Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ποια ειναι η διαφορα στο να λεγεται psx η playstation η ps one?

Δεν καταλαβα ακριβως τι ψαχνετε εδω

Κατα την ταπεινη μου γνωμη,μαλλον παμε ψαχνοντας να φαμε κραξιμο,γιατι εχουμε ξεφυγει απο το θεμα που αναγραφεται στον τιτλο!:lol::lol::lol:
  • Super Moderators
Δημοσ.
Λινιάζ στα γαλλικά. Λίνιτζ στα αγγλικά. ΛαινAIDS στα ελληνικά :P

ah καλά :o

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

Κατα την ταπεινη μου γνωμη,μαλλον παμε ψαχνοντας να φαμε κραξιμο,γιατι εχουμε ξεφυγει απο το θεμα που αναγραφεται στον τιτλο!:lol::lol::lol:

ούτε είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο topic :P

Δημοσ.

Πως κανετε ετσι με την ιστορια των κονσολων.

αμα κανατε ετσι και για την ιστορια στο Σχολειο θα είσασταν φιλολογοι

Δημοσ.
αν με ρωτας εαν πιστευω οτι αν το FF13 εμενε exclusive στο Ps3 θα ηταν καλυτερο παιχνδι τοτε η απαντηση που δινω ειναι ενα φωναχτο ΝΑΙ.

ακριβως αυτο πιστευω, και 2 χρονια σχεδον που εχουν περασει απο την ανακοινωση στην Ε3 του 2008 φτανουν και περισσευουν για να γινουν τα απαραιτητα πετσοκοματα στο παιχνιδι.

εικασιες δικες σου, εχεις κατι σχετικο απο την πλευρα της MS να παραθεσεις? γιατι εγω εχω δει οτι ακομα και σε δικες της παραγωγες τα παιχνιδια δεν ξεπερασαν ποτε τα 3 dvd, συμπτωση?

να το ρωτησω τωρα για να δουμε και που παει η συζητηση, εχει παιξει κανενα απο τα παιχνιδια που αναφερεις παραπανω?

η εταιρια βεληνεκους που λες , την εχουμε πιασει στα πρασα αρκετες φορες τον τελευταιο καιρο, οποτε το οποιο κυρος ειχε στο παρελθον εχει αρχισει και σβηνει, αποκλειστικα υπευθυνος για μενα ειναι ο κυριος Wada.

1. Οπως ειπε κ ο ultralisk νωριτερα εχει βγει το LO σε 4 DVD.

2. Nαι εχω παιξει τα FF ΙΧ, Χ και ΧΙΙ...διαφωνεις σε κατι που ειπα για τα παραπανω παιχνιδια? αν ναι μαλλον εσυ δεν τα εχεις παιξει αρκετα ή μπορει και καθολου.

3. Ειναι προφανες οπως ειπα κ νωριτερα οτι εισαι ενα "πικραμενο" FF fanboy που εχει μονο PS3 και ψαχνει για δικαιολογιες. :-)

Δημοσ.
Μπαίνεις στο κόπο να διορθώσεις το παλικάρι (δεν ήμουν εγώ που το γραψε, αρα κόψε τα περι εγωισμών.. μην λέει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα) χωρίς να υπήρχε λόγος. Του υποδεικνύεις πως να το πει λέγοντας του απλά ενα ξερό "άλλο το psx και άλλο το playstation 1" ενώ το παλικάρι δεν είπε ποτέ ότι είναι η επίσημη ονομασία. Άρα αυτό τι σε κάνει; Ο κλασσικός ο έλληνας που προσπαθεί να το παίξει γνώστης έναντι των άλλων. Και αν όντως δεν είχες τέτοιο σκοπό, σκέψου ότι η συζήτηση έχει εκτροχιαστεί εδώ και 2 σελίδες.

Δηλαδή όταν κάποιος διορθώνει κάποιον άλλον λέγοντας το σωστό είναι ο κλασικός ο έλληνας ενώ όταν ο άλλος υποστηρίζει το λάθος δεν είναι ο κλασικός ο έλληνας...

Μάλιστα....

Και μετά συνεχίζεις να μιλάς περί εγωισμών(που αν διάβασες σωστά το έγραψα στον πληθυντικό άρα αναφερόμουν σε πολλά άτομα)...

Συνεχίστε την καταπληκτική κουβέντα που σας διέκοψα...

Άλλωστε σα νέος δεν έχω ακόμα δικαίωμα να γράφω εδώ! :rolleyes:

Δημοσ.
Δηλαδή όταν κάποιος διορθώνει κάποιον άλλον λέγοντας το σωστό είναι ο κλασικός ο έλληνας ενώ όταν ο άλλος υποστηρίζει το λάθος δεν είναι ο κλασικός ο έλληνας...

Μάλιστα....

Και μετά συνεχίζεις να μιλάς περί εγωισμών(που αν διάβασες σωστά το έγραψα στον πληθυντικό άρα αναφερόμουν σε πολλά άτομα)...

Συνεχίστε την καταπληκτική κουβέντα που σας διέκοψα...

Άλλωστε σα νέος δεν έχω ακόμα δικαίωμα να γράφω εδώ! :rolleyes:

Θα σου κάνω μια ερώτηση και θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Όταν μιλάς με φίλους σου για κάποιο κοινο γνωστό, αναφέρεστε σε αυτόν με το πλήρες ονοματεπώνυμό του και με όνομα πατρός ή απλά τον λέτε με το μικρό ή ακόμη και με το παρατσούκλι του;

Εγώ σου παραδέχτηκα και πριν, στο ξανα λέω και τώρα, ούτε που ήξερα ότι υπήρχε psx. Αλλά το να σταματάς κάποιον και να τον διορθώνεις για κάτι too silly με ένα ξερό μήνυμα του τύπου "είσαι λάθος", συγνώμη αλλά στο "χωριό" μου τον λέμε ξερόλα. Δεν σου είπα να μην διορθώνεις, αλλά να διορθώνεις σε ουσιώδη πράγματα... όχι να σου λέει "είδα το Μήτσο με τη πρώην μου" και εσύ να τον διορθώνεις "τον λένε Δημητρη Παππαδόπουλο του Γεωργίου". Ok μπορεί να μην ήταν αυτός ο σκοπός σου... αλλά βλέπεις λόγο; Το άλλο το παλικάρι μπορεί και να γνώριζε μάλιστα πως υπάρχει και το psx... αλλά όπως και να χει διάβασε τι λέει η πλειοψηφία... κανένα δεν ενόχλησε. Εν τέλει ακόμα και το wikipedia που ανέφερες λέει ξεκάθαρα ότι άτυπα το λέγανε και psx. Αφού Μήτσο τον φωνάζουμε... να αλλάξουμε χούγια στα γεράματα; :lol: Κουβέντα για τον Μήτσο κανουμε... όχι για το πως λένε τον Μήτσο.

Δημοσ.
άρα σε μια οικογένεια καρτών γραφικών όπως είπα :-)

http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word=lineage

και οι 2 λάθος τελικά, λινιτζ...

Όχι δεν κάνω λάθος,ήμουν κι εγώ δυστυχώς ένα καμμένο άτομο επί 3 χρόνια,αν ξεκινήσεις να φτιάξεις χαρακτήρα στο Lineage II Chronicle 4 σου λέει ξεκάθαρα η γκόμενα "Γουέλκαμ του δε γουόρλντ οφ λίνιαζ".Δοκίμασέ το και θα ακούσεις τη σωστή προφορά :P

ΥΓ. LineAIDS έπρεπε να το λένε κανονικά,πέραν από την πλάκα κόλλησα τουλάχιστον 30 φίλους μου σ αυτό το σκατοπαίχνιδο,ευτυχώς ήμουν ο πρώτος που το παραίτησε έπειτα από 3 χρόνια που παίζαμε 12-18 ώρες την ημέρα,το παιχνίδι είναι αρρώστια,μακριά λοιπόν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικα ατομα πρεπει να μαθετε μερικα βασικα πραγματα για προγραμματισμο κλπ

οπως οταν ελεγα οτι η συμπιεση διχνει την αξια ενος προγραμματιστη και μερικοι ξερολες μου λεγανε οτι λεω το Winzip

Επεξ/σία από Toufas
Δημοσ.
μερικα ατομα πρεπει να μαθετε μερικα βασικα πραγματα για προγραμματισμο κλπ

οπως οταν ελεγα οτι η συμπιεση διχνει την αξια ενος προγραμματιστη και μερικοι ξερολες μου λεγανε οτι λεω το Winzip

Η αρχή της οικονομίας στον κώδικα έχει μπει στην άκρη δυστυχώς 1ον) επειδή όλα τα προϊόντα προγραμματισμού πλέον τρέχουν να προλάβουν ημερομηνίες και 2ον) πλέον έχει περάσει η εποχή που ο αποθηκευτικός χώρος ήταν ακριβός.

Δημοσ.
PAL's God of War 3 is Over 40GB

35 GB , και αυτο dummy data θα ειναι :devil: ?

http://news.vgchartz.com/news.php?id=7139

Από τή στιγμή που χει ασυμπίεστα video, δεν μου φαίνεται παράξενο πόσα gb... και ναι ένα μέρος αυτών είναι και dummy data.;) Εκτός αν η sony έστειλε από ένα καινούργιο γρηγορότερο driver σε κάθε αγοραστή ps3 :P

Για να μην παρεξηγηθώ μπορεί να πρόκειται περι παιχνιδάρας... δεν λέω κάτι για το game. :-)

Δημοσ.
PAL's God of War 3 is Over 40GB

35 GB , και αυτο dummy data θα ειναι :devil: ?

http://news.vgchartz.com/news.php?id=7139

Ναι xoxosi πόσο δηλαδή θες να καταλάβεις? Και dummy data θα έχει και βίντεο καλής ποιότητας και ασυμπίεστο ήχο και παραπάνω γλώσσες. Με την ηλίθια λογική σας (βλέπετε παρατήσατε την συζήτηση περί υπεροχής σε first party exclusives) όσο πιο πολλά GB σε δισκάκι τόσο το καλύτερο.

Α και κάτι παρατήρηση που έκανα. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησες και εσύ και κάποιοι άλλοι την περασμένη βδομάδα ακολουθούν την επίσημη PR γραμμή της SONY (Υπενθυμίζω ότι την προηγούμενη βδομάδα η SONY προσπαθούσε να μας πείσει ότι έχει την υπεροχή στα first party exclusives και ότι τα 3rd party exclusives του wii τελειώνουν). Τι έγινε παιδιά προσληφθήκατε από τη μαμά SONY ή ολοκληρώθηκε η "πλύση"?? ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Όχι δεν κάνω λάθος,ήμουν κι εγώ δυστυχώς ένα καμμένο άτομο επί 3 χρόνια,αν ξεκινήσεις να φτιάξεις χαρακτήρα στο Lineage II Chronicle 4 σου λέει ξεκάθαρα η γκόμενα "Γουέλκαμ του δε γουόρλντ οφ λίνιαζ".Δοκίμασέ το και θα ακούσεις τη σωστή προφορά :P

σου έδειξα από λεξικό, κοίταξα και άλλα και γράφουν το ίδιο, αν το game το προφέρει έτσι είναι τουλάχιστον τραγικό :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...