Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον οι 360 gamers-fans με το rrod δεν χάσανε ούτε τα saves μας ούτε τίποτα στο online κομμάτι του gamertag τους απλά στείλανε μέσω κούριερ την κονσόλα πίσω και μέσα σε μια εβδομάδα είχανε καινούργια κονσόλα στο σπίτι τους(Εννοείτε όλα εντελώς δωρεάν).

Να που κολλάει το ότι αν είναι να σου πάθει κάποια από τις δυο κονσόλες κάτι τότε είναι προτιμότερο να σου πάθει το xbox360 rrod(Hardware fail) παρά το ps3 error 8001050f(Software fail) που υπάρχει περίπτωση να τα χάσετε όλα.

Απο οσα διαβαζω το προβλημα οφειλεται στο ρολοι του ps3 και οχι στο online.

Επισης διαβαζω οτι σου αλλαζει τα φωτα στα παντα, saves, trophies,dlc, ουτε την ωρα δεν μπορεις να αλλαξεις.

Δεν το ανοιγω ουτε εγω, αλλα πολυ φοβαμαι οτι το προβλημα ειναι μη αναστρεψιμο μεσω software.

To καλο που τους θελω να μην χρειαστει ανακληση, θα ειναι το μεγαλυτερο in your face σε μενα και αλλους τοσους που, αν και ειχαμε την επιλογη, δε διαλεξαμε την κατακρεουργημενη πλαστικη αθλιοτητα του 40 gig phat η των νεων slim και φροντιζουμε σαν γκομενες τα 60αρια και τα 80αρια για να μη μας παθουν τπτ...

Και αν ισχυει αυτό που λέει ο billgs τότε όλα μα όλα τα fat ps3 δεν γλυτώνουν το ότι θα χαλάσουν αφού είναι πρόβλημα του ημερολογίου - ρολογιού του ps3 και γινεται είτε είσαι online είτε ofline.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ελληνάρας είναι και αυτός που πετάγεται και κάνει quote μια μεμονωμένη φράση από μια άποψη που δεν καταλαβαίνει... Γι αυτό την επόμενη φορά σκέψου λίγο περισσότερο πριν αναλωθείς στο αγαπημένο σπορ του "Ελληνάρα": το να κολλάει ταμπέλες.

Άποψη που δεν καταλαβαίνω... whatever... Με τη μουσική βιομηχανία νταραβερίζομαι κάτι χρόνια, οπότε το "δεν καταλαβαίνει" δεν κάνει apply. Συμφωνώ εν μέρει με αυτό που είπες. Δε μπορείς όμως να έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δεν υπάρχει "δικαιολογία", παρά μόνο μία πατάτα που πετάς για να καλύψεις τον εαυτό σου.

Κομματάκι πατάτα έκανε πάντως η Sony από μεριά της με αυτό το πρόβλημα. Θα περίμενε κανείς ο,τιδήποτε έχει σχέση με updates και conflicts να τα προσέχουν. :-(

Δημοσ.

Λέτε να καλέσουν τον Ηoward Stringer στην γερουσία όπως κάνανε με τον ΤΟΥΟΤΑ;;; Πλάκα θα είχε...

Άποψη που δεν καταλαβαίνω... whatever... Με τη μουσική βιομηχανία νταραβερίζομαι κάτι χρόνια, οπότε το "δεν καταλαβαίνει" δεν κάνει apply. Συμφωνώ εν μέρει με αυτό που είπες. Δε μπορείς όμως να έχεις 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δεν υπάρχει "δικαιολογία", παρά μόνο μία πατάτα που πετάς για να καλύψεις τον εαυτό σου.

Που την βρίσκεις την όρεξη για προσωπικό flame, δεν μπορώ να καταλάβω... Μιας και νταλαβερίζεσαι όπως λες με την μουσική βιομηχανία, μήπως μπορείς να μας πεις τον μέσο όρο επί τις εκατό, που καπελώνουν ως ιδιοκτησία οι εταιρίες για πνευματικά δικαιώματα; Η πειρατεία στη μουσική, έχει αρνητικό αντίκτυπο στους μουσικούς ή στις εταιρίες; Και τέλος πάντων, αφού από "Ελληνάρα" με υποβάθμισες σε κάποιον με τον οποίο συμφωνείς εν μέρη μαζί του, καλό θα ήταν να αντιληφθείς το πνεύμα και το ύφος του thread και να μην περνάς σε επιθέσεις επειδή απλώς δεν καταλαβαίνεις. Case closed για μένα, εκτός αν θέλεις να τα πούμε σε κάποιο άλλο σχετικό thread.

Δημοσ.

Ευχαριστώ την Sony για το μοντέλο DeLorean το οποίο με γύρισε πίσω στο 2000. Το μαμημένο προσπαθώ να το ρυθμίσω στο 1969 αλλά δεν πάει.....λέτε να χρειάζεται πλουτώνιο :lol:?

Είμαι ο Michael J. Fox και μόλις τελείωσα

Δημοσ.
αμ το άλλο το τραγικό...κατέβασε ένας φίλος το DLC του Uncharted 2, πλήρωσε κανονικά αλλά δεν το παίζει γιατί το έχει πάρει από amazon lol

To region locking στα DLCs ενω τα games ειναι region free ειναι οντως τραγικο...πιο το νοημα των region-free games τοτε εφοσον εχεις περιορισμους αν κανεις import? :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 15:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ----------

Το να μην ενδιαφέρονται απλά για online δεν παίζει σαν λόγος; :rolleyes:

Και το online gaming να μην σε ενδιαφερει (αν κ κατι τετοιο ειναι αφυσικο ειδικα αν εισαι κατι παραπανω απο casual gamer) εχεις ακομα ποσους λογους για να εχεις την κονσολα online οπως ειπα κ νωριτερα: leaderboards, firmware updates, PSN/XBLA games, demos, patches και DLCs.

Δημοσ.

Και το online gaming να μην σε ενδιαφερει (αν κ κατι τετοιο ειναι αφυσικο ειδικα αν εισαι κατι παραπανω απο casual gamer) εχεις ακομα ποσους λογους για να εχεις την κονσολα online οπως ειπα κ νωριτερα: leaderboards, firmware updates, PSN/XBLA games, demos, patches και DLCs.

Συνεχιζεις να μην θελεις να καταλαβεις απλα πραγματα και θα σου εξηγησω αμεσως.

Leaderboards = e-penis. Δεν εχει καμια αξια σε gameplay.

firmware updates = υπαρχουν και στα δισκακια.

PSN/XBLA games = οκ υπαρχουν ορισμενα καλα διαμαντακια δεξια και αριστερα (για τα single player μιλαω) και τα περισσοτερα παιχνιδια που προσφερονται τα εχουμε ηδη λιωσει παλιοτερα.

demos = ο hardcore gamer δεν χρειαζεται να παιζει demo. Ξερει ακριβως τι θελει και που να το βρει (sic ;))

patches kαι DLC = Ναι ναι δωστε στο λαο ημιτελη παιχνιδια μονο και μονο για να συμπληρωθει το καρνε μεσω patch και DLC. Ευχαριστω δε θα παρω, εχω και PC για τετοιους σκοπους.

Οπως βλεπεις τιποτε απο τα παραπανω δεν με συγκινει και ειμαι πραγματικος και αυθεντικος hardcore gamer. Αυτο το λεω για να δεις οτι δεν ειναι στανταρ οτι καποιος θα ειναι online για τον οποιονδηποτε λογο σωνει και καλα επειδη εχουμε 2010.

Δημοσ.

Μα ο Ikaruga είπε καθαρά ότι δεν ενδιαφέρεται για αυτά.

Για το εαυτό του μίλησε ο άνθρωπος. Δεν είπε ότι για όλους δε θα έπρεπε να είναι σημαντικό το online μέρος.

Γιατί να του αλλάξουμε γνώμη με το ζόρι;

Δημοσ.
Οι λογοι που παιζεις multiplayer διαφερουν αρδην απο τους δικους μου. Προφανως και τα "νεα" παιχνιδια δεν μπορουν ουτε κατα διανοια να προσφερουν αυτο που ζηταω να παρω απο multiplyer. Μην ζητησεις να μαθεις τι ειναι αυτο, δεν προκειται να καταλαβεις ακομα και να σου πω.

Για πες, θα βαλω τα δυνατα μου να καταλαβω. :confused:

Οτι κ να λες το online gaming και σε μικροτερο βαθμο τα leaderboards ειναι η μιση αξια των περισσοτερων games σημερα και το 80% του replay value ενος παιχνιδιου...το να εχεις γνωμη ειδικα για το 360 και για τα παιχνιδια του χωρις να εχεις συνδεθει ποτε στο Live ειναι σαν να εχεις παιξει Street Fighter IV μονο με το CPU και να εχεις γνωμη για το παιχνιδι.

Με λιγα λογια δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη για τα 2 μηχανηματα αν δεν ασχολεισαι κ με το online κομματι τους..μπορεις να διαφωνεις οσο θες αλλα αυτη ειναι η αληθεια. :-)

Δημοσ.

Διαβασε μερικα απο τα προηγουμενα ποστ μου για να παρεις μια μικρη ιδεα. Δεν θα καθησω να σου κανω λιστα, απλα θα σου πω οτι ολοι μου οι λογοι σχετιζονται με τη ανθρωπινη επαφη και αλληλεπιδραση κατι το οποιο δεν υπαρχει σε online παιχνιδια. Εγινα σαφης?

Οτι κ να λες το online gaming και σε μικροτερο βαθμο τα leaderboards ειναι η μιση αξια των περισσοτερων games σημερα και το 80% του replay value ενος παιχνιδιου...το να εχεις γνωμη ειδικα για το 360 και για τα παιχνιδια του χωρις να εχεις συνδεθει ποτε στο Live ειναι σαν να εχεις παιξει Street Fighter IV μονο με το CPU και να εχεις γνωμη για το παιχνιδι.

Να μιλας για τον εαυτο σου. Για εμενα αυτα που λες εχουν μηδενικη, zip, zero, nada αξια. Παλια σε εποχες χωρις online (στις κονσολες τουλαχιστον) οι developers εκαναν τα αδυνατα δυνατα να βαλουν οσο μπορουσαν περισσοτερα σε ενα δισκακι/ cartige απο θεμα content και παντα σε αξια gameplay και replayability.

Επισης γιατι να δω το X360 απο αποψη online? Το PC δεν μου φτανει? Η εχει το Χ360 κατι περισσοτερο απο το PC που με καποιο μαγικο τροπο θα μου αλλαξει γνωμη?

Με λιγα λογια δεν μπορεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη για τα 2 μηχανηματα αν δεν ασχολεισαι κ με το online κομματι τους..μπορεις να διαφωνεις οσο θες αλλα αυτη ειναι η αληθεια. :-)

Η αληθεια ειναι οτι δεν ενδιαφερει ολους τους hardcore gamers ή ακομα και γενικα gamers να ειναι οnline και να παιζουν online μονοι τους στο σπιτι με πληρης απαθεια. Sorry αλλα δεν θα παρω και ναι εχω δοκιμασει και απο τα 2.

Δημοσ.

Σου λέει κάποιος ότι δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά και συνεχίζεις να λες πόσο σημαντικά είναι.

Μιλάει ειδικά για τον εαυτό του αλλά εσύ συνεχίζεις σα να ξέρεις καλύτερα τι είναι πιο σημαντικό γι'αυτόν.

Μπορεί για εσένα να είναι σημαντικά και η μισή αξία του παιχνιδιού.

Για κάποιον άλλον δε σημαίνουν τίποτα. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Δημοσ.
Συνεχιζεις να μην θελεις να καταλαβεις απλα πραγματα και θα σου εξηγησω αμεσως.

Leaderboards = e-penis. Δεν εχει καμια αξια σε gameplay.

firmware updates = υπαρχουν και στα δισκακια.

PSN/XBLA games = οκ υπαρχουν ορισμενα καλα διαμαντακια δεξια και αριστερα (για τα single player μιλαω) και τα περισσοτερα παιχνιδια που προσφερονται τα εχουμε ηδη λιωσει παλιοτερα.

demos = ο hardcore gamer δεν χρειαζεται να παιζει demo. Ξερει ακριβως τι θελει και που να το βρει (sic ;))

patches kαι DLC = Ναι ναι δωστε στο λαο ημιτελη παιχνιδια μονο και μονο για να συμπληρωθει το καρνε μεσω patch και DLC. Ευχαριστω δε θα παρω, εχω και PC για τετοιους σκοπους.

Οπως βλεπεις τιποτε απο τα παραπανω δεν με συγκινει και ειμαι πραγματικος και αυθεντικος hardcore gamer. Αυτο το λεω για να δεις οτι δεν ειναι στανταρ οτι καποιος θα ειναι online για τον οποιονδηποτε λογο σωνει και καλα επειδη εχουμε 2010.

Ε-penis? Ο ανταγωνισμος ειναι το κυριο συστατικο του hardcore gaming - εδω μπορεις να δεις κ να συγκρινεις τις επιδοσεις σου με τους φιλους σου συν μερικους εξαιρετικους παιχτες και γιατι οχι να βελτιωθεις - τι καλυτερο απο αυτο για ενα gamer που θελει challenge σαν κ εσενα οπως λες?

Εσυ θα παιξεις Demon's Souls χωρις να εισαι online? δλδ προτιμας να εχεις την μιση εμπειρια σε καποια παιχνιδια οπως το παραπανω, να μην παιξεις ποτε καποια εκπληκτικα παιχνιδια που εχουν βγει στο XBLA/PSN, να συνεχιζεις να παιζεις ιμιτελη games και να μην μπορεις να δοκιμασεις πρωτοεμφανιζομενα παιχνιδια γιατι εχεις δυναμεις μεντιουμ σαν hardcore gamer που εισαι.

ΟΚ, αλλα να ξερεις ολα αυτα φυσιολογικα δεν τα λες, ειδικα αν λαβουμε υποψιν το hardcore/challenge προφιλ που προσπαθεις να περασεις εδω μεσα. :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 16:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ----------

Σου λέει κάποιος ότι δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά και συνεχίζεις να λες πόσο σημαντικά είναι.

Μιλάει ειδικά για τον εαυτό του αλλά εσύ συνεχίζεις σα να ξέρεις καλύτερα τι είναι πιο σημαντικό γι'αυτόν.

Μπορεί για εσένα να είναι σημαντικά και η μισή αξία του παιχνιδιού.

Για κάποιον άλλον δε σημαίνουν τίποτα. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Eσυ γιατι τρως ζορι εφοσον το θεμα δεν σε αφορα? o Ikaruga δεν νομιζω να χρειαζεται δικηγορο. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...