chaplin1981 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 @dr_thodt...ειναι καποιου ειδους bug με το calendar του μηχανηματος το οποιο κανει reset στις 1/1/2000 Αυτό ίσχυει και γιά το ps3 slim ή μόνο το fat ; fat only:cry:
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σε λιγο θα ρίχνει και ban στις κονσολες τις. Άχρηστη εταιρία δεν τιμάει τα ps 1&2 (και τοτε άχρηστη ηταν στο ολο θέμα αλλα είχε support γιατι τα έσκαγε τα λεφτουδάκια της) ΟΥΣΤ ΚΥΡΙΑ ΣΟΝΥ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ SEGA VS NIN ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟ PS3!!!!!!!!
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 @dr_thodt...ειναι καποιου ειδους bug με το calendar του μηχανηματος το οποιο κανει reset στις 1/1/2000 Αυτό ίσχυει και γιά το ps3 slim ή μόνο το fat ; Aπο οτι ακουγεται (κ απο πλευρας Sony) τα slim δεν εχουν προβλημα και απο οτι διαβαζω και καποια 80GB fat δουλευουν κανονικα.
hollow_83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σε χαλαει;;; Και οι τρεις μου χαριζουν αξιολογο χρονο gaming. Χτυπησε φλεβα ο ορος Fanboy και πεταχτηκες να απαντησης ?
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγω παντως χθες βραδυ μεχρι τις 3 επαιζα κανονικοτατα. Βεβαια το PS3 μου ειναι προσφατο slim χωρια που δεν το συνδεω σε internet και λοιπες βλακειες. Αυτο το epic fail με τα fat PS3 ομως ειναι ανταξιο του RROD του Χ360. Ευγε, και εις ανωτερα.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Στα @@ μου. Και οι τρεις μου χαριζουν αξιολογο χρονο gaming. Χτυπησε φλεβα ο ορος Fanboy και πεταχτηκες να απαντησης ? Ε τοτε τι κλαίγεσαι
soso75 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πάλι καλά που έχω το slim. Αυτό πάντως που άκουσα ότι δεν μπορείς να παίξεις trophy games offline με αυτό το πρόβλημα είναι απαράδεκτο. Δηλαδή με λίγα λόγια τα trophy games εξαρτώντε απο το psn...έλεος.
hollow_83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δε κλαιγομαι. Διαβασε προσεκτικα τι εγραψα και σταματα να κανεις την τσουτσου. (που πεταγεται προφανως).
KleKoR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πάλι καλά που έχω το slim.Αυτό πάντως που άκουσα ότι δεν μπορείς να παίξεις trophy games offline με αυτό το πρόβλημα είναι απαράδεκτο. Δηλαδή με λίγα λόγια τα trophy games εξαρτώντε απο το psn...έλεος. όχι απλά κάθε φορά που συνδέεσαι στο internet ανεβάζει τα trophies σου στον server της sony...
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δε κλαιγομαι. Διαβασε προσεκτικα τιεγραψα και σταματα να κανεις την τσουτσου. (που πεταγεται προφανως). :lol: Πολλούς καφέδες ήπιες μου φαίνεται
hollow_83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Θεωρω οτι με ενα update θα φτιαχνεται, αλλιως την γ@μησε η Sony.
ultralisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Νομίζετε δηλαδή ότι η Sony δεν θα βρει τη λύση στο πρόβλημα; εγώ σας λέω μέχρι αύριο το πρόβλημα θα έχει λυθεί και θα έχουν διορθωθεί και τα Fat PS3 από μόνα τους χωρίς να κάνουν τίποτα οι χρήστες. ναι μόνο που κάποιες κονσόλες έχουν χαλάσει εντελώς...δεν θα φτιάξει η κονσόλα με ένα update Λάθος της Sony; Λες και το ήθελαν να τα χαλάσουν όλα. όχι δεν φταίει η SONY, σατανικό σχέδιο της NINTENDO είναι
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 όχι δεν φταίει η SONY, σατανικό σχέδιο της NINTENDO είναι Χαχαχαχαχαχα respect το ποστ
Antretng Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 όχι δεν φταίει η SONY, σατανικό σχέδιο της NINTENDO είναι Τα σπασες... η ενδοεπικοινωνία με τον Star Fox τα ήταν όλα τα λεφτά.
GrandGamer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ναι μόνο που κάποιες κονσόλες έχουν χαλάσει εντελώς...δεν θα φτιάξει η κονσόλα με ένα update όχι δεν φταίει η SONY, σατανικό σχέδιο της NINTENDO είναι Είναι σαν να μου λες ότι η Sony είχε στόχο να χαλάσει το PSN και να καταστρέψει τις κονσόλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις