Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ ikaruga24: +1 - i got your point. Όντως. Μερικά από τα exclusives του PS3 (lol) δεν τα κατάλαβα ποτέ και εγώ. Ούτε τη φιλοσοφία τους, ούτε το target group. Άπειρα χαμόγελα μόλις διάβασα ότι το GoW 3 θα μείνει μόνο στην ενοικίαση. Συμφωνώ. Mashed-up mythology και τρίχες κατσαρές.

@ dr_thotd: : Έχεις ιδέα σεναριακά (το παίρνω σαν βάση-σημείο Α) να σε γοητεύει ένα παιχνίδι, να το παρακολουθείς και να πέφτει θύμα του mainstream; Να αλλάζει άρδην από αυτό που είχες φανταστεί; Ξέρεις πώς ήταν κάποτε τα exclusives του PC; Πέρα από αυτό, το συναίσθημα της απογοήτευσης δεν συνεπάγεται εξόφθαλμο φθόνο. Δεν είναι σημείο υπεροχής η εμπειρία του AW. Ούτε πιστεύω πως οι PC gamers (origins mate, origins.. :-) ) θα χάσουν κάτι. Αυτά τελείως φιλικά.

@Tilemaxx: Είναι challenging στο professional (αν παίζεις στο PC όχι και τόσο) και απλά ξεκλειδώνεις κάποια features (noise filter, costumes etc). It's your call definitely.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιξε co op με φιλαρακι και μετα σουταρετο

παντως κατεμε πολυ μετριο game το τερματισα λογο ονοματος

+1 Καμία μα καμία σχέση με τον μύθο που κουβαλάει... Αλλά από την άλλη να μου πεις, δεν υπάρχουν και πολλά καλά offline co-op για ξεχαρμάνιασμα, οπότε...

Δημοσ.
Microsoft: "Some games are more suited for the intimacy of the PC, and others are best played from the couch in front of a larger TV screen."

PC gamers/PS3 fanboys: wbtkk1.gif

Τα meltdowns ειναι επικα. :lol:

Ασε ρε φιλε , απο τα ποστ σου εσενα και μερικων απο δω μεσα ευκολα συμπεραινουμε αυτο που ισχυει και το παραδεχεται πλεον και ο τελευατιος χρηστης

Οτι το xbox ειναι η κονσολα του μικροτερου ηλικιακα group κυριως εφηβων , αλλωστε σε πολλα forums βλεπουμε τι μαργαριταρια γραφουν

Παρε κανενα μηχανημα της προκοπης να παξεις να καταλαβεις σωστο παιχνιδι

Δημοσ.
Ασε ρε φιλε , απο τα ποστ σου εσενα και μερικων απο δω μεσα ευκολα συμπεραινουμε αυτο που ισχυει και το παραδεχεται πλεον και ο τελευατιος χρηστης

Οτι το xbox ειναι η κονσολα του μικροτερου ηλικιακα group κυριως εφηβων , αλλωστε σε πολλα forums βλεπουμε τι μαργαριταρια γραφουν

το μηχανημα της προκοπης ειναι το ps3 δηλαδη?

Δημοσ.
το μηχανημα της προκοπης ειναι το ps3 δηλαδη?

Και τα 2 ειναι της προκοπης μηχανηματα. Απλα το PS3 διαθετει παιχνιδια και για μεγαλυτερους αλλα και για ποιο ψαγμενους, ποιο ιδιαιτερους, ποιο εκεντρικους κατι που στο X360 κανεις ταμα για να βρεις. Επισης αυτο φενεται και απο την συμπεριφορα της MS προς τα παιχνιδια της γιατι ξερει το κοινο της (δηλαδη μετατρεπει ολα τα παιχνιδια σε "action - κατι" προκειμενου να "γουσταρουν" οι μικροτεροι).

Η Sony απο την αλλη δεν "κοπτεται" γι αυτο. Δινει και heavy rain και last guardian και little big planet και πολλα ακομα παιχνιδια που στο x360 απλα δεν μπορεις να βρεις κατι αντιστοιχο. Το ιδιο ισχυει και για τους third party developers που εχουν σαν στοχο συγκεκριμενο κοινο που δεν υπαρχει στο Χ360 για παιχνιδια οπως Demon's Souls, Disgaea και αλλα.

Καλυπτει δηλαδη σιγουρα αρκετα μεγαλυτερη καστα gamers απο οτι το Χ360. Το αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο το ενα απο το αλλο ειναι στη κριση του καθενα αλλα τα παραπανω ειναι περα για περα αληθινα.

Δημοσ.
Φυσικα και double standard μιας και μιλαμε για διαφορετικα παιχνιδια και διαφορετικου scope παιχνιδια. Δεν ειναι δυνατον να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι. Οσο για το αν τρελαινομαι για το αν παιξω Alan Wake η οχι, το εχω ηδη πει οτι μπορω να το παιξω. Απλα εγω ΑΛΛΟ παιχνιδι περιμενα (το παλιο καλο Alan Wake) και αλλο παιχνιδι που πασαρουν τωρα. Η μερα που εμαθα οτι το Alan Wake θα ειναι απλα αλλο ενα "action" παιχνιδι επαψε να με ενδιαφερει και να ειναι στη λιστα μου.

Βρες μου εσυ μια καλη δικαιολογια που ενα action-horror παιχνιδι ειναι 5 χρονια στο development και αυτα που βλεπουμε απο το demo δεν δειχνουν καλυτερα απο τα απανταχου Dead Space, Resident Evil 5 κτλ.

Link για ποιο πραγμα ακριβως θελεις? Να επιβεβαιωνει τι?

P.S. Για να μην νομιζεις οτι ειναι απλα hater του παιχνιδιου να σου πω οτι ουτε God of War 3 θα παρω (δεν ειμαι φαν, ενα ενοικιο και πολυ ειναι) αλλα ουτε και GT5. Απλα δεν θεωρω οτι καλυπτουν τις αναγκες μου.

1. Double standards για τα 2 παιχνιδια που λεγονται AW και GT5...εκει φαινεται η εμπαθεια σου προς οτιδηποτε 360.

2. Οσο για τα 5 χρονια development θα δουμε σε 2 μηνες τι παραπανω εχει απο τα 2 games που αναφερεις, σημερα πως περιμενεις καποια απαντηση?

3. Link για ποιο πραγμα? κανεις πως δεν βλεπεις?

Πως αλλιως εσυ θα χαρακτηριζες ενα παιχνιδι που ηταν σχεδον ετοιμο τοσα χρονια πριν και περασε μεσα απο τοσα "κυματα" για να μας σερβιρουν τελικα ενα "action-horror" παιχνιδι.

Θα ηθελα να δω απο που ειδες/διαβασες τα παραπανω...επισης αν ειχες παρακολουθησει την πορεια του Max Payne οπως ειπα κ νωριτερα κ αγνοησες παντελως θα ηξερες οτι αυτα τα 5 χρονια development δεν ειναι κ πολυ περιεργα για την Remedy ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι απο τα "μικροτερα" μεγαλα studios στην βιομηχανια.

4. Εφοσον δεν θα παρεις τα GoW3 και GT5 γιατι βγαινεις κ λες οτι σε exclusive το PS3 ειναι πολυ μπροστα το 2010 αφου ετσι κ αλλιως τα 2 σημαντικοτερα δεν σε ενδιαφερουν ενω το Heavy Rain ειναι ενα απο τα "παιχνιδια" που ειναι και για την κουτση μαρικα...:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ----------

@ dr_thotd: : Έχεις ιδέα σεναριακά (το παίρνω σαν βάση-σημείο Α) να σε γοητεύει ένα παιχνίδι, να το παρακολουθείς και να πέφτει θύμα του mainstream; Να αλλάζει άρδην από αυτό που είχες φανταστεί; Ξέρεις πώς ήταν κάποτε τα exclusives του PC; Πέρα από αυτό, το συναίσθημα της απογοήτευσης δεν συνεπάγεται εξόφθαλμο φθόνο. Δεν είναι σημείο υπεροχής η εμπειρία του AW. Ούτε πιστεύω πως οι PC gamers (origins mate, origins.. :-) ) θα χάσουν κάτι. Αυτά τελείως φιλικά.

Το τι εχουμε φανταστει με το τι ειναι η πραγματικοτητα εχει μεγαλη διαφορα και σιγουρα δεν ειναι ευθυνη της Remedy...οσο για το αν θα χασουν κατι οι PC gamers σε 2 μηνες θα ξερουμε ολοι καλυτερα. ;)

Δημοσ.
Και τα 2 ειναι της προκοπης μηχανηματα. Απλα το PS3 διαθετει παιχνιδια και για μεγαλυτερους αλλα και για ποιο ψαγμενους, ποιο ιδιαιτερους, ποιο εκεντρικους κατι που στο X360 κανεις ταμα για να βρεις. Επισης αυτο φενεται και απο την συμπεριφορα της MS προς τα παιχνιδια της γιατι ξερει το κοινο της (δηλαδη μετατρεπει ολα τα παιχνιδια σε "action - κατι" προκειμενου να "γουσταρουν" οι μικροτεροι).

Η Sony απο την αλλη δεν "κοπτεται" γι αυτο. Δινει και heavy rain και last guardian και little big planet και πολλα ακομα παιχνιδια που στο x360 απλα δεν μπορεις να βρεις κατι αντιστοιχο. Το ιδιο ισχυει και για τους third party developers που εχουν σαν στοχο συγκεκριμενο κοινο που δεν υπαρχει στο Χ360 για παιχνιδια οπως Demon's Souls, Disgaea και αλλα.

Καλυπτει δηλαδη σιγουρα αρκετα μεγαλυτερη καστα gamers απο οτι το Χ360. Το αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο το ενα απο το αλλο ειναι στη κριση του καθενα αλλα τα παραπανω ειναι περα για περα αληθινα.

Ikaruga βρεθείτε με τον xoxosi και κάντε ένα γραφείο PR και χτυπήστε ένα τηλ τη Sony. Όταν βρείς στοιχεία να υποστηρίξεις αυτά που πετάει το στόμα σου έλα να μας πείς.

ΥΓ: Μην μου πείς ότι είπες ότι και τα δύο είναι της προκοπής μηχανήματα γιατί αυτή είναι η πάγια (και πολύ "έξυπνη" μάλιστα) τακτική σου. Πρώτα λές κάτι παθητικές μπαρούφες για να φανείς αντικειμενικός και μετά αρχίζεις υποκειμενικά σχόλια τα οποία τα βγάζεις από το μυαλό σου ενώ όταν σου ζητάνε link κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις

Δημοσ.
Ikaruga βρεθείτε με τον xoxosi και κάντε ένα γραφείο PR και χτυπήστε ένα τηλ τη Sony. Όταν βρείς στοιχεία να υποστηρίξεις αυτά που πετάει το στόμα σου έλα να μας πείς.

ΥΓ: Μην μου πείς ότι είπες ότι και τα δύο είναι της προκοπής μηχανήματα γιατί αυτή είναι η πάγια (και πολύ "έξυπνη" μάλιστα) τακτική σου. Πρώτα λές κάτι παθητικές μπαρούφες για να φανείς αντικειμενικός και μετά αρχίζεις υποκειμενικά σχόλια τα οποία τα βγάζεις από το μυαλό σου ενώ όταν σου ζητάνε link κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις

Ωχ αμαν μας την πεσανε οι φανμποις τωρα. Φιλε νεοvdr εχω αφησει τους φανμποισμους πισω μου πριν καμια 10αρια χρονια. Δεν με ξερεις καθολου γι αυτο και δεν ξερεις οτι παντα μιλαω καυστικα οταν κατι δεν μου προκαλει εντυπωση η με απογοητευει. Δεν ειμαι κολλημενος με το PS3 ουτε ειμαι hater καποιας κονσολας ουτε εχω και καποια "τακτικη" (τακτικη για ποιο πραγμα?).

Δημοσ.

Μy opinion = the law? Παλι αρχισες τα ιδια? :lol:

Ναι οσοι εχουν 360 ειναι παιδακια και casual gamers - το ακουσαμε κ αυτο...:lol:

Ρε Ιkaruga αρχιζεις να μετατρεπεσαι στο μεγαλυτερο PS3 fanboy στο forum και κανεις τον skanjos να φαινεται λογικος...οταν ειχες Wii ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα τωρα τι επαθες κ κουβαλας την σημαια της Sony κανοντας κυρηγμα περι niche gaming και ανωτεροτητας συγκεκριμενων ειδων (casual games που τελειωνει κ η κουτση μαρικα οπως το Heavy Rain και το LBP τι κανουν στην ενηλικη ψαγμενη λιστα σου αραγε?) στην σταλμενη απο τον θεο κονσολα της Sony.

Eγω θα σου προτεινα να παρεις κ ενα 360 μηπως κ ερθεις στα ισα σου παλι, πρεπει να σε πειραξε πολυ που δεν θα μπορεις να τρολλαρεις λεγοντας οτι επαιξες Alan Wake στο PC σου στους 360 owners ε? ;)

---------- Προσθήκη στις 14:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ----------

Mαργαριταρια οπως αυτα που πεταξες στην συζητηση περι γραφικων Heavy Rain δυσκολα γραφονται απο ενηλικα οποτε ολοι καταλαβαινουμε περιπου την ηλικια του καθενα εδω μεσα απο αυτα που γραφει.

ΒΤW εχω PS3 αλλιως δεν θα μπορουσα να ειχα κ γνωμη για το μηχανημα...οταν παρεις κ εσυ 360 τα λεμε. ;)

---------- Προσθήκη στις 14:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ----------

Ωχ αμαν μας την πεσανε οι φανμποις τωρα. Φιλε νεοvdr εχω αφησει τους φανμποισμους πισω μου πριν καμια 10αρια χρονια. Δεν με ξερεις καθολου γι αυτο και δεν ξερεις οτι παντα μιλαω καυστικα οταν κατι δεν μου προκαλει εντυπωση η με απογοητευει. Δεν ειμαι κολλημενος με το PS3 ουτε ειμαι hater καποιας κονσολας ουτε εχω και καποια "τακτικη" (τακτικη για ποιο πραγμα?).

:lol:

Ελεος ρε Ikaruga, το παιζεις κ αντικειμενικος ενω εχεις απαξιωσει ολοκληρα ειδη (action, shooters), κονσολες (ΧΒΟΧ καλη ωρα) κ μεγαλα franchises και δεν εχεις πει ουτε ενα θετικο για οτιδηποτε 360 απο τοτε που πηρες PS3.

Δημοσ.
1. Double standards για τα 2 παιχνιδια που λεγονται AW και GT5...εκει φαινεται η εμπαθεια σου προς οτιδηποτε 360.

2. Οσο για τα 5 χρονια development θα δουμε σε 2 μηνες τι παραπανω εχει απο τα 2 games που αναφερεις, σημερα πως περιμενεις καποια απαντηση?

3. Link για ποιο πραγμα? κανεις πως δεν βλεπεις?

1. Θελεις η δε θελεις το ενα ειναι κατασκευασμα μεγαθυριο και το αλλο ειναι μια κουτσουλια στη θαλασσα. Αντικειμενικα πραγματα. (φορ δε ρεκορντ εχω πει απειρες φορες οτι πιστευω πως το Φορζα 3 θα ειναι αρκετα καλυτερο παιχνιδι απο το GT5 ετσι για να σου αποδειξω το αντιθετο ως προς την εμπαθεια που λες).

2. Δεν ειπα κατι διαφορετικο εγω, εγω ειπα οτι ειναι αδικαιολογητα τα 5 χρονια development για -τελικα- ενα action-horror παιχνιδι.

3. Εγω βλεπω, εσυ τι ακριβως θελεις να δεις δεν εχω καταλαβει? Εκτος του οτι εχω ακομα τα Edge (και οχι μονο) απο εκεινη την εποχη που μιλανε για Alan Wake θα σου παρεθεσω και απλοτατο link του wikki λιγο παρακατω.

Θα ηθελα να δω απο που ειδες/διαβασες τα παραπανω...επισης αν ειχες παρακολουθησει την πορεια του Max Payne οπως ειπα κ νωριτερα κ αγνοησες παντελως θα ηξερες οτι αυτα τα 5 χρονια development δεν ειναι κ πολυ περιεργα για την Remedy ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι απο τα "μικροτερα" μεγαλα studios στην βιομηχανια.

4. Εφοσον δεν θα παρεις τα GoW3 και GT5 γιατι βγαινεις κ λες οτι σε exclusive το PS3 ειναι πολυ μπροστα το 2010 αφου ετσι κ αλλιως τα 2 σημαντικοτερα δεν σε ενδιαφερουν ενω το Heavy Rain ειναι ενα απο τα "παιχνιδια" που ειναι και για την κουτση μαρικα...:rolleyes:

Οριστε παρε μια απλη σελιδα για το παιχνιδι. Πηγαινε στον τομεα Gameplay και διαβασε να δεις πως ξεκινησε το παιχνιδι και δες σε παρακαλω και τα βιντεο στο youtube απο τα πρωτα του βιντεο για να καταλαβεις για τι μιλαμε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake#Gameplay

4. Νομιζω στο εχω πει ηδη 2 φορες (ποσσες ακομα επιτελους?) οτι δεν μιλαω προσωπικα για εμενα αλλα κανω μια παρατηρηση, μια αναλυση αν θελεις του τι θα συμβει και το τι πιστευουν και οι gamers οι ιδιοι εκτος και αν σου ξεφυγε το γεγονος οτι οι πωλησεις του PS3 ηδη κοντραρουν αυτες του Χ360. Το heavy rain καθε αλλο παρα για την κουτση μαρικα ειναι.

Το τι εχουμε φανταστει με το τι ειναι η πραγματικοτητα εχει μεγαλη διαφορα και σιγουρα δεν ειναι ευθυνη της Remedy...οσο για το αν θα χασουν κατι οι PC gamers σε 2 μηνες θα ξερουμε ολοι καλυτερα. ;)

Το wiki νομιζω σου εχει ηδη απαντησει για το πως ξεκινησε το παιχνιδι τη ζωη του και πως αλλαξε τον τελευταιο 1 - 1.5 χρονο για να μπορεσει να "κεντρισει" το "ενδιαφερον" των παικτων του Χ360. Παρε το χαμπαρι οτι η MS το -ξερει- το κοινο της και -ξερει- οτι το παιχνιδι δεν ειναι κανενα δυνατο ονομα για να φερει νεους αγοραστες στην κονσολα της γι αυτο και αλλαξαν το στυλ του παιχνιδιου σε απλο "action-horror".

Δημοσ.

Ρε Ikaruga βγάζεις εμπάθεια προς το 360 ή μου φαίνεται. Δεν υπάρχει τίποτα πιο casual απο τα exclusives του PS3, αλλά κατ' τα άλλα το PS3 είναι για πιο ψαγμένους κατα τα λεγόμενα σου. Βέβαια. Γι' αυτό το 90% των γυμνασιόπαιδων στην περιοχή μου έχουν PS3...

Δημοσ.
Ρε Ikaruga βγάζεις εμπάθεια προς το 360 ή μου φαίνεται. Δεν υπάρχει τίποτα πιο casual απο τα exclusives του PS3, αλλά κατ' τα άλλα το PS3 είναι για πιο ψαγμένους κατα τα λεγόμενα σου. Βέβαια. Γι' αυτό το 90% των γυμνασιόπαιδων στην περιοχή μου έχουν PS3...

Ειπα οτι ειναι ΚΑΙ για ποιο ψαγμενους, ποιο εκεντρικους, ποιο μεγαλους ακριβως γιατι φιλοξενει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια παιχνιδιων. Βρες μου παιχνιδι στο X360 σαν το little big planet, disgaea, demon Souls, last guardian, heavy rain, siren: blood curse (ετσι για να αναφερω μερικα ψαγμενα και εκεντρικα παιχνιδια) και εγω θα σκασω.

Δημοσ.
Ειπα οτι ειναι ΚΑΙ για ποιο ψαγμενους, ποιο εκεντρικους, ποιο μεγαλους ακριβως γιατι φιλοξενει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια παιχνιδιων. Βρες μου παιχνιδι στο X360 σαν το little big planet, disgaea, demon Souls, last guardian, heavy rain, siren: blood curse (ετσι για να αναφερω μερικα ψαγμενα και εκεντρικα παιχνιδια) και εγω θα σκασω.

Ρε συ, μην αλλάζεις θέμα. Όταν είχες Wii σχεδόν τρόλλαρες τους PS3/360 users οτι λέγοντας οτι μόνο το Wii είναι hardcore. Τώρα που αγόρασες PS3, πάς να μας πείσεις οτι η πιο casual κονσόλα όλων των εποχών είναι hardcore, ενω το Χbox είναι μόνο για casuaλάδες.

Θες παραδείγματα? Dead Rising, Fable 2, Kameo, Viva Pinata, Ninja Blabe, ολα τους πρωτότυπα και για πιο ψαγμένους. (Αφού θες να μιλάμε για ψαγμένα και alternative παιχνίδια, και όχι με πιστολίδι).

'Ολα αυτά φιλικά, κουβέντα κάνουμε, δεν θέλω να μπω σε flame wars.

Δημοσ.

Ετσι οπως το λες συμφωνώ ομως καλο θα ηταν μια και απευθύνεται σε μεγαλύτερους οπως ειμαι και εγω να φτιαξει καποια βασικα πραγματα οπως το private in game chat..

Δημοσ.
1. Θελεις η δε θελεις το ενα ειναι κατασκευασμα μεγαθυριο και το αλλο ειναι μια κουτσουλια στη θαλασσα. Αντικειμενικα πραγματα. (φορ δε ρεκορντ εχω πει απειρες φορες οτι πιστευω πως το Φορζα 3 θα ειναι αρκετα καλυτερο παιχνιδι απο το GT5 ετσι για να σου αποδειξω το αντιθετο ως προς την εμπαθεια που λες).

2. Δεν ειπα κατι διαφορετικο εγω, εγω ειπα οτι ειναι αδικαιολογητα τα 5 χρονια development για -τελικα- ενα action-horror παιχνιδι.

3. Εγω βλεπω, εσυ τι ακριβως θελεις να δεις δεν εχω καταλαβει? Εκτος του οτι εχω ακομα τα Edge (και οχι μονο) απο εκεινη την εποχη που μιλανε για Alan Wake θα σου παρεθεσω και απλοτατο link του wikki λιγο παρακατω.

Οριστε παρε μια απλη σελιδα για το παιχνιδι. Πηγαινε στον τομεα Gameplay και διαβασε να δεις πως ξεκινησε το παιχνιδι και δες σε παρακαλω και τα βιντεο στο youtube απο τα πρωτα του βιντεο για να καταλαβεις για τι μιλαμε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake#Gameplay

4. Νομιζω στο εχω πει ηδη 2 φορες (ποσσες ακομα επιτελους?) οτι δεν μιλαω προσωπικα για εμενα αλλα κανω μια παρατηρηση, μια αναλυση αν θελεις του τι θα συμβει και το τι πιστευουν και οι gamers οι ιδιοι εκτος και αν σου ξεφυγε το γεγονος οτι οι πωλησεις του PS3 ηδη κοντραρουν αυτες του Χ360. Το heavy rain καθε αλλο παρα για την κουτση μαρικα ειναι.

Το wiki νομιζω σου εχει ηδη απαντησει για το πως ξεκινησε το παιχνιδι τη ζωη του και πως αλλαξε τον τελευταιο 1 - 1.5 χρονο για να μπορεσει να "κεντρισει" το "ενδιαφερον" των παικτων του Χ360. Παρε το χαμπαρι οτι η MS το -ξερει- το κοινο της και -ξερει- οτι το παιχνιδι δεν ειναι κανενα δυνατο ονομα για να φερει νεους αγοραστες στην κονσολα της γι αυτο και αλλαξαν το στυλ του παιχνιδιου σε απλο "action-horror".

Ρε φιλε μας δουλευεις? τελικα μιλας προσωπικα ή κανεις PR? οπου σε συμφερει εισαι απο την μια κ οπου σε συμφερει εισαι απο την αλλη - την μια μετρανε οι πωλησεις την αλλη στο διαολο τα mainstream παιχνιδια-ζητω το Disgaea...με λιγα λογια οπου φυσαει ο ανεμος.

Οσο για το Alan Wake δεν βλεπω τι αλλαξε δραστικα στο gameplay εκτος του οτι ακολουθησαν ενα πιο γραμμικο level design...:rolleyes: Που λεει οτι το παιχνιδι ηταν σχεδον ετοιμο κ αλλαξαν γραμμη/νοοτροπια πολυ πιο μετα λογω του 360?

Αν η MS δεν πιστευε στο Alan Wake γιατι να το κανει exclusive? για να ικανοποιησει το υπαρχον casual κοινο της? δεν θα πουλησει κονσολες? Αυτο το λες κ το ξαναλες λες κ εχει βγει κ εχουμε δει πως εχει παει εμπορικα...μολις βγει βλεπουμε.

Παντως συνεχιζω να πιστευω οτι αν παρεις ενα 360 ολα θα ειναι πολυ καλυτερα. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...