Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ούτε μια φορά δεν το έχει αλλάξει διότι δεν το έχει ανακοινώσει...

για τα games της Blizzard ισχύει πλέον το κλασικά "when it's ready" :P

αυτό ακριβώς θέλω να τονίσω...δεν ανακοινώνει release date από εξάμηνο σε εξάμηνο

Δημοσ.
Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω....να το κρατήσω το ps3 ή να το αλλάξω με xbox;Είναι πολύ ακριβά τα παιχνίδια για το ps3...

αν ήθελες τσάμπα gaming τότε λάθος έκανες που αγόρασες ps3 .φυσικά μπορείς να πάρεις ενα Jasper 360 με firmware γύρω στα 170ε οπότε δεν χρειάζεται να το πουλήσεις το ps3.

ασε που σε λίγο καιρό μπορεί να σκάσει μύτη και τπτ για ps3 hacking.

Δημοσ.

Δε με καταλαβες, δεν ειπα ποτε οτι μειωνεται η αξια καποιου παιχνιδιου αν δεν κανει πωλησεις. Αναθεμα ειμαι φουλ της αποψης οτι αν κατι πουλαει δεν σημαινει οτι ειναι και καλο. Απλα εγω μια απλη παρατηρηση κανω. Θες να σου πω και την προσωπικη μου γνωμη? Πιστευω οτι το παιχνιδι το εχουν παραπασπατεψει και οτι στην τελικη θα μας δωσουν ενα ακομα "action" third person παιχνιδι για να ειναι αρεστο στις μικρες ηλικιες μιας και το ξερουν και οι ιδιοι οτι το ονομα Alan Wake δεν αποτελει λυση για πιθανους νεους χρηστες Χ360. Ολα στο βωμο του χρηματος λοιπον οπως και οι αλλαγες που δεχτηκε το παιχνιδι ανα τα χρονια.

Ναι αλλα μην συγκρινουμε την @τσα με τη βουρτσα. Αλλο επιπεδο project το ενα και αλλο το επιπεδο το αλλο. Μην τρελαθουμε τελειως. Δεν ειναι δυνατον ενα παιχνιδι με 1000+ ρεαλιστικα αυτοκινητα και η αποδοση αυτων να συγκριθει με ενα Resident Evil 5 wonnabe clone. Γι αυτο και ειναι και αστειο αλλωστε.

1ον η υποκειμενικότητα σου φαίνεται όταν λες για δυο παιχνίδια που δεν έχουν βγεί καν ότι το ένα έχει 1000+ ρεαλιστικά αυτοκίνητα (θετικό σχόλιο) και το άλλο είναι Resident Evil 5 wannabe clone ( αισχρό αρνητικό σχόλιο που στάζει χολή καθώς πέφτεις σε πλεονασμούς λέγοντας ότι είναι ΚΑΙ wannabe ΚΑΙ clone)

2ον θα ήθελα να μου πείς από που έβγαλες ότι το Alan Wake δεν θα πουλήσει νέες κονσόλες. Μήπως λές τα ίδια και για το Reach??

3ον Τι θες δηλαδή να έκαναν το Alan Wake "ψαγμένο" και "cool" για να το παίξεις μόνο εσύ? Δεν νομίζω...

Δημοσ.
1ον η υποκειμενικότητα σου φαίνεται όταν λες για δυο παιχνίδια που δεν έχουν βγεί καν ότι το ένα έχει 1000+ ρεαλιστικά αυτοκίνητα (θετικό σχόλιο) και το άλλο είναι Resident Evil 5 wannabe clone ( αισχρό αρνητικό σχόλιο που στάζει χολή καθώς πέφτεις σε πλεονασμούς λέγοντας ότι είναι ΚΑΙ wannabe ΚΑΙ clone)

2ον θα ήθελα να μου πείς από που έβγαλες ότι το Alan Wake δεν θα πουλήσει νέες κονσόλες. Μήπως λές τα ίδια και για το Reach??

3ον Τι θες δηλαδή να έκαναν το Alan Wake "ψαγμένο" και "cool" για να το παίξεις μόνο εσύ? Δεν νομίζω...

1. Πως αλλιως εσυ θα χαρακτηριζες ενα παιχνιδι που ηταν σχεδον ετοιμο τοσα χρονια πριν και περασε μεσα απο τοσα "κυματα" για να μας σερβιρουν τελικα ενα "action-horror" παιχνιδι. Δεν θελω να μιλαω πολυ πολυ γι αυτο μεχρι να βγει και να το παιξω προσωπικα αλλα πραγματικα το πιστευεις οτι το Alan Wake θα εχει να διξει "κατι"? Εστω και κατι μικρο για να δικαιολογησει τα τοσα χρονια που ηταν "μεσα" στο development? Το εμπειρο μου ματι λεει οτι δεν θα δουμε τιποτα το ιδιαιτερο αλλα φυσικα αυτο ειναι δικη μου αποψη, δεν χρειαζεται να κανεις σχολιο γι αυτο.

2. Ειμαι τοσο σιγουρος για το οτι δεν προκειται να φυγουν κονσολες για χαρη του Alan Wake οσο σιγουρος ειμαι οτι δεν προκειται να αγορασω εγω κονσολα για να το παιξω. Τραμπα με το φιλαρακι μου να κανουμε για 1-2 μερες ως να το τελειωσω ναι θα κανω αλλα σιγουρα οχι να αγορασω δικο μου μηχανημα γι αυτο. Για το Halo οσοι ειναι να το παιξουν εχουν εδω και καιρο την κονσολα. Οσους φαν ηταν να αποκτησει τους εχει ηδη καιρο τωρα. Τελος, finito, no more. Ψιλα πραγματα απο εδω και περα.

3. Δηλαδη εσυ το προτιμας σαν "αλλο ενα" generic third person "action - horror" παιχνιδι? Εδω μιλαμε για παιχνιδι σταθμο στην PC σκηνη πριν χρονια οταν εμφανιστηκε πρωτη φορα και τελικα φτασαμε σε σημειο να μιλαμε για "αλλο ενα" third person shooter? Φυσικα και δεν μπορω να ειμαι απολυτος μεχρι να το βαλω κατω και να το ξεζουμισω αλλα πιστευω οτι θα ειμαι τοσο μεσα στις προβλεψεις μου οσο ημουν και με το dantes inferno. Τονιζω το "πιστευω".

Δημοσ.
Δεν ειχαν πει ομως τιποτα παραπανω. Απλα οτι η PC version ειναι on hold και οτι θα εμφανιστει λιγο αργοτερα απο την Χ360 εκδοση. Δεν ειπαν ποτε οτι την κοψανε μια και εξω. Βεβαια πολυς κοσμος περιμενε το παιχνιδι απο εποχης που ηταν PC exclusive αλλα αυτοι πλεον ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα καθως εχουν ξενερωσει η εχουν απλα περασει αλλου.

Δε με καταλαβες, δεν ειπα ποτε οτι μειωνεται η αξια καποιου παιχνιδιου αν δεν κανει πωλησεις. Αναθεμα ειμαι φουλ της αποψης οτι αν κατι πουλαει δεν σημαινει οτι ειναι και καλο. Απλα εγω μια απλη παρατηρηση κανω. Θες να σου πω και την προσωπικη μου γνωμη? Πιστευω οτι το παιχνιδι το εχουν παραπασπατεψει και οτι στην τελικη θα μας δωσουν ενα ακομα "action" third person παιχνιδι για να ειναι αρεστο στις μικρες ηλικιες μιας και το ξερουν και οι ιδιοι οτι το ονομα Alan Wake δεν αποτελει λυση για πιθανους νεους χρηστες Χ360. Ολα στο βωμο του χρηματος λοιπον οπως και οι αλλαγες που δεχτηκε το παιχνιδι ανα τα χρονια.

Nαι αλλα μην συγκρινουμε την @τσα με τη βουρτσα. Αλλο επιπεδο project το ενα και αλλο το επιπεδο το αλλο. Μην τρελαθουμε τελειως. Δεν ειναι δυνατον ενα παιχνιδι με 1000+ ρεαλιστικα αυτοκινητα και η αποδοση αυτων να συγκριθει με ενα Resident Evil 5 wonnabe clone. Γι αυτο και ειναι και αστειο αλλωστε.

WTF? :lol:

double standards και hate κανεις? Ενταξει πηρες PS3 και δεν θα μπορεσεις να παιξεις Alan Wake αλλα μην τρελαινεσαι...τα τελευταια posts σου ξεχυλιζουν απο σχεδον ευχες να αποτυχει το παιχνιδι.

Οσο για τις ηλικιες που απευθυνεται το Alan Wake πιστευω οτι απευθυνεται σε εφαμιλλες ή μεγαλυτερες απο αυτες που απευθυνoνται τα "μεγαλα" exclusives του PS3 Heavy Rain και GoW3. ;)

Oσο για το ποσο θα αξιζει το Alan Wake θα το παιξουμε (οσοι μπορουμε..) κ θα δουμε. ;)

---------- Προσθήκη στις 22:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ----------

1. Πως αλλιως εσυ θα χαρακτηριζες ενα παιχνιδι που ηταν σχεδον ετοιμο τοσα χρονια πριν και περασε μεσα απο τοσα "κυματα" για να μας σερβιρουν τελικα ενα "action-horror" παιχνιδι. Δεν θελω να μιλαω πολυ πολυ γι αυτο μεχρι να βγει και να το παιξω προσωπικα αλλα πραγματικα το πιστευεις οτι το Alan Wake θα εχει να διξει "κατι"? Εστω και κατι μικρο για να δικαιολογησει τα τοσα χρονια που ηταν "μεσα" στο development? Το εμπειρο μου ματι λεει οτι δεν θα δουμε τιποτα το ιδιαιτερο αλλα φυσικα αυτο ειναι δικη μου αποψη, δεν χρειαζεται να κανεις σχολιο γι αυτο..

1. Εχεις καποιο link που να επιβεβαιωνει ολα τα παραπανω? αν οχι ας μην λεει ο καθενας οτι θελει εδω μεσα...και αν δεν το ξερεις στο πρωτο Max Payne ειχαμε δει το ιδιο σκηνικο απο την Remedy που btw απαρτιζεται απο 40-50 ατομα μονο.

Remedy Entertainment developed an idea of a "3rd person action game" in late 1996' date=' after completing Death Rally (their first game), inspired first by Loaded and then by the success of Tomb Raider (althrough determined to avoid its "horrid camera system")

Max Payne was originally scheduled to be released in the summer of 1999, however it was repeatedly delayed and got heavily revamped in 2000 (in particular the game's graphics were improved). The game was eventually [b']released for PC in spring of 2001[/b], followed by the other platform versions in 2001-2003.

Δημοσ.

εγώ θέλω να είναι παιχνιδάρα το alan wake ,περιμένω πως και πως να βγεί ,χρειαζόμαστε περισσότερα horror quality games.το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλό σενάριο ,τα γραφικά δεν με νοιάζουν για τέτοιου είδους παιχνίδι αλλα δείχνει να κρατιέται αρκετά καλά στα βίντεο.λυπάμαι που δεν θα είναι open world όπως είχαν πει στην αρχή αλλα πιστέυω θα μ'αρέσει αρκετά.βασικά είναι το μόνο exclusive που περιμένω πως και πως απο την Ms ελπίζω να μην με απογοητέυσει.

Δημοσ.
αν ήθελες τσάμπα gaming τότε λάθος έκανες που αγόρασες ps3 .φυσικά μπορείς να πάρεις ενα Jasper 360 με firmware γύρω στα 170ε οπότε δεν χρειάζεται να το πουλήσεις το ps3.

ασε που σε λίγο καιρό μπορεί να σκάσει μύτη και τπτ για ps3 hacking.

Δεν το αγόρασα ακριβώς.¨Ηταν από προσφορά.Λέω απλά να το ανταλλάξω με καινούριο Elite 360 χακαρισμένο.Τι να τις κάνω δύο κονσόλες;

Δημοσ.
WTF? :lol:

double standards και hate κανεις? Ενταξει πηρες PS3 και δεν θα μπορεσεις να παιξεις Alan Wake αλλα μην τρελαινεσαι...τα τελευταια posts σου ξεχυλιζουν απο σχεδον ευχες να αποτυχει το παιχνιδι.

Οσο για τις ηλικιες που απευθυνεται το Alan Wake πιστευω οτι απευθυνεται σε εφαμιλλες ή μεγαλυτερες απο αυτες που απευθυνoνται τα "μεγαλα" exclusives του PS3 Heavy Rain και GoW3. ;)

Oσο για το ποσο θα αξιζει το Alan Wake θα το παιξουμε (οσοι μπορουμε..) κ θα δουμε. ;)

Φυσικα και double standard μιας και μιλαμε για διαφορετικα παιχνιδια και διαφορετικου scope παιχνιδια. Δεν ειναι δυνατον να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι. Οσο για το αν τρελαινομαι για το αν παιξω Alan Wake η οχι, το εχω ηδη πει οτι μπορω να το παιξω. Απλα εγω ΑΛΛΟ παιχνιδι περιμενα (το παλιο καλο Alan Wake) και αλλο παιχνιδι που πασαρουν τωρα. Η μερα που εμαθα οτι το Alan Wake θα ειναι απλα αλλο ενα "action" παιχνιδι επαψε να με ενδιαφερει και να ειναι στη λιστα μου.

Βρες μου εσυ μια καλη δικαιολογια που ενα action-horror παιχνιδι ειναι 5 χρονια στο development και αυτα που βλεπουμε απο το demo δεν δειχνουν καλυτερα απο τα απανταχου Dead Space, Resident Evil 5 κτλ.

1. Εχεις καποιο link που να επιβεβαιωνει ολα τα παραπανω? αν οχι ας μην λεει ο καθενας οτι θελει εδω μεσα...και αν δεν το ξερεις στο πρωτο Max Payne ειχαμε δει το ιδιο σκηνικο απο την Remedy που btw απαρτιζεται απο 40-50 ατομα μονο.

Link για ποιο πραγμα ακριβως θελεις? Να επιβεβαιωνει τι?

P.S. Για να μην νομιζεις οτι ειναι απλα hater του παιχνιδιου να σου πω οτι ουτε God of War 3 θα παρω (δεν ειμαι φαν, ενα ενοικιο και πολυ ειναι) αλλα ουτε και GT5. Απλα δεν θεωρω οτι καλυπτουν τις αναγκες μου.

Δημοσ.
Δεν το αγόρασα ακριβώς.¨Ηταν από προσφορά.Λέω απλά να το ανταλλάξω με καινούριο Elite 360 χακαρισμένο.Τι να τις κάνω δύο κονσόλες;

2 κονσόλες περισσότερα καλά παιχνίδια = win.αν δεν έχεις λεφτά αλλαξε το φυσικά με 360.μην ακούς όμως μπούρδες για ελίτε και βλακείες ,ένα arcade με την πατέντα για 250gb δίσκο και να είναι jasper ,δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο.(εκτός αν θες να παίξεις ονλινε ,τότε θες συνδρομή και wireless)

Δημοσ.
To elite δεν θερμαίνεται λένε.Γιατί να βάλω δίσκο;

Μπούρδες το ίδιο πράγμα είναι,jasper κοίτα να είναι.για να παίζεις τα παιχνίδια μέσω σκληρού και να μην κουράζεται η κονσόλα(ακα χαλάσει) και μερικά παιχνίδια χρειάζονται να κάνεις ινσταλλ κάποια πράγματα όπως το forza 3 .και στιν τελική τα 120μβ που λέει οτι έχει είναι μέγα ψέμα όπως τα 20giga που έχω εγω και είναι 12.... τέσπα δεν σε φτάνουν ούτε για saves αφού παίζεις απο θείο

Δημοσ.
Offtopic: Τι γνώμη έχετε για το Resi5? Αξίζει δεύτερο playthrough στο hard και professional + co-op, ή να το πουλήσω?

παιξε co op με φιλαρακι και μετα σουταρετο

παντως κατεμε πολυ μετριο game το τερματισα λογο ονοματος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...