klainmaingr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Για πες, θα βαλω τα δυνατα μου να καταλαβω. Οτι κ να λες το online gaming και σε μικροτερο βαθμο τα leaderboards ειναι η μιση αξια των περισσοτερων games σημερα και το 80% του replay value ενος παιχνιδιου...το να εχεις γνωμη ειδικα για το 360 και για τα παιχνιδια του χωρις να εχεις συνδεθει ποτε στο Live ειναι σαν να εχεις παιξει Street Fighter IV μονο με το CPU και να εχεις γνωμη για το παιχνιδι. Με λιγα λογια δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη για τα 2 μηχανηματα αν δεν ασχολεισαι κ με το online κομματι τους..μπορεις να διαφωνεις οσο θες αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Έχω αμφότερα το 360 και το ps3 συνδεδεμένα online κανονικότατα. Το online παιχνίδι, αν εξαιρέσεις το mw2 που παίζω now and then στο 360, και κάνα uncharted 2 στο ps3, μου είναι άχρηστο. Όχι επειδή δεν έχει πλακίτσα. Αλλα επειδή αν δεν είναι άνεργος/άεργος, και αν είσαι όπως λες gamer, ΔΕΝ προλαβαίνεις να κάψεις τα νιάτα σου ξαναματαπαίζοντας τις ίδιες online πίστες ξανα και ξανά. Επίσης η φατμέ στο γενί τζαμί χε$τηκε για τα leaderboards. Εκτός αν μιλάμε για κάτω απο 15 ή πάνω απο 55 ετών target group όπου εντάξει ο χρόνος είναι σαφέστατα περισσότερος και τα μυαλά λίγο πιο αεράτα. Μισή αξία αnyway δεν το λές. Αυτά έχοντας δοκιμάσει τα πάντα όλα σε οnline, έχοντας σαφέστατα ολοκληρωμένη άποψη και θεωρόντας οτι με τον ikaruga έχουμε αρκετά κοινά σε gaming προφίλ.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Και το online gaming να μην σε ενδιαφερει (αν κ κατι τετοιο ειναι αφυσικο ειδικα αν εισαι κατι παραπανω απο casual gamer) εχεις ακομα ποσους λογους για να εχεις την κονσολα online οπως ειπα κ νωριτερα: leaderboards, firmware updates, PSN/XBLA games, demos, patches και DLCs. Μα τι να παιξει ο ανθρωπακος στο psn ρε κατσε εχει και τα δικια του.
klainmaingr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ο ανταγωνισμος ειναι το κυριο συστατικο του hardcore gaming Ναι οκ. όχι...
papeipa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Παιδια το προβλημα με το PS3 ειναι πολυ μεγαλο και η Sony θα αποκτησει μεγαλους εχθρους. Εμεις καλος η κακος που ασχολουμαστε θα την βρουμε την ακρη γιατι πολυ απλα γνωριζουμε το προβλημα και θα απαιτησουμε λυση. Οι 40+ ηλικια που δεν εχουν σχεση με το αθλημα ,οι γονεις που εχουν κανει δωρο την κονσολα στα 10χρονα παιδια τους,οι ανιδεοι που πηραν την κονσολα και ξερουν μονο να βαζουν το game μεσα να παιξουν, τι θα κανουν?Πιστεψτε με ,το μεγαλυτερο ποσοστο κατοχων ps3 ειναι αυτης της κατηγοριας.Μολις παει το παιδακι να ανοιξει την κοσνολιτσα του να παιξει και του πει PS3 Last year συγκεκριμενα Millenium!!! τι θα κανει? Και επειδη ζουμε στην Ελλαδα καποιος που δεν γνωριζει να εστιασει στο προβλημα,θα ακουσει απο τους ανιδεους πωλητες που του πουλησαν το προιον, "οτι δεν γνωριζουν","εχει ληξει η εγγυηση",λογια τυπου "αφου αναβει δουλευει αρα δεν φταιμε εμεις" κτλπ. Ταλαιπωρια ,φασαρια,σπασιμο νευρων!!! Ντροπη στη SONY!!!!!
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Διαβασε μερικα απο τα προηγουμενα ποστ μου για να παρεις μια μικρη ιδεα. Δεν θα καθησω να σου κανω λιστα, απλα θα σου πω οτι ολοι μου οι λογοι σχετιζονται με τη ανθρωπινη επαφη και αλληλεπιδραση κατι το οποιο δεν υπαρχει σε online παιχνιδια. Εγινα σαφης? Να μιλας για τον εαυτο σου. Για εμενα αυτα που λες εχουν μηδενικη, zip, zero, nada αξια. Παλια σε εποχες χωρις online (στις κονσολες τουλαχιστον) οι developers εκαναν τα αδυνατα δυνατα να βαλουν οσο μπορουσαν περισσοτερα σε ενα δισκακι/ cartige απο θεμα content και παντα σε αξια gameplay και replayability. Επισης γιατι να δω το X360 απο αποψη online? Το PC δεν μου φτανει? Η εχει το Χ360 κατι περισσοτερο απο το PC που με καποιο μαγικο τροπο θα μου αλλαξει γνωμη? Η αληθεια ειναι οτι δεν ενδιαφερει ολους τους hardcore gamers ή ακομα και γενικα gamers να ειναι οnline και να παιζουν online μονοι τους στο σπιτι με πληρης απαθεια. Sorry αλλα δεν θα παρω και ναι εχω δοκιμασει και απο τα 2. 1. Ειδες δεν ηταν κ πολυ δυσκολο, μπορεσες κ το εξηγησες σε εμας. 2. Xωρις να εχεις ιδεα απο 360 στον online τομεα δεν μπορεις να εχει ολοκληρωμενη αποψη για μια κονσολα τοσο online-centric οσο το 360, end of story. 3. Παντως συνεχιζω να πιστευω οτι η νοοτροπια σου ειναι καθαρα casual και δεν εχει καμια σχεση με hardcore gaming...μηπως στα παιχνιδια που επαιξες online τα βρηκες σκουρα κ απογοητευτηκες? παιζει κ αυτο.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ε-penis? Ο ανταγωνισμος ειναι το κυριο συστατικο του hardcore gaming - εδω μπορεις να δεις κ να συγκρινεις τις επιδοσεις σου με τους φιλους σου συν μερικους εξαιρετικους παιχτες και γιατι οχι να βελτιωθεις - τι καλυτερο απο αυτο για ενα gamer που θελει challenge σαν κ εσενα οπως λες? Γιατι οπως ειπα το κανω για την παρτη μου. Επειδη το παιχνιδι το παιζω για να γουσταρω και να διασκεδασω εγω. Δεν εχω ορεξη ουτε και λογο να τη μετρησω με καποιον ασχετο και αγνωστο. Αν ειναι να μετρηθω με τους φιλους μου (που ο σκοπος δεν ειναι αυτος γι αυτο λεω οτι δεν καταλαβαινεις και συνεχειζεις να μην καταλαβαινεις) το κανω και με μια γυρα μπυρες και πιτσες στο σπιτι. Δεν ειναι αναγκη να μπω online για κατι τετοιο. Εσυ θα παιξεις Demon's Souls χωρις να εισαι online? δλδ προτιμας να εχεις την μιση εμπειρια σε καποια παιχνιδια οπως το παραπανω, να μην παιξεις ποτε καποια εκπληκτικα παιχνιδια που εχουν βγει στο XBLA/PSN, να συνεχιζεις να παιζεις ιμιτελη games και να μην μπορεις να δοκιμασεις πρωτοεμφανιζομενα παιχνιδια γιατι εχεις δυναμεις μεντιουμ σαν hardcore gamer που εισαι. Μα το -παιζω- offline. Δεν θεωρω οτι χανω κατι που ειμαι off-line. Προτιμω η δικη μου η χαρα να ειναι μονο δικη μου. Δεν εχω αναγκη να εισβαλει καποιος στο realm μου και να με βοηθησει/ σφαξει και προσωπικα δεν βλεπω οτι κερδιζω ή χανω κατι. Οπως ειπα για τα παιχνιδια στα demo και τα λοιπα. Δεν χρειαζομαι demo. Ξερω πολυ καλα τι θελω να παιξω. Δοξα υπαρχουν απειρες πηγες για να μαθαινω για νεα παιχνιδια. Τα μοναδικα παιχνιδια που μου κεντρισαν το ενδιαφερον απο XBLA/ PSN ειναι το Shadow Complex και Super Stardust HD. Τα μοναδικα αλλα δεν σκιζομαι κιολας να ασχοληθω μαζι τους. ΟΚ, αλλα να ξερεις ολα αυτα φυσιολογικα δεν τα λες, ειδικα αν λαβουμε υποψιν το hardcore/challenge προφιλ που προσπαθεις να περασεις εδω μεσα. Φυσιολογικοτατα ειναι. Επειδη εσυ δεν εχεις ζησει εποχες και καταστασεις οπως εμεις το καταλαβαινω οτι σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις εσυ ο ιδιος. Σου ειπα κατι πριν που δεν το επιασες. Ανθρωπινη επαφη και αλληλεπιδραση. Πες μου πως θα το βρω αυτο με οnline παιχνιδι και ξεκιναω απο σημερα να παιζω κιολας.
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Έχω αμφότερα το 360 και το ps3 συνδεδεμένα online κανονικότατα. Το online παιχνίδι, αν εξαιρέσεις το mw2 που παίζω now and then στο 360, και κάνα uncharted 2 στο ps3, μου είναι άχρηστο. Όχι επειδή δεν έχει πλακίτσα. Αλλα επειδή αν δεν είναι άνεργος/άεργος, και αν είσαι όπως λες gamer, ΔΕΝ προλαβαίνεις να κάψεις τα νιάτα σου ξαναματαπαίζοντας τις ίδιες online πίστες ξανα και ξανά. Επίσης η φατμέ στο γενί τζαμί χε$τηκε για τα leaderboards. Εκτός αν μιλάμε για κάτω απο 15 ή πάνω απο 55 ετών target group όπου εντάξει ο χρόνος είναι σαφέστατα περισσότερος και τα μυαλά λίγο πιο αεράτα. Μισή αξία αnyway δεν το λές.Αυτά έχοντας δοκιμάσει τα πάντα όλα σε οnline, έχοντας σαφέστατα ολοκληρωμένη άποψη και θεωρόντας οτι με τον ikaruga έχουμε αρκετά κοινά σε gaming προφίλ. Εσκασε βλεπω κ δευτερος δικηγορος.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 1. Ειδες δεν ηταν κ πολυ δυσκολο, μπορεσες κ το εξηγησες σε εμας. 2. Xωρις να εχεις ιδεα απο 360 στον online τομεα δεν μπορεις να εχει ολοκληρωμενη αποψη για μια κονσολα τοσο online-centric οσο το 360, end of story. 3. Παντως συνεχιζω να πιστευω οτι η νοοτροπια σου ειναι καθαρα casual και δεν εχει καμια σχεση με hardcore gaming...μηπως στα παιχνιδια που επαιξες online τα βρηκες σκουρα κ απογοητευτηκες? παιζει κ αυτο. Mα ειναι ξεκαθαρο ποσα games βγαινουν μη online σημερα; E αυτα τα παιχνιδια ποσα αξιζουν; Ποσα βγαινουν online; Ποσα αξιζουν στο τομεα του online; Mακαρι να εβγαιναν παιχνδια σαν shenmue καθε μερα αλλα δυστυχως εχουμε δει τα ιδια και τα ιδια πραγματα πολλες φορες και το μονο που μας ειναι καπως φρεσκο ειναι το online gaming και το wii και τα 2 ομως ειναι ατελεις και εχουν χρονια μπροστα τους για να οριμασουν. Μακαρι οι devs να βγαζαν πρωτοτυπα games με διαφορετικο τροπο παιξιματος και ενα διαφορετικο στορι που να ειναι ομως ζεστο αλλα που τετοια τυχη. Οποιος αρεσκειτε το single player απλα δεν ξερει απο games (οχι στο παλιο στο νεο 2005 και επειτα)
NickTG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Eσυ γιατι τρως ζορι εφοσον το θεμα δεν σε αφορα? o Ikaruga δεν νομιζω να χρειαζεται δικηγορο. Ποιος τρώει ζόρι; Σε δημόσιο forum είσαι. Αν δε θες εξωτερικά σχόλια να στέλνεις ΡΜ. Και προφανώς δεν κάνω τον δικηγόρο αλλά συμφωνώ μαζί του. ---------- Προσθήκη στις 16:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:44 ---------- Οποιος αρεσκειτε το single player απλα δεν ξερει απο games (οχι στο παλιο στο νεο 2005 και επειτα) Το διαβάσαμε και αυτό μετά από τόσα χρόνια... Δεν ξέρουμε από games λοιπόν.
klainmaingr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εσκασε βλεπω κ δευτερος δικηγορος. Δημόσια συζήτηση λέγεται. Αν θές να τα πείτε πριβέ, Use pm.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το διαβάσαμε και αυτό μετά από τόσα χρόνια... Δεν ξέρουμε από games λοιπόν. Πες μου 1 game απο 2005 και μετά όπου σε ολοκλήρωσε σαν gamer.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πες μου 1 game απο 2005 και μετά όπου σε ολοκλήρωσε σαν gamer. Shadow of the colossus Bioshock (το πρωτο) Metroid Prime 3 Mario Galaxy Zelda TLP Demon Souls Αυτα ετσι πανω απο το κεφαλι μου.
NickTG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πες μου 1 game απο 2005 και μετά όπου σε ολοκλήρωσε σαν gamer. Define ολοκλήρωσε.
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Γιατι οπως ειπα το κανω για την παρτη μου. Επειδη το παιχνιδι το παιζω για να γουσταρω και να διασκεδασω εγω. Δεν εχω ορεξη ουτε και λογο να τη μετρησω με καποιον ασχετο και αγνωστο. Αν ειναι να μετρηθω με τους φιλους μου (που ο σκοπος δεν ειναι αυτος γι αυτο λεω οτι δεν καταλαβαινεις και συνεχειζεις να μην καταλαβαινεις) το κανω και με μια γυρα μπυρες και πιτσες στο σπιτι. Δεν ειναι αναγκη να μπω online για κατι τετοιο. Μα το -παιζω- offline. Δεν θεωρω οτι χανω κατι που ειμαι off-line. Προτιμω η δικη μου η χαρα να ειναι μονο δικη μου. Δεν εχω αναγκη να εισβαλει καποιος στο realm μου και να με βοηθησει/ σφαξει και προσωπικα δεν βλεπω οτι κερδιζω ή χανω κατι. Οπως ειπα για τα παιχνιδια στα demo και τα λοιπα. Δεν χρειαζομαι demo. Ξερω πολυ καλα τι θελω να παιξω. Δοξα υπαρχουν απειρες πηγες για να μαθαινω για νεα παιχνιδια. Τα μοναδικα παιχνιδια που μου κεντρισαν το ενδιαφερον απο XBLA/ PSN ειναι το Shadow Complex και Super Stardust HD. Τα μοναδικα αλλα δεν σκιζομαι κιολας να ασχοληθω μαζι τους. Φυσιολογικοτατα ειναι. Επειδη εσυ δεν εχεις ζησει εποχες και καταστασεις οπως εμεις το καταλαβαινω οτι σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις εσυ ο ιδιος. Σου ειπα κατι πριν που δεν το επιασες. Ανθρωπινη επαφη και αλληλεπιδραση. Πες μου πως θα το βρω αυτο με οnline παιχνιδι και ξεκιναω απο σημερα να παιζω κιολας. Ελα ρε παλιε! ολοι οι αλλοι για αλλη μια φορα δεν ξερουν ενω εσυ εισαι ο σωστος "παλιος" πραγματικα hardcore gamer ε? οσοι ασχολουμαστε και με online gaming ειμαστε μικροι, δεν εχουμε δει ποτε arcades και πρωτη κονσολα ειχαμε το 360? δλδ αμα εισαι παλιος hardcore παιχτης ναουμε παιζεις μονο offline με μπυρες κ σουβλακια, οκ το μαθαμε κ αυτο. Τελικα πρεπει να τα βρηκες πολυ σκουρα απο τους virtual-reality "πιτσιρικαδες" που δεν εχουν ζησει εποχες σαν τις δικες σου στα games που δοκιμασες οnline - εξου κ η ολη απογοητευση/αρνηση με το online.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Shadow of the colossusBioshock (το πρωτο) Metroid Prime 3 Mario Galaxy Zelda TLP Demon Souls Αυτα ετσι πανω απο το κεφαλι μου. Πλακα κανεις; :confused: Metroid Prime 3 Mario Galaxy Zelda TLP Tα ειχα τερματισει και εγω πραγματικα δεν με ολοκληρωσαν ποτε σαν gamer μη λες και οτι θες. Εκτος αν εισαι 15 ετων. Οσο για τα αλλα απλα ελεος μια απο τα ιδια ολα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις