ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ρε συ, μην αλλάζεις θέμα. Όταν είχες Wii σχεδόν τρόλλαρες τους PS3/360 users οτι λέγοντας οτι μόνο το Wii είναι hardcore. Τώρα που αγόρασες PS3, πάς να μας πείσεις οτι η πιο casual κονσόλα όλων των εποχών είναι hardcore, ενω το Χbox είναι μόνο για casuaλάδες. Εχω Wii ακομα και αυτα που ελεγα και τοτε ισχυουν και σημερα. Επισης αν μου βρεις ποστ δικο μου που λεω οτι -μονο- το wii ειναι hardcore εισαι ελευθερος να πας και να κανεις ενα copy-paste εδω ολοκληρο το ποστ να το δω και εγω ή εστω ενα link με το θεμα και να πεις τους αριθμους των ποστ που γραφω κατι τετοιο. Θες παραδείγματα? Dead Rising, Fable 2, Kameo, Viva Pinata, Ninja Blabe, ολα τους πρωτότυπα και για πιο ψαγμένους. (Αφού θες να μιλάμε για ψαγμένα και alternative παιχνίδια, και όχι με πιστολίδι). Απο αυτα τα παιχνιδια που εγραψες μονο το Viva Pinata ειναι "alternative". Τωρα να θεωρησω το Dead Rising, Fable (κατι παει να κανει αυτο αλλα εχει πολυ δουλεια ακομα), Kameo και (OMG) Ninja Blade σαν "alternative" (που δεν μιλαμε για alternative, ειναι απλα παιχνιδια μακρια απο την πεπατημενη) ε συγνωμη αλλα δεν μιλαμε καν στο ιδιο μηκος κυματος 'Ολα αυτά φιλικά, κουβέντα κάνουμε, δεν θέλω να μπω σε flame wars. Βεβαιως αλλα για την πρωτη παραγραφο σου περιμενω καποιο δικο μου ποστ αλλιως με συκωφαντεις με μαιμου κατηγοριες.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορώ να κάτσω να ψάχνω. Ξέρεις πολύ καλά τι έλεγες. Οτι το Wii είναι για πιο ψαγμένους και έχει πολύ πιο ψαγμένα παιχνίδια απο το PS3/360. Και μην το αμφισβητήσεις. Όπως και ότι (αυτό δεν πάει απαραίτητα σε εσένα Ikaruga): Μια κονσόλα σαν το PS3 δεν μπορεί να θεωρείται hardcore, όταν του λείπουν τα βασικά απο το online δίκτυο του. Cross-game chat π.χ. Άπειρα lags και disconnects που μόνο σε ερασιτεχνισμό και ανοργανωσιά παραπέμουν. Το ότι έχει Blu-Ray και exclusives με πασπαλισμένα καλά γραφικά (casual στην πλειοψηφία τους, δεν τα παίζει κανεις μετά απο έξι μήνες, σε αντίθεση με τα Halo 3, GoW) αυτομάτως δεν το κάνει κονσόλα για πιο ψαγμένους. Εγώ το είπα, θα πάρω PS3 μόνο για GT5 και MGS4. Και όποιο άλλο καλό exclusive προκύψει.
dr_thodt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ρε συ, μην αλλάζεις θέμα. Όταν είχες Wii σχεδόν τρόλλαρες τους PS3/360 users οτι λέγοντας οτι μόνο το Wii είναι hardcore. Τώρα που αγόρασες PS3, πάς να μας πείσεις οτι η πιο casual κονσόλα όλων των εποχών είναι hardcore, ενω το Χbox είναι μόνο για casuaλάδες. Θες παραδείγματα? Dead Rising, Fable 2, Kameo, Viva Pinata, Ninja Blabe, ολα τους πρωτότυπα και για πιο ψαγμένους. (Αφού θες να μιλάμε για ψαγμένα και alternative παιχνίδια, και όχι με πιστολίδι). Bαλε και Chromehounds, Banjo Kazooie: N&B, Earth Defense Force 2017, Halo Wars, Lost Odyssey, Blue Dragon, Condemned, Mushihimesama Futari Ver 1.5 + τα διαμαντακια στο XBLA και εχεις αρκετα ενδιαφεροντα games που ειναι περα απο τα συνηθισμενα. Tωρα αν καποιος δεν εχει προσβαση κ δεν τα εχει παιξει αυτο ειναι αλλο καπελο.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Bαλε και Chromehounds, Banjo Kazooie: N&B, Earth Defense Force 2017, Halo Wars, Lost Odyssey, Blue Dragon, Condemned, Mushihimesama Futari Ver 1.5 + τα διαμαντακια στο XBLA και εχεις αρκετα ενδιαφεροντα games που ειναι περα απο τα συνηθισμενα. Tωρα αν καποιος δεν εχει προσβαση κ δεν τα εχει παιξει αυτο ειναι αλλο καπελο. Σωστός, τα καλύτερα ξέχασα.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ρε φιλε μας δουλευεις? τελικα μιλας προσωπικα ή κανεις PR? οπου σε συμφερει εισαι απο την μια κ οπου σε συμφερει εισαι απο την αλλη - την μια μετρανε οι πωλησεις την αλλη στο διαολο τα mainstream παιχνιδια-ζητω το Disgaea...με λιγα λογια οπου φυσαει ο ανεμος. Οσο για το Alan Wake δεν βλεπω τι αλλαξε δραστικα στο gameplay εκτος του οτι ακολουθησαν ενα πιο γραμμικο level design... Που λεει οτι το παιχνιδι ηταν σχεδον ετοιμο κ αλλαξαν γραμμη/νοοτροπια πολυ πιο μετα λογω του 360? Αν η MS δεν πιστευε στο Alan Wake γιατι να το κανει exclusive? για να ικανοποιησει το υπαρχον casual κοινο της? δεν θα πουλησει κονσολες? Αυτο το λες κ το ξαναλες λες κ εχει βγει κ εχουμε δει πως εχει παει εμπορικα...μολις βγει βλεπουμε. Παντως συνεχιζω να πιστευω οτι αν παρεις ενα 360 ολα θα ειναι πολυ καλυτερα. Χωρις πλακα αδυνατεις να καταλαβεις. Κοινως ή το παιζεις βλακας ή εισαι ή απλα διαβαζεις μονο οτι εσυ θελεις. Απλα πραγματα λεω: 1. Το PS3 εχει exclusive αρκετα δυνατα ωστε να ωθησει κοσμο στην αγορα του σε αντιθεση με το Χ360 που δεν εχει δυνατα ονοματα κατω απο τη φτερουγα του. 2. Το PS3 εχει exclusive απο ολες τις καστες που καλυπτουν τις αναγκες ΚΑΙ του ψαγμενου, εκεντρικου, μεγαλυτερου σε αντιθεση με το X360 που εχει πηξει στα action-action-action και περισσοτερο action και το χειροτερο mindless action (παντα σε επιπεδο exclusive). 3. Oταν μιλαω προσωπικα το κανω γνωστο (επειτα απο παροτρυνση) οτι μιλαω προσωπικα. Περι Alan Wake που θες να μαθεις και κατι ακομα. - Alan Wake was announced at E3 2005. Microsoft partnered with Remedy to release the game for the Xbox 360 and as a DirectX 10-only title for Windows Vista. By-mid 2009, plans for a Windows version were put on hold. Remedy stated that they wanted to focus on the Xbox 360 version, though they were not permanently shelving the Windows edition. They announced that all plans for a future Windows release lay in the hands of the publisher, Microsoft. On February 12, 2010, Microsoft announced the game would not be available on the Windows platform, stating that playing on the 360 would be "more compelling. Το καταλαβαινεις οτι το παιχνιδι υπο κανονικες συνθηκες ηταν να κυκλοφορησει καπου στο 2007? Δεν μπορω να κατσω τωρα να ψαξω τα PC gamer μου και τα Edge μου που γραφει καθαρα στην συνεντευξη της Remedy για το παιχνιδι οτι ηταν κατα 70% ετοιμο (2006 αυτο). Δευτερον καποιος για να πιστεψει οτι ο λογος που εκανε η MS exlusive το Alan Wake στο Χ360 ειναι αυτος που προμοταρει (ξερεις το bolt απο λιγο παραπανω) πρεπει να ειναι εξαιρετικα αφελης και ευκολοπιστος (για να το πω ελαφρα). ---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:03 ---------- Δεν μπορώ να κάτσω να ψάχνω. Ξέρεις πολύ καλά τι έλεγες. Οτι το Wii είναι για πιο ψαγμένους και έχει πολύ πιο ψαγμένα παιχνίδια απο το PS3/360. Και μην το αμφισβητήσεις. ΛΑΘΟΣ, ειπα για ορισμενα παιχνιδια του ειναι πολυ ποιο ψαγμενα και hardcore απο οτιδηποτε εχουν να προσφερουν το PS3/ X360. Όπως και ότι (αυτό δεν πάει απαραίτητα σε εσένα Ikaruga): Μια κονσόλα σαν το PS3 δεν μπορεί να θεωρείται hardcore, όταν του λείπουν τα βασικά απο το online δίκτυο του. Cross-game chat π.χ. Άπειρα lags και disconnects που μόνο σε ερασιτεχνισμό και ανοργανωσιά παραπέμουν. Δευτερο λαθος. Δεν θεωρειται -η κονσολα- hardcore αλλα τα παιχνιδια τα ιδια χωριζονται μεταξυ hardcore και casual. Δεν μιλαμε για Sybian (οποιος καταλαβε, καταλαβε) για να πουμε οτι ενα κομματι hardware ειναι ποιο hardcore απο το αλλο. Το ότι έχει Blu-Ray και exclusives με πασπαλισμένα καλά γραφικά (casual στην πλειοψηφία τους, δεν τα παίζει κανεις μετά απο έξι μήνες, σε αντίθεση με τα Halo 3, GoW) αυτομάτως δεν το κάνει κονσόλα για πιο ψαγμένους. Εγώ το είπα, θα πάρω PS3 μόνο για GT5 και MGS4. Και όποιο άλλο καλό exclusive προκύψει. Εδω δινεις μονος σου την απαντηση. Δεν διαλεγεις μια κονσολα για το αν εχει camera, VGA, χυστα μεσα (ειπαμε δεν μιλαμε για hardcore hardware). Την διαλεγεις για ορισμενα παιχνιδια και -αυτο ειναι ολο-. Τωρα λοιπον βλεπεις και τα σχολια μου που πηγαιναν για το Wii οπως και για το PS3 οπως και το Χ360. Εdit: Η αληθεια ομως συνεχιζει να ειναι οτι το PS3 διαθετει ποιο μεγαλη γκαμα και ποικιλια παιχνιδιων απο το X360 και ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινουν και exclusive στο μηχανημα της (υπαρχει λογος που εταιριες οπως η Atlus δεν βγαζουν τα εντελως hardcore παιχνιδια τους στο Χ360).
Tilemaxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλώς. 1. Το PS3 εχει exclusive αρκετα δυνατα ωστε να ωθησει κοσμο στην αγορα του σε αντιθεση με το Χ360 που δεν εχει δυνατα ονοματα κατω απο τη φτερουγα του. Εδώ πάντως συμφωνώ, αν και ας μην ξεχνάμε τις αντιγραφές που είναι επιπλέον κίνητρο για αγορά 360. Δεν μιλαμε για Sybian (οποιος καταλαβε, καταλαβε) για να πουμε οτι ενα κομματι hardware ειναι ποιο hardcore απο το αλλο. lol'd hard
manelys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά για αυτό γίνεται όλη η κουβέντα γιατί με το ps3 πρέπει να χαλάσουμε περιουσία στα παιχνίδια του...μόνο γιαυτό δεν αγοράζουμε ps3 πάρα πολύς κόσμος!
dr_thodt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Χωρις πλακα αδυνατεις να καταλαβεις. Κοινως ή το παιζεις βλακας ή εισαι ή απλα διαβαζεις μονο οτι εσυ θελεις. Απλα πραγματα λεω: 1. Το PS3 εχει exclusive αρκετα δυνατα ωστε να ωθησει κοσμο στην αγορα του σε αντιθεση με το Χ360 που δεν εχει δυνατα ονοματα κατω απο τη φτερουγα του. 2. Το PS3 εχει exclusive απο ολες τις καστες που καλυπτουν τις αναγκες ΚΑΙ του ψαγμενου, εκεντρικου, μεγαλυτερου σε αντιθεση με το X360 που εχει πηξει στα action-action-action και περισσοτερο action και το χειροτερο mindless action (παντα σε επιπεδο exclusive). 3. Oταν μιλαω προσωπικα το κανω γνωστο (επειτα απο παροτρυνση) οτι μιλαω προσωπικα. Περι Alan Wake που θες να μαθεις και κατι ακομα. - Alan Wake was announced at E3 2005. Microsoft partnered with Remedy to release the game for the Xbox 360 and as a DirectX 10-only title for Windows Vista. By-mid 2009, plans for a Windows version were put on hold. Remedy stated that they wanted to focus on the Xbox 360 version, though they were not permanently shelving the Windows edition. They announced that all plans for a future Windows release lay in the hands of the publisher, Microsoft. On February 12, 2010, Microsoft announced the game would not be available on the Windows platform, stating that playing on the 360 would be "more compelling. Το καταλαβαινεις οτι το παιχνιδι υπο κανονικες συνθηκες ηταν να κυκλοφορησει καπου στο 2007? Δεν μπορω να κατσω τωρα να ψαξω τα PC gamer μου και τα Edge μου που γραφει καθαρα στην συνεντευξη της Remedy για το παιχνιδι οτι ηταν κατα 70% ετοιμο (2006 αυτο). Δευτερον καποιος για να πιστεψει οτι ο λογος που εκανε η MS exlusive το Alan Wake στο Χ360 ειναι αυτος που προμοταρει (ξερεις το bolt απο λιγο παραπανω) πρεπει να ειναι εξαιρετικα αφελης και ευκολοπιστος (για να το πω ελαφρα). 1. Πρωτα απο ολα ασε τους χαρακτηρισμους και μιλα σαν ανθρωπος κ οχι σαν PR της Sony. 2. Ποιος ειναι αυτος που οριζει ποια ειναι πιο σημαντικα exclusives? ο τυπος, τα boards στο internet ή εσυ ο μεγα ψαγμενος gamer? αυτα τα πραγματα ειναι αντικειμενικα εντελως και ειναι καθαρα σε τι ειδος αρεσκεται ο καθενας απο εμας. 3. Δεν βλεπω πουθενα να λεει οτι το παιχνιδι ηταν ετοιμο μετα απο 2 χρονια (LOL)...τωρα αν εσυ ο εξυπνος κ μη ψαρωμενος σε αντιθεση με εμενα τον αφελη (για να το πεις πιο ελαφρα) ξερεις 2 μηνες πριν πως το Alan Wake θα ειναι αλλο ενα action/shooter-RE5 wannabe/clone και ποσο θα πουλησει ενα πολυαναμενομενο παιχνιδι απο μια πολυ ταλαντουχα ομαδα που δεν θα βγει πλεον στο PC και θα ειναι ακομα ενας λογος να παρει καποιος 360 τι να σου πω μαλλον εχεις χαρισματα μεντιουμ ή εχεις ηδη παιξει το παιχνιδι. 4. Πραγματικα μεταμορφωθηκες απο ενα "ψαγμενο" Wii fanboy στο μεγαλυτερο PS3 fanboy που δεν βλεπει ουτε ενα καλο στην αντιπερα οχθη...ολα τα εχεις βγαλει αχρηστα, αραγε απο αυτα ποσα εχεις παιξει? μαλλον κανενα γιατι ειπαμε εσυ δεν παιζεις παιχνιδια για "μικρους" - action/shooter/fps κλπ τετοια ε? μονο "alternative"... 5. Συνεχισε να χοροπηδας απο το PR talk στο προσωπικο "ψαγμενο" οπου και οποτε σε συμφερει: "Το PS3 εχει cult exclusives *insert list here*" "Mα κ το 360 εχει cult exclusives *insert list here*" "Ναι αλλα το ταδε κ ταδε δεν μου αρεσουν κ τοσο - και αυτο ειναι shooter"
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 1. Δεν σε χαρακτηρισα. 2. Με την ιδια λογικη δεν υπαρχει κακο παιχνιδι τοτε και ολα ειναι "υποκειμενικα" (και οχι αντικειμενικα) και οτι ολα κρινονται οπως γουσταρει ο καθενας αρα δεν υπαρχει καποιο μετρο συγκρισης, δεν υπαρχει καποιο στανταρ και ολα ειναι απλα στον αερα. Αν πιστευεις αυτο τοτε εγω παω πασο και δεν εχουμε να πουμε τιποτε παραπανω. 3. Φυσικα και δεν βλεπεις γιατι δεν εχεις ουτε τα περιοδικα της εποχης ουτε και εχεις καπου να δεις τις συνεντευξεις της Remedy (τοτε γιατι σημερα αλλα λενε). Οτι και να λες ουτε ενα ονομα σαν το Resident Evil δεν πουλαει μηχανηματα πανω απο τα ραφια, δεν μιλαμε για ενα ονομα που ειναι εντελως αγνωστο στο ευρυ κοινο των gamers. 1+1 = 2. Δεν θα πουληθουν κονσολες για χαρη του. De facto αυτο (και εδω θα ειμαι για να ζητησω συγνωμη αν συμβει το αντιθετο). 4. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι δεν ειμαι φανμποι κανενος. Αργεις αλλα καποια στιγμη θα το καταλαβεις. Και ναι βγαζω σκαρτο οτιδηποτε προσπαθει να μειωσει τη νουμοσηνη μου και ενα παραπανω οταν τα παχεια λογια των διαφημισεων απλα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα (Microsoft style). 5. Δεν ξερω για εσενα αλλα σιγουρα μυριζομαι ειρωνια. Αν -τοσο- πια δεν μπορεις να δεχτεις τον δικο μου λογο που δεν μιλαω καν και προσωπικα τοτε δεξου απλα τα γενικα review που δεχονται τα παιχνιδια αυτα. Κατα γενικη ομολογια του PS3 -ειναι- καλυτερα. Απο εκει και περα αν δεν αρεσει σε εσενα ειναι δικο σου θεμα αλλα θα πρεπει να λεμε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη. Πες το και εσυ μια αλλη φορα να το εμπεδωσεις καλυτερα. -"Το PS3 εχει ποιο καλα και ενδιαφεροντα και ποιοτικοτερα και περισσοτερα exclusive απο το Χ360" -"Το PS3 θα πουλησει ακομα περισσοτερες κονσολες με το τσουβαλι με συγκεκριμενα exclusive παιχνιδια" Και αν δεν πιστευεις εμενα τοτε δες τις ιδιες τις πωλησεις των μηχανηματων για να τελειωνουμε με το θεμα. Μεσα σε λιγοτερο απο ενα χρονο το PS3 σχεδον ισοφαρησε το Χ360 εκει που ειχε απολυτη κυριαρχια και η Sony εδειχνε σαν να μην ειχε στον ηλιο μοιρα. Οσο και να κραυγαζεις οτι η Γη ειναι επιπεδη, πιστεψε με, στρογγυλη ειναι.
manelys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_video_game_consoles_%28seventh_generation%29 Σύμφωνα με το site το XBOX 360 παγκόσμια περισσότερες πωλεί σεις
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καλα μιλαμε ειχα καιρο να γελασω τοσο :lol::lol: Τελος απλα!! Ποντια πρεπει να ειναι η γκομενα. Τα ιδια περναω και εγω.
manelys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καλά γιατί κάνεις 'απάντηση' και τρώς τόσο χώρο...
pscrazy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 καλα μιλαμε ειχα καιρο να γελασω τοσο ξερεις πως φορες μου εχει ερθει να το σπασω απο το οπτικο χαλι !!!! Λυπαμαι τα φραγκα που εδωσα!
timekeeper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cIeweBkddB4&feature=related[/ame] Μάλλον δεν ήταν jasper...
Προτεινόμενες αναρτήσεις