβαια

Πχ ειναι ακυρο να κρινουμε ενα adventure για το gameplay του ,λες και ειναι first person .

Ομοιως και σε ενα fps δεν κοιταμε την υποθεση οσο να εχει καλο animation , gameplay , γραφικα

H καθε κατηγορια παιχνιδιου εχει τα δικα της στοιχεια , αυτο αγνοουν πολλοι και βαζουν ολα τα παιχνδια στο ιδιο τσυβαλι

Δες τις κριτικες που εγραφαν για το gameplay στο heavy rain , ακου gameplay σε interactive movie , μηπως σε λιγο θα το ταυτισουν και με του Killzone να κανουn και συγκρισεις :lol:.

H στο myst (κορυφαιο adventure) μας ενοιαζε το gameplay που πηγαινες περα με pointer και το cyrsora του mouse

καλα αραξε σε λιγο θα το βγαλεις πιο καλο απο το castlevania και το metroid.

Δημοσ.
Αν εννοείς το πρώτο-πρώτο Mario του NES, πρέπει να αστειεύεσαι... Πως να μην κολλήσουν οι πάντες, τη στιγμή εκείνη υπήρχε μόνο μια γενιά gamer, η... πρώτη! Είχε και τρελό ανταγωνισμό...:lol:

Το NES ανηκει στη 3η γενια...

Δημοσ.

Τελειως λαθος τροπος σκεψεις για μερικους , ιδια λογικη και στο halo που σκοτωνεις εκατονταδες στην πεδιαδα με κλειδωμενο στοχο , αν μπεις σε τετοιες συγκρισεις παιχνιδιου και πραγματικοτητας το χασες , ολα τα παιχνδια εχουν το στοιχειο της υπερβολης γιαυτο λεγονται και ετσι

Η επιτυχια του God of war εχει να κανει με το αριστα σχεδιασμενο μυθικο κοσμο - χαρακτηρες - τερατα με στοιχεια ελληνικης μυθολογιας που δινει μια αισθηση cinematic game

Στα hack n slash μοιαζουν ολα στο gameplay , συγκεριμενες κινησεις , συγκεριμενο χωρο που κινεισαι και προχωρας κλπ

Αν μιλησουμε για κανονικο gameplay σε τετοια παιχνιδια δεν υπαρχει , ουτε και το animation αφου δεν ειναι ρεαλιστικο οπως ειναι σε first person

Επιτυχια στο gameplay και ο ορισμος του ειναι τα elder scrolls , ελευθερια κινησεων , ανοιχτοι κοσμοι , πολλες αποστολες και τις εκτελεις με οποιον τροπο θες

Κανενα hack n slash δεν εχει τα παραπανω στοιχεια οποτε ειναι ακυρο να μιλαμε για gameplay σε τετοιες κατηγοριες παιχνιδιων , περισσοτερο μου κανει το halo για 13 χρονα παρα το god of war :-)

Δημοσ.

ε ναι ειναι γνωστο οτι εχει ελληνική μυθολογια γινεται αναρπαστο μιας και μονο εμεις εχουμε τετοια.

Δημοσ.
περισσοτερο μου κανει το halo για 13 χρονα παρα το god of war :-)

ναι οκ...ο ανιψιός μου 10 χρονών και τελείωσε το Gow 2 στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας και μου έλεγε "Θείε τους έλιωσα τους εχθρούς στο πιο δύσκολο"..."μπράβο Αντωνάκη" του έλεγα :-D

κάνε μου μια χάρη...βρες κάποιον φίλο σου που έχει ΧΒΟΧ και πήγαινε παίξε κανά ranked HALO 3 στο Lone Wolves και έλα να μου πεις για τα κεράσματα που θα σου ρίξουν τα "13 χρονα" :lol:

Δημοσ.
ναι οκ...ο ανιψιός μου 10 χρονών και τελείωσε το Gow 2 στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας και μου έλεγε "Θείε τους έλιωσα τους εχθρούς στο πιο δύσκολο"..."μπράβο Αντωνάκη" του έλεγα :-D

κάνε μου μια χάρη...βρες κάποιον φίλο σου που έχει ΧΒΟΧ και πήγαινε παίξε κανά ranked HALO 3 στο Lone Wolves και έλα να μου πεις για τα κεράσματα που θα σου ρίξουν τα "13 χρονα" :lol:

πάντος αν κρίνω απο εποχές που έπαιζα lineage2 c1 και έβλεπα τι γινόταν στα ίντερνετ καφέ απο τα πιτσιρίκια που παίζανε counterstrike ζήτημα να είχαν μέσο ώρο ηλικίας 14 χρονών τότε.....οπότε και στα fps δεν βλέπω να έχει τεράστια διαφορά απο τα hack and slash.

xoxoxis δεν μίλησα στο ποστ μου για γραφικά,αλλα για gameplay.το galaxy πήγε το Platforming μπροστά,το lbp απλά έδωσε έναν αέρα δημιουργίας αλλα το platforming element στο παιχνίδι είναι του 1990....

Δημοσ.

Μία πολύ καλή προσέγγιση για τον "online gamer" είναι να πάει κάποιος σε κάνα gnet/bnb ή να κάνει το λάθος να μην έχει mute στο live.

Παιδάκια τα οποία ΝΑΙ ΜΕΝ παίζουν τρομερά πολλές φορές (και γώ αντίστοιχα στα 14-15 μου έλιωνα τα πάντα) αλλα still είναι παιδάκια. Αυτό μας λέει αρκετά και για το προφίλ των υποστηρικτών του online gaming. Απο ψυχολογική πλευρά αν το δείς, είναι αυτό το άισθημα της αυτο-ολοκλήρωσης/ επιτυχίας το οποίο είναι λογικό να το ψάχνει κανείς στην εφηβεία, αλλα όσο μεγαλώνει η ηλικία, συνήθως, έρχεται να καλύψει πολύ πιο σοβαρά κενά.

Καλύτερο gamer δεν θα με κάνει το να λιώνω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, να μαθαίνω 10 χάρτες μέχρι και στο τελευταίο bug τους και να ξέρω και 10 waypoints. Καλύτερο gamer θα με κάνει η ποικιλία στο παιχνίδι και η εναλλαγή. Όχι η επανάληψη στα ίδια και τα ίδια.

Ούτε και το να ξαναματασυζητάμε τα ίδια και τα ίδια βοηθάει σε κάτι βέβαια.

Δημοσ.

http://www.playstationuniversity.com/keighley-youve-seen-gowiii-wait-until-you-see-what-sony-has-next-2729/

και το λέει ο geoff που είναι στο gametrailers.....

εγώ θέλω να δω το last guardian σε gameplay,αν και πιστέυω μιλάει για παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί,κάνα resistance 3 μάλλον.στάνταρ μετα το gow3 θα δούμε hype για καινούριο exclusive, τώρα πιο θα είναι? μάλλον για σεπτέμβριο release date.πιστέυω η απάντηση του 360 θα είναι το geow3(fall release)για να δούμε,ξεκίνησε πολύ καλά το 2010 πάντος με mass effect2/heavy rain/gow3/ffxiii/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
πάντος αν κρίνω απο εποχές που έπαιζα lineage2 c1 και έβλεπα τι γινόταν στα ίντερνετ καφέ απο τα πιτσιρίκια που παίζανε counterstrike ζήτημα να είχαν μέσο ώρο ηλικίας 14 χρονών τότε.....οπότε και στα fps δεν βλέπω να έχει τεράστια διαφορά απο τα hack and slash.

εννοείται πως στα ίντερνετ καφέ θα δεις τέτοια όρια ηλικίας αφού οι μεγαλύτεροι έχουν PC στο σπίτι και λιώνουν εκεί...οι αμέτρητοι 30αρηδες + που λιώνουν Lineage και WOW δεν θα πάνε στο ίντερνετ καφέ, θα πάνε εκείνοι που δεν έχουν την δυνατότητα να λιώσουν στο σπίτι (προφανώς και δεν μπορεί ο 15 χρονος να απαιτήσει PC για να τρέχει instances και να κάνει headshots 8 ώρες την ημέρα)

και βλέπω μία απαξίωση γενικά στο online gaming...και εγώ ξοδεύω περισσότερο χρόνο σε single games, αλλά όταν 2 χρόνια πριν έλιωνα στα HALO και στα Gears of war, είχα στην friend list άτομα 28+ που λιώναμε...σε κάποιο genre παιχνιδιού που νομίζουμε ότι ήμαστε καλοί και ασχολούμαστε, το τι ψάρια πιάνουμε θα το δούμε αντιμετωπίζοντας άλλους παίκτες και όχι όταν τελειώνουμε το single campaign του COD στο veteran ή του HALO στο legendary

κλασική περίπτωση όπου παίκτες σε FIFA και PRO νόμιζαν ότι είναι οι σούπερ παίκτες επειδή κέρδιζαν σε tournaments που γινόντουσαν μεταξύ φίλων σε σπίτια και μόλις βγήκαν online έχασαν το μέτρημα από τις μπάλες που μάζευαν

Επεξ/σία από ultralisk
Δημοσ.
Μία πολύ καλή προσέγγιση για τον "online gamer" είναι να πάει κάποιος σε κάνα gnet/bnb ή να κάνει το λάθος να μην έχει mute στο live.

Παιδάκια τα οποία ΝΑΙ ΜΕΝ παίζουν τρομερά πολλές φορές (και γώ αντίστοιχα στα 14-15 μου έλιωνα τα πάντα) αλλα still είναι παιδάκια. Αυτό μας λέει αρκετά και για το προφίλ των υποστηρικτών του online gaming. Απο ψυχολογική πλευρά αν το δείς, είναι αυτό το άισθημα της αυτο-ολοκλήρωσης/ επιτυχίας το οποίο είναι λογικό να το ψάχνει κανείς στην εφηβεία, αλλα όσο μεγαλώνει η ηλικία, συνήθως, έρχεται να καλύψει πολύ πιο σοβαρά κενά.

Καλύτερο gamer δεν θα με κάνει το να λιώνω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, να μαθαίνω 10 χάρτες μέχρι και στο τελευταίο bug τους και να ξέρω και 10 waypoints. Καλύτερο gamer θα με κάνει η ποικιλία στο παιχνίδι και η εναλλαγή. Όχι η επανάληψη στα ίδια και τα ίδια.

Ούτε και το να ξαναματασυζητάμε τα ίδια και τα ίδια βοηθάει σε κάτι βέβαια.

Ελεος, στο εχω πει ξανα. Get the fuck out of my mind dood!

Δημοσ.

κλασική περίπτωση όπου παίκτες σε FIFA και PRO νόμιζαν ότι είναι οι σούπερ παίκτες επειδή κέρδιζαν σε tournaments που γινόντουσαν μεταξύ φίλων σε σπίτια και μόλις βγήκαν online έχασαν το μέτρημα από τις μπάλες που μάζευαν

Πολυ σωστο.Επισης στα συγκεκριμενα παιχνιδια,ερχεσαι αντιμετωπος και με διαφορετικα στυλ και ετσι χρειαζεσαι να προσαρμοστεις αναλογα ή και να μαθεις απ'αυτα.Με τους φιλους σου να παιζεις παλι πλακα εχει,δεν το συζηταω,αλλα ο καθενας ξερει τον αλλο απ'εξω και ανακατωτα.Το online ειναι ενας σημαντικος παραγοντας πια οσον αφορα τα video games και την αγορα τους.Παρα πολλοι πια το κοιτανε ως πρωτο κριτηριο για την αγορα ενος παιχνιδιου.

Δημοσ.
εννοείται πως στα ίντερνετ καφέ θα δεις τέτοια όρια ηλικίας αφού οι μεγαλύτεροι έχουν PC στο σπίτι και λιώνουν εκεί...οι αμέτρητοι 30αρηδες + που λιώνουν Lineage και WOW δεν θα πάνε στο ίντερνετ καφέ, θα πάνε εκείνοι που δεν έχουν την δυνατότητα να λιώσουν στο σπίτι (προφανώς και δεν μπορεί ο 15 χρονος να απαιτήσει PC για να τρέχει instances και να κάνει headshots 8 ώρεες την ημέρα)

και βλέπω μία απαξίωση γενικά στο online gaming...και εγώ ξοδεύω περισσότερο χρόνο σε single games, αλλά όταν 2 χρόνια πριν έλιωνα στα HALO και στα Gears of war, είχα στην friend list άτομα 28+ που λιώναμε...σε κάποιο genre παιχνιδιού που νομίζουμε ότι ήμαστε καλοί και ασχολούμαστε, το τι ψάρια πιάνουμε θα το δούμε αντιμετωπίζοντας άλλους παίκτες και όχι όταν τελειώνουμε το single campaign του COD στο veteran ή του HALO στο legendary

ultralisk εμεις που παιζαμε Gears ειμασταν παιδακια και καναμε συνεχεια το ιδιο πραγμα και δεν θελω αντιρρησεις - lol! τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...εκτος των κ καλα "ψαγμενων" post του klainmain που μπορουν ακομα κ να εμβαθυνουν στον ψυχολογικο τομεα του καθε online gamer ενω υποστηριζει ταυτοχρονα οτι υπαρχει επαναληψη (WTF?) στο online gaming...κλασσικη νοοτροπια ελληναρα που εχει-ψαγμενη κιολας-αποψη για τα παντα χωρις να εχει ιδεα για το αντικειμενο...βεβαια παιζει κ το ενδεχομενο να μαζευε μπαλιτσες κ κερασματα με headshot γι'αυτο κ απαξιωνει το online.

BTW lol @ ikaruga για τα προβοκατσια (?!!), οποιοσδηποτε με βασικες γνωσεις αναγνωσης μπορει να καταλαβει ποιος ειπε τι...τραγουδα οσο θες αλλα "Το PS3 εχει ποιο καλα και ενδιαφεροντα και ποιοτικοτερα και περισσοτερα exclusive απο το Χ360"...μην ξεχνιομαστε. ;-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...