Toufas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 exete para poly plaka orismenoi edo mesa, otan h M$ edine kai dinei to tard pack, XORIS disko kai XORIS BC htan "dynatothta epiloghs" otan h Sony bgazei apo ena montelo ths to BC einai xafnika "terastio meion" i diafora einai oti me to "tard pack" pezeis oti game pezei kai to premium, mazi kai ta games tou paliou xbox. mporeis na pareis to extra hardware kai na to kaneis premium. me to tard pack tis sony, den to kaneis afto.
MAXX_X360 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 kai afto Slay to na min paizeis t paixnidia tou ps2 sto ps3 ine meion alla pio megalo meion ine oti to ekane gia na katevasei tin timh tou mpaske poulhsh kana kommati gt ta pragmata me to ps3 ine poli xalara..alios t perimene i sony
jk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 1ον Ποιος απο εδω δεν κανει "λαμουριες" δηλαδη να κατεβαζει σπασμενο software η mp3's η ταινιες απο το ιντερνετ;;;; μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας...εδω ενας μεγαλος αριθμος ατομων αγορασε 360 επειδη μπορει να το σπασει να παιζει πειρατικα!! 2ον Δοκιμασε το ειναι ακριβως η ιδια αναλυση δεν χανεις σχεδον τιποτα σε ποιοτητα 3ον True αμα εχεις καλο μονιτορ (π.χ. iMac) μπορεις να το δεις και απο εκει.. Το θεμα ειναι οτι εγω τις βλεπω στην HD TV μου στον καναπε και οχι στην καρεκλα που εχω το pc.. 4ον Την κατεβαζει :mrgreen: 5ον True ειναι ενα extra + του PS3 αλλα το θεμα ειναι οτι περιοριζεσαι μονο στα Blu Ray και χανεις ολες τις ταινιες του HD DVD και πιστεψε με αυτη την στιγμη το HD DVD εχει περισσοτερα studios που υποστηριζουν το φορματ του οποτε θα χασεις εσυ σαν κατοχος Ps3 πολλες ταινιες. Αυτα. Φιλε μου τι να σου πω αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου,ολες τις ταινιες που εχουν τα video club θα τις βρισκεις το internet νομιζεις? εγω δεν σου ειπα να μην κανεις λαμουριες αμα θες κανε απλα θελω να σου πω οτι αυτη τη στιγμη η sony κυκλοφορει το πιο φθηνο player που υπαρχει και επειδη καποιος δεν γουσταρει να κανει ολα τα παραπανω που ειπες δεν βρισκει την ταινια που θελει στο internet γιατι δεν ξερει η του εδωσε καποιος μια ταινια και στο κατω κατω γουσταρει να παρει την ταινια του σε blue ray να την βαλει στο player και τελος δινει 400 euro παιρνει το playstation 3 και εχει και παιχνιδομηχανη,σε αυτο δεν μπορει να την ανταγωνιστει κανεις την sony μεχρι στιγμης στην σχεση τιμης τεχνολογιας. Ισως καποιοι να μην το βλεπετε η καποιοι κανετε πως δεν το βλεπετε αλλα η sony εχει χασει το παιχνιδι λογο του οτι δεν τρεχουν αντιγραφα στην κονσολα της μεχρι αυτην τη στιγμη(αμα γινει αυτο τωρα θα ειναι πανακριβα) ενω στο wii και το xbox360 τρεχουν...
p3tran Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 exete para poly plaka orismenoi edo mesa, otan h M$ edine kai dinei to tard pack, XORIS disko kai XORIS BC htan "dynatothta epiloghs" otan h Sony bgazei apo ena montelo ths to BC einai xafnika "terastio meion" φιλαρακο TARD PACK ειναι το ps3. το 360 core (που εκανε απο την αρχη 300ε να σου θυμισω) ανα πασα στιγμη και με οποιοδηποτε τροπο (hdd, memory stick) αποκτα back compatibility. το μονο που χρειαζεσαι για να εχεις compatibility ειναι καποιο αποθηκευτικο μεσο ποιος εχει πλακα τωρα? edit: βλεπω προλαβε και σε ρουμπωσε ο χαβαλες ο toufas
jk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Επισης επειδη διαβασα οτι αυτη η εκδοση του ps3 ειναι ιδια με την core και η core ηταν πιο φθηνη ξεχνατε οτι η core δεν ειχε σκληρο,Hmdi,ασυρματο μοχλο,και το extra παιχνιδι , για να μην ξανα αναφερω το blue ray player, οποτε δεν συγκρινονται , επειδη εχω και xbox360 με το firmware πειραγμενο πρεπει να σας πω οτι οσα παιχνιδια αντιγραφες xbox παλια εχω δοκιμασει μου βγαζει ενα σφαλμα και δεν τα παιζει,επισης δεν εχουν και ολα τα παλια συμβατοτητα γιατι το xbox360 εχει software simulator και οχι hardware, που ξερετε οτι δεν μπορει να το κανει και η sony αυτο στο μελλον με καποιο τροπο?
p3tran Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 επειδη εχω και xbox360 με το firmware πειραγμενο πρεπει να σας πω οτι οσα παιχνιδια αντιγραφες xbox παλια εχω δοκιμασει μου βγαζει ενα σφαλμα και δεν τα παιζει φυσικα αυτο ειναι ασχετο επιχειρημα, αλλα κανεις και λαθος. που ξερετε οτι δεν μπορει να το κανει και η sony αυτο στο μελλον με καποιο τροπο? η sony εχει δηλωσει με την κυκλοφορια του euro ps3 μεσω του προεδρου της, reeves, οτι ολα τα resources της sony στρεφονται στην δημιουργια νεων τιτλων για ps3, και οχι στην αποκατασταση των παλιοτερων τιτλων του ps2.
Exoskeletor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Diladi apo edo k pera de tha sinexisth to backward compatibility pos legete? Pali kala ego dokimasa oti game me endiaferei kai ta pezei kai tou ps2 kai tou ps1 Ego pantos pisteyo pos ean spasth to ps3 poios kserei, isos skash myth kana bc me kapoio tropo
Exoskeletor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 kai afto Slay to na min paizeis t paixnidia tou ps2 sto ps3 ine meion alla pio megalo meion ine oti to ekane gia na katevasei tin timh tou mpaske poulhsh kana kommati gt ta pragmata me to ps3 ine poli xalara..alios t perimene i sony Katse ayto pou les dhladh eine oti prepei na stenaxoriomaste pou to ps3 den phge opos eprepe mias k tha pesoun oi metoxes mas kai oxi na xaroume pou pefth h timh. Oreo tropo skepshs exete oi perisoteroi edo mesa
jk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 φυσικα αυτο ειναι ασχετο επιχειρημα, αλλα κανεις και λαθος.[/u] Ε? η sony εχει δηλωσει με την κυκλοφορια του euro ps3 μεσω του προεδρου της, reeves, οτι ολα τα resources της sony στρεφονται στην δημιουργια νεων τιτλων για ps3, και οχι στην αποκατασταση των παλιοτερων τιτλων του ps2. ρε συ p3tran δουλευεις και στην sony τωρα και ξερεις ποιες θα ειναι η μελλοντικες της κινησεις? ωραιος...
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Coolshop, Bluevideo και Videoland νοίκιαζαν NES, Master System, Snes, Mega Drive, GameBoy και Game Gear πολύ πριν βγει το PSX και σε αρκετά καταστήματα αντάλλαζαν το παλιό σου παιχνίδι με κάποιο νέο (πλήρωνες την διαφορά). Άρα υπήρχαν στην αγορά τα καταστήματα, υπήρχε η gaming κοινότητα ασχέτως που μερικοί τα μάθατε όλα αυτά με το PSX. Και όταν μιλάμε για χρησές εποχές 16bit οι περισσότεροι αναφερόμαστε όταν το gaming ήταν αγνό και πολλά παιχνίδια παραδίδουν ακόμα μαθήματα, δεν ήταν στην μόδα όπως σας το έμαθε η Sony. Χίλιες φορές να επιστρέψω σε εκείνες τις εποχές παρά στο "lifestyle" που προσπαθούν να σας περάσουν μερικοί. PS: Και η αύξηση της αγοράς περισσότερο ζημιά έκανε στο gaming. Κάθετι που γίνεται μόδα ή "για την μάζα" χάνει την μαγεία του και τον πρώτο λόγο αποκτούν τα χρήματα κι όχι η εμπειρία. Είναι κρίμα που μερικοί είτε δεν ασχοληθήκατε με το "άθλημα", είτε για τον Β λόγο δεν ζήσατε την gaming εποχή όπως θα έπρεπε... όταν τον λόγο δεν τον είχαν οι πωλήσεις και τις εταιρείες δεν τις απασχουλούσε το παραδάκι που θα βγάλουν από το Χ παιχνίδι, αλλά το gaming αυτό καθέ αυτό. An kai arketo kairo meta.. tora mporesa na do to reply... Den eipe pote kaneis oti den ypirxe gaming koinothta prin to psx.. Antitheta.. ypirxe poly pio omorfh kai poiotikh kai me xaropoiei idiaitera to gegonos oti eimai melos ths... "apo panta".. Alla prepei na paradextoume oti eimastan ligoi... Den ksero gia thn athina, alla thessaloniki to mono pou mporouses na kaneis htan ayto pou aneferes... antalages + ena xrhmatiko poso... Alla den einai ayto to thema.. Ithela na katalikso sthn athroa eksaplosh kai emporikh proothisi meta to psx pou efere thn anaptyksi - ton antagonismo - thn ereyna - to kefalaio - kai to gaming texnologika edo pou einai shmera... Asxeta an gaming YPHRXE PANTA... phge ena bhma mprosta sta matia tou PERISSOTEROU kosmou me thn afiksh tou psx... Anyway... off topic... Sorry gia ta greeklish alla no greek fonts sto pc ayto... Ps: O plithintikos "den prolabate - xarhkate" einai apla akyros oson afora emena....
p3tran Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Ε? ρε συ p3tran δουλευεις και στην sony τωρα και ξερεις ποιες θα ειναι η μελλοντικες της κινησεις? ωραιος... τι ε? να διαβαζεις ξερεις? η sony εχει δηλωσει με την κυκλοφορια του euro ps3 μεσω του προεδρου της, reeves, οτι ολα τα resources της sony στρεφονται στην δημιουργια νεων τιτλων για ps3, και οχι στην αποκατασταση των παλιοτερων τιτλων του ps2. David Reeves, president of Sony Computer Entertainment Europe, said: “PS3 is first and foremost a system that excels in playing games specifically designed o exploit the power and potential of the PS3 system. Games designed for PS3 offer incredible graphics quality, stunning gameplay and massively improved audio and video fidelity that is simply not achievable with PS and PS2 games. Rather than concentrate on PS2 backwards compatibility, in the future, company resources will be increasingly focused on developing new games and entertainment features exclusively for PS3, truly taking advantage of this exciting technology.” http://www.edge-online.co.uk/archives/2007/02/sony_rethinks_p.php
ellinas13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Ti simainei o oros "tard pack" poy ton lete synexeia? Kai gia na min diafwnoyme allo ola tha deixoyn ton ianoyario meta ta xristoygenna gia to poia ap' tis 2 konsoles exei megaliteri antapokrisei sto koino kai poia oxi...
jk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 τι ε? να διαβαζεις ξερεις? http://www.edge-online.co.uk/archives/2007/02/sony_rethinks_p.php Μα καλα ποσο "P3tran" Εισαι!? 1)δεν το ειπα σαν επιχειρημα για κατι ειπα τι μου συμβαινει,οτι δεν παιζει ολα τα παλια παιχνιδια ειναι αληθες, το λαθος δεν μας ειπες. 2)ειπα στον μελλον δεν ξερεις τι θα κανει δεν μιλησα για την ανακοινωση που εβγαλε τωρα. σ.σ. Μολις μπηκες στην blak-list μου...
p3tran Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 <<στον μελλον>>, τετοιες πλακιτσες να τις κανεις στους φιλους σου (!) ειπες 2 πραγματα, και τα 2 λαθος. δεν νομιζω οτι ειναι η θεση σου να ειρωνευεσαι. απαντησεις τυπου <<δουλευεις και στη sony και ξερεις και το μελλον>> οταν μιλαμε για πραγματα που εχουν δηλωθει 7 μηνες πριν, και <<ποσο j(o)k(e) εισαι>> κρατα τες για εκει που σε παιρνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις