bahamut zero Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 guys τα πραγματα ειναι απλα και απορω γιατι τα παιδευετε τοσο...καταρχας ikaruga μεγαλος ηλικιακα δε σημαινει οτι ειναι και hardcore (ποιοτικος) gamer με την εννοια που το εννοεις εσυ ετσι?αρα ενας μεγαλος σε ηλικια gamer δε σημαινει οτι παιρνει μια κονσολα αναλογα με το ευρος των παιχνιδιων της.σκεψου επισης την τιμη ενος ps3....πολυ πιο ακριβο απο το 360...αρα ο πιτσιρικας που θελει να παιξει θα παρει πιο ευκολα το 360 παρα το ps3 γιατι δεν εχει τοσα χρηματα...μην ξεχναμε οτι οταν βγηκε εκανε 660...επισης πολλοι μεγαλυτεροι ηλικιακα το πηραν μονο και μονο για το blu ray..τελος το brandname....αυτος που ξεκινησε το 94 να παιζει με ps δεν ξερει για τιποτα αλλο...οι gamers στην πλειοψηφια τους δεν ειναι ψαγμενοι...pro,fifa και cod παιζουν στο πλειστεσιον...νομιζεις ξερουν τι τιτλους εχει η κονσολα τους και τι δεν εχει??οχι....αν αποφασιζαν οι χρηστες με βαση τα games θα ειχε πατωσει το ps3 γιατι τα 2 πρωτα χρονια του σε αντιθεση με το 360 δεν ειχε καθολου παιχνιδια..αυτοι ειναι οι λογοι που το ps3 ειχε μεγαλυτερους gamers ηλικιακα..
ultralisk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 guys τα πραγματα ειναι απλα και απορω γιατι τα παιδευετε τοσο...καταρχας ikaruga μεγαλος ηλικιακα δε σημαινει οτι ειναι και hardcore (ποιοτικος) gamer με την εννοια που το εννοεις εσυ ετσι?αρα ενας μεγαλος σε ηλικια gamer δε σημαινει οτι παιρνει μια κονσολα αναλογα με το ευρος των παιχνιδιων της.σκεψου επισης την τιμη ενος ps3....πολυ πιο ακριβο απο το 360...αρα ο πιτσιρικας που θελει να παιξει θα παρει πιο ευκολα το 360 παρα το ps3 γιατι δεν εχει τοσα χρηματα...μην ξεχναμε οτι οταν βγηκε εκανε 660...επισης πολλοι μεγαλυτεροι ηλικιακα το πηραν μονο και μονο για το blu ray..τελος το brandname....αυτος που ξεκινησε το 94 να παιζει με ps δεν ξερει για τιποτα αλλο...οι gamers στην πλειοψηφια τους δεν ειναι ψαγμενοι...pro,fifa και cod παιζουν στο πλειστεσιον...νομιζεις ξερουν τι τιτλους εχει η κονσολα τους και τι δεν εχει??οχι....αν αποφασιζαν οι χρηστες με βαση τα games θα ειχε πατωσει το ps3 γιατι τα 2 πρωτα χρονια του σε αντιθεση με το 360 δεν ειχε καθολου παιχνιδια..αυτοι ειναι οι λογοι που το ps3 ειχε μεγαλυτερους gamers ηλικιακα.. συμφωνώ σε όλα και κυρίως με το BOLD κομμάτι
kostool13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Φαίνεται καλύτερο οπτικά απο το Heavy Rain και κοντάρει στα ίσια το Uncharted 2. Γραφικαρες το Alan, αυτο ειναι σιγουρο. Χαλαρα κοντραρει στα ισια το Uncharted 2 απο αποψη γραφικων. Μιας και ο καθένας λέει ότι του κατέβει, να πω κι εγώ ότι το alan wake κοντράρει σίγουρα στα ίσια το silent hill 2 από άποψη γραφικών.
dr_thodt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 1. Ομοιως, συνεχιζεις να λες τα δικα σου. 2. Παρε ενα link λοιπον απο τα πολλα που υπαρχουν για να δεις οτι οντως το PS3 διαθετει μεγαλυτερους παικτες (ηλικιακα) γιατι τα παιχνιδια του απευθυνονται σε ευρυτερο κοινο απο αυτα του X360. http://www.joystiq.com/2009/02/19/nielsen-wii-audience-is-youngest-ps3-audience-is-oldest/ Μην μεινεις εκει, ψαξε και μονος σου για να δεις οτι αυτα που λεω εχουν βαση. Δεν τα πεταω αυθαιρετα. Το οτι κατι ειναι γενικα αποδεκτο δεν σημαινει απαραιτητα και κατι. Αν ειναι ετσι να πεταξω αυθαιρετα το ονομα Wii και να σκασουν και οι PS3 users και οι Χ360 και να τελειωνουμε αλλα το ξερεις πολυ καλα οτι δεν μπορουμε να τα μετραμε ετσι. 3. Μου ζητας να ψαξω 4 ετων περιοδικα για να σου πω δηλωσεις (που δεν θα πιστεψεις ετσι και αλλιως και θα τις παταξεις με συνοπτικες διαδικασιες) γιατι εσυ βαριεσαι. Ε λοιπον και εγω βαριεμαι να ψαχνω. Θες πιστεψε το, θες πιστεψε αυτο που θελεις εσυ για το παιχνιδι, εμεις οι PC users ξερουμε τι περιμεναμε και ποτε. 4. Σπανια βγαινω εξω στις προβλεψεις μου. Οπως ειπα αν βγω λαθος εδω θα ειμαι και θα ζητησω συγνωμη. Για το Halo δεν με κοφτει και δεν μπορω να κανω καποια "προβλεψη". 5. Εχεις δικιο φενεται αμα ειμαι φανμποι καποιας κονσολας. Αν αρχισεις να διαβαζεις απο την αρχη που εγραφα σε αυτο ακριβως το thread θα δεις οτι εχω θαψει και εχω μιλησει πανυγηρικα για ολες τις κονσολες. Αν εσυ αρνεισαι να το δεις (γιατι εχεις ενα θεμα με το διαβασμα και διαβαζεις μονο αυτα που θελεις και δεν μπορεις να τα δεχτεις ολα μαζι με τη μια) δεν ειναι δικο μου προβλημα. 6. Απο ποτε οι πωλησεις μηχανηματων εξ' αιτιας συγκεκριμενων τιτλων ειναι "αποψη" και χριζει συζητησης? Σου ειπα, εσενα η "αποψη" σου ειναι οτι η Γη ειναι επιπεδη. Δεν χρειαζεται να διαφωνησουμε εδω σε κατι. Ειναι -αποδεδειγμενα- στρογγυλη. Παρε το πρεφα οτι δεν μιλαω "προσωπικα" για να κατσω να δεχτω την "αποψη" σου. Παραδειγμα: "Η αποψη μου ειναι οτι το Halo ειναι μεγα μαλακια και ειναι οτι ποιο βαρετο απο οποιοδηποτε "μεγαλο" FPS εχω παιξει ποτε. Αυτη λοιπον η αποψη μου αναιρει το γεγονος οτι εχει κανει τεραστιες πωλησεις και οτι εχει τεραστια απηχηση σε πολυ κοσμο? Εσυ λοιπον γιατι κοντραρεις το -γεγονος- οτι τα παιχνιδια του exclusive του PS3 πουλανε περισσοτερο σε μεγαλυτερη ποικιλια παικτων και μαλιστα και σε περισσοτερο μεγαλυτερες ηλικιες? 7. Οι πωλησεις του Χ360 ειναι μολις 6 μυρια μπροστα απο εκει που ειχε -απολυτη- κυριαρχια πανω στην κονσολα της Sony. http://www.joystiq.com/2010/02/05/ps3-worldwide-sales-cross-30-million/ Δεν ειπα ποτε οτι το PS3 ειναι η ποιο επιτυχημενη κονσολα της Sony. Δεν το ειπα και δεν προκειται να το πω ποτε γιατι καμια κονσολα σπιτιου δεν προκειται ποτε να φτασει το PS2 απο αποψη απυχησης. Ακομα και το Wii που ξεφτηλιζει και το X360 και το PS3 σε πωλησεις ειναι πολυ μικρο μπροστα στο PS2. Μην βγαζεις λοιπον δικα σου συμπερασματα και μην βαζεις λογια στο στομα μου. Αλλα λογια να αγαπιομαστε...βασικα το παιζεις εξυπνα-διαστρεβλωνεις αυτα που λεω, "απαντας" επιλεκτικα και αλλα σε ρωταω αλλα λες για να μπορεσεις να συνεχισεις το "κυρηγμα" σου. Κλασσικη περιπτωση bitter fanboy χωρις επιχειρηματα και νοοτροπιας εγω θα λεω τα δικα μου μεχρι να παρανοησεις κ να τα παρατησεις - εγω σταματαω εδω γιατι δεν εχει νοημα να το "συζηταμε" πλεον γιατι εσυ θα λες τα δικα σου ενω εγω θα χανω τον χρονο μου προσπαθωντας να φερω λιγο λογικη εδω μεσα πραγμα που με εσενα δυσκολο να καταφερει κανεις. Καλο κουραγιο στους υπολοιπους που θα προσπαθησουν να βγαλουν ακρη με τον "hardcore" gamer Ikaruga που τωρα τελευταια πηρε PS3 κ πρεπει να πεισει τον εαυτο του και τους αλλους οτι εκανε την πιο σωστη επιλογη. ---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ---------- Μιας και ο καθένας λέει ότι του κατέβει, να πω κι εγώ ότι το alan wake κοντράρει σίγουρα στα ίσια το silent hill 2 από άποψη γραφικών. Εχει λιγο καλυτερα γραφικα απο το Silent Hill 2, οχι τρελες διαφορες ομως.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μιας και ο καθένας λέει ότι του κατέβει, να πω κι εγώ ότι το alan wake κοντράρει σίγουρα στα ίσια το silent hill 2 από άποψη γραφικών. Όπως πάντα ο καθένας την αποψάρα του. Οτι πεις. Εγώ το λέω εμπάθεια προς το 360 πάντως, και όχι σχόλιο απο σοβαρό gamer. Να λές οτι τα γραφικά του συγκρίνονται με παιχνίδι 7ετίας.
dr_thodt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Όπως πάντα ο καθένας την αποψάρα του. Οτι πεις. Εγώ το λέω εμπάθεια προς το 360 πάντως, και όχι σχόλιο απο σοβαρό gamer. Να λές οτι τα γραφικά του συγκρίνονται με παιχνίδι 7ετίας. Τωρα που το Alan Wake δεν θα μπορεσει να το παιξει στο PC του και δεν θα μπορει να τρολλαρει λεγοντας οτι δεν ειναι 360 exclusive αφου θα το επαιζε στο "high-end" PC του κατι πρεπει να πει για να μειωσει το παιχνιδι...βεβαια το να μιλησεις αρνητικα για τα γραφικα του ειναι το λιγοτερο εξυπνο πραγμα που θα μπορουσε να κανει μιας κ το παιχνιδι φαινεται να ειναι φαινομενο τεχνικα οσων αφορα τις κονσολες κ το μονο παιχνιδι που κοντραρει στα ισα το Uncharted 2. Cry me a river που λενε...
JimChris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Εχοντας αγορασει και τις δυο κονσολες και εχοντας 25+ χρονια ενασχολησης με αυτο το χομπυ εχω να κανω την ακολουθη βαρυσημαντη δηλωση Τοσες μαζεμενες μπαρουφες παιχνιδια δεν ειχα ξεγελαστει να αγορασω ποτε.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τωρα που το Alan Wake δεν θα μπορεσει να το παιξει στο PC του και δεν θα μπορει να τρολλαρει λεγοντας οτι δεν ειναι 360 exclusive αφου θα το επαιζε στο "high-end" PC του κατι πρεπει να πει για να μειωσει το παιχνιδι...βεβαια το να μιλησεις αρνητικα για τα γραφικα του ειναι το λιγοτερο εξυπνο πραγμα που θα μπορουσε να κανει μιας κ το παιχνιδι φαινεται να ειναι φαινομενο τεχνικα οσων αφορα τις κονσολες κ το μονο παιχνιδι που κοντραρει στα ισα το Uncharted 2. Cry me a river που λενε... Δεν πειράζει, όπως λέει και ο Απόκλειρος να μην φάνε, έχουμε γλάρο. Το παιχνίδι πάει για GOTY, απο κει και πέρα όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.
kostool13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Όπως πάντα ο καθένας την αποψάρα του. Οτι πεις. Εγώ το λέω εμπάθεια προς το 360 πάντως, και όχι σχόλιο απο σοβαρό gamer. Να λές οτι τα γραφικά του συγκρίνονται με παιχνίδι 7ετίας. Τουλάχιστο εγώ έπεσα μέσα όσον αφορά στην ατμόσφαιρα (ομίχλη, σκοτάδι κτλ.). Το οτι κοντράρει το uncharted 2 στα ίσια που είναι η δική σου "αποψάρα" τη βασίζεις που ακριβώς;;; Τώρα όσο για τον άμπαλο που βλέπει παντού trolls εκτός απ'τον καθρέφτη του, κύριο χαρακτηριστικό των trolls δεν είναι το οτι δεν παραθέτουν στοιχεία; Πάρτε να χετε λοιπόν: vs For the record, δεν εξέφρασα άποψη για την ποιότητα σαν παιχνίδι του alan wake, αυτή δεν την ξέρει κανείς ακόμη... απλά κάποιοι προσπαθούν να εκθρονίσουν το uncharted 2 από την visual κορυφή στις κονσόλες χρησιμοποιώντας παιχνίδια που δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Μην βιάζεστε, θα το κάνει το god of war, άλλο ένα exclusive της αποτυχημένης sony...
kostool13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 It's gonna be fun. Me likes fun. Μπα, δεν έχω πολύ όρεξη σήμερα... ειδικά για τον άχαρο ρόλο του να υποστηρίζω το ps3
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τουλάχιστο εγώ έπεσα μέσα όσον αφορά στην ατμόσφαιρα (ομίχλη, σκοτάδι κτλ.). Το οτι κοντράρει το uncharted 2 στα ίσια που είναι η δική σου "αποψάρα" τη βασίζεις που ακριβώς;;; Τώρα όσο για τον άμπαλο που βλέπει παντού trolls εκτός απ'τον καθρέφτη του, κύριο χαρακτηριστικό των trolls δεν είναι το οτι δεν παραθέτουν στοιχεία; Πάρτε να χετε λοιπόν: vs For the record, δεν εξέφρασα άποψη για την ποιότητα σαν παιχνίδι του alan wake, αυτή δεν την ξέρει κανείς ακόμη... απλά κάποιοι προσπαθούν να εκθρονίσουν το uncharted 2 από την visual κορυφή στις κονσόλες χρησιμοποιώντας παιχνίδια που δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Μην βιάζεστε, θα το κάνει το god of war, άλλο ένα exclusive της αποτυχημένης sony... Με screenshots του Alan Wake απο το 2008, ξέρω και εγώ να κάνω comparisons. Δεν θα βγάλεις τόσα άτομα εδω μέσα τυφλούς. Άντε μόλις είδατε καλό 360 exclusive να το trollaρετε. Μπράβο.
Exoskeletor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 καλα τα γραφικα του αλαν ειναι μπροστα ακομα και για pc. ο καλυτερος φωτισμος που εχω δει, super physics, αλλαγη μερας-νυχτας real time, τρελο frame rate αποτι φαινεται, δεν υπαρχει κατι παρομοιο στο ειδος του και δε πιστευω πως χωραν αμφιβολιες.. πως τα χωρεσαν ολα αυτα σε μια κονσολα.. 100 ευρω απο elx.gr 360 arcade
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 καλα τα γραφικα του αλαν ειναι μπροστα ακομα και για pc. τα παραλές
Exoskeletor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 τα παραλές στο ειδος του, 3ου προσωπου τι υπαρχει? αυτο το just cause 2 περιμενω
Προτεινόμενες αναρτήσεις