dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγω παντως χθες βραδυ μεχρι τις 3 επαιζα κανονικοτατα. Βεβαια το PS3 μου ειναι προσφατο slim χωρια που δεν το συνδεω σε internet και λοιπες βλακειες. Αυτο το epic fail με τα fat PS3 ομως ειναι ανταξιο του RROD του Χ360. Ευγε, και εις ανωτερα. Οnline gaming, firmware updates, downloadable games, demos, patches, DLC = βλακειες? Βασικα το παραξενο ειναι να εχεις κονσολα το 2010 κ να την εχεις offline. ---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ---------- όχι δεν φταίει η SONY, σατανικό σχέδιο της NINTENDO είναι To παραξενο ειναι οτι η Sony εφτιαξε το προβλημα στα slim...που παει να πει οτι ηξερε για το συγκεκριμενο bug.
Antretng Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Είναι σαν να μου λες ότι η Sony είχε στόχο να χαλάσει το PSN και να καταστρέψει τις κονσόλες. Ποια Sony; Δεν βλέπεις τον Fox; Η Nintendo κρύβεται πίσω από όλα αυτά
ultralisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Είναι σαν να μου λες ότι η Sony είχε στόχο να χαλάσει το PSN και να καταστρέψει τις κονσόλες. ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά αν δεν φταίει η SONY ποιος φταίει;...ο Κόκκαλης;
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ε καλα, κατι τετοια ψαχνουν τα Fanboy γιανα ξεσαλωσουν. Συμφωνώ αλλά τα fanboy απ' όλες τις πλευρές όχι μόνο από τι μια.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά αν δεν φταίει η SONY ποιος φταίει;...ο Κόκκαλης; οι προγραμματιστές της που χθες πάιζαν xbox
skanjos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Οnline gaming, firmware updates, downloadable games, demos, patches, DLC = βλακειες? Firmware updates υπάρχουν και σε δισκάκια,downloadable games-τα περισσότερα καλά βγαίνουν και σε retail,demos-πφφ σιγά υπάρχει και το seven,dlc - η μεγαλύτερη απατεωνιά που ανακαλύψανε για να βγάζουν μισοτελειομένα παιχνίδια και να ρουφάνε το αίμα του καταναλωτή. το Online gaming είναι το μόνο που είναι κάτι σημαντικό ,αλλα με τα ms που έχουμε στην Ελλάδα απο τις συνδέσεις είναι οτινανε έτσι και αλλιώς οπότε φέρνεις φιλαράκι σπίτι και παίζεις tekken/pro/resident evil 2πλό και είσαι J.t. δεν έχουν όλοι την ανάγκη του e-penus να αισθάνονται καλύτεροι στο κάθε fps που βγαίνει κάθε χρόνο.οπότε για αυτούς δεν υπάρχει λόγος σύνδεσης της κονσόλας στο δίκτυο. η δικιά μου κονσόλα είναι φατ80 και παίζει κανονικά,και έχει σωστή ημερομηνία.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Firmware updates υπάρχουν και σε δισκάκια,downloadable games-τα περισσότερα καλά βγαίνουν και σε retail,demos-πφφ σιγά υπάρχει και το seven,dlc - η μεγαλύτερη απατεωνιά που ανακαλύψανε για να βγάζουν μισοτελειομένα παιχνίδια και να ρουφάνε το αίμα του καταναλωτή. το Online gaming είναι το μόνο που είναι κάτι σημαντικό ,αλλα με τα ms που έχουμε στην Ελλάδα απο τις συνδέσεις είναι οτινανε έτσι και αλλιώς οπότε φέρνεις φιλαράκι σπίτι και παίζεις tekken/pro/resident evil 2πλό και είσαι J.t. δεν έχουν όλοι την ανάγκη του e-penus να αισθάνονται καλύτεροι στο κάθε fps που βγαίνει κάθε χρόνο.οπότε για αυτούς δεν υπάρχει λόγος σύνδεσης της κονσόλας στο δίκτυο. Αυτά ίσχυαν στη δεκαετία του '90. Τώρα έχουμε 2010.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Firmware updates υπάρχουν και σε δισκάκια,downloadable games-τα περισσότερα καλά βγαίνουν και σε retail,demos-πφφ σιγά υπάρχει και το seven,dlc - η μεγαλύτερη απατεωνιά που ανακαλύψανε για να βγάζουν μισοτελειομένα παιχνίδια και να ρουφάνε το αίμα του καταναλωτή. το Online gaming είναι το μόνο που είναι κάτι σημαντικό ,αλλα με τα ms που έχουμε στην Ελλάδα απο τις συνδέσεις είναι οτινανε έτσι και αλλιώς οπότε φέρνεις φιλαράκι σπίτι και παίζεις tekken/pro/resident evil 2πλό και είσαι J.t. δεν έχουν όλοι την ανάγκη του e-penus να αισθάνονται καλύτεροι στο κάθε fps που βγαίνει κάθε χρόνο.οπότε για αυτούς δεν υπάρχει λόγος σύνδεσης της κονσόλας στο δίκτυο. η δικιά μου κονσόλα είναι φατ80 και παίζει κανονικά,και έχει σωστή ημερομηνία. Εχει η sony online;; :lol:
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Οnline gaming, firmware updates, downloadable games, demos, patches, DLC = βλακειες? Βασικα το παραξενο ειναι να εχεις κονσολα το 2010 κ να την εχεις offline. Ελα ομως που δεν με ενδιαφερει τιποτε απο αυτα. Εδω περα στo PC μου δεν ασχολουμαι με online και και αλλες ριχες γελοιοτητες (παντα κατ' εμε μην πεσετε να με φατε τωρα) στην κονσολα θα κατσω να ασχοληθω με κατι που το θεωρω απλα fail (προσωπικα παντα, μην πεσετε να με φατε)? Αντε αν σου πω γιατι το θεωρω γελοιοτητα και fail. Γιατι πολυ απλα δεν νοιωθω οτι κατι παιζω ή κατι κανω καθως παιζω online. Μιας και εζησα καλα τις multiplayer εποχες των ουφαδικων και τις κοντρες με αγνωστους LIVE ομως οπως και στο σαλονι με φιλους με διαφορα παιχνιδια (απο mario kart μεχρι goldeneye και f-zeroΧ) οποτε και οι κοντρες με online ασχετους που δεν βλεπω την δισαρεσκεια/ χαρα τους οταν χανουν ή κερδιζουν με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Λοιπες γελοιωτητες με trophies, achievements και δεν ξερω και εγω τι αλλο (μιλαμε για ΤΗΝ απατη και ευκολο τροπο ωστε και καλα να αυξησεις τη διαρκεια απο ενα παιχνιδι) απλα δεν ασχολουμαι γιατι δεν μου προσφερουν πραγματικο gameplay και δεν εχω την ορεξη να τη μετρησω οnline με καποιον αλλο. Ενας απο τους βασικους λογους που παρατησα και το WoW (το πρωτο και τελευταιο online παιχνιδι που ασχοληθηκα).
chaplin1981 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εχει η sony online;; :lol: εχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχχεχε
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγώ απορώ γιατι τα Slim έχουν μείνει ανεπηρέαστα και το παλιά fat ξαφνικά χάλασαν. Μάλλον πάει τα παλιά σε υποχρεωτική απόσυρση η Sony Ο παπάντζας Καραμήτρος του gaming δεν θα βάλει ποτέ μυαλό τελικά.
chaplin1981 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγώ απορώ γιατι τα Slim έχουν μείνει ανεπηρέαστα και το παλιά fat ξαφνικά χάλασαν. Μάλλον πάει τα παλιά σε υποχρεωτική απόσυρση η Sony Ο παπάντζας Καραμήτρος του gaming δεν θα βάλει ποτέ μυαλό τελικά. Ενταξει αν ειναι να αποσυρω την fat και μου δωσουν την slim τσαμπε δε με χαλουλου.Ωστοσο παραμενει παπατζα της SONYΣ <---ουγκ. Μεταπτωση ultralisk
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αν τελικά δεν καταφέρει να το φτιάξει με ένα νεότερο update και πρέπει να γυρίσεις πίσω την κονσόλα σου ή να φορμάρεις το δίσκο για να φτιάξει με αποτέλεσμα να χάσεις ότι είχες κάνει μεχρι τώρα στο ps home & ofline τότε το πρόβλημα είναι ισάξιο με αυτό του 360 rrod παρόλο που είναι θέμα software και εμποδίζει την ομαλή λειτουργία της κονσόλας. Το πόρισμα είναι ότι η sony ζήλεψε ακόμα και το xbox360 rrod και είπε να κάνει κάτι αντίστοιχο σε θέμα software έτσι για να μην έχουν να λενε οι xbox360 gamers ότι εμείς κάποτε είχαμε και ένα rrod εσείς τι είχατε(ένα ERROR 8001050F)?
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ikaruga24 Sorry και ολας αλλα εισαι λαθος για το online. Δεν ξερω τι λες εσυ εγω απο μικρος φανταζόμουν να παιζω με άλλους gamers διάφορα παιχνίδια που μου αρέσουν πχ street-fighter mk κλπ. To οτι εχει καταντήσει αηδία το online συμφωνώ αλλα αυτο ειναι το μέλλον και πραγματικό online θα παίξεις σε pc -Strategy only (ωραίο το call of duty αλλα δεν διασκεδάζεις πεθαίνεις 100 φορές για να σκοτώσεις 200 Δεν εχει νοημα το deathmatch) ολα τα άλλα online ειναι άκρως μουφα εκτος βεβαία αν εχεις ευαισθησία στα pokemon & στα ραλακια. Το wow παιχνιδάρα αλλα κάψιμο χωρίς λόγο...
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ενταξει αν ειναι να αποσυρω την fat και μου δωσουν την slim τσαμπε δε με χαλουλου.Ωστοσο παραμενει παπατζα της SONYΣ <---ουγκ. Με τίποτα. Δεν καταλαβαίνεις οτι αυτό έγινε καθαρά και μόνο για την προώθηση των Slim?
Προτεινόμενες αναρτήσεις