Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά σου λένε ότι το PSN είναι free...αλίμονο αν με τα μαύρα τους τα χάλια σε χρέωναν κιόλας :lol:

αμ το άλλο το τραγικό...κατέβασε ένας φίλος το DLC του Uncharted 2, πλήρωσε κανονικά αλλά δεν το παίζει γιατί το έχει πάρει από amazon lol

στο XBOX τουλάχιστον σου πετάει το μήνυμα ότι δεν μπορείς να το κατεβάσεις στο location σου και τρως το άκυρο χωρίς να έχεις πληρώσει

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Με τίποτα. Δεν καταλαβαίνεις οτι αυτό έγινε καθαρά και μόνο για την προώθηση των Slim?

Ελα οκ ειπαμε οτι ειναι γτπ η sony αλλα καμια εταιρεια δε θα εκανε κατι τετοιο.Σε μια τοσο ανταγωνιστικη αγορα δεν κανεις τετοια αστεια,ειπαμε...

Δημοσ.

Αν το χρέωναν το PSN δεν θα είχε τέτοια.

Η MS πλέον κάθεται σούζα και το XBL τρέχει νεράκι. Φαντάζεσαι να γινόταν ενα αντίστοιχο στο Live τι θα γινόταν?

---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:24 ----------

Ελα οκ ειπαμε οτι ειναι γτπ η sony αλλα καμια εταιρεια δε θα εκανε κατι τετοιο.Σε μια τοσο ανταγωνιστικη αγορα δεν κανεις τετοια αστεια,ειπαμε...

Ε τότε το έκανε ο Gates. Υποψίες δείχνουν και τον Σωκράτη Κόκκαλη...

Δημοσ.

Tilemaxx αν ισχυει αυτό δηλαδή η ίδια η sony να μποϊκοτάρει δικά τις προϊόντα για να προωθήσει τα ποιο νέα της τότε τι να πει κανείς.

Δημοσ.

παιδιά το playstation3 παίζει όλα τα παιχνίδια του ps2?

εγώ νόμιζα ότι υπήρχε πλήρης συμβατότητα άλλα είδα αυτό http://www.ipedia.gr/?p=229 και ο φίλος λέει άλλα....παίζει ρόλο το slim ή το fat?

στο xbox υπάρχει πλήρης συμβατότητα προς τα πίσω?

Δημοσ.

Και η MS όταν βγήκε το Falcon έριξε μια μαμάτη bugιά στα Zephyr μέσω Live και άντε γειά.

Έτσι κάνουν αυτοί οι κολοσσοί. Είναι όλα προμελετημένα και προσχεδιασμένα.

Δημοσ.
Tilemaxx αν ισχυει αυτό δηλαδή η ίδια η sony να μποϊκοτάρει δικά τις προϊόντα για να προωθήσει τα ποιο νέα της τότε τι να πει κανείς.

Πάντα το έκανε η sony.

Θυμήσου.

Plastasion 3ης εκδοσεις.

Ps2 2 εκδοσης

psp ποσες ειναι εχω χασει τη μπαλα.

Δημοσ.
ikaruga24 Sorry και ολας αλλα εισαι λαθος για το online.

Δεν ξερω τι λες εσυ εγω απο μικρος φανταζόμουν να παιζω με άλλους gamers διάφορα παιχνίδια που μου αρέσουν πχ street-fighter mk κλπ.

To οτι εχει καταντήσει αηδία το online συμφωνώ αλλα αυτο ειναι το μέλλον και πραγματικό online θα παίξεις σε pc -Strategy only (ωραίο το call of duty αλλα δεν διασκεδάζεις πεθαίνεις 100 φορές για να σκοτώσεις 200 Δεν εχει νοημα το deathmatch) ολα τα άλλα online ειναι άκρως μουφα εκτος βεβαία αν εχεις ευαισθησία στα pokemon & στα ραλακια.

Το wow παιχνιδάρα αλλα κάψιμο χωρίς λόγο...

Πως ειμαι λαθος απο τη στιγμη που λεω οτι δεν με ενδιαφερει?

Δημοσ.
Πάντα το έκανε η sony.

Θυμήσου.

Plastasion 3ης εκδοσης.

Ps2 2 εκδοσης

psp ποσες ειναι εχω χασει τη μπαλα.

Στο PS2 είχαν φροντίσει έχουν hardware failure 50% τουλάχιστον. Εγώ είχα αλλάξει 3 phat μέχρι που πήρα το slim και βρήκα την υγεία μου.

Δημοσ.

εγώ νόμιζα ότι υπήρχε πλήρης συμβατότητα άλλα είδα αυτό http://www.ipedia.gr/?p=229 και ο φίλος λέει άλλα....παίζει ρόλο το slim ή το fat?

Όχι δεν υπάρχει ποια.

Υπήρχε στα πρώτα ps3 τώρα στα νεότερα δεν υπάρχει καν γιατί απλά έχουν βγάλει από τη μητρική του ps3 το τσιπακι που είναι για τη συμβατότητα των παιχνιδιών του ps2.

Δημοσ.
Αυτά ίσχυαν στη δεκαετία του '90. Τώρα έχουμε 2010.

QFT! :lol:

Kαποιοι δεν μπορουν φαινεται να ανταπεξελθουν και να τα φερουν εις περας με τoν ανταγωνισμο στα competitive online games/leaderboards εξου κ οι "ακραιες" αποψεις περι online gaming = γελιοτητα/ανουσιοτητα.

Μερικοι εχουν μεινει στο 2000 και στην offline νοοτροπια α λα PS2, βεβαια αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε.

Δημοσ.

Μην νομίζεις. Και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει το 360 είχα χαθεί στο XBL. Η μετάβαση απο το online του PS2 σε αυτό του Live ήταν πολιτισμικό σοκ...

Πάντως σε αυτό που είπε ο Ikaruga για τα trophies συμφωνώ. Στο οτι δηλαδή δεν προσφέρονται για τίποτα άλλο εκτός απο e-penis σκοπούς.

Δημοσ.
Αν το χρέωναν το PSN δεν θα είχε τέτοια.

Η MS πλέον κάθεται σούζα και το XBL τρέχει νεράκι. Φαντάζεσαι να γινόταν ενα αντίστοιχο στο Live τι θα γινόταν?

---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:24 ----------

Ε τότε το έκανε ο Gates. Υποψίες δείχνουν και τον Σωκράτη Κόκκαλη...

Ο Κοκκαλης τα εκανε ολα λεμε.Η ελευθερη αγορα εχει κανονες Tilemaxx δεν λειτουργει αρπα κολλα οπως εδω...

---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:39 ----------

λολ:-D :-D :-D

Δημοσ.

1. Πληρες BC (PSX, PS2) στο PS3 υπαρχει μονο στα πρωτα μοντελα με τον 60gb σκληρο, τα οποια πλεον χρυσοπουλανε οσοι τα εχουν, τα επομενα μοντελα εχουν μονο BC για PSX.

2. Το 360 εχει το ιδιο BC σε ολα τα μοντελα της, ειτε εχεις launch ειτε εχεις το τελευταιο μοντελο δεν αλλαζει κατι στον συγκεκριμενο τομεα.

Original Xbox Games Playable on Xbox 360

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...