dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μαλλον το αντιθετο συμβαινει. Εγω ειμαι αυτος που χτυπησα καποιο νευρο γι αυτο και προσπαθεις να μου αλλαξεις τη γνωμη μου και τις επιλογες μου. Συνεχισε το nerd rage...εχει πλακα. ---------- Προσθήκη στις 17:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:13 ---------- Συμφωνω με Ikaruga στο online κομματι, με αποθει καιτο χρησιμοποιω μονο για DLC και game updates. Και οπως λεει και κεινος και δε λετε να καταλαβετε, ειναι προσωπικη αποψη. Η πλακα ειναι οτι ο ikaruga μιλαει για προσωπικη αποψη οταν ο ιδιος λιγο καιρο πριν ακυρωνε οσους ελεγαν οτι προτιμουσαν το XBOX απο το PS2 και περναγε σαν δεδομενο οτι το PS3 εχει καλυτερα exclusives...αυτο οντως ειναι καλο.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Συνεχισε το nerd rage...εχει πλακα. ............... Η πλακα ειναι οτι ο ikaruga μιλαει για προσωπικη αποψη οταν ο ιδιος λιγο καιρο πριν ακυρωνε οσους ελεγαν οτι προτιμουσαν το XBOX απο το PS2 και περναγε σαν δεδομενο οτι το PS3 εχει καλυτερα exclusives...αυτο οντως ειναι καλο. Εχεις τεραστια φαντασια, που ακριβως εγινε αυτο? Μηπως, λεω μηπως, αλλα διαβασες και αλλα καταλαβες? Για πες μας σε ποιο ποστ εγινε αυτο? Οσο για το xbox vs ps2 vs gc νομιζω οτι το ειπα οτι και εγω προτιμουσα gc αλλα θα ημουν βλακας αν ελεγα οτι ειναι και καλυτερο απο το ps2. Το ιδιο ισχυει και για το xbox. Learn to read and comprerhend που λενε και στα gaming φορα.
cnkostas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αχ με βλέπω να παίζω πάλυ cod4 online στο pc και σε σπασμένους server xaxaxaxaxax Tι έπαθες ps3 μου......
Tigran Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Απαράδεκτο εκ μέρους της Sony. Ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσουν το πρόβλημα χωρίς διάφορα παρατράγουδα. Πάντως, Format/Restore Defaults/δημιουργία νέου PSN/αλλαγή ημερομηνίας κτλ δεν διορθώνουν το πρόβλημα. Τα δοκίμασε φιλαράκι μου που του έβγαλε το εν λόγο πρόβλημα και δεν έστρωσε το μηχάνημα. Έγινε γνωστό μήπως αν το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο Update;
Xoxosis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 H υποθεση σηκωνει ανομονη μεχρι να δουμε αν τελικα θα βρισουμε κανενα , μεχρι τοτε ας γελαμε λιγο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=aimPRKfqKGw[/ame]
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ναρκωτικα μεσα σε μπουριτος πρεπει να παιρνει αυτος.
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ikaruga μιας και ούτε 15χρόνο είμαι(κλείνω τα 29 σε 1 μηνα), ούτε έχω άπειρες ώρες να παίζω (είτε λόγο δουλειάς είτε λόγο υγείας) θα σου απαντήσω και εγώ. όταν είχαμε παλιά τα atari 2600, τα game boy, τα nes κλπ κλπ παίζαμε όσο μπορούσαμε μεταξύ μας. στις διακοπές ξέραμε ποια πλοία είχαν τα πιο καλά ηλεκτρονικά και πρήζαμε τους δικούς μας να πάμε με αυτά διακοπές, μέχρι και σε μαγαζιά που είχανε 10 amiga και χρεώνανε 90 δραχμές την μιση ώρα πηγαίναμε και παίζαμε. όταν βγήκαν και οι πρώτες 8bit κονσόλες αυτά χαθήκανε και μετά σε σπίτια. όσοι είχαμε την ίδια κονσόλα δεν αγοράζαμε ποτε τα ίδια παιχνίδια στην ίδια κονσόλα για να έχουμε ποικιλία και να μαζευόμαστε και να παίζουμε. άπειρες σελίδες με σημειώσεις από combo στα mortal kombat, κωδικούς και περιοδικά με λύσεις (πέρσι το καλοκαίρι πέταξα το πρώτο gamepro που είχε βγει στην ελλάδα και είχε τις κινήσεις του killer instinct για arcade) εδώ θυμάμαι να πηγαίνω στο cool shop και στο jumbo στο παγκράτι και να κάθομαι με τις ώρες να βλέπω άλλους να παίζουν και να περιμένω την σειρά μου να παίξω και εγώ και να παίξουμε κάνα mortal kombat διπλό μιας και το παιδί που είχε mega drive στην παρέα δεν είχε ακόμα δεύτερος χειριστήριο. amstrad amiga και pc δεν είχα αλλα είχανε φίλοι και τα τιμούσα ιδιαίτερος όταν πήγαινα. το 1995 κέρδισα μια συνδρομή στο gamenet τις compulink και από τότε μπήκα στο online gaming με το kali, τότε ούτε μικρόφωνα (το roger wilco με το θρυλικό your soundcard is working perfectly βγήκε πιο μετά) ούτε να μαλώνουμε ούτε τίποτα. ~40 άτομα περίπου από όλη την ελλάδα και όλοι ξέραμε ο ένας τον άλλον. μέχρι και pc δώσαμε στην compulink να μας στήσει server για quake 1 σε κάποια φάση. παίζαμε single players ναι, αλλα το να παίζουν 20 άτομα στον krono του πολυτεχνείου team fortress δεν μπορούσε να συγκριθεί με κανένα single player από τότε μέχρι τώρα το single player κομμάτι τον παιχνιδιών σταμάτησε να με ενδιαφέρει όλο και πιο λίγο. μονο στο ds ασχολούμαι να παίξω και αυτό όταν θα είμαι σε κάνα λεωφορείο (for the record, το χρόνο trigger και το super metroid είναι τα 2 τελευταία παιχνίδια που τελειωσα). το να παίζεις με άτομα καλύτερα από εσένα σε κάνει καλύτερο παίχτη. ναι στην παρέα σου που μαζεύεστε κάποιος θα είναι καλύτερος αλλα online θα βρείς 100 σαν και αυτόν. με μικρόφωνα στο live δεν ασχολούμαι τόσο, τελευταία φορα που μίλαγα online ήταν όταν είχε βγει το grand theft αυτό 4 και παίζαμε έλληνες μαζί και είχαμε λιώσει στο γέλιο με αυτά που κάναμε. δεν με ενδιαφέρουν ούτε εμενα τα leaderboards και το 90% τον παιχνιδιών που έχω αγοράσει στο xbox live arcade είναι παλιά παιχνίδια που έπαιζα η δεν έπαιξα μικρός. tl;dr το να παίζεις online είναι άπειρος πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό από το να παίζεις μονος σου. ok εσύ έχεις ελεύθερο χρόνο και κανεις παρέα με άτομα που έχουν επίσης ελεύθερο χρόνο και μαζεύεστε, αλλα δεν έχουμε όλοι την ίδια άνεση να παίζουμε όλοι μαζί. ξέρεις οι παρέες δεν ζουν όλες στην ίδια περιοχή/πολύ/νομο/χωρα/ήπειρο.α και ακόμα κάνω παρέα με άτομα που γνώρισα σε τουρνουά που έκανε το pcmaster η γνωριστήκαμε στο καλή. άντε πάω να παίξω κάνα deathmatch στο avp ισως να βαλω και εγω απο τι κονσολες περασα στο cv μου?
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τουφας μαζι ειμαστε ηλικιακα αλλα αυτα που ειπα το ειπα στην αρχη οτι μιλουσα προσωπικα και επειδη περασα και εγω απο παντου επελεξα τελικα αυτο που επελεξα. Το κομματι online το καταργησα απο τοτε που ειδα οτι δεν εχει να μου προσφερει καποιο story, καποια προσοχη στη λεπτομερεια, να μπεις δηλαδη στην λογικη να αποροφησεις αυτο που θελει ο developer. Μια τεχνη καπως που δεν υπαρχει σε multiplayer και ειδικα σε online. Ετσι το βλεπω εγω και γι αυτο μιλησα για μενα και γι αυτο ειπα οτι για εμενα το multiplayer δεν ειναι να παιξω το παιχνιδι ως αυτο καθ' αυτο. Αλλου ειναι ο στοχος για εμενα σε ενα multiplayer παιχνιδι. Για μενα το multiplayer ειναι χαβαλε. Αν ειναι σαν να παιζω 5χ5 στην ουσια μονος μου πραγμα το οποιο με χαλαει τοτε να το βρασω. Εχω περασει απο σχολες doom, quake, AVP, unreal, CS αλλα παντα ακομα και τοτε το single player ηταν αυτο που εδινε αυτο που εψαχνα απο ενα παιχνιδι. Αυτο που λες περι ελευθερο χρονο για ολους μας και λοιπα απλα δεν υπαρχει αλλα οταν βρισκουμε τον αξιοποιουμε αναλογα. Κατα τα αλλα μονο και αποκλειστικα single player μονος μου -πλεον- (και εδω και καποιο καιρο). Παγερα αδιαφορο το online κομματι με αφηνει. Δεν κερδιζω τιποτα ρε παιδι μου πως να το πω διαφορετικα. Δεν παιζω παιχνιδια μονο και μονο για να "παιξω", δεν ξερω πως να στο εξηγησω. Οπως και να εχει παντως ειναι δικη μου επιλογη αυτο, δεν μπορει να βγει καποιος και να μου πει "εισαι λαθος" (καλη ωρα καποιοι αλλοι).
ultralisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 εντάξει παιδιά όλα οκ...έψαξα λίγο στο youtube και βρήκα την λύση
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 εντάξει παιδιά όλα οκ...έψαξα λίγο στο youtube και βρήκα την λύση Mε προλαβες, μολις μπηκα να ποσταρω το συγκεκριμενο βιντεακι.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Απ' ότι ακούω είναι θέμα hardware και όχι software. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα μετά τις 0:00 θα γίνουμε θεατές απίστετων καταστάσεων.
GrandGamer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά αν δεν φταίει η SONY ποιος φταίει;...ο Κόκκαλης; Δεν σου είπα ότι δεν φταίει η Sony αλλά η φράση "Τραγικό λάθος της Sony..." είναι σαν να λέμε ότι το έκανε επίτηδες. Όταν τα xbox άρχισαν τα RRoD δεν είπαμε τραγικό λάθος της Microsoft είπαμε απλά αυτό που λέγαμε τόσα χρόνια για την εταιρεία, ότι είναι gtp.
sir_anton Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Για να καταλάβω, αυτό έγινε σε όλα τα χοντρά πλέι στέισον σήμερα ταυτόχρονα? απο μόνο του θα φτιάξει?
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ...............Εχεις τεραστια φαντασια, που ακριβως εγινε αυτο? Μηπως, λεω μηπως, αλλα διαβασες και αλλα καταλαβες? Για πες μας σε ποιο ποστ εγινε αυτο? Οσο για το xbox vs ps2 vs gc νομιζω οτι το ειπα οτι και εγω προτιμουσα gc αλλα θα ημουν βλακας αν ελεγα οτι ειναι και καλυτερο απο το ps2. Το ιδιο ισχυει και για το xbox. Learn to read and comprerhend που λενε και στα gaming φορα. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3183972&postcount=11290 Αν -τοσο- πια δεν μπορεις να δεχτεις τον δικο μου λογο που δεν μιλαω καν και προσωπικα τοτε δεξου απλα τα γενικα review που δεχονται τα παιχνιδια αυτα. Κατα γενικη ομολογια του PS3 -ειναι- καλυτερα. Απο εκει και περα αν δεν αρεσει σε εσενα ειναι δικο σου θεμα αλλα θα πρεπει να λεμε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη. Πες το και εσυ μια αλλη φορα να το εμπεδωσεις καλυτερα. -"Το PS3 εχει ποιο καλα και ενδιαφεροντα και ποιοτικοτερα και περισσοτερα exclusive απο το Χ360" -"Το PS3 θα πουλησει ακομα περισσοτερες κονσολες με το τσουβαλι με συγκεκριμενα exclusive παιχνιδια" Eγω μια χαρα ξερω να διαβαζω, εσυ απο οτι φαινεται δεν θυμασαι τι γραφεις στα "gaming φορα".
GrandGamer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Παιδιά ξεκολλήστε και διαβάστε. Είναι απλά ένα bug που θα διορθωθεί σε μερικές ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις