cnkostas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 απο το blog της sony http://blog.us.playstation.com/2010/03/latest-info-on-playstation-network-status/ We hope to resolve this problem within the next 24 hours. In the meantime, if you have a model other than the new slim PS3, we advise that you do not use your PS3 system, as doing so may result in errors in some functionality, such as recording obtained trophies, and not being able to restore certain data κλείστε τα...
sir_anton Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το θέμα είναι ότι αν είναι bug δεν γίνεται να διορθωθεί έτσι απλά απο μόνο του σε λίγες ώρες. Επίσης αν ήταν bug του ρολογιού θα έπρεπε να διορθωνόταν με μια απλή αλλαγή του της ημερομηνίας στο σύστημα. Τώρα αν εσύ θες να πιστύεις ότι θα θα διορθωθεί μόνο του καλώς.
GrandGamer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το θέμα είναι ότι αν είναι bug δεν γίνεται να διορθωθεί έτσι απλά απο μόνο του σε λίγες ώρες. Επίσης αν ήταν bug του ρολογιού θα έπρεπε να διορθωνόταν με μια απλή αλλαγή του της ημερομηνίας στο σύστημα. Τώρα αν εσύ θες να πιστύεις ότι θα θα διορθωθεί μόνο του καλώς. Δεν είπα ότι θα διορθωθεί μόνο του, σε μερικές ώρες θα βγάλουν ένα fix που θα το διορθώσει και όχι το εσωτερικό ρολόι του συστήματος δεν φτιάχνεται με μία απλή αλλαγή ημερομηνίας.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Με ενα patch διορθώνεται το clock bug. Το θέμα είναι το ΑΝ θα θέλει η Sony να λύσει το πρόβλημα στα phat. Κατ' τα άλλα τα Slims παραμένουν ανεπηρέαστα...
sir_anton Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Γιατί να μην θέλει? Θέλει δεν θέλει πρέπει αλλιώς slim σε όλους, έτσι ναι!
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 απο το blog της sony http://blog.us.playstation.com/2010/03/latest-info-on-playstation-network-status/ We hope to resolve this problem within the next 24 hours. In the meantime, if you have a model other than the new slim PS3, we advise that you do not use your PS3 system, as doing so may result in errors in some functionality, such as recording obtained trophies, and not being able to restore certain data κλείστε τα... Αντε να δουμε γιατι ειναι πολυς κοσμος με fat μηχανηματα (μαζι κ εγω) που εχουν "κολλησει", αν κ θα περιμενω να βγει το fix κ μετα θα το ανοιξω. BTW ο ikaruga που ειναι? περιμενω "ωριμη", "hardcore" και "alternative" απαντηση.
BillGS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Διαβαζοντας διαφορα ξενα φορουμ τις τελευταιες ωρες φαινεται να ισχυουν τα εξης: -Το προβλημα δε διορθωνεται μονο του (λογικο). Χρηστες απο την Ιαπωνια οπου εκει ειναι ηδη 2/3/2010 εξακολουθουν να εχουν το ιδιο προβλημα. -Μαλλον θα λυθει με fw update, το οποιο ειναι ανεξαρτητο απο το PSN. -Μεχρι στιγμης 20 εκατομμυρια ps3 phat ειναι εν δυναμει νεκρα "lol @number" -Ισως το πιο σοβαρο http://us.playstation.com/news/consumeralerts/ Αν ισχυει τοτε καλα ξεμπερδεματα
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3183972&postcount=11290 Eγω μια χαρα ξερω να διαβαζω, εσυ απο οτι φαινεται δεν θυμασαι τι γραφεις στα "gaming φορα". Οταν λεω οτι δεν ξερεις να διαβαζεις και οτι απλα παιρνεις μεμονωμενα καποια πραγματα και δημιουργεις σεναρια μονος σου... γιατι δεν βαζεις και το υπολοιπο? Μην ποσταρεις με τον τροπο που λενε οι ξενοι "out of context". Ειναι καλυτερα τα παιχνιδια του Ps3 σε σχεση με το Χ360 παντα στο θεμα στο ποσσες κονσολες θα πουληθουν αναλογα με αυτα. Οχι καλυτερα ως αυτο καθ' αυτο μιας και αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενα (περα απο τα στανταρ που υπαρχουν). Μου θυμιζεις τους τυπους του WoW που στα φορουμ οποτε ελεγε κατι ο lead designer αυτοματα παιρναν ενα κομματι απο ολοκληρο το ποστ/ interview/ οτιδηποτε ελεγε ο ανθρωπος και το πιπιλιζαν οτι ο τυπος τα εχασε χωρις φυσικα να διαβασουν ολα τα υπολοιπα. Νισαφι ποια, μαθε να διαβαζεις τουλαχιστον πριν ποσταρεις οτιδηποτε.
GrandGamer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Γιατί να μην θέλει? Θέλει δεν θέλει πρέπει αλλιώς slim σε όλους, έτσι ναι! Έτσι όχι! κάποιοι έχουν PS3 από τα παλιά που παίζουν και PS2 games.
chaplin1981 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 εντάξει παιδιά όλα οκ...έψαξα λίγο στο youtube και βρήκα την λύση αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα θεος ο ultralisk.ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Οταν λεω οτι δεν ξερεις να διαβαζεις και οτι απλα παιρνεις μεμονωμενα καποια πραγματα και δημιουργεις σεναρια μονος σου... γιατι δεν βαζεις και το υπολοιπο? Μην ποσταρεις με τον τροπο που λενε οι ξενοι "out of context". Ειναι καλυτερα τα παιχνιδια του Ps3 σε σχεση με το Χ360 παντα στο θεμα στο ποσσες κονσολες θα πουληθουν αναλογα με αυτα. Οχι καλυτερα ως αυτο καθ' αυτο μιας και αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενα (περα απο τα στανταρ που υπαρχουν). Μου θυμιζεις τους τυπους του WoW που στα φορουμ οποτε ελεγε κατι ο lead designer αυτοματα παιρναν ενα κομματι απο ολοκληρο το ποστ/ interview/ οτιδηποτε ελεγε ο ανθρωπος και το πιπιλιζαν οτι ο τυπος τα εχασε χωρις φυσικα να διαβασουν ολα τα υπολοιπα. Νισαφι ποια, μαθε να διαβαζεις τουλαχιστον πριν ποσταρεις οτιδηποτε. Αν -τοσο- πια δεν μπορεις να δεχτεις τον δικο μου λογο που δεν μιλαω καν και προσωπικα τοτε δεξου απλα τα γενικα review που δεχονται τα παιχνιδια αυτα. Κατα γενικη ομολογια του PS3 -ειναι- καλυτερα. Απο εκει και περα αν δεν αρεσει σε εσενα ειναι δικο σου θεμα αλλα θα πρεπει να λεμε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη. Πες το και εσυ μια αλλη φορα να το εμπεδωσεις καλυτερα. -"Το PS3 εχει ποιο καλα και ενδιαφεροντα και ποιοτικοτερα και περισσοτερα exclusive απο το Χ360" Συνεχισε να πουλας τρελα αλλα δεν σωζεται με τπτ.
neovdr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ikaruga αστο καλύτερα τι το παλεύεις τώρα. Πάλι καλά που έδωσε το λινκ για το σημείο στο thread ο dr γιατί θα πίστευα όντως ότι τα παίρνει αποσπασματικά. Τώρα όμως σοβαρά για τι προσπαθείς να πείσεις???... ---------- Προσθήκη στις 20:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:27 ---------- LOL @ SONY: Έχουν βγεί απίστευτα βίντεο! Ο χίτλερ τα παίρνει που δεν μπορεί να παίξει Heavy Rain. Ένας θεόχοντρος τα παίρνει που δεν μπορει να παιξει Call of Duty. Όλα τα λεφτά! Ένα search "8001050F" στο youtube επιβάλλεται. Βγήκε και νεότερο update που μας λένε να περιμένουμε λίγο ακόμα. Αμα δεν μπορέσω να παίξω και αύριο Heavy Rain κλείνω εισητήριο για Τόκιο και παραγγέλνω 100 μπουκάλια, 100 στουπιά και 50 λίτρα βενζίνης. Κανας άλλος???
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δηλαδη τωρα εγω θα πρεπει να παω πισω για να σημπληρωσω τα κομματια του παζλ που αφησε απο εξω επιτηδες ο dr? Edit: Το αποσμασμα που ποσταρε ο dr ειναι κομματι απο ολοκληρη συζητηση για συγκεκριμενο θεμα που ειχαμε ανοιξει. Αν τωρα εσυ θες να το παρεις να και το παρεις ετσι ακριβως οπως θελει να το παρουσιασει ο dr ειναι δικαιωμα του καθενα. Δεν σημαινει ομως οτι το ειπα κιολας, τουλαχιστον οχι με τον τροπο που θελει αυτος να το παρουσιασει.
neovdr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 1. Δεν σε χαρακτηρισα. 2. Με την ιδια λογικη δεν υπαρχει κακο παιχνιδι τοτε και ολα ειναι "υποκειμενικα" (και οχι αντικειμενικα) και οτι ολα κρινονται οπως γουσταρει ο καθενας αρα δεν υπαρχει καποιο μετρο συγκρισης, δεν υπαρχει καποιο στανταρ και ολα ειναι απλα στον αερα. Αν πιστευεις αυτο τοτε εγω παω πασο και δεν εχουμε να πουμε τιποτε παραπανω. 3. Φυσικα και δεν βλεπεις γιατι δεν εχεις ουτε τα περιοδικα της εποχης ουτε και εχεις καπου να δεις τις συνεντευξεις της Remedy (τοτε γιατι σημερα αλλα λενε). Οτι και να λες ουτε ενα ονομα σαν το Resident Evil δεν πουλαει μηχανηματα πανω απο τα ραφια, δεν μιλαμε για ενα ονομα που ειναι εντελως αγνωστο στο ευρυ κοινο των gamers. 1+1 = 2. Δεν θα πουληθουν κονσολες για χαρη του. De facto αυτο (και εδω θα ειμαι για να ζητησω συγνωμη αν συμβει το αντιθετο). 4. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν ειμαι φανμποι κανενος. Αργεις αλλα καποια στιγμη θα το καταλαβεις. Και ναι βγαζω σκαρτο οτιδηποτε προσπαθει να μειωσει τη νουμοσηνη μου και ενα παραπανω οταν τα παχεια λογια των διαφημισεων απλα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα (Microsoft style). 5. Δεν ξερω για εσενα αλλα σιγουρα μυριζομαι ειρωνια. Αν -τοσο- πια δεν μπορεις να δεχτεις τον δικο μου λογο που δεν μιλαω καν και προσωπικα τοτε δεξου απλα τα γενικα review που δεχονται τα παιχνιδια αυτα. Κατα γενικη ομολογια του PS3 -ειναι- καλυτερα. Απο εκει και περα αν δεν αρεσει σε εσενα ειναι δικο σου θεμα αλλα θα πρεπει να λεμε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη. Πες το και εσυ μια αλλη φορα να το εμπεδωσεις καλυτερα. -"Το PS3 εχει ποιο καλα και ενδιαφεροντα και ποιοτικοτερα και περισσοτερα exclusive απο το Χ360" -"Το PS3 θα πουλησει ακομα περισσοτερες κονσολες με το τσουβαλι με συγκεκριμενα exclusive παιχνιδια" Και αν δεν πιστευεις εμενα τοτε δες τις ιδιες τις πωλησεις των μηχανηματων για να τελειωνουμε με το θεμα. Μεσα σε λιγοτερο απο ενα χρονο το PS3 σχεδον ισοφαρησε το Χ360 εκει που ειχε απολυτη κυριαρχια και η Sony εδειχνε σαν να μην ειχε στον ηλιο μοιρα. Οσο και να κραυγαζεις οτι η Γη ειναι επιπεδη, πιστεψε με, στρογγυλη ειναι. Ορίστε! Αλλάζει τίποτε τώρα? Edit: Ήμουν και εγώ εκεί τότε και ξέρω τη συζήτηση αλλά αυτό είναι άσχετο...
papeipa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δεν αντεξα και το ανοιξα!!!Κοιταω ημερομηνια 1/1/2000!!!!!Λεω παει παπαλα,αλλα πηγα στα settings την αλλαξα και ολα μια χαρα!Δυστηχως δεν εχω κανα game που εχω ηδη παιξει και εχω κερδησει trophies για να δω αν μου το παιζει!!!!Ειναι ολα Rental. Το Buzz που μπηκε για 1η φορα μεσα στην κονσολα το διαβαζει μια χαρα. Εχω το φατ με 40αρι δισκο και serial: 02-27430370-2585285-CECHG03 Προχθες ημουν στο psn Οπου και κατεβασα το GOW 3 demo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις