skanjos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δηλαδη τωρα εγω θα πρεπει να παω πισω για να σημπληρωσω τα κομματια του παζλ που αφησε απο εξω επιτηδες ο dr? Edit: Το αποσμασμα που ποσταρε ο dr ειναι κομματι απο ολοκληρη συζητηση για συγκεκριμενο θεμα που ειχαμε ανοιξει. Αν τωρα εσυ θες να το παρεις να και το παρεις ετσι ακριβως οπως θελει να το παρουσιασει ο dr ειναι δικαιωμα του καθενα. Δεν σημαινει ομως οτι το ειπα κιολας, τουλαχιστον οχι με τον τροπο που θελει αυτος να το παρουσιασει. τσάμπα ασχολείσαι.... είναι καλύτερα να μην σε νοιάζει .ο άλλος έψαχνε 100-200 σελίδες να βρεί ένα πόστ ..... μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν οτι κάποιοι δεν παίζουν παιχνίδια για να δούν οτι είναι καλύτεροι αλλα γιατί θέλουν να ζήσουν μια ιστορία,όπως διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας μια ταινία.διασκέδαση λέγεται,γιαυτό κάποιοι όπως εγώ και ο ikaruga είμαστε κολλημένοι στο single player.και γιαυτό γυρνάμε ώρες ώρες πίσω και ξαναπαίζουμε ένα παιχνίδι που μας άφησε κάτι ,μόνο και μόνο για να θυμηθούμε την ιστορία.
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δηλαδη τωρα εγω θα πρεπει να παω πισω για να σημπληρωσω τα κομματια του παζλ που αφησε απο εξω επιτηδες ο dr? Edit: Το αποσμασμα που ποσταρε ο dr ειναι κομματι απο ολοκληρη συζητηση για συγκεκριμενο θεμα που ειχαμε ανοιξει. Αν τωρα εσυ θες να το παρεις να και το παρεις ετσι ακριβως οπως θελει να το παρουσιασει ο dr ειναι δικαιωμα του καθενα. Δεν σημαινει ομως οτι το ειπα κιολας, τουλαχιστον οχι με τον τροπο που θελει αυτος να το παρουσιασει. Θα ξεφυγουμε με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα. LOL skanjos LOL! ειπες τπτ αρνητικο για τα Halo ή ακομα? εχουν περασει 3 posts χωρις halo hate πως κ ετσι?
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Θα ξεφυγουμε με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα. LOL skanjos LOL! ειπες τπτ αρνητικο για τα Halo ή ακομα? εχουν περασει 3 posts χωρις halo hate πως κ ετσι? :lol:
skanjos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 LOL skanjos LOL! ειπες τπτ αρνητικο για τα Halo ή ακομα? εχουν περασει 3 posts χωρις halo hate πως κ ετσι? πλέον είμαι 100% σίγουρος οτι έχεις τον χρόνο να κάτσεις να τα μετρήσεις .
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ορίστε! Αλλάζει τίποτε τώρα? Edit: Ήμουν και εγώ εκεί τότε και ξέρω τη συζήτηση αλλά αυτό είναι άσχετο... Κοιτα να δεις που πηγα και εψαξα λιγο ακομα. Υπαρχουν απειρα ποστ σε απειρες σελιδες που δεν ειναι δυνατον να κανουμε clopy paste μονο και μονο για να σου δειξω ποσο αδικο εχεις και εσυ ο dr που προσπαθεις να παρουσιασεις κατι οπως εσυ γουσταρεις. Ριξε ενα διαβασμα στο ποστ μου 11286 ετσι για να σου φυγει και εσενα η απορια. Αλλα τι λεω, ησουν και εσυ εκει απο οτι ειδα και το διαβασες αλλα ειπες να το κανεις γαργαρα. Αστο καλυτερα, οσοι διαβασαν διαβασαν και οσοι παλι ειναι περιεργοι μπορουν να πανε πισω 300 - 400 σελιδες να τα δουν απο πρωτο χερι. Δεν πειθεις κανεναν ξερεις με το να προσπαθησεις να με παρουσιασεις σαν καποιον που δεν ξερει τι λεει.
NickTG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν οτι κάποιοι δεν παίζουν παιχνίδια για να δούν οτι είναι καλύτεροι αλλα γιατί θέλουν να ζήσουν μια ιστορία,όπως διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας μια ταινία.διασκέδαση λέγεται,γιαυτό κάποιοι όπως εγώ και ο ikaruga είμαστε κολλημένοι στο single player.και γιαυτό γυρνάμε ώρες ώρες πίσω και ξαναπαίζουμε ένα παιχνίδι που μας άφησε κάτι ,μόνο και μόνο για να θυμηθούμε την ιστορία. Αυτό ακριβώς. Μέχρι τώρα μαθαμε ότι δεν ξέρουμε από games, ότι το online είναι πιο διασκεδαστικό(ανεξάρτητα από τι είδους παιχνίδια παίζεις και σου αρέσουν) και ότι το Mario Galaxy(το καλύτερο platform της γενιάς αυτής) δεν είναι hardcore. Keep going...
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ω το Mario Galaxy. Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή, θυμάμαι το είχα παίξει στον Γερμανό και είχα τρελαθεί.. Ο μόνος λόγος που με κάνει να θέλω το Wii.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ω το Mario Galaxy. Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή, θυμάμαι το είχα παίξει στον Γερμανό και είχα τρελαθεί.. Ο μόνος λόγος που με κάνει να θέλω το Wii. Δεν εισαι ο μονος εδω καταφερε και εκανε τον κολλητο μου (που παιζει αποκλειστικα strategy και μαλιστα "ρεαλιστικα" και ιστορικα) να παει και να παρει ενα wii μονο γι αυτο μετα αφου το δοκιμασε σε εμενα.
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Κοιτα να δεις που πηγα και εψαξα λιγο ακομα. Υπαρχουν απειρα ποστ σε απειρες σελιδες που δεν ειναι δυνατον να κανουμε clopy paste μονο και μονο για να σου δειξω ποσο αδικο εχεις και εσυ ο dr που προσπαθεις να παρουσιασεις κατι οπως εσυ γουσταρεις. Ριξε ενα διαβασμα στο ποστ μου 11286 ετσι για να σου φυγει και εσενα η απορια. Αλλα τι λεω, ησουν και εσυ εκει απο οτι ειδα και το διαβασες αλλα ειπες να το κανεις γαργαρα. Αστο καλυτερα, οσοι διαβασαν διαβασαν και οσοι παλι ειναι περιεργοι μπορουν να πανε πισω 300 - 400 σελιδες να τα δουν απο πρωτο χερι. Δεν πειθεις κανεναν ξερεις με το να προσπαθησεις να με παρουσιασεις σαν καποιον που δεν ξερει τι λεει. Συνεχισε το damage control...τα λογια πιστευω ειναι περιττα μετα απο το link που εδωσα. Οσο για τον skanjos 4 posts χωρις halo hate? κατι δεν παει καλα.
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ελα ομως που το link που εδωσες ειναι μισο. Joke account? αρχιζω να το πιστευω.
skanjos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αυτό ακριβώς. Μέχρι τώρα μαθαμε ότι δεν ξέρουμε από games, ότι το online είναι πιο διασκεδαστικό(ανεξάρτητα από τι είδους παιχνίδια παίζεις και σου αρέσουν) και ότι το Mario Galaxy(το καλύτερο platform της γενιάς αυτής) δεν είναι hardcore. Keep going... φυσικά για κάποιους ότι δεν έχει αίμα και headshots δεν είναι hardcore.το smg είναι το καλύτερο platformer αυτής της γενιάς μακράν και φέρνει το platforming σε άλλο επίπεδο που πριν βγεί το παιχνίδι ούτε το είχαμε φανταστεί.το ίδιο μπορεί να πει κάποιος για το zack and wiki το καλύτερο adventure για μένα αυτής της γενιάς,όχι οτι είχε πολύ ανταγωνισμό,το οποίο όποιος δεν το πει hardcore μάλλον δεν το έχει παίξει....
Xoxosis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αυτό ακριβώς. Μέχρι τώρα μαθαμε ότι δεν ξέρουμε από games, ότι το online είναι πιο διασκεδαστικό(ανεξάρτητα από τι είδους παιχνίδια παίζεις και σου αρέσουν) και ότι το Mario Galaxy(το καλύτερο platform της γενιάς αυτής) δεν είναι hardcore. Keep going... Σαν το Little big planet δεν υπαρχει καλυτερο , εχει και το στοιχειο της δημιουργηκοτητας και φαντασιας ο καθενας μπορει να φτιαξει οτι πιστα θελει , ποιο platform δινει τετοια ελευθερια κινησεων ? Το μαριο ειναι το super hype μηδεν εις στο τετραγωνο , τετοια προωθηση δεν εχει κανενα αλλο παιχνιδι στην ιστορια των videogames
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τις προβοκατσιες να τις αφησεις κατα μερους dr.
skanjos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σαν το Little big planet δεν υπαρχει καλυτερο , εχει και το στοιχειο της δημιουργηκοτητας και φαντασιας ο καθενας μπορει να φτιαξει οτι πιστα θελει , ποιο platform δινει τετοια ελευθερια κινησεων ? Το μαριο ειναι το super hype μηδεν εις στο τετραγωνο , τετοια προωθηση δεν εχει κανενα αλλο παιχνιδι στην ιστορια των videogames τεράστιο λάθος κάνεις .το Little big planet έχει να κάνει με φαντασία,αλλα το τι σου προσφέρει απο μόνο του χωρίς να αφιερώσεις χρόνο είναι πολύ ελάχιστο μπροστά στο smg.ακόμα και να βάλεις άποιρο χρόνο στο lbp στην τελική θα χοροπηδάς σε 2d χώρο και θα κάνει τα ίδια πράγματα που έκανες απο εποχές nes.το galaxy μας έδειξε έναν τρόπο ανάπτυξης του παλιού platforming,ένα απο τα παιχνίδια που μετανιώνω που πούλησα το wii και δεν θα παίξω είναι το 2ο galaxy,και φυσικά το καινούριο ζέλντα και το metroid other m.
Προτεινόμενες αναρτήσεις