Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στην φορμουλα ποτε ειναι μια ομαδα πιο καλη

αν μεσα σε 3 χρονια κανει 2 χρονια πρωτη και τον 3ο παιζει 1η-2η ή αν εβλεπε παντα την πλατη του μπροστα και στο τελος εχει κανει καποιες σημαντικές νικες?

Στις κονσολες ομως εχει σημασια τι συμβαινει απο τη μεση της ζωης της και μετα. Nobody cares τι συμβαινει στην αρχη.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
playstation κ ξερο ψωμι..!vamos για δευτερη θεση..!!!!!!

2η θέση καλύτερη απο την 3η...όχι οτι με νοιάζουν τα sales,αλλα εφόσον μετράνε για μερικούς εδω μέσα να τα λέμε με το όνομα τους τα πράγματα.

project lagtal http://www.n4g.com/xbox360/News-483043.aspx

όσο για το μετρο2033.http://uk.gamespot.com/xbox360/action/metro2033thelastrefuge/video/6252494/metro-2033-interview-1 πλάκα μας κάνετε ?ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν το φτάνει το Killzone 2 η 360 βέρσιον....

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.
και στον στίβο στα 100 μέτρα ποιός κερδίζει, αυτός που ήταν πρώτος για τα πρώτα 60 μέτρα ή αυτός που τον περνάει οταν ο άλλος σκοντάφτει και τερματίζει 2ος?

άσχετα πράγματα εντελώς.σημασία έχει τι θα γίνει στο τέλος ,το 360 έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία σε σχέση με το 1ο xbox αλλα όλοι ξέρουν οτι θα καταλήξει 3ο ,δεν χρειάζονται δικαιολογίες.

Προσωπικα σαν gamer δεν μου καιγεται καρφι , ποιος θα κερδισει τα περισσοτερα λεφτα και πωλησεις , αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα των παιχνιδιων καθως και οι δυνατοτητες της κονσολας

Αν ημουν μετοχος θα με ενοιαζαν οι πωλησεις :lol:

Δημοσ.
Προσωπικα σαν gamer δεν μου καιγεται καρφι , ποιος θα κερδισει τα περισσοτερα λεφτα και πωλησεις , αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα των παιχνιδιων καθως και οι δυνατοτητες της κονσολας

Αν ημουν μετοχος θα με ενοιαζαν οι πωλησεις :lol:

είναι φυσικό αν μετρούσαν οι πωλήσεις τότε το thread έπρεπε να λεγόταν wii vs ps3+xbox360 combined......

η νιντέντο έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη.πολύ λίγοι θα το περίμεναν αυτό μετα τα psx/ps2 και τις τραγικές πωλήσεις του gamecube.

Δημοσ.
Στις κονσολες ομως εχει σημασια τι συμβαινει απο τη μεση της ζωης της και μετα. Nobody cares τι συμβαινει στην αρχη.

απο ποτε συμβαινει αυτο..?εμενα να σου πω την αληθεια με ενοιαξε οταν εσκασα 660ε για να αποκτησω ps3 κ επι δυο χρονια ηταν μονιμως κλειστο...τςρα βεβαια αλλαζουν τα πραγματα αλλα οπως to ps3 εκανε μια κοιλια 2 χρονων ετσι κανει τωρα κ το 360..αν κ πιστευω οτι θα βγουν αρκετα αξιολογα παιχνιδια κ εκει...!αλλο που τα θαβεται χωρις καν να εχουν κυκλοφορησει..βλεπε alan wait οπως λες κ εσυ...

Δημοσ.

Οι μισοι εδω μεσα απλως δεν υπαρχετε.....Ρε παιχνιδακια καλα να παιζουμε ειτε ειναι WII ειτε PC ειτε 360 ειτε PS3.

Μερικοι δεν κοιμουνται τα βραδια αν βγαλει η "ανταγωνηστρια" κανα καλο exclusive η παει καλυτερα στις πωλησεις!!!!Τι ειστε σεις ρε!!!!!!Αλλοι παιζουν παιχνιδια ανεπιτρεπτα επειδη εχουν υψηλες βαθμολογιες και προμοταρονται απο τις εταιριες.

Μπρρρρρρρρρρρρ!!!!! Ξυπνατε Ζωα!!!!!

Αν με ρωταγε τωρα ενας φιλος ποια κονσολα να αγορασει,χωρις εμπαθειες κτλπ,με κλειστα ματια θα του ελεγα 360 η αν ηθελε χαβαλε και διασκεδαση με παρεα το wii.

Το Ps3 το εχω ανοιξει τα τελευταια 2,5 - 3 χρονια 6-7 φορες.

Δυο μερες που τερματισα το uncharted, 2 μερες το uncharted 2 ,5 μερες το MGS4 ,1,5 ωρα το GOW3 demo και 3 ταινιες Blue-Ray.Τωρα περιμενω να μου ερθει το Heavy Rain να ασχοληθω αλλες 2 μερουλες.....Ολα τα υπολοιπα παιχνιδια του PS3 απλα δεν υπαρχουν!!!!Επεσα και εγω στην παγιδα να αγορασω τα killzone 2 και το resistance 2 και απογοητευτηκα πληρως!!!!!Μην μιλησω για το Prologue!!!!!!!!

Αντιθετως εχω καψει 2 360(αυτο το halo πως το παιζουν μερικοι?!?!?!?!?!) και εχω λιωσει το wii.

Εννοειται και το θεμα κοστους κτησης παιχνιδιων, οχι μονο για εμενα αλλα και για το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων, τα 60-65 ευρω το παιχνιδι ειναι απλησιαστα.

Δημοσ.
απο ποτε συμβαινει αυτο..?εμενα να σου πω την αληθεια με ενοιαξε οταν εσκασα 660ε για να αποκτησω ps3 κ επι δυο χρονια ηταν μονιμως κλειστο...τςρα βεβαια αλλαζουν τα πραγματα αλλα οπως to ps3 εκανε μια κοιλια 2 χρονων ετσι κανει τωρα κ το 360..αν κ πιστευω οτι θα βγουν αρκετα αξιολογα παιχνιδια κ εκει...!αλλο που τα θαβεται χωρις καν να εχουν κυκλοφορησει..βλεπε alan wait οπως λες κ εσυ...

Αυτο συμβαινει απο παντα. Το οτι εσυ επιλεγεις να τα σκασεις τυφλα χωρις να ξερεις γιατι τα σκας δεν φταιει κανεις γι αυτο παρα μονο εσυ. Οπως και να εχει μια κονσολα δεν κρινεται απο το πως ηταν στην αρχη της για τον απλουστατο λογο του οτι οι κατασκευαστες θα πρεπει να μαθουν να δουλευουν με το hardware και τις δυνατοτητες του καθε μηχανηματος και μετα να μας δειξουν αυτα που εχουν να μας δειξουν. Οταν η κονσολα τελικα ωριμασει και το hardware γινει ψιλα γραμματα για τους δημιουργους απο εκεινο το σημειο και μετα αρχιζεις να κρινεις.

Επισης που και ποτε εθαψα το Alan "Wait"? Ορισμενες αληθειες δεν σημαινει απαραιτητα και θαψιμο ξερεις.

Δημοσ.

Εννοειται και το θεμα κοστους κτησης παιχνιδιων, οχι μονο για εμενα αλλα και για το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων, τα 60-65 ευρω το παιχνιδι ειναι απλησιαστα.

Αυτή την ηλίθια δικαιολογία έχω βαρεθεί να την ακούω και να τη διαβάζω...

Δημοσ.
Αυτή την ηλίθια δικαιολογία έχω βαρεθεί να την ακούω και να τη διαβάζω...

όπα όπα μην τρελαθούμε τώρα. 70ε τιμή καινούριου παιχνιδιού ps3/360 καθαρός μισθός 700ε τιμή βενζίνης 1.22ε το λίτρο .στην Ελλάδα όλα αυτα.

πάρε τώρα παράδειγμα την Γερμανία 1200ε καθαρός μισθός 50-60ε τιμή καινούριου παιχνιδιού 1.10ε τιμή βενζίνης. δεν αγγίζω καν τα τρόφιμα που εκει και αν υπάρχει χάσμα.

βάλε ενοίκιο/λογαριασμούς/ψώνια κτλπ ...όχι 700ε ούτε 1000ε δεν φτάνουν μόνο για αυτα όχι 1 παιχνίδι να πάρεις τον μήνα.....

το αστείο στην υπόθεση είναι οτι όσοι κράζουν την πειρατία στα παιχνίδια και τις ταινίες έχουν γεμάτο το mp3 με παράνομα τραγούδια ,αλλα εκεί δεν πειράζει καθόλου...υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. και είμαι σίγουρος οτι θα εμφανιστεί τώρα κάποιος στο φόρουν να καυχηθεί οτι αγοράζει και την μουσική......

Δημοσ.
όπα όπα μην τρελαθούμε τώρα. 70ε τιμή καινούριου παιχνιδιού ps3/360 καθαρός μισθός 700ε τιμή βενζίνης 1.22ε το λίτρο .στην Ελλάδα όλα αυτα.

πάρε τώρα παράδειγμα την Γερμανία 1200ε καθαρός μισθός 50-60ε τιμή καινούριου παιχνιδιού 1.10ε τιμή βενζίνης. δεν αγγίζω καν τα τρόφιμα που εκει και αν υπάρχει χάσμα.

βάλε ενοίκιο/λογαριασμούς/ψώνια κτλπ ...όχι 700ε ούτε 1000ε δεν φτάνουν μόνο για αυτα όχι 1 παιχνίδι να πάρεις τον μήνα.....

το αστείο στην υπόθεση είναι οτι όσοι κράζουν την πειρατία στα παιχνίδια και τις ταινίες έχουν γεμάτο το mp3 με παράνομα τραγούδια ,αλλα εκεί δεν πειράζει καθόλου...υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. και είμαι σίγουρος οτι θα εμφανιστεί τώρα κάποιος στο φόρουν να καυχηθεί οτι αγοράζει και την μουσική......

Δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις με το που βγει.

Μετά από λίγο καιρό πέφτουν πολύ οι τιμές.

Δημοσ.
Δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις με το που βγει.

Μετά από λίγο καιρό πέφτουν πολύ οι τιμές.

δεν διαφώνώ με αυτό που λες ,βασικά εγώ αυτό κάνω .τερματίζω το παιχνίδι απο τον θείο και μετά αν μου άρεσε πολύ το αγοράζω όταν πέσει αρκετά η τιμή του για συλλογή.τα πραγματικά καλά παιχνίδι αξίζει να τα τιμήσεις και να δώσεις λεφτά στους devs,

αλλα για παιχνίδια που δεν υπάρχει ντέμο όπως το Lair που κάποιος πίστεψε το hype και έσκασε 70 ε δεν το δέχομαι αυτό,αυτές οι εταιρίες βγάζουν τόνους λεφτά δεν θα τους υπερασπιζόμαστε κιόλας,τα περισσότερα παιχνίδια είναι quick cash games πλέον,και η καραμέλα οτι η πειρατεία είναι μεγάλο πρόβλημα είναι ψέμα,15εκατομύρια πωλήσεις mw2 είναι η απόδειξη(και με αυξημένη τιμή σε αρκετές χώρες γιατι σε μας όλα 70 πάνε),στην αμερική ανεβάσανε την τιμή λίγα δολάρια και έγινε ντόρος και για το ίδιο παιχνίδι δίνουν γύρω στα 30-40ε.

δεν ξέρω για την φορολογία στην Ελλάδα, αλλα τα 70 είναι όντως πολλά, και οθούν τον κόσμο στην πειρατεία.εγώ χαίρομαι που ανακάλυψα τα αγγλικά site πάντος με χρεωστική.

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθειά σας για να επιλέξω μία από τις δύο κονσόλες. Ο βασικός λόγος που θα προβώ στην αγορά είναι για το παιχνίδι FFXIII. Εφόσον το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στις δύο δεν έχω καταλήξει ποια να αγoράσω. Απ' ότι έχω δει σχεδόν ότι παιχνίδια κυκλοφορούν στην μία υπάρχουν και στην άλλη. Επίσης θα ήθελα να μπορώ να κατεβάζω και κάνα παλιότερο παιχνίδι (σαν το virtual console του wii). Κάποιο άλλο κριτήριο δεν έχω. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.;)

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά δεν έχει σημασία τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά ποια κονσόλα "έπιασε" πρώτη; δηλαδή νικητής ήταν το Mega Drive και όχι το SNES, το Saturn και όχι το PS1;

Να το θέσω και με όρους της F1, όπως έκανε ένας φίλος πριν, σημασία έχει ποιος θα είναι πρώτους στους 10 πρώτους γύρους ή ποιος θα περάσει πρώτος την καρώ σημαία;

Ο ανταγωνισμός σε αυτή τη γενιά κονσολών είναι μεγάλος μιας και μάλλον ο νικητής θα κριθεί στο τέλος. Μιλάω με βάσει ποσοτικά κριτήρια, δηλαδή πωλήσεις μονάδων και όχι ποιοτικά που είναι υποκειμενικό θέμα (και το πιο σημαντικό για εμένα στην τελική).

Αυτό που με εκπλήσσει πάντως είναι το γεγονός ότι αυτό το fanboism και το nerdrage δεν υπήρχε ουτε τότε που ήμασταν άβουλα παιδάκια. Θυμάμαι τότε παίρναμε διαφορετικές κονσόλες ο καθένας στην παρέα μου για να μπορούμε να παίξουμε όσα προσέφερε η κάθε μία, Sonic σε εμένα (μιας και ήμουν της Sega) Mario σε άλλον( που ήταν της Nintendo) κτλ. Ούτε διαμάχες, ούτε τίποτα.

Τώρα έφτασα στα 20κάτι μου για να βλέπω θερμούς υποστηρικτές εταιριών (που σημειωτέων δεν έχουν καμία παράδοση στο gaming απλά είδαν καλά νούμερα και χρήμα και μπήκαν στον χώρο) που αναλώνονται στο κάθε τι, στο κάθε παιχνίδι, στο κάθε exclusive, στο κάθε χαζό rating, στα fames κτλ. και αφήνουν τα πιο σημαντικά στην απέξω.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον ζήλο και την ενέργεια που καταναλώνεται για να υποστηριχτούν δυο εταιρείες όπως η Sony που έχει κάθε τι άκυρο από κινητά και δισκογραφία μέχρι τράπεζες στην Ιαπωνία (κάπου το είχε πάρει το μάτι μου, δεν παίρνω και όρκο) και από την άλλη η Microsoft που στρατηγική της είναι να δημιουργεί μονοπωλιακές καταστάσεις και όχι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα. Τους πραγματικούς developers που δημιουργούν τα παιχνίδια (και όχι αυτούς που απλά κατέχουν τα δικαιώματα) τους έχουμε παραγκωνίσει, τους έχουμε ξεχάσει...

Τέσπα πλάτιασα πάλι...

TL;DR Both Sony and MS suck get over it...

Δημοσ.
Θα ήθελα την βοήθειά σας για να επιλέξω μία από τις δύο κονσόλες. Ο βασικός λόγος που θα προβώ στην αγορά είναι για το παιχνίδι FFXIII. Εφόσον το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στις δύο δεν έχω καταλήξει ποια να αγoράσω. Απ' ότι έχω δει σχεδόν ότι παιχνίδια κυκλοφορούν στην μία υπάρχουν και στην άλλη. Επίσης θα ήθελα να μπορώ να κατεβάζω και κάνα παλιότερο παιχνίδι (σαν το virtual console του wii). Κάποιο άλλο κριτήριο δεν έχω. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.;)

λοιπόν θες να παίξεις το ffxiii αρα σου αρέσουν τα jrpg αρα διαλέγεις ανάμεσα σε

xbox360:

blue dragon (meh)

enchanted arms (meh)

eternal sonata (αρκετά καλό)

infinite undiscovery (μέτριο)

the last remnant (μέτριο)

Lost odyssey (πάρα πολύ καλό)

magna carta 2 (μέτριο)

spectral force 3 (δεν υπάρχει europe)

star ocean 4 (πάρα πολύ καλό)

tales of vesperia (πάρα πολύ καλό)

και μελλοντικά jrpgs

resonance of fate

record of agarest

ffxiii

ps3

demons souls (πάρα πολύ καλό)

disgaea 3 (ανάλογα τα γούστα σου ,για μένα κορυφή)

enchanted arms

eternal sonata

folklore (dunno)

valkyria chronicles(πάρα πολύ καλό)

cross edge (meh)

star ocean 4 international

αναμενόμενα

3d dot heroes

tales of vesperia

white knight chronicles

disgaea 4

ffxiii

ffxiii versus

atelier rorona

last rebelion

record of agarest

trinity souls of zil

ar tonelico 3

white chronicles 2

tears to tiara

persona 5?

suikoden 6?

kingdom hearts 3?

όπως βλέπεις αυτήν την στιγμή το 360 έχει περισσότερα ,πιστέυω με την πάροδο του 2010 το Ps3 θα έχει περισσότερα Jrpgs και θα έχει και το ffxiii versus οπότε σου πρωτείνω το ps3,πιστέυω τα ffxiii /valkyria chronicles/demons souls μπορούν να σε κρατήσουν μέχρι να βγεί κάτι καινούριο

Δημοσ.

αν θες να παιξεις το ff13 σε ενδιαφερει να το παιξεις στην πιο φθηνη του εκδοχη, η στην εκδοχη με την καλυτερη ποιοτητα;

απλο, αντιστοιχα επιλεγεις αναμεσα σε xbox360 και ps3.

αν σε ενδιαφερουν κι αλλες παραμετροι ψαξε το περισσοτερο, αν εχεις τα λεφτα παρε πλει, αν δεν εισαι και τσιτα ανετος, παρε το 360 που αν και υποδιεστερο συνολικα κατα την γνωμη μου, εχει εξαιρετικους τιτλους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...