Street-Fighter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ορισμενα πραγματα ομως πρεπει να λεγονται και αναγνωριζονται όπως;;; λαογακγγαακγακγακλγκαγλακγ
dr_thodt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Οι reviewers εχουν συμπαθειες και αντιπαθειες σε παιχνιδια και διαφορετικα γουστα - προτιμησεις , καλο να μην ταυτιζεστε σε οτι λενε οι αλλοι και να εχετε δικια σας προσωπικη αποψη Κατι τετοιο βλεπω οτι δεν υπαρχει οποτε Καλο να ριξετε μια ματια μπας και μαθετε τιποτα απο τεχνικο τομεα και gameplay γιατι ο συγκεκριμενος Reviewer φαινεται να προτιμαει παιδικα fps με το στοχακι μπροστα που κλειδωνει τους εχθρους http://www.youtube.com/watch?v=V7f8oGCkQjY http://www.gametrailers.com/video/ces-09-killzone-2/44158 1. Ελα ρε tech-head για δωσε μας τα φωτα σου...heavy rain καλυτερα γραφικα απο Crysis και Uncharted 2? 2. Ειδες το video που ποσταρα? τι παιδικα fps με "στοχακια"? rambo-style knife-only runs κ τα μυαλα στα καγκελα. 3. Το Killzone 2 το πηρα την μερα που βγηκε (λογω του τρελου hype) και το θεωρω ακομα την χειροτερη αγορα που εχω κανει στα 60e αυτη τη γενια. Ποσο ασχετο τρολλακι εισαι ομως που συγκρινεις ενα κορυφαιο παιχνιδι που δεν εχεις παιξει με το ποιο overhyped κ overrated παιχνιδι των τελευταιων χρονων που σε 5-6 χρονια δεν θα το θυμαται κανεις...
JimChris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ολοι οι συμετεχοντες εχετε δικαιο Στην εκθεση Ε3 το 2007 οπου παρουσιαστηκαν τα παιχνιδια Halo3 και Killzone 2 το μεν πρωτο πηρε τον τιτλο καλυτερο online multiplayer To Killzone 2 πηρε special commentation for graphics αλλα τον τιτλο του καλυτερου Fps πηρε το Call of duty 4
skanjos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=QGvYFAYqRRw&feature=player_embedded[/ame] Λολ στο lag απο το νατάλ ούτε για Minigames δεν θα κάνει αν δεν το διορθόσουν
Xoxosis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 1. Ελα ρε tech-head για δωσε μας τα φωτα σου...heavy rain καλυτερα γραφικα απο Crysis και Uncharted 2? 2. Ειδες το video που ποσταρα? τι παιδικα fps με "στοχακια"? rambo-style knife-only runs κ τα μυαλα στα καγκελα. 3. Το Killzone 2 το πηρα την μερα που βγηκε (λογω του τρελου hype) και το θεωρω ακομα την χειροτερη αγορα που εχω κανει στα 60e αυτη τη γενια. Ποσο ασχετο τρολλακι εισαι ομως που συγκρινεις ενα κορυφαιο παιχνιδι που δεν εχεις παιξει με το ποιο overhyped κ overrated παιχνιδι των τελευταιων χρονων που σε 5-6 χρονια δεν θα το θυμαται κανεις... Μην βιαζεσαι ο cage συντομα θα δωσει τεχνικες πληροφοριες για το heavy rain οπως γινεται σε καθε exclusive , κοντος ψαλμος 2 μερες εμειναν να το δεις και μονος σου μια που εχεις playstation , οσoι το πηραν συμφωνουν μαζι μου, οτι ειναι πολυ πανω απο uncharted 2 Σπρωχνωντας το halo ολα τα αμερικανικα game sites με μπροσταριδες το gamespot - gametrailers ακου 9.8 Το killzone εχει βγαλει 2 επεισοδια με διαφορα πολλων χρονων , που δειχνει τι τρομερη εξελιξη υπαρχει στο 2 , σε σχεση με το kllzone στο playstation2 Kαι το αλλo φτανει στα 5 επεισοδια λες και ειναι fifa σχεδον καθε 2 χρονια και εχει πανω απο 9 κατα μεσο ορο σε ολα τα επεισοδια , με αποκορυφωμα το odst που δεν αξιζε ουτε για 7 ο Ορισμος του overhyped κ overrated Ετσι κανεις πολιτικη? η να θαβεις συνεχεια τα παιχνιδια του ανταγωνιστη (σονυ) βλεπε edge που δεν ειναι το μονο , ξερεις οτι ο χαμενος δεν ειναι τα περιοδικα αυτοι κανουν την δουλεια τους , ο χαμενος ειναι αυτος που τα ακολουθαει πιστα και κλεινει τα ματια του στην πραγματικοτητα αρνουμενος να την δεχτει , ουτε καν να ψαξει μαθει απο μονος του Οσο για το marketing της σονυ ειναι αθλιο ,ποιο hype ? αυτα πληρωνει που δεν εχει τις αναλογες πωλησεις σε τοσο καλα παιχνιδια που βγαζει , ακομα και αυτο το uncharted 2 για τα δεδομενα του λιγα πουλησε καπου 2 εκατομμυρια ,σε σχεση με την ms που ειναι master Αλλος εχει το marketing και το hype Αλλος την χαρη και την ποιοτητα Και που εισαι ειμαι και pc fan μην ξεχνιωμαστε
Antretng Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Και που εισαι ειμαι και pc fan μην ξεχνιωμαστε Απ' όλα είσαι ---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:11 ---------- Αποκλειεις το γεγονος να εχει ασυμπιεστα textures υψηλης ποιοτητας σε ενα μεγαλο αριθμο τερατων που εξ ορισμου δεν χωρανε σε dvd οπως εδω http://blogs.ign.com/SCE_GodOfWar/2010/02/08/137370/ Everything is possible. Αλλα απο τι στιγμή που έχει τόσο ασυμπιεστα video όσο και dummy data... κόψε το παραμυθάκι με τα 40 gb. Απο περιέργια πόσα gb λες να ήταν αν δεν είχε dummy data και τα video-ήχος ήχαν συμπίεση; Είμαι περίεργος να δω γιατί χτυπιέσαι με τα gb
Xoxosis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Απ' όλα είσαι ---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:11 ---------- Everything is possible. Αλλα απο τι στιγμή που έχει τόσο ασυμπιεστα video όσο και dummy data... κόψε το παραμυθάκι με τα 40 gb. Απο περιέργια πόσα gb λες να ήταν αν δεν είχε dummy data και τα video-ήχος ήχαν συμπίεση; Είμαι περίεργος να δω γιατί χτυπιέσαι με τα gb 35 gb ειναι , τα 5 ειναι γλωσσες μεταγλωτισμενες extra Ρωτα τo santa monica studio αυτοι ειναι πιο ειδικοι να απαντησουν Το σιγουρο ειναι οτι εχει hd cinematic demo και ingame πολλα , οσο για την ποιοτητα των texture περιμενουμε να δουμε Γιατι δεν βλεπεις το heavy rain? ειναι τοσο ρεαλιστικο σαν να βλεπεις κανονικη ταινια , τι λες θα χωραγαν τετοια γραφικα στο dvd?
theo58 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μην βιαζεσαι ο cage συντομα θα δωσει τεχνικες πληροφοριες για το heavy rain οπως γινεται σε καθε exclusive , κοντος ψαλμος 2 μερες εμειναν να το δεις και μονος σου μια που εχεις playstation , οσoι το πηραν συμφωνουν μαζι μου, οτι ειναι πολυ πανω απο uncharted 2 Αν κρινω απο το ντεμο, εγω δεν συμφωνω..... Δεν λεω οτι δεν ειναι κορυφαιο απο γραφικης αποψης.... απλα δεν ειναι Uncharted 2....
Toufas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 xoxosis, αφου τα μισα που λες δεν ξερεις τι ειναι, τι τα πετας εδω μεσα σε ατομα που ξερουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι δεν βλεπεις το heavy rain? ειναι τοσο ρεαλιστικο σαν να βλεπεις κανονικη ταινια , τι λες θα χωραγαν τετοια γραφικα στο dvd? το Crysis που έχει καλύτερα γραφικά (FACT) γιατί είναι πολύ λιγότερα gb?
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το Crysis που έχει καλύτερα γραφικά (FACT) γιατί είναι πολύ λιγότερα gb? Γιατι αυτο ειναι φτιαγμενο απο Aliens και η τεχνολογια του δεν εχει εξηγηση. Σαν τα παλια Honda ενα πραγμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 φτιάχτηκε από τους ΕΛ, το ήξερα...!
dr_thodt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 35 gb ειναι , τα 5 ειναι γλωσσες μεταγλωτισμενες extraΡωτα τo santa monica studio αυτοι ειναι πιο ειδικοι να απαντησουν Το σιγουρο ειναι οτι εχει hd cinematic demo και ingame πολλα , οσο για την ποιοτητα των texture περιμενουμε να δουμε Γιατι δεν βλεπεις το heavy rain? ειναι τοσο ρεαλιστικο σαν να βλεπεις κανονικη ταινια , τι λες θα χωραγαν τετοια γραφικα στο dvd? Xoxosis for president! btw το GoW3 εχει commentaries κ HD making of videos μεσα στο δισκακι γι'αυτο και τα 35gb. Οριστε κ ενα comparison video του FFXIII:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ns-b6LSp3k0]http://www.youtube.com/watch?v=Ns-b6LSp3k0[/ame] H εκδοση του 360 φαινεται αρκετα καλη αν αναλογιστει κανεις οτι τρεχει σε αρκετα χαμηλοτερη αναλυση, απο οτι φαινεται οσοι εχουν μονο 360 μια χαρα θα παιξουν το παιχνιδι αν κ για οσους εχουν κ τα 2 μηχανηματα η εκδοση του PS3 ειναι μονοδρομος.
Antretng Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 35 gb ειναι , τα 5 ειναι γλωσσες μεταγλωτισμενες extraΡωτα τo santa monica studio αυτοι ειναι πιο ειδικοι να απαντησουν Το σιγουρο ειναι οτι εχει hd cinematic demo και ingame πολλα , οσο για την ποιοτητα των texture περιμενουμε να δουμε Γιατι δεν βλεπεις το heavy rain? ειναι τοσο ρεαλιστικο σαν να βλεπεις κανονικη ταινια , τι λες θα χωραγαν τετοια γραφικα στο dvd? Ποιόν να ρωτήσω; Το φιλαράκι μου το Santa Clause; Συγνώμη, dummy data δεν έχει; Ασυμπίεστα video και ήχο που πιάνουν τεράστιο χώρο, δεν έχει; Για διώξε και dummy data και βάλε αντί ασυμπίεστων, συμπιεσμένα video και ήχο ω μεγάλε προγραμματιστή που μόνο θεό δεν έχεις αποκαλέσει ακόμα τον εαυτό σου. ---------- Προσθήκη στις 21:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:03 ---------- Γιατι αυτο ειναι φτιαγμενο απο Aliens και η τεχνολογια του δεν εχει εξηγηση. Σαν τα παλια Honda ενα πραγμα. Είσαι respect. Η ατάκα της ημέρας.
manelys Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά να το ανοίξω το ps3;Δεν έχω αποφασίσει ακόμα...σας έπρηξα ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις