Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι παιδια. Ο pscrazy ειναι κατι σαν τον omni στο Μπλα Μπλα? :P

Φήμες λένε οτι είναι ο δίδυμος του αδερφός :P

Αλλά και πάλι, σε ορισμένα πράγματα δεν έχει και άδικο.

Δημοσ.
1. Συνεχιζεις να εισαι εριστικος...

2. Ναι ειναι υποκειμενικα τα πραγματα οταν μιλαμε για πολλα υποσχομενα games απο ταλαντουχες ομαδες οπως τα Crackdown 2, Ηalo: Reach, Splinter Cell: Conviction, Alan Wake, Perfect Dark XBLA, Metro 2033, Fable 3 - το οτι εσενα δεν σου αρεσουν ή δεν σε συγκινουν επειδη ειναι για "μικρους" (LOL) δεν παει να πει οτι ειναι κατωτερα απο τα exclusives της Sony οπως κ να το κανουμε..μιλας εσυ για αντικειμενικα μετρα συγκρισης που συνεχως υποβαθμιζεις συγκεκριμενα genres-games που ειναι κοινα αποδεκτο οτι ειναι αξιολογα με τα δικα σου υποκειμενικα standards? μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.

3. Ακομα δεν βλεπω τι εχει αλλαξει στο παιχνιδι απο την αρχικη ανακοινωση..εσυ που εχεις κ τα περιοδικα για πες μας.

4. Συνεχιζεις με περιεργο τροπο να βλεπεις στο μελλον..μμμ ενδιαφερον για πες μας κ για το Halo: Reach.

5. To αν εισαι fanboy ή απλα hater πιστευω φαινεται σε αυτα που γραφεις κ πως τα γραφεις...ολοι εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας - δεν χρειαζεται να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου - οι διαφημισεις που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ειναι προνομιο της κακιας MS? ενω η καλη μαμα Sony ειναι ολο αληθειες...ε τωρα θα μας τρελανεις τελειως εσυ, απο την E3 του 2005 που βγηκαν τα "αληθινα/in-game" videos μεχρι το dual shock, το backwards compatibility και τις υπολοιπες γκαφες της Sony εσυ που ησουνα? Οπως βλεπεις καμια απο τις 2 εταιριες δεν ειναι αγια αλλα τα Sony googles δεν σε αφηνουν να δεις καθαρα φαινεται.

6. Ε ναι αφου το λες εσυ κ τα reviews τοτε ειναι σιγουρα καλυτερα οποτε εγω που τα εχω παιξει κ εχω αλλη αποψη ειμαι λαθος κ πρεπει να αλλαξω γνωμη αφου λεει αλλα το metacritic και ο Ikaruga στο insomnia...τελικα δεν μπορεις να δεχτεις την διαφορετικη γνωμη κ μου φερνεις σαν παραδειγμα το metacritic, μαθε να συζητας κ να δεχεσαι την γνωμη του αλλου κ σταματα το noob trolling με τα reviews sites ενω το παιζεις O hardcore gamer εδω μεσα.

7. α)Το 360 ειναι σχεδον 10 εκατομμυρια μπροστα.

β) Ειλικρινα θεωρεις εσυ επιτυχια οτι επιτελους το PS3-ο συνεχιστης της πιο επιτυχημενης κονσολας που εχει βγει ποτε- καταφερε να πλησιασει σε πωλησεις το 360? μαλλον εχεις πολυ χαμηλα standards...

1. Ομοιως, συνεχιζεις να λες τα δικα σου.

2. Παρε ενα link λοιπον απο τα πολλα που υπαρχουν για να δεις οτι οντως το PS3 διαθετει μεγαλυτερους παικτες (ηλικιακα) γιατι τα παιχνιδια του απευθυνονται σε ευρυτερο κοινο απο αυτα του X360.

http://www.joystiq.com/2009/02/19/nielsen-wii-audience-is-youngest-ps3-audience-is-oldest/

Μην μεινεις εκει, ψαξε και μονος σου για να δεις οτι αυτα που λεω εχουν βαση. Δεν τα πεταω αυθαιρετα. Το οτι κατι ειναι γενικα αποδεκτο δεν σημαινει απαραιτητα και κατι. Αν ειναι ετσι να πεταξω αυθαιρετα το ονομα Wii και να σκασουν και οι PS3 users και οι Χ360 και να τελειωνουμε αλλα το ξερεις πολυ καλα οτι δεν μπορουμε να τα μετραμε ετσι.

3. Μου ζητας να ψαξω 4 ετων περιοδικα για να σου πω δηλωσεις (που δεν θα πιστεψεις ετσι και αλλιως και θα τις παταξεις με συνοπτικες διαδικασιες) γιατι εσυ βαριεσαι. Ε λοιπον και εγω βαριεμαι να ψαχνω. Θες πιστεψε το, θες πιστεψε αυτο που θελεις εσυ για το παιχνιδι, εμεις οι PC users ξερουμε τι περιμεναμε και ποτε.

4. Σπανια βγαινω εξω στις προβλεψεις μου. Οπως ειπα αν βγω λαθος εδω θα ειμαι και θα ζητησω συγνωμη. Για το Halo δεν με κοφτει και δεν μπορω να κανω καποια "προβλεψη".

5. Εχεις δικιο φενεται αμα ειμαι φανμποι καποιας κονσολας. Αν αρχισεις να διαβαζεις απο την αρχη που εγραφα σε αυτο ακριβως το thread θα δεις οτι εχω θαψει και εχω μιλησει πανυγηρικα για ολες τις κονσολες. Αν εσυ αρνεισαι να το δεις (γιατι εχεις ενα θεμα με το διαβασμα και διαβαζεις μονο αυτα που θελεις και δεν μπορεις να τα δεχτεις ολα μαζι με τη μια) δεν ειναι δικο μου προβλημα.

6. Απο ποτε οι πωλησεις μηχανηματων εξ' αιτιας συγκεκριμενων τιτλων ειναι "αποψη" και χριζει συζητησης? Σου ειπα, εσενα η "αποψη" σου ειναι οτι η Γη ειναι επιπεδη. Δεν χρειαζεται να διαφωνησουμε εδω σε κατι. Ειναι -αποδεδειγμενα- στρογγυλη. Παρε το πρεφα οτι δεν μιλαω "προσωπικα" για να κατσω να δεχτω την "αποψη" σου.

Παραδειγμα: "Η αποψη μου ειναι οτι το Halo ειναι μεγα μαλακια και ειναι οτι ποιο βαρετο απο οποιοδηποτε "μεγαλο" FPS εχω παιξει ποτε.

Αυτη λοιπον η αποψη μου αναιρει το γεγονος οτι εχει κανει τεραστιες πωλησεις και οτι εχει τεραστια απηχηση σε πολυ κοσμο? Εσυ λοιπον γιατι κοντραρεις το -γεγονος- οτι τα παιχνιδια του exclusive του PS3 πουλανε περισσοτερο σε μεγαλυτερη ποικιλια παικτων και μαλιστα και σε περισσοτερο μεγαλυτερες ηλικιες?

7. Οι πωλησεις του Χ360 ειναι μολις 6 μυρια μπροστα απο εκει που ειχε -απολυτη- κυριαρχια πανω στην κονσολα της Sony.

http://www.joystiq.com/2010/02/05/ps3-worldwide-sales-cross-30-million/

Δεν ειπα ποτε οτι το PS3 ειναι η ποιο επιτυχημενη κονσολα της Sony. Δεν το ειπα και δεν προκειται να το πω ποτε γιατι καμια κονσολα σπιτιου δεν προκειται ποτε να φτασει το PS2 απο αποψη απυχησης. Ακομα και το Wii που ξεφτηλιζει και το X360 και το PS3 σε πωλησεις ειναι πολυ μικρο μπροστα στο PS2.

Μην βγαζεις λοιπον δικα σου συμπερασματα και μην βαζεις λογια στο στομα μου.

Δημοσ.

καλα ολα αυτα αλλα τι μας νοιάζουν ?

Υπάρχει νόημα?

Κανένα.

Αν εσας σας αρέσουν τα αυτοκίνητα εμε μου αρέσουν οι μηχανές.

Που ειναι το πρόβλημα?

Ολοι μας κάπως μεταφερόμαστε ο ενας εχει τη ζέστη του και προστατεύετε απο τη βροχή ο αλλος μπορει να τρώει τη βροχή αλλα παει ποιο γρήγορα στη δουλειά του.

Ναι υπάρχει και ο άλλος που παει με τα ποδάρια του και το λεωφορείο ωραία.

Και?

Ο καθένας βολεύετε με αυτα που εχει με αυτα που θα εχει και με αυτά που αποφασίζει να έχει γιατι ετσι του καπνίζει.

Τι να μιλάμε τωρα για πωλήσεις για λάστιχα και ζάντες? Δεν εχει νόημα τόσα ποστ εδω μέσα απο ολους.

Παρτε το χαμπάρι είμαστε ολοι διαφορετικοί ή σχεδόν ή εμπας περίπτωση πιστεύουμε οτι είμαστε.

Αφηστε λοιπόν το τοπικ αυτο στην ησυχία του και κάντε τη δουλειά σας οπως τη ξέρετε.

Κρίμα ειναι να έρχεστε σε αντιπαράθεση ο ενας με τον αλλο για αντικείμενα που δεν έφτιαξε αλλα τα αγόρασε ( τα κατανάλωσε ) και δυστυχώς ειναι και περήφανος γιαυτο διοτι το καταραμένο μας το σύστημα δε μας αφηνει να κάνουμε τίποτα αλλο ουτε τα αστερία να δουμε ουτε τη φύση αλλα εκει στη καταραμένη τη κατανάλωση συνεχώς.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!! ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΑΣ!ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!

ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ PS3 VS XBOX 360 ΗΜΑΡΤΟΝ!

Δημοσ.

Πάρα πολύ σωστός ο Street-Fighter!

Επιτέλους κάποιος λογικός!Που δεν φοβάται να τα πει!Τέτοια θέλουν οι εταιρίες,να μαλώνουμε και να καταναλώνουμε...

Δημοσ.

Είναι στη φύση πολλών ανθρώπων αν όχι όλων μας να βάζουμε ταμπέλες να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα μια ζωή..pc vs mac..ps3 vs xbox360 και πάει λέγοντας..

Έχουμε την ελευθερία να παίρνουμε αυτό που μας αρέσει και μας ταιριάζει περισσότερο..χωρίς να πρέπει να απολογηθούμε ο ένας στον άλλον για τις επιλογές μας.

Το μόνο ερώτημα κατά τη γνώμη μου που θα μπορούσε να τεθεί για να γίνετε συζητησή είναι γιατί ο καθένας απο μας προτίμησέ είτε το ένα είτε το άλλο χωρίς όμως λογοκρισία.

Όλοι είμαστε διαφορετικοί και ξεχωριστοί και επιλέγουμε βάση των δικών μας αναγκών.

Ας τονίσουμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι αυτά που μας χωρίζουν που πολλές φορές είναι προφάσεις για αντίλογο παρά τίποτε το ουσιαστικό.

Peace! :D

Δημοσ.
1. Ομοιως, συνεχιζεις να λες τα δικα σου.

2. Παρε ενα link λοιπον απο τα πολλα που υπαρχουν για να δεις οτι οντως το PS3 διαθετει μεγαλυτερους παικτες (ηλικιακα) γιατι τα παιχνιδια του απευθυνονται σε ευρυτερο κοινο απο αυτα του X360.

http://www.joystiq.com/2009/02/19/nielsen-wii-audience-is-youngest-ps3-audience-is-oldest/

απλά σχετικά με αυτό επειδή διαφωνώ πλήρως, το άρθρο επίσης λέει

The PS3, it would seem, has the oldest male audience locked down, as the report notes that gamers who may have owned a PSOne or PS2 in the past "may have 'graduated' to the PS3 in their assumed adulthood."

μην πάμε μακριά...εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί PS3 owners που δεν ξέρουν για την ύπαρξη άλλης κονσόλας πέρα από το μπλεστέσιο...έχω γνωστό που παίζει PS3 σε 14αρα CRT τηλεόραση και μόλις του είπα για ΧΒΟΧ μου είπε "ποιο ΧΒΟΧ;...το PS3 ανοίγει και από το χειριστήριο το οποίο είναι και ασύρματο" (εξέλιξη βλέπεις από το PS2 που μεγάλωσε)

οπότε προσωπικά το σχόλιο σου περί παιχνιδιών που απευθύνονται σε μεγάλους ηλικιακά παίκτες δεν νομίζω ότι ευσταθεί

Δημοσ.
απλά σχετικά με αυτό επειδή διαφωνώ πλήρως, το άρθρο επίσης λέει

The PS3, it would seem, has the oldest male audience locked down, as the report notes that gamers who may have owned a PSOne or PS2 in the past "may have 'graduated' to the PS3 in their assumed adulthood."

μην πάμε μακριά...εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί PS3 owners που δεν ξέρουν για την ύπαρξη άλλης κονσόλας πέρα από το μπλεστέσιο...έχω γνωστό που παίζει PS3 σε 14αρα CRT τηλεόραση και μόλις του είπα για ΧΒΟΧ μου είπε "ποιο ΧΒΟΧ;...το PS3 ανοίγει και από το χειριστήριο το οποίο είναι και ασύρματο" (εξέλιξη βλέπεις από το PS2 που μεγάλωσε)

οπότε προσωπικά το σχόλιο σου περί παιχνιδιών που απευθύνονται σε μεγάλους ηλικιακά παίκτες δεν νομίζω ότι ευσταθεί

Εδω πιστευω οτι αστειευεσαι. Δεν ειναι δυνατον να μου λες κατι τετοιο απο τη στιγμη που ειναι γεγονος οτι ενα μαγαλυτερο ηλικιακα κοινο διαθετει Playstation 3. Δεν ειναι επιχειρημα το οτι "επειδη καποιος ειχε τις προηγουμενες κονσολες της Sony τοτε θα παρει και αυτη". Συγνωμη αλλα καταλαβαινεις τι λες? Μιλαμε για κοσμο απο το 1994 μεχρι και σημερα που απλα ακουει ονομα και αγοραζει τυφλα. Υπαρχουν ακομα αυτοι? Δεν το νομιζω. Αν ηταν ετσι τοτε το PS3 θα επρεπε -ηδη- να βρισκεται στα 60+ μυρια πωλησεις εδω και καιρο και οχι να γινει ξεσπασμα πωλησεων στα καλα καθουμενα τον τελευταιο χρονο. Αυτο και μονο πρεπει να σου πει κατι.

Μιλαμε πλεον για -εμπειρους- στο μεγαλυτερο τους ποσοστο gamers. Οχι ασχετους, οχι casuals, οχι τιποτα αρα η επιλογη τους για την κονσολα της Sony ( και μετα απο τοσα χρονια) ηταν συνετη οπως και η δικη μου που αγορασα με κλειστα τα ματια Χ360 πριν χρονια (το τι επακολουθησε ειναι αλλη ιστορια που εχω ηδη πει). Ειναι πολοι λιγοι οι γραφικοι που αγοραζουν κονσολα ως ονομα (φανατισμενοι) και οχι επειδη τους καλυπτουν τα παιχνιδια. Αυτα τα απολυθωματα ή οι κολλημενοι ειναι αξιοι της μοιρας τους ετσι και αλλιως.

Τωρα ο φιλος σου που παιζει "μπλεστεσιο" τι να κανουμε, υπαρχουν και αυτοι.

Δημοσ.
Εδω πιστευω οτι αστειευεσαι. Δεν ειναι δυνατον να μου λες κατι τετοιο απο τη στιγμη που ειναι γεγονος οτι ενα μαγαλυτερο ηλικιακα κοινο διαθετει Playstation 3. Δεν ειναι επιχειρημα το οτι "επειδη καποιος ειχε τις προηγουμενες κονσολες της Sony τοτε θα παρει και αυτη". Συγνωμη αλλα καταλαβαινεις τι λες? Μιλαμε για κοσμο απο το 1994 μεχρι και σημερα που απλα ακουει ονομα και αγοραζει τυφλα. Υπαρχουν ακομα αυτοι? Δεν το νομιζω. Αν ηταν ετσι τοτε το PS3 θα επρεπε -ηδη- να βρισκεται στα 60+ μυρια πωλησεις εδω και καιρο και οχι να γινει ξεσπασμα πωλησεων στα καλα καθουμενα τον τελευταιο χρονο. Αυτο και μονο πρεπει να σου πει κατι.

Μιλαμε πλεον για -εμπειρους- στο μεγαλυτερο τους ποσοστο gamers. Οχι ασχετους, οχι casuals, οχι τιποτα αρα η επιλογη τους για την κονσολα της Sony ( και μετα απο τοσα χρονια) ηταν συνετη οπως και η δικη μου που αγορασα με κλειστα τα ματια Χ360 πριν χρονια (το τι επακολουθησε ειναι αλλη ιστορια που εχω ηδη πει). Ειναι πολοι λιγοι οι γραφικοι που αγοραζουν κονσολα ως ονομα (φανατισμενοι) και οχι επειδη τους καλυπτουν τα παιχνιδια. Αυτα τα απολυθωματα ή οι κολλημενοι ειναι αξιοι της μοιρας τους ετσι και αλλιως.

Τωρα ο φιλος σου που παιζει "μπλεστεσιο" τι να κανουμε, υπαρχουν και αυτοι.

εγώ απάντησα στο λινκ που έδωσες που λέει ότι οι μεγαλύτεροι ηλικιακά έχουν PS3 και που το ίδιο άρθρο γράφει ότι ένας λόγος που το έχουν μπορεί να είναι επειδή μεγάλωσαν με το PSOne και το PS2...πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν ισχύει αυτό, λέω ότι δεν συμφωνώ με αυτό που λες ότι απευθύνεται το PS3 σε μεγαλύτερους ηλικιακά gamers λόγω της γκαμας παιχνιδιών που έχει

δεν μπορεί να κάνεις μία τέτοια κατηγοριοποίηση και να λες ότι "αυτό ισχύει"...εγώ προσωπικά ξέρω ποιο πολλούς "ψαγμένους" gamers που ασχολούνται περισσότερο με το ΧΒΟΧ έχουν μεγαλώσει με κλασικά retro adventures και games, ενώ γνωρίζω πολλούς που δεν έχουν ιδέα γενικά από gaming αλλά είναι κάτοχοι μόνο PS

θα μπορούσα και εγώ να πω ότι το PS το προτιμούν οι άσχετοι και το ΧΒΟΧ οι γνώστες...δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να βάλω στο ένα τσουβάλι τους σχετικούς και τους άσχετους...και οι δύο κονσόλες έχουν τα RPG τους, τα platform τους, τα FPS κ.ο.κ...να ξεχάσουμε πως πριν 1-1,5 χρόνο κυνηγούσαμε τα RPG στο PS με το τουφέκι όταν στο ΧΒΟΧ είχαμε παίξει Blue Dragon, Lost Odyssey, Eternal Sonata (πολυ πριν βγει και για PS3),Enchanted Arms, Mass Effect, Oblivion κτλ;...θα μπορούσε τότε κάλλιστα να πει κάποιος "πφφφ το PS απευθύνεται σε νεαρό κοινό, ούτε ένα RPG δεν έχει"

Δημοσ.

και εγώ που ξεκίνησα με νιντέντο τώρα θα έπρεπε να έχω wii? δεν ισχύει αυτό .οι hardcore gamers κοιτάνε που βγαίνουν παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν (και που παίζεις τσάμπα) και πάνε εκεί.όχι γιατί είχα ps2 Θα πάρω ps3....εγώ είχα ps1/ps2 η πρώτη this gen κονσόλα που πήρα ήταν τον wii(Λόγο ζέλντα όχι επειδή είμαι τρελαμένος με την νιντέντο.)

Δημοσ.
εγώ απάντησα στο λινκ που έδωσες που λέει ότι οι μεγαλύτεροι ηλικιακά έχουν PS3 και που το ίδιο άρθρο γράφει ότι ένας λόγος που το έχουν μπορεί να είναι επειδή μεγάλωσαν με το PSOne και το PS2...πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν ισχύει αυτό, λέω ότι δεν συμφωνώ με αυτό που λες ότι απευθύνεται το PS3 σε μεγαλύτερους ηλικιακά gamers λόγω της γκαμας παιχνιδιών που έχει

δεν μπορεί να κάνεις μία τέτοια κατηγοριοποίηση και να λες ότι "αυτό ισχύει"...εγώ προσωπικά ξέρω ποιο πολλούς "ψαγμένους" gamers που ασχολούνται περισσότερο με το ΧΒΟΧ έχουν μεγαλώσει με κλασικά retro adventures και games, ενώ γνωρίζω πολλούς που δεν έχουν ιδέα γενικά από gaming αλλά είναι κάτοχοι μόνο PS

θα μπορούσα και εγώ να πω ότι το PS το προτιμούν οι άσχετοι και το ΧΒΟΧ οι γνώστες...δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να βάλω στο ένα τσουβάλι τους σχετικούς και τους άσχετους...και οι δύο κονσόλες έχουν τα RPG τους, τα platform τους, τα FPS κ.ο.κ...να ξεχάσουμε πως πριν 1-1,5 χρόνο κυνηγούσαμε τα RPG στο PS με το τουφέκι όταν στο ΧΒΟΧ είχαμε παίξει Blue Dragon, Lost Odyssey, Eternal Sonata (πολυ πριν βγει και για PS3),Enchanted Arms, Mass Effect, Oblivion κτλ;...θα μπορούσε τότε κάλλιστα να πει κάποιος "πφφφ το PS απευθύνεται σε νεαρό κοινό, ούτε ένα RPG δεν έχει"

Ρε συ παλικαρι δεν σου λεω την γνωμη μου. Δηλωση κανω και σου παραθετω στοιχεια για το ευρος των παικτων της εκαστοτε κονσολας και τις ηλικιες του. Στατιστικς, πως το λενε και αυτα τα στατιστικς δειχνουν οτι οι μεγαλυτερες (σε ποσοστο) ηλικιες διαθετουν PS3 εναντι Χ360 και ο λογος δεν ειναι αλλος απο αυτος που εχω ηδη πει χιλιες φορες προηγουμενως (οτι τα παιχνιδια του PS3 εχουν πολυ μεγαλυτερη ποικιλια και ευρος απο το action, action, action και περισσοτερο action απο οτι το Χ360).

Επισης η μπαρουφια αυτη που λεει το αρθρο δεν μας εξηγει γιατι μεχρι και περυσι το PS3 με το ζορι αγγιζε τα 11 μυρια και ξαφνικα εφτασε να κοντραρει σχεδον το Χ360 που και βγηκε και πρωτο και το πατουσε με τεραστια διαφορα μεχρι και προσφατα. Καταλαβαινεις οτι δεν ειναι rocket science ο λογος που το PS3 κοιταει στα ματια το Χ360. Προφανως και κατι μεσολαβησε και βρισκεται αυτη τη στιγμη το PS3 εκει που βρισκεται (και οχι δεν ειναι επειδη διαθετει blue ray player).

Δημοσ.
οι hardcore gamers κοιτάνε που βγαίνουν παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν (και που παίζεις τσάμπα)

Οι hardcore gamers τα αγοράζουν τα παιχνίδια τους γιατί θέλουν να βγουν και άλλα.

Δημοσ.
Ρε συ παλικαρι δεν σου λεω την γνωμη μου. Δηλωση κανω και σου παραθετω στοιχεια για το ευρος των παικτων της εκαστοτε κονσολας και τις ηλικιες του. Στατιστικς, πως το λενε και αυτα τα στατιστικς δειχνουν οτι οι μεγαλυτερες (σε ποσοστο) ηλικιες διαθετουν PS3 εναντι Χ360 και ο λογος δεν ειναι αλλος απο αυτος που εχω ηδη πει χιλιες φορες προηγουμενως (οτι τα παιχνιδια του PS3 εχουν πολυ μεγαλυτερη ποικιλια και ευρος απο το action, action, action και περισσοτερο action απο οτι το Χ360).

Επισης η μπαρουφια αυτη που λεει το αρθρο δεν μας εξηγει γιατι μεχρι και περυσι το PS3 με το ζορι αγγιζε τα 11 μυρια και ξαφνικα εφτασε να κοντραρει σχεδον το Χ360 που και βγηκε και πρωτο και το πατουσε με τεραστια διαφορα μεχρι και προσφατα. Καταλαβαινεις οτι δεν ειναι rocket science ο λογος που το PS3 κοιταει στα ματια το Χ360. Προφανως και κατι μεσολαβησε και βρισκεται αυτη τη στιγμη το PS3 εκει που βρισκεται (και οχι δεν ειναι επειδη διαθετει blue ray player).

εγώ ξέρω ότι oi ΑΑΑ τίτλοι του PS3 είναι action,action,action όπως το λες και εσύ...MGS,Killzone,Resistance,Uncharted,MAG,God of War,Infamous...να βάλω και κάποια της MS?HALO,Gears (πραγματικά δεν μου έρχονται κάποια άλλα στο μυαλό)...μιλάμε για τους TOP τίτλους της κάθε κονσόλας και τα "βαριά χαρτιά"

η μπαρουφιά είναι από λινκ δικό σου οπότε δεν ξέρω τι λέει ακριβώς και το κατά πόσο ισχύει...το PS3 έχει ανέβει στις πωλήσεις και λόγω μείωσης τιμής πλέον και γιατί επιτέλους ξεκίνησε να βγάζει πραγματικά αξιόλογα παιχνίδια και να πλουτίζει την γκάμα του...μεχρι το 2008 το ΧΒΟΧ ήταν πρώτο σε αποκλειστικότητες πράγμα που άλλαξε από το 2009 μέχρι και το 2010...οπότε δεν είναι καθόλου τυχαία η αύξηση στις πωλήσεις του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...