Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο PS3. Δεν πειράζει, όλα τα multi έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερα στο 360, αστους να λένε και αυτοί οτι έχουν επιτέλους ενα ανώτερο :P

Βασικά το πρώτο μου (και τελευταίο) RPG που έχω λίωσει ήταν το FFX, οπότε το XIII με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Δημοσ.
Στο PS3. Δεν πειράζει, όλα τα multi έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερα στο 360, αστους να λένε και αυτοί οτι έχουν επιτέλους ενα ανώτερο :P

Βασικά το πρώτο μου (και τελευταίο) RPG που έχω λίωσει ήταν το FFX, οπότε το XIII με αφήνει παγερά αδιάφορο.

λένε οτι το xiii είναι πολύ κοντά στο x,αν σου άρεσε το χ δοκίμασε το :-) .εγώ πρώτα στο 360 θα το τερματίσω γιατί λογικά θα έρθει 2-3 εβδομάδες πιο νωρίς όπως πάντα απο τον θείο και μετά θα κάνω complete playthrough στο ps3,εκτός αν με ξενερώσει τραγικά σαν το xii

Δημοσ.

ρε παιδιά το Final Fantasy στηρίχτηκε στην White Engine (Crystal tools πλέον), μια μηχανή γραφικών που αναπτύχθηκε στο PS3, φτιάχτηκε εκεί και μεταφέρθηκε σαν port στο ΧΒΟΧ...δηλαδή φαντάζεστε τι θα γινόταν αν έβγαινε ΚΑΙ αυτό καλύτερο οπτικά στο ΧΒΟΧ?...θα το έκλειναν το μαγαζί στην SONY

Δημοσ.

Αμα το 13 τελικα εχει το design του 10 τοτε δυστυχως απο εμενα εχει φαει κιολας "delete". Μετα το (κατ' εμε) εξαισιο 12 δεν παιζει να ξαναγυρισω στο απαρχαιομενο linear design του κοσμου του 10.

Δημοσ.
Ρε φίλε επιχείρημα υπερ ή κατά είναι αυτό που λες για το πόσο αργούν να φτιαχτούν τα games. Ρε φίλε ειδικά το gt5 που αναφέρεις... συγνώμη αλλά 3 χρόνια τώρα το περιμένετε απο στιγμή σε στιγμή και εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα πάει για μετα το 2011... αν είναι κάθε παιχνιδάρα που είναι να βγει να την παίζεται όταν θα χει βγει η επόμενη γενιά κονσολών:lol: πιας το αυγό και κούρευτο...

Θα μου βγάλετε και το ps3 ferrari kai to xbox 360 fiat uno. Ρε τι πίνεται και δεν μας δίνεται :lol: Εκτός αν το fiat uno ρίχνει στα αυτιά την ferrari και δεν το ξέρω. :lol:

Και τι έχει φτιάξει ρε συ η sony; Τρισάθλιο αργό driver (για τα γκαφρά φυσικά... να επιβάλλει την φόρμα της) που ο μόνος τρόπος για να είναι playable τα games τελικά εισήγαγαν και την ιδέα της αναγκαιότητας του installation. Ωραίες πατέντες βρε sony fans... μπράβο. Η sony γτπκ καινοτομίες κάνει.. αυτή ήταν είναι και θα είναι για πάντα ο πρώτος κλέψαντας... να σου θυμίσω πλαινές σκανδάλες στο ps1 απο snes; Να σου θυμήσω δόνηση και analog stick απο N64; Να σου θυμίσω multiplayer απο sega. Τι σκατά έχει εισάγει αυτή η sony που την πρόσκυνάτε κιόλας; Την ιδέα της κλεψιάς; Μέχρι και την ιδέα του motion που κοροϊδευε στο wii... ξεφνικα τα βγαλε τα χειριστήρια με 6 axis και σύντομα το eye toy αλλά στην ιδέα του wii πλέον... αντε γεια λέω εγώ.

Δεν ενδιαφερει κανεναν τι εκαναν οι εταιριες στο παρελθον εμιες κοιταμε τι γινεται τωρα

Οταν εχεις ενα xbox ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ παιχνιδια επιπεδου killzοne που θεωρουνται για δεδομενα της σονυ πολυ παλια και ξεπερασμενα στα γραφικα , οπως και ενα forza που καμαρωνε η ms δεν μπορει να φτασει ενα demo του 2007

Βγαζεις πολυ ευκολα συμπερασματα για το που βαδιζει το xbox

Ριξε μια ματια εδω , ανεβηκαν τα πρωτα συγκριτικα εστω και ατυπα μεταξυ halo reach και killzone , αν και ειναι πολυ νωρις για συγκρισεις γιατι το halo δεν εχει τελιωσει ακομα παιρνουμε μια μικρη εικονα προς τα που βαδιζει το πραγμα

http://gamingbolt.com/2010/02/14/halo-reach-versus-killzone-2-hd-screenshot-comparison/

Γραφετε 500 ποστ με συγκρισεις παιχνιδιων τυπου BAYONETTA και αναλωνεστε σε flame σε πιαχνιδια που ειναι μετριοτητες και δεν αξιζει καν το κοπο να ασχοληθει ενας σοβαρος gamer , αντε σου λεω οτι το xbox εχει ολα τα multi καλυτερα so what?

Τι θα πεις στον αλλον που εχει μαθει να παιζει god of war , grand turismo , uncharted , κοιτα φιλε εχω καλυτερα multi θα γελαει , θα σου πει οκ ρε φιλε ασχολεισου με το vw και εγω με την ferrari :lol:

Eναλλακτικα μπορει να σου πει , εχω και pc οποτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (πραγμα που εχουν οι περισσοτεροι gamers ανεξαρτητως κονσολας )

Τα καλυτερα παιχνδια ever ηταν αυτα που ειχαν μεγαλους χρονους αναπτυξης βλεπε final fantasy , metal gear , diablo , elder scrolls , warcraft τα παλια exclusives στο 1, 2 και τελος το CRYSIS το τελευταιο αν θυμαμαι 4,5 χρονια εκανε και ξοδευτηκαν πολλα εκατομμυρια

Μακαρι η ms να βγαλει καλα παιχνιδια , οχι τιποτα αλλο για να δωσει επιπλεον κινητρο για να βγαλει ακομα καλυτερα παιχνιδια , απο το 2009 (killzone 2) μεχρι σημερα η σονυ παιζει MONOTΕΡΜΑ (unchrted2 - god of war- heavy rain ) ,το ενα exclusive της βγαινει καλυτερο απο το αλλο

Επιπλεον ενα hardware που ακομα να δωσει ( grand turismo , uncharted3 ,final fantasy versus ) γιατι αυτη η γενια εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα της , τoυλαχιστον για το playstation

off topic

Και μετα μου λενε καποιοι για το uncharted ειναι το καλυτερο :lol: , εχουν πολλα να μαθουν ακομα

http://www.gametrailers.com/user-movie/heavy-rain-topless-scene/330993

http://www.videogameszone.de/aid,705103/Heavy-Rain-So-sexy-sieht-Madison-Paige-in-der-Realitaet-aus-Neue-Bilder-aufgetaucht/News/?menu=browser&mode=article&article_id=705103&entity_id=132240&image_id=1249599&page=1&order=

Δημοσ.

και κατι ακόμα ετσι για να γουστάρουμε ολοι μαζί.

Το να μαντεύεις το μέλλον και το παρον δεν ειναι δύσκολο αν γνωρίζεις ιστορία.

Ιστορικά λοιπόν αναφέρω χωρις να παίρνω θεση οπως μερικοί καθως εχω και τις 2 κονσόλες άσχετα αν δεν πολύ παίζω.

Sega saturn - PSX - NIN 64

πάτωσε πριν την ώρα του - psx μπήκε σε κάθε σπίτι - nin 64 εντυπωσίασε έβγαλε καμια 20αρια πολυ καλά games αλλα μέχρι εκει.

Dreamcast - ps2 - game cube -xbox

Πάτωσε πολύ γρήγορα (δυστυχώς best console ever for me) ps2 μπήκε σε παρά πολλά σπίτια - game cube καμία 20αρια games που αξιζουν - xbox εντυπωσίασε με τα γραφικά του.

Xbox 360 - wii - ps3

Μπήκε σε κάθε σπιτι - εντυπωσίασε αλλα απογοήτευσε ταυτόχρονα - καμια 20 games ισως.

Οπως βλέπουμε παραπάνω έχουμε τους νικητές psx - ps2 - xbox 360 (Επιφυλάσσομαι γιατι γράφετε ακόμα το story αλλα με τα στατιστικς ως τώρα)

ειναι οι κονσόλες που δεν εχουν τρελά γραφικά ουτε χάλια πάντα το μεσαίο δηλαδή κερδίζει το κόσμο τωρα το γιατι αυτο ειναι αλλο καπέλο που ακόμα δεν το έχω καταλάβει.

Δεν παίρνω θέση και δεν θα υποστηρίξω καμία κονσόλα.

Δημοσ.
Ριξε μια ματια εδω , ανεβηκαν τα πρωτα συγκριτικα εστω και ατυπα μεταξυ halo reach και killzone , αν και ειναι πολυ νωρις για συγκρισεις γιατι το halo δεν εχει τελιωσει ακομα παιρνουμε μια μικρη εικονα προς τα που βαδιζει το πραγμα

http://gamingbolt.com/2010/02/14/halo-reach-versus-killzone-2-hd-screenshot-comparison/

καλά φίλε ξέρω ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω καν αλλά έχω λιώσει στο γέλιο με αυτά που ποστάρεις...συγκρίνεις Killzone 2 με HALO και μάλιστα το Reach που ακόμα ξέρουμε λίγα πράγματα...ας αποκτήσει το Killzone 2 τα τεράστια περιβάλλοντα και κυρίως το ΑΙ του HALO που πραγματικά είναι το κορυφαίο σε FPS (για να μην πούμε για το story και μας πάρουν με τις πέτρες) και τα ξαναλέμε...αλήθεια πόσος κόσμος παίζει ακόμα Killzone?...γεμίζετε ΤΑΧΙ? :lol:

sorry αλλά αυτά τα λέω έχοντας ασχοληθεί και με τα 2 παιχνίδια, για αυτό έχω και άποψη πάνω στο θέμα που σίγουρα μετράει περισσότερη από την δική σου, αφού η μόνη επαφή με HALO που έχεις, είναι μέσω του sonydefenseforce.com

Δημοσ.

Δεν ενδιαφερει κανεναν τι εκαναν οι εταιριες στο παρελθον εμιες κοιταμε τι γινεται τωρα

Οταν εχεις ενα xbox ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ παιχνιδια επιπεδου killzοne που θεωρουνται για δεδομενα της σονυ πολυ παλια και ξεπερασμενα στα γραφικα , οπως και ενα forza που καμαρωνε η ms δεν μπορει να φτασει ενα demo του 2007

Βγαζεις πολυ ευκολα συμπερασματα για το που βαδιζει το xbox

Γραφετε 500 ποστ με συγκρισεις παιχνιδιων τυπου BAYONETTA και αναλωνεστε σε flame σε πιαχνιδια που ειναι μετριοτητες και δεν αξιζει καν το κοπο να ασχοληθει ενας σοβαρος gamer , αντε σου λεω οτι το xbox εχει ολα τα multi καλυτερα so what?

Τι θα πεις στον αλλον που εχει μαθει να παιζει god of war , grand turismo , uncharted , κοιτα φιλε εχω καλυτερα multi θα γελαει , θα σου πει οκ ρε φιλε ασχολεισου με το vw και εγω με την ferrari :lol:

Eναλλακτικα μπορει να σου πει , εχω και pc οποτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (πραγμα που εχουν οι περισσοτεροι gamers ανεξαρτητως κονσολας )

Τα καλυτερα παιχνδια ever ηταν αυτα που ειχαν μεγαλους χρονους αναπτυξης βλεπε final fantasy , metal gear , diablo , elder scrolls , warcraft τα παλια exclusives στο 1, 2 και τελος το CRYSIS το τελευταιο αν θυμαμαι 4,5 χρονια εκανε και ξοδευτηκαν πολλα εκατομμυρια

Μακαρι η ms να βγαλει καλα παιχνιδια , οχι τιποτα αλλο για να δωσει επιπλεον κινητρο για να βγαλει ακομα καλυτερα παιχνιδια , απο το 2009 (killzone 2) μεχρι σημερα η σονυ παιζει MONOTΕΡΜΑ (unchrted2 - god of war- heavy rain ) ,το ενα exclusive της βγαινει καλυτερο απο το αλλο

Επιπλεον ενα hardware που ακομα να δωσει ( grand turismo , uncharted3 ,final fantasy versus ) γιατι αυτη η γενια εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα της , τoυλαχιστον για το playstation

off topic

Και μετα μου λενε καποιοι για το uncharted ειναι το καλυτερο :lol: , εχουν πολλα να μαθουν ακομα

http://www.gametrailers.com/user-movie/heavy-rain-topless-scene/330993

http://www.videogameszone.de/aid,705103/Heavy-Rain-So-sexy-sieht-Madison-Paige-in-der-Realitaet-aus-Neue-Bilder-aufgetaucht/News/?menu=browser&mode=article&article_id=705103&entity_id=132240&image_id=1249599&page=1&order=

Ξέρεις τι βλέπω εγώ; Βλέπω "μπλα μπλα μπλα... με ενόχλησαν αυτά που είπες... μπλα μπλα μπλα". Μου λες κάτι για καινοτομίες της sony. Γιατί δεν τολμας να μου πεις ποιες σκ@το καιντομίες έχει φέρει η sony; Γαργάρες τώρα;

Αρκετά πια με τα τρολαρισματα σας, που τολμάτε να λέτε ferrari το ps3 και fiat uno το xbox... ένα xbox που στα περισσότερα multiplatform ρίχνει στα αυτιά στο ps3... τώρα αν έχετε και κανα 2-3 παιχνίδια με γραφικάρες (σε σχέση εννοώ με το xbox... όχι ότι δεν έχει γραφικά το ps3) και αυτό σου αρκεί για σένα να το βγάζεις ferrari ενώ το άλλο uno... αρχίζω να φοβάμαι πως δεν τρολλάρεις απλά... αλλα τα πιστεύεις κιόλας.... τι να πω... άσε τον ps3ακια στην τρέλα του

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=XI9IBoY0rDA[/ame]

Δημοσ.
καλά φίλε ξέρω ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω καν αλλά έχω λιώσει στο γέλιο με αυτά που ποστάρεις...συγκρίνεις Killzone 2 με HALO και μάλιστα το Reach που ακόμα ξέρουμε λίγα πράγματα...ας αποκτήσει το Killzone 2 τα τεράστια περιβάλλοντα και κυρίως το ΑΙ του HALO που πραγματικά είναι το κορυφαίο σε FPS (για να μην πούμε για το story και μας πάρουν με τις πέτρες) και τα ξαναλέμε...αλήθεια πόσος κόσμος παίζει ακόμα Killzone?...γεμίζετε ΤΑΧΙ? :lol:

sorry αλλά αυτά τα λέω έχοντας ασχοληθεί και με τα 2 παιχνίδια, για αυτό έχω και άποψη πάνω στο θέμα που σίγουρα μετράει περισσότερη από την δική σου, αφού η μόνη επαφή με HALO που έχεις, είναι μέσω του sonydefenseforce.com

Eνα συγκριτικο οπως αυτο μπορει να επαληθευτει μπορει και οχι , απλα κουβεντα να γινεται , δεν τα ειπα εγω αυτα μια υποθεση κανω , τα παραπονα στο site που το ανεβασε

Στο θεμα ai θα σε συμβουλευα να παξεις killzone 2 σε elite mode να δεις τι επιπεδο δυσκολιας εχουν οι αντιπαλοι χωρις καν στοχο στο οπλο , στα επιπεδα ενος multiplayer

Αν φυσικα μπορεσεις και το βγαλεις γιατι πολλοι δεν τα καταφεραν

Tα styl point shoot της καμερας που εστιαζει σε χρονους dt τους στοχους σαν cyborg και γαζωνω με μια δεσμδα ολο το συνταγμα :lol: στην πεδιαδα σαν rambo οπως βλεπουμε σε ολα τα υπολοιπα first person ειναι κομμενα μαχαιρι στο killzone

Αν θες ριξε μια ματια τι καλειται να αντιμετωπισει επισης το halo στο θεμα animation , particle effects

[ame]http://www.gametrailers.com/video/ces-09-killzone-2/44150[/ame]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...