john2gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αυτά τα στημένα είναι τόσο ωραία. Καλύτερο θα ήταν βέβαια να τον κεράτωνε και μετά να τον παρατούσε με το X360 του. Εκεί ναι, θα είχε μια δόση πραγματικότητας τουλάχιστον (ειδικά αν τραβούσε με video το κεράτωμα )
soso75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον τώρα ο τύπος θα έχει τη δικαιολογία για να το αλλάξει και να πάρει PS3! xD Μπορεί και να είναι φτιαχτά μέν αλλά έχουν πλάκα όταν τα βλέπεις απο μακρυά.. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2010 από soso75
christos.p25 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 εγώ θα προτιμούσα να παίξω με το asian girlfriend παρά με την asian console πάντως (ps3) lol... τώρα αν ήταν για xbox360 θα το σκεφτόμουν... χαχαχα
ultralisk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αυτά τα στημένα είναι τόσο ωραία. Καλύτερο θα ήταν βέβαια να τον κεράτωνε και μετά να τον παρατούσε με το X360 του. Εκεί ναι, θα είχε μια δόση πραγματικότητας τουλάχιστον (ειδικά αν τραβούσε με video το κεράτωμα ) δόση πραγματικότητας θα είχε αν καπάκι συνέχιζε το βίντεο με τον τύπο να κάνει στην γκόμενα ότι έκανε εκείνη στο ΧΒΟΧ
anamenos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 δόση πραγματικότητας θα είχε αν καπάκι συνέχιζε το βίντεο με τον τύπο να κάνει στην γκόμενα ότι έκανε εκείνη στο ΧΒΟΧ πιθανόν να είναι πραγματικό γιατί υπάρχει ο άλλο Video που ο τύπος σπάζει το laptop της με ένα μπαστούνι του golf...
pscrazy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 http://www.n4g.com/xbox360/News-478235.aspx'>http://www.n4g.com/xbox360/News-478235.aspx Το ΧΒΟΧ ειναι εδω και με το ΑLAN WAKE και ΗΑLO REACH θετει νεα δεδομενα στις κονσολες....UNCHARTED εισαι πολυ λιγο μπροστα στο XENOS και στον ALAN! ΟΠΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ! -> http://www.n4g.com/xbox360/News-478235.aspx PARTICLES, HIGH RESOLUTION ENVIRONMENT, PHYSICS!!! DYNAMICS LIGHT....απλα θα τα σαρωσει ολα! Το alan ειναι εδω και ολα τα αλλα καπνος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ναι διότι caps>all !!!
hollow_83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ας βγει να το παιξουμε και μετα το συζηταμε.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Φαίνεται καλύτερο οπτικά απο το Heavy Rain και κοντάρει στα ίσια το Uncharted 2.
Street-Fighter Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 xbox και τα μυαλά στα κάγκελα ps3 απλα η μεγαλύτερη αποτυχία τις sony.thats all.
6xXx6 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 http://www.n4g.com/xbox360/News-478235.aspx'>http://www.n4g.com/xbox360/News-478235.aspx ΟΠΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ! -> http://www.n4g.com/xbox360/News-478235.aspx ! ouaou:confused:
pscrazy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 xbox και τα μυαλά στα κάγκελα ps3 απλα η μεγαλύτερη αποτυχία τις sony.thats all. PS3 ειναι ο ορισμος της αποτυχιας! Μακραν οτι πιο αχρηστο αγορασα ποτε στη ζωη μου! Σκονη με το κιλο λεμε Τον κακομοιρο τον drake τον εχετε κανει λιβανιστηρι
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Γραφικαρες το Alan, αυτο ειναι σιγουρο. Αντε να βγει να δουμε τι θα σκαμπαζει και απο gameplay. Χαλαρα κοντραρει στα ισια το Uncharted 2 απο αποψη γραφικων.
dr_thodt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 1. Δεν σε χαρακτηρισα. 2. Με την ιδια λογικη δεν υπαρχει κακο παιχνιδι τοτε και ολα ειναι "υποκειμενικα" (και οχι αντικειμενικα) και οτι ολα κρινονται οπως γουσταρει ο καθενας αρα δεν υπαρχει καποιο μετρο συγκρισης, δεν υπαρχει καποιο στανταρ και ολα ειναι απλα στον αερα. Αν πιστευεις αυτο τοτε εγω παω πασο και δεν εχουμε να πουμε τιποτε παραπανω. 3. Φυσικα και δεν βλεπεις γιατι δεν εχεις ουτε τα περιοδικα της εποχης ουτε και εχεις καπου να δεις τις συνεντευξεις της Remedy (τοτε γιατι σημερα αλλα λενε). Οτι και να λες ουτε ενα ονομα σαν το Resident Evil δεν πουλαει μηχανηματα πανω απο τα ραφια, δεν μιλαμε για ενα ονομα που ειναι εντελως αγνωστο στο ευρυ κοινο των gamers. 1+1 = 2. Δεν θα πουληθουν κονσολες για χαρη του. De facto αυτο (και εδω θα ειμαι για να ζητησω συγνωμη αν συμβει το αντιθετο). 4. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν ειμαι φανμποι κανενος. Αργεις αλλα καποια στιγμη θα το καταλαβεις. Και ναι βγαζω σκαρτο οτιδηποτε προσπαθει να μειωσει τη νουμοσηνη μου και ενα παραπανω οταν τα παχεια λογια των διαφημισεων απλα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα (Microsoft style). 5. Δεν ξερω για εσενα αλλα σιγουρα μυριζομαι ειρωνια. Αν -τοσο- πια δεν μπορεις να δεχτεις τον δικο μου λογο που δεν μιλαω καν και προσωπικα τοτε δεξου απλα τα γενικα review που δεχονται τα παιχνιδια αυτα. Κατα γενικη ομολογια του PS3 -ειναι- καλυτερα. Απο εκει και περα αν δεν αρεσει σε εσενα ειναι δικο σου θεμα αλλα θα πρεπει να λεμε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη. Πες το και εσυ μια αλλη φορα να το εμπεδωσεις καλυτερα. -"Το PS3 εχει ποιο καλα και ενδιαφεροντα και ποιοτικοτερα και περισσοτερα exclusive απο το Χ360" -"Το PS3 θα πουλησει ακομα περισσοτερες κονσολες με το τσουβαλι με συγκεκριμενα exclusive παιχνιδια" Και αν δεν πιστευεις εμενα τοτε δες τις ιδιες τις πωλησεις των μηχανηματων για να τελειωνουμε με το θεμα. Μεσα σε λιγοτερο απο ενα χρονο το PS3 σχεδον ισοφαρησε το Χ360 εκει που ειχε απολυτη κυριαρχια και η Sony εδειχνε σαν να μην ειχε στον ηλιο μοιρα. Οσο και να κραυγαζεις οτι η Γη ειναι επιπεδη, πιστεψε με, στρογγυλη ειναι. 1. Συνεχιζεις να εισαι εριστικος... 2. Ναι ειναι υποκειμενικα τα πραγματα οταν μιλαμε για πολλα υποσχομενα games απο ταλαντουχες ομαδες οπως τα Crackdown 2, Ηalo: Reach, Splinter Cell: Conviction, Alan Wake, Perfect Dark XBLA, Metro 2033, Fable 3 - το οτι εσενα δεν σου αρεσουν ή δεν σε συγκινουν επειδη ειναι για "μικρους" (LOL) δεν παει να πει οτι ειναι κατωτερα απο τα exclusives της Sony οπως κ να το κανουμε..μιλας εσυ για αντικειμενικα μετρα συγκρισης που συνεχως υποβαθμιζεις συγκεκριμενα genres-games που ειναι κοινα αποδεκτο οτι ειναι αξιολογα με τα δικα σου υποκειμενικα standards? μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα. 3. Ακομα δεν βλεπω τι εχει αλλαξει στο παιχνιδι απο την αρχικη ανακοινωση..εσυ που εχεις κ τα περιοδικα για πες μας. 4. Συνεχιζεις με περιεργο τροπο να βλεπεις στο μελλον..μμμ ενδιαφερον για πες μας κ για το Halo: Reach. 5. To αν εισαι fanboy ή απλα hater πιστευω φαινεται σε αυτα που γραφεις κ πως τα γραφεις...ολοι εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας - δεν χρειαζεται να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου - οι διαφημισεις που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ειναι προνομιο της κακιας MS? ενω η καλη μαμα Sony ειναι ολο αληθειες...ε τωρα θα μας τρελανεις τελειως εσυ, απο την E3 του 2005 που βγηκαν τα "αληθινα/in-game" videos μεχρι το dual shock, το backwards compatibility και τις υπολοιπες γκαφες της Sony εσυ που ησουνα? Οπως βλεπεις καμια απο τις 2 εταιριες δεν ειναι αγια αλλα τα Sony googles δεν σε αφηνουν να δεις καθαρα φαινεται. 6. Ε ναι αφου το λες εσυ κ τα reviews τοτε ειναι σιγουρα καλυτερα οποτε εγω που τα εχω παιξει κ εχω αλλη αποψη ειμαι λαθος κ πρεπει να αλλαξω γνωμη αφου λεει αλλα το metacritic και ο Ikaruga στο insomnia...τελικα δεν μπορεις να δεχτεις την διαφορετικη γνωμη κ μου φερνεις σαν παραδειγμα το metacritic, μαθε να συζητας κ να δεχεσαι την γνωμη του αλλου κ σταματα το noob trolling με τα reviews sites ενω το παιζεις O hardcore gamer εδω μεσα. 7. α)Το 360 ειναι σχεδον 10 εκατομμυρια μπροστα. β) Ειλικρινα θεωρεις εσυ επιτυχια οτι επιτελους το PS3-ο συνεχιστης της πιο επιτυχημενης κονσολας που εχει βγει ποτε- καταφερε να πλησιασει σε πωλησεις το 360? μαλλον εχεις πολυ χαμηλα standards...
pscrazy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ikaruga οτι αστοχα λες για το pc και το crysis τα ιδια μας λες και εδω... Μιλαμε για πολλα exclusive η sony! καθε χρονο ξεκιναμε 1. GT5 :lol::lol: 2. UNCHARTED+RESISTANCE :lol::lol: 3. FAT PRINCESS 4. LITTLE PRINCESS 5. TA ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ 5 6. HOME 7. WIPEOUT 1020401 τρομερη ποικιλια! Παιχνιδαρες!!!! ξεχασα το heavy rain, λαμψη 5, καλημερα ζωη...τι αλλο!!! Α εχουμε και τον ξεχασμενο kratus!!! Μεχρι να βγει ο alan και το halo για να παει και αυτος να κανεις παρεα στον phill harison το ξερουμε οτι η επανασταση ξεκιναει απο πισω και πολυ σωστο απο τη sony να παρακολουθει τι και πως πουλανε οι αλλοι μπας και ξαναβγει μπρος...αν και δεν το βλεπω! Η επομενη γενια θα ειναι ταφοπλακα για τη sony
Προτεινόμενες αναρτήσεις