skanjos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 μιλάμε με τον JimChris συγκεκριμένα για το Bayonetta που στο PS3 είναι ανέκδοτο ναι γιατί η ffxiii δεν θα είναι ανέκδοτο στο 360 σχετικά με αυτα που έχουμε δει?το ίδιο πράγμα είναι,στην τελική free>better version.
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω xbox360 εχω και το προτιμησα μονο και μονο για τα "δωρεαν" παιχνιδακια του.το εχω 1 μηνα και ξερεις τι ειπα?ε καλα μωρε σιγα για το gt5 εχει το forza(ειχα ακουσει τοσα πολλα καλα για αυτο το παιχνιδι) και μολις το εβαλα και επαιξα απογοητευτηκα πληρως.Βαλε να παιξεις στην πιστα suzuka και πες μου τι ακριβως σου αρεσει απο αυτο το "κιτρινο" πραγαμα που βλεπεις?Και επειδη επαιζα και το NFS SHIFT ταυτοχρονα μου φαινεται πολυ πολυ καλυτερο σε ολα απο το forza 3.Επισης ενα αλλο που εν μου αρεσε καθολου βαλε οπτικη να βλεπεις μεσα απο το αμαξι,Ειναι αισχος το εσωτερικο του.Αλλες βελονες δεν κουνιουνται αλλα ταμπλο δεν φαινονται γτ ειναι τα χερια του οδηγου οτι να'ναι δλδ.Ενω στο nfs πολυ καλυτερο.Δεν ξερω πως θα ειναι το gt5 το τελικο αλλα πριν 2-3 χρονια ειχα παιξει το prologue Και μου ειχε αφησει καλυτερη αποψη(ισως να κανω και λαθος εδω).Παντως το forza ηταν αποτυχια δυστυχως.... :cry::cry: Τι διαβάζω ο άνθρωπος μεσημεριάτικα. Προφανώς δεν ξέρεις τι θα πει αυτοκίνητο υποθέτω. Το Forza είναι εξομοιωτής και το Shift ένα παιχνίδι καθαρά για καγκουρό-οδήγηση. Για το GT όσο δεν υπήρχε το Forza ήταν TOP. Δεν λέω ότι το GT5 δεν θα είναι καλύτερο από το Forza γιατί δεν έχει βγει για να έχω άποψη. Δεν γίνεται να γουστάρεις ΡΕΑΛΙΣΜΟ και να λες ότι το Forza δεν είναι από τα καλύτερα στο είδος του. Εκτός και σε παρεξήγησα και απλά γουστάρεις να παίζεις με αμάξια συγκρουόμενα που έχουν λάμπες Neon και Nitro. murcielago580 Πιστεύω σου απάντησε είδη ο papahlamidas. Αλλά από τη στιγμή που συγκρίνεις το forza3 με το nfs shift φαίνεται κατά πόσο γνωρίζεις τι διαφορά στα racing games και μεταξύ simulation vs arcade και κατά πόσο ασχολείσαι με αγωνιστικά παιχνίδια επομένως αυτό που είπες και για το gt5 prologue είναι στα ίδια επίπεδα.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Από την στιγμή που λες το shift ρεαλιστικό παιχνίδι καταλαβαίνω τι σημαίνει για σένα ο ρεαλισμός.Εδώ λες πάντρεμα arcade με ρεαλισμό το Forza. Περαστικά... Απο τη στιγμη που δεν ειναι GTR2 τοτε δεν μιλαμε για ρεαλιστικο racing. Απλα τα πραγματα. Ο τροπος που πλασαρεται το αυτοκινητο στο Forza δεν ειναι σιγουρα ρεαλιστικος. Το shift εχει σιγουρα παντως ποιο ρεαλιστικο χειρισμο απο το Forza και ειδικα με το τιμονι εκει διχνει τα δοντια του. GTR2 ομως δεν ειναι. To live for speed που λεει παραπανω ο φιλος δεν το εχω δοκιμασει και θα το δω και αυτο καποια στιγμη για να δω σε τι φαση ειναι και αυτο.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Απο τη στιγμη που δεν ειναι GTR2 τοτε δεν μιλαμε για ρεαλιστικο racing. Απλα τα πραγματα. Ο τροπος που πλασαρεται το αυτοκινητο στο Forza δεν ειναι σιγουρα ρεαλιστικος. Το shift εχει σιγουρα παντως ποιο ρεαλιστικο χειρισμο απο το Forza και ειδικα με το τιμονι εκει διχνει τα δοντια του. GTR2 ομως δεν ειναι. To live for speed που λεει παραπανω ο φιλος δεν το εχω δοκιμασει και θα το δω και αυτο καποια στιγμη για να δω σε τι φαση ειναι και αυτο. Καμία σχέση. Το Shift είναι arcade ενω το Forza πλησιάζει επίπεδα GT.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καμία σχέση. Το Shift είναι arcade ενω το Forza πλησιάζει επίπεδα GT. Για εξηγησε πως το Shift ειναι arcade ενω το Forza ρεαλιστικο?
john2gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά το μόνο ρεαλιστικό που έχει το Shift είναι η In-car camera (που παίζει να είναι η καλύτερη ever). Επίσης έχει την καλύτερη αίσθηση ταχύτητας που έχω δει σε ραλάκι τα τελευταία 20φεύγα χρόνια. Πας με 200 και τρέμει η καρδιά σου. Από εκεί και πέρα όμως η οδηγική συμπεριφορά είναι επιπέδου παλιού καλού NFS, άντε να είναι λίγο καλύτερο. Έχεις την αίσθηση ότι οδηγείς πάνω σε πάγο. Κι αυτά τα λέει κάποιος που έπαιξε το Shift περισσότερο από το Forza 3, για τον πολύ απλό λόγο ότι το Shift μπόρεσα να το δω λίγο και στο PC με τη G25, ενώ στο 360 δεν υπάρχει τιμονιέρα της προκοπής (με εξαίρεση την Porsche 911 νομίζω, που κάνει ο κούκος αηδόνι). Συμφωνώ πάντως ότι ούτε το Forza3 είναι φουλ ρεαλιστικό, δεν με ξετρέλανε, σε γενικές γραμμές δεν πλησιάζει το ρεαλισμό των εξομοιωτών σε PC (πχ. GTR2, για να μην πω και για το υπέρτατο LFS). Έχει κορυφαία γραφικά βέβαια, αλλά όπως είπε και κάποιος πιο πάνω "από πότε η ποιότητα ενός παιχνιδιού κρίνεται από τα γραφικά" (ειδικά όταν μιλάμε για simulators). Παραμένει πάντως μέχρι στιγμής το καλύτερο ραλάκι σε κονσόλες. QFT (αν και τείνω στα WRC. Φέρτε μας ένα Richard Burns Rally 2 ρεεεεε (μακάρι το WRC2010 να κυμαίνεται στα επίπεδα του RBR... αλλά δεν το κόβω )
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για εξηγησε πως το Shift ειναι arcade ενω το Forza ρεαλιστικο? Γιατί στο Forza τα αυτοκίνητα είναι πιο "βαριά", ενω στο Shift μου φάνηκαν ολα too much. Προσπαθεί να αποδώσει ρεαλισμό χωρίς να τα καταφέρει.
ultralisk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ναι γιατί η ffxiii δεν θα είναι ανέκδοτο στο 360 σχετικά με αυτα που έχουμε δει?το ίδιο πράγμα είναι,στην τελική free>better version. λυπάμαι αν σου έθιξα το PS3 αλλά συζητούσαμε για το Bayonetta...ξέρω είδες κάτι αρνητικό για το PS3 και πετάχτηκες αλλά είσαι εκτός θέματος...το FF ναι είναι χειρότερο στο ΧΒΟΧ αλλά δεν κολλάει κάπου στην συζήτηση και sorry αλλά για μένα better version > free
ikaruga24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί στο Forza τα αυτοκίνητα είναι πιο "βαριά", ενω στο Shift μου φάνηκαν ολα too much. Προσπαθεί να αποδώσει ρεαλισμό χωρίς να τα καταφέρει. Ναι αλλα στο Forza το πως γερνει το αυτοκινητο για κωλους και το πως συμπεριφερεται στην εισοδο της καθε στροφης ειναι πολυ μακρια απο το να θεωρηθει ρεαλιστικο. Τελος παντων +/- τα ιδια ειναι αναλογα απο ποια πλευρα το βλεπεις αλλα κανενα απο τα 2 δεν ειναι GTR2 οποτε δεν μιλαμε για ρεαλισμο απο οπου και αν τα πιασουμε.
Xoxosis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 το shift ειναι μια αντιγραφη του grand turismo , παντως παιζεται ευχαριστα σαν παιχνιδι στο pc κλασσικο αρκαντακι
skanjos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 και sorry αλλά για μένα better version > free το λες αυτό μάλλον γιατί δεν έχεις και Ps3....τόσα παιχνίδια που βγήκαν και θα βγούν φεβρουάριο-μάρτιο αντε αγόρασε τα....εμένα δυστύχώς δεν μου φτάνουν χεχεχε.θα έπερνα το ffxiii για ps3 αλλα τώρα θα το παίξω στο 360 και δεν με χαλάει καθόλου,κλαιν θα είναι χειρότερο σε 5 πίξελ,το έχω αναφέρει πολλές φορές οτι δεν με χαλάει αυτό εμένα το παιχνίδι θα είναι το ίδιο στην τελική.απο την άλλη τσούζει αυτούς που θα το αγοράσουν για 360 γιατί θα είναι χειρότερο αυτο το καταλαβαίνω.
Xoxosis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Και από που προκύπτει κάτι τέτοιο? Επειδή το λες εσύ γιατί εγώ άλλα βλέπω. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο μόνο και μόνο από την βαθμολογία του κάθε παιχνιδιού(Gt5 prologue vs fm3 αλλιως 7.5 έναντι 9.5) φαίνεται ποιο είναι καλύτερο. Πάρε και ένα άλλο συγκριτικό με εικόνες και από των δυο racing games. Μην τρελαθούμε τελείως μου συγκρίνεις το απαρχαιωμένο gt5 prologue(Στην ουσία ένα μεγάλο demo του πολλά χρόνια αναμενόμενο gt5) με το νέο forza motorsport3. Φαντάζομαι πόσο απελπισμένος είσαι για να κάνεις σύγκριση δυο racing games με τόσα χρόνια διαφορά το ένα από το άλλο γιατί μάλλον περιμένεις και ίσως συνεχίσεις να περιμένεις πολλά χρόνια για να βγει το πολύ αναμενόμενο σας gt5 τελική έκδοση και όχι ένα ακόμα demo(Βλέπε gt5 prologue). Oι εικονες που εχει ανεβασει ο ιδιος που κανει την κριτικη , τον εκθετουν ακομα και στα ματια ενος αδαη που δεν ξερει απα παιχνιδια στα γραφικα Οσο για τα video κανουν μπαμ οι συγκρισεις [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4AK1DAUKuTQ[/ame] Το forza μοιαζει ζωγραφιστο σε σχεση με το gt5 prologue που φερνει πιο κοντα σε πραγματικο σε ολα τα επιπεδα. Στα υπολοιπα το forza ειναι πιο πληρες σαν παιχνιδι , αλλα μην ξεχναμε οτι το prologue ειναι σαν demo , οποτε θα πιασουμε τις KANONIKEΣ συγκρισεις μονο ταν κυκλοφορησει το grand turismo 5
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Oι εικονες που εχει ανεβασει ο ιδιος που κανει την κριτικη , τον εκθετουν ακομα και στα ματια ενος αδαη που δεν ξερει απα παιχνιδια στα γραφικα Οσο για τα video κανουν μπαμ οι συγκρισεις http://www.youtube.com/watch?v=4AK1DAUKuTQ Το forza μοιαζει ζωγραφιστο σε σχεση με το gt5 prologue που φερνει πιο κοντα σε πραγματικο σε ολα τα επιπεδα. Στα υπολοιπα το forza ειναι πιο πληρες σαν παιχνιδι , αλλα μην ξεχναμε οτι το prologue ειναι σαν demo , οποτε θα πιασουμε τις KANONIKEΣ συγκρισεις μονο ταν κυκλοφορησει το grand turismo 5 Όταν και άμα κυκλοφορήσει ποτέ . Όσο για τα άλλα που λες απλά φοράς παρωπίδες γιατί δεν είπες τίποτα για βαθμολογιες, πωλήσεις κ.τ.λ. Και όσο αφορά το ζωγραφιστό κ.τ.λ. αυτά είναι γούστα εσενα μπορεί να μην σ' αρέσει σε κάποιον άλλον μπορεί να του αρέσει.
ultralisk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 το λες αυτό μάλλον γιατί δεν έχεις και Ps3....τόσα παιχνίδια που βγήκαν και θα βγούν φεβρουάριο-μάρτιο αντε αγόρασε τα....εμένα δυστύχώς δεν μου φτάνουν χεχεχε.θα έπερνα το ffxiii για ps3 αλλα τώρα θα το παίξω στο 360 και δεν με χαλάει καθόλου,κλαιν θα είναι χειρότερο σε 5 πίξελ,το έχω αναφέρει πολλές φορές οτι δεν με χαλάει αυτό εμένα το παιχνίδι θα είναι το ίδιο στην τελική.απο την άλλη τσούζει αυτούς που θα το αγοράσουν για 360 γιατί θα είναι χειρότερο αυτο το καταλαβαίνω. βασικά έχω και PS3 και δεν έχω φλασάρει το ΧΒΟΧ και πάλι όμως και κόπιες να έπαιζα, το Final Fantasy είναι ένα παιχνίδι που αξίζει τα λεφτά του ώστε να το παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις