Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
guys τα πραγματα ειναι απλα και απορω γιατι τα παιδευετε τοσο...καταρχας ikaruga μεγαλος ηλικιακα δε σημαινει οτι ειναι και hardcore (ποιοτικος) gamer με την εννοια που το εννοεις εσυ ετσι?αρα ενας μεγαλος σε ηλικια gamer δε σημαινει οτι παιρνει μια κονσολα αναλογα με το ευρος των παιχνιδιων της.σκεψου επισης την τιμη ενος ps3....πολυ πιο ακριβο απο το 360...αρα ο πιτσιρικας που θελει να παιξει θα παρει πιο ευκολα το 360 παρα το ps3 γιατι δεν εχει τοσα χρηματα...μην ξεχναμε οτι οταν βγηκε εκανε 660...επισης πολλοι μεγαλυτεροι ηλικιακα το πηραν μονο και μονο για το blu ray..τελος το brandname....αυτος που ξεκινησε το 94 να παιζει με ps δεν ξερει για τιποτα αλλο...οι gamers στην πλειοψηφια τους δεν ειναι ψαγμενοι...pro,fifa και cod παιζουν στο πλειστεσιον...νομιζεις ξερουν τι τιτλους εχει η κονσολα τους και τι δεν εχει??οχι....αν αποφασιζαν οι χρηστες με βαση τα games θα ειχε πατωσει το ps3 γιατι τα 2 πρωτα χρονια του σε αντιθεση με το 360 δεν ειχε καθολου παιχνιδια..αυτοι ειναι οι λογοι που το ps3 ειχε μεγαλυτερους gamers ηλικιακα..

Neo_bahamut συμφωνω και δεν ειπα οτι επειδη καποιος ηλικιακα ειναι μεγαλυτερος οτι εχει και μεγαλυτερη εμπειρια. Σε σχεση με την αποψη οτι -και καλα- επειδη καποιος ειχε τα προηγουμενα playstation σωνει και καλα θα παρει και το PS3 ειναι περα για περα ακυρη. Δηλαδη εγω που μεγαλωσα με Atari και Nintendo και Sega αυτοματα θα επρεπε να παρω την οποια κονσολα μου πασαρανε αυτες οι εταιριες ετσι στα τυφλα? Μην τσουβαλιαζεις γενικα τους "gamers" που παιζουν μονο "μπρο-φιφα-Cod" γιατι μονο για "gamers" δεν μιλαμε.

Δευτερον, αυτο που λες περι του οτι το Sony ηταν αστεια ακριβο στην αρχη του και οτι γι αυτο οι πωλησεις ηταν χαμηλες να σου πω οτι το κανει εξτρα εντυπωσιακο γιατι ναι μεν η μια κονσολα στοιχιζε τα κερατα της και τα παιχνιδια της ηταν για γελια αλλα η αλλη κονσολα παιζει να ηταν ποιο αναξιοπιστη και απο Alfa Romeo 33. Ωστοσο ομως οι πωλησεις της αναξιοπιστης αυξανονταν ενω το μαρκουτσι που στοιχιζε τα κερατα του εμενε σταθερο (πανω-κατω) στις πωλησεις. Οταν η πρωτη πτωση τιμης απο το μαρκουτσι ηρθε (νομιζω κοντα 450) παλι δεν εγινε τιποτα. Οπως ηταν ετσι εμεινε και τωρα βρισκεται εκει που βρισκεται.

Τριτον και τελευταιο, μια κονσολα θελει το χρονο της να διξει τα δοντια της απο αποψη παιχνιδιων ειδικα αν η εταιρια εχει δικα της κορυφαια στουντιο παιχνιδιων που οταν βγαζουν παιχνιδι "βγαζουν παιχνιδι" και οχι fast food παπαντζα να περναμε την ωρα μας. Επισης παιζει τεραστιο ρολο η "ελευθερια" κινησης και ιδεων που επιτρεπει η εκαστοτε εταιρια στην κονσολα της (για τα δικα της στουντιο παντα).

Δεν νομιζω οτι μπορει να αμφισβητησει κανεις το ξεσπασμα πωλησεων του PS3 οπως και οτι δεν μπορει να αμφισβητησει τα στατιστικς για την πραγματικοτητα του οτι εχει περισσοτερους κατοχους μεγαλυτερης ηλικιας. Ο λογος για τον οποιο συμβαινει αυτο ειναι ανοιχτος προς συζητηση αλλα οι 2 βασικοι λογοι που τουλαχιστον διαβαζεις ανα τα site ειναι η χαμηλη -πλεον- τιμη και τα πολυ δυνατα ονοματα τιτλων.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, το ότι έχει και καλά ώριμους παίχτες το ps3 που μας ενδιαφέρει ακριβώς? πηγαίνουν για τσάι όλοι μαζί και συζητάνε μπροστά από το τζάκι με την παντόφλα?

Δημοσ.

Ειναι το αποτελεσμα στο γεγονος του οτι το PS3 διαθετει μεγαλυτερη ποικιλια και ευρος παιχνιδιων απο το Χ360. Εχει απο το ποιο γελοιο μεχρι το ποιο παραξενο και γενικα "φροντιζει" για ολα τα γουστα και για ολες τις καστες gamers. Αυτα.

Δημοσ.
...το PS3 διαθετει μεγαλυτερη ποικιλια και ευρος παιχνιδιων απο το Χ360...

Τι????????

Πες μου πχ κανα ΒulletHell ή κανα exclusive JRPG ή RTS να παιξω στο PS3...

Δημοσ.
Τι????????

Πες μου πχ κανα ΒulletHell ή κανα exclusive JRPG ή RTS να παιξω στο PS3...

jrpgs

demons soul

valkyria chronicles

disgaea 3

και φέτος θα δούμε Ar Tonelico III,Trinity: Souls of Zill O'll.,Atelier Rorona και disgaea 4.

απο exclusives.

τα bullethell έχουν εξαφανιστεί εδω και καιρό και δεν υπάρχει πουθενά full game bullethell.(έχει με τα τσουβάλια στο μαμε.....)(Βρήκα 1 Mushihime-sama Futari Ver 1.5 το μόνο που παίζει σε μη jtaged χβοχ...τρελή ποικιλία)

όσο για rts αν πήρες κονσόλα για ρτς τότε fail...καμία κονσόλα δεν έχει καλό rts.halo wars roflmao :lol:

Δημοσ.
εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι, το ότι έχει και καλά ώριμους παίχτες το ps3 που μας ενδιαφέρει ακριβώς? πηγαίνουν για τσάι όλοι μαζί και συζητάνε μπροστά από το τζάκι με την παντόφλα?

Χαχαχαχαχα!!!! Μην μιλάς καθόλου, μιας και σκέφτεσαι να μπεις στο club και είσαι και Αγγλία... Θα πάει το τσια-ι (το τσάι στο χωριό μου... ) σύννεφο!!!

Δημοσ.

@skanjos

εμεινες μεταξεταστεος

Παρε μερικα 360 bh commercial (οχι live) για να κανεις κεφι

Shikigami no Shiro III

Senko no Ronde Rev.X

RAIDEN FIGHTERS ACES

Raiden IV

OtomediusG (Gorgeous!)

Shooting Love. 200X

DoDonPachi Dai Ou Jou Black Lable EXTRA

Ketsui ~ Kizuna Jigoku Tachi ~

DeathSmiles

Mushihime Futari

Mamoru-kun ha Nowareteshimatta

Senko no Ronde Dis-United Order

EspGaluda II

Δημοσ.
Πες οτι ειναι εφαμμιλες , ο πλαυστιονακιας εχει καλυτερο προγραμματισμο , περισσοτερο budget και χρονο αναπτυξης παιχνιδιων ,πως να μην φτιαξει καλυτερα παιχνιδια οταν σκαει εκατομυρια για να συντηρει ακριβα studio , να χρυσοπληρωνει τους προγρμματιστες και δινει απεριοριστη σχεδον ελευεθερια στο χρονο αναπτυξης παιχνιδιων

Δες το yammachi ουτε τον παρθενωνα να χτιζε :lol: κοινως σπασιμο α!@#$%ων μεχρι να τελιωσει το gt5, παρολαυτα εχει επιβαλλει τους δικους του ορους σε κοτζαμ σονυ λες και ειναι στο σπιτι του , οταν εχει τετοια ελευθερια κινησεων ενας προγραμματιστης πως να μην φτιαξει τελειο το παιχνιδι?

Η ms επιμενει στην ιδια συνταγη του παρελθοντος ΧΑΜΗΛΟ BUDGET και στηριζεται σε ξενες εταιριες.

Οι δευτερες δεν σκεφτονται την ποιοτητα αλλα το κερδος με οσο τον δυνατον χαμηλοτερο κοστος και γρηγοροτερο χρονο αναπτυξης το αποτελεσμα το βλεπεις στα multiplatform

Απο την αλλη δανειζεται ηδη χρησιμοποιημενες μηχανες που εχουν φτασει στα ορια τους (unreal engine 3 - epic) σε πολυ ισχυροτερα μηχανηματα (pc) , οσο και να τροποιησεις μια παλια μηχανη γραφικων , δεν θα πετυχεις πολλα πραγματα καποιες βελτιωσεις μονο

Το θεμα ειναι οτι η ms πρεπει να επενδυσει λεφτα σε καινουργιες ιδεες προγραμματιστικα τιμ ωστε να φταιξουν κατι δικο τους απο την αρχη

H naughty dοg εταιρια απο το 0 σχεδον που δεν την ηξερε ουτε η μανα της , πηρε το ρισκο η σονυ και την εμπιστευτηκε και δεν εχασε , και φτασαμε να μιλαμε ποια ειναι αυτη εταιρια που εφτιαξε το uncharted

Ρε φίλε επιχείρημα υπερ ή κατά είναι αυτό που λες για το πόσο αργούν να φτιαχτούν τα games. Ρε φίλε ειδικά το gt5 που αναφέρεις... συγνώμη αλλά 3 χρόνια τώρα το περιμένετε απο στιγμή σε στιγμή και εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα πάει για μετα το 2011... αν είναι κάθε παιχνιδάρα που είναι να βγει να την παίζεται όταν θα χει βγει η επόμενη γενιά κονσολών:lol: πιας το αυγό και κούρευτο...

Θα μου βγάλετε και το ps3 ferrari kai to xbox 360 fiat uno. Ρε τι πίνεται και δεν μας δίνεται :lol: Εκτός αν το fiat uno ρίχνει στα αυτιά την ferrari και δεν το ξέρω. :lol:

Και τι έχει φτιάξει ρε συ η sony; Τρισάθλιο αργό driver (για τα γκαφρά φυσικά... να επιβάλλει την φόρμα της) που ο μόνος τρόπος για να είναι playable τα games τελικά εισήγαγαν και την ιδέα της αναγκαιότητας του installation. Ωραίες πατέντες βρε sony fans... μπράβο. Η sony γτπκ καινοτομίες κάνει.. αυτή ήταν είναι και θα είναι για πάντα ο πρώτος κλέψαντας... να σου θυμίσω πλαινές σκανδάλες στο ps1 απο snes; Να σου θυμήσω δόνηση και analog stick απο N64; Να σου θυμίσω multiplayer απο sega. Τι σκατά έχει εισάγει αυτή η sony που την πρόσκυνάτε κιόλας; Την ιδέα της κλεψιάς; Μέχρι και την ιδέα του motion που κοροϊδευε στο wii... ξεφνικα τα βγαλε τα χειριστήρια με 6 axis και σύντομα το eye toy αλλά στην ιδέα του wii πλέον... αντε γεια λέω εγώ.

Δημοσ.
@skanjos

εμεινες μεταξεταστεος

Παρε μερικα 360 bh commercial (οχι live) για να κανεις κεφι

Shikigami no Shiro III

Senko no Ronde Rev.X

RAIDEN FIGHTERS ACES

Raiden IV

OtomediusG (Gorgeous!)

Shooting Love. 200X

DoDonPachi Dai Ou Jou Black Lable EXTRA

Ketsui ~ Kizuna Jigoku Tachi ~

DeathSmiles

Mushihime Futari

Mamoru-kun ha Nowareteshimatta

Senko no Ronde Dis-United Order

EspGaluda II

διάβασε τι έγραψα παραπάνω.γιατί δεν είμαστε σαν εσένα όλοι να έχουμε ιαπωνέζικες κονσόλες......και βαριόμαστε να κάνουμε jtag ή έχουμε jasper κονσόλα με firmware που δεν μπορούμε να το βάλουμε.τέλος πάντων νόμιμος τρόπος να παίξεις τα παραπάνω παιχνίδια δεν υπάρχει (εκτός της αγοράς 360 απο ιαπωνία).

και όσο για το ffxiii μαντέψτε ποιά εικόνα ανοίκει που...

ffxiii_event01.jpg

ffxiii_event03_02.jpg

Δημοσ.

Μπα; Βγήκε multiplatform που παίζει καλύτερα στο ps3; Μην με γελούν τα μάτια μου; Βρε λέτε να χει δίκιο ο Λιακόπουλος;

Δημοσ.
Παλι cinematics δειχνεις?

PS3 καλυτερο στα cinematics

360 καλυτερο στο ingame

Οτι συμβαινει σε ολους τους multiplatform τιτλους δηλαδη...

facepalm......

ingame engine είναι δεν είναι fmv....δεν έχεις δεί Fmv απο το ffxiii να δεις πως φαίνεται?

Μπα; Βγήκε multiplatform που παίζει καλύτερα στο ps3; Μην με γελούν τα μάτια μου; Βρε λέτε να χει δίκιο ο Λιακόπουλος;

έχει καθαρά να κάνει με το ποιά κονσόλα είναι lead.σε κάθε μουλτι.το ps3 έχει τα περισσότερα multi ports αφού είναι Ue3 τα περισσότερα,είναι λογικό να είναι χειρότερα,εδώ όμως κάποιοι πίστευαν οτι το χιιι θα είναι καλύτερο στο 360 (πάνε μερικές σελίδες πίσω και γέλα...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...