Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικοτερα.Απλα δεν ανοιγεις το ps3 σου γιατι δεν ξερεις τι θα συμβει.Δεν πειραζει θα ανοιξω το Xbox.Αλλωστε δεν τελειωσα το Dante's Inferno:devil:

---------- Προσθήκη στις 12:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:44 ----------

Εγώ πάντως το άνοιξα πριν λίγο για να κατεβάσω κάτι demo και όλα οκ.

Slim εκδοση εχεις υποθετω...

Δημοσ.
:rolleyes: Η νοοτροπία του Ελληνάρα ποτέ δεν αλλάζει...

Ελληνάρας είναι και αυτός που πετάγεται και κάνει quote μια μεμονωμένη φράση από μια άποψη που δεν καταλαβαίνει... Γι αυτό την επόμενη φορά σκέψου λίγο περισσότερο πριν αναλωθείς στο αγαπημένο σπορ του "Ελληνάρα": το να κολλάει ταμπέλες.

Δημοσ.
Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα ο κολλητος μου που ειχε απο προχθες το προβλημα αυτο πηγε να βαλει τον σκληρο του σε αλλο ps3 και δεν τον αναγνωριζε.Γενικα ο σκληρος του τα επαιξε απο προχθες.Δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτο..ιδωμεν.Αν ισχυει κατι τετοιο ετοιμαστειτε για τρελο πανηγυρι.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό,όταν βγάζεις το δίσκο σου και τον βάζεις σε άλλο PS3 γίνεται format,επίσης όταν αλλάξεις δίσκο πάλι σου κάνει αναγκαστικά format γιατί δεν τον αναγνωρίζει.

Δημοσ.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό,όταν βγάζεις το δίσκο σου και τον βάζεις σε άλλο PS3 γίνεται format,επίσης όταν αλλάξεις δίσκο πάλι σου κάνει αναγκαστικά format γιατί δεν τον αναγνωρίζει.

Κριμα και ηθελα να δω πως θα τον αποζημιωνε η SONY..:lol: thanx mate

Δημοσ.

Μ' αρέσει που κάποιοι λέγανε(Πιπίλιζαν την καραμέλα) αρχικά για το rrod του 360 που οκ το δεχόμαστε όλοι οι 360 fan αλλά το θέμα είναι ότι το παραδέχτηκε και η Microsoft και επέκτεινε την εγγύηση από 1 στα 3(Για rrod & E74) χρόνια εγγύηση και όχι μόνο αυτό αλλά έφτιαξε ακόμα και τσιπαρισμένες κονσόλες που της επέστρεφαν ενώ θα μπορούσα να μην τις φτιάξει - αντικαταστήσει.

Για να δούμε τι θα κάνει η Sony μετά από αυτή την τεράστια βλακεία της ειδικά αν κάποιος έχει χάσει τα saves του κ.τ.λ. που έχει στο ps home και όχι μόνο.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζετε όλοι ότι η Sony είναι μία ηλίθια εταιρία που δεν ξέρει τι της γίνεται και αν πάει κάτι στραβά δεν θα μπορεί να το λύσει. Νομίζετε δηλαδή ότι η Sony δεν θα βρει τη λύση στο πρόβλημα; εγώ σας λέω μέχρι αύριο το πρόβλημα θα έχει λυθεί και θα έχουν διορθωθεί και τα Fat PS3 από μόνα τους χωρίς να κάνουν τίποτα οι χρήστες.

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζετε όλοι ότι η Sony είναι μία ηλίθια εταιρία που δεν ξέρει τι της γίνεται και αν πάει κάτι στραβά δεν θα μπορεί να το λύσει. Νομίζετε δηλαδή ότι η Sony δεν θα βρει τη λύση στο πρόβλημα; εγώ σας λέω μέχρι αύριο το πρόβλημα θα έχει λυθεί και θα έχουν διορθωθεί και τα Fat PS3 από μόνα τους χωρίς να κάνουν τίποτα οι χρήστες.

σίγουρα πράγματα :P

Παλι καλα που δεν το συνδέω στο net και γλυτώνω τη ταλαιπωρία.

Δημοσ.

δεν νομίζω...επιστροφές κονσολών σκέφτομαι εγώ,αλλα και φορματ σκληρού και trophies

τραγικό λάθος ήταν αυτό της σόνυ,μήπως και λέω μήπως έχει να κάνει με μίνι κρυφές ενέργειες για αφαίρεση otheros η πατσαρίσματος του exploit(εφόσον προσέβαλε μόνο τα fat κάτι μου μυρίζει)και τους ξέφυγε κάτι και τα κάνανε σ.κ.α.τ.α όπως λέει και ο νταμπίζας?η απλά ήταν μια αποτυχία στο Update των trophies για να δούμε

εμένα πάντος δεν με ενδιαφέρει η κονσόλα μου δεν πρόκειτε να συνδεθεί στο psn για αρκετό καιρό χεχε

Δημοσ.
αυτο το εχουν παθει οσοι ηταν συνδεδεμενοι στο psn και επαιζαν online η γενικοτερα;

Bασικα απο οτι εχω καταλαβει το συγκεκριμενο προβλημα δεν εχει σχεση με το αν εχεις την κονσολα online ή oxι...ειναι καποιου ειδους bug με το calendar του μηχανηματος το οποιο κανει reset στις 1/1/2000, κατι το οποιο δημιουργει προβλημα με trophies, DLCs, PSN games και πολυ πιθανον κ με τα saves των παιχνιδιων.

Imagen0070.jpg

Update:

Snarerush on Gamereactor (who always pretends to have a source working for Sony) says this:

CECHA01 - affected

CECHE01 - affected

CECHG01 - affected

CECHH01 - affected

CECHK01 - affected

CECHL01 - not affected

CECHP01 - not affected

and he says sony are working "hard" on a solution..

Eχω 60GB BC μοντελο οποτε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχω προβλημα, αν κ δεν εχω σκοπο να το ανοιξω μεχρι να ξεκαθαρισουν τα πραγματα.

Δημοσ.

@dr_thodt

...ειναι καποιου ειδους bug με το calendar του μηχανηματος το οποιο κανει reset στις 1/1/2000

Αυτό ίσχυει και γιά το ps3 slim ή μόνο το fat ;

Δημοσ.
δεν νομίζω...επιστροφές κονσολών σκέφτομαι εγώ,αλλα και φορματ σκληρού και trophies

τραγικό λάθος ήταν αυτό της σόνυ...

Δεν το νομίζω, με ένα update θα παίξει τέλεια αφού όλα τα προβλήματα είναι PSN related.

Λάθος της Sony; Λες και το ήθελαν να τα χαλάσουν όλα.

Δημοσ.
lol epic fail.καλά που δεν συνδέω την κονσόλα σχεδόν ποτέ στο ίντερνετ χαχαχα.

+1 γι αυτο. Ουτε εγω την εχω συνδεμενη ακριβως γιατι δεν μπορω να εμπιστευτω ακομα μια κονσολα για internet (χωρια που δεν παιζω καν online).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...