NT1G Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τo GT5 ΔΕΝ βγαίνει τον Μάρτιο, την ξαναλάξαν την ημερομηνία. Due to "production-related matters" this game has been pushed from being released in March in Japan. There was never an announced release date for European or US territories, but fans were hoping for a worldwide release this spring. Expected Release Date: Likely this fall. Either that or we will drive real cars off cliffs.
theo58 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Τo GT5 ΔΕΝ βγαίνει τον Μάρτιο, την ξαναλάξαν την ημερομηνία. Δεν με καταλαβες ειπα για ενα παιχνιδι που βγαινει στις 16 Μαρτιου ή για το GT5 οποτε με το καλο βγει....
GrandGamer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Με αυτό το GT5 έχω αγχωθεί μέχρι και εγώ που δεν παίζω τέτοια games και δεν πρόκειται να παίξω ούτε αυτό. Χειρότερο από την Blizzard κατάντησε.
skanjos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Με αυτό το GT5 έχω αγχωθεί μέχρι και εγώ που δεν παίζω τέτοια games και δεν πρόκειται να παίξω ούτε αυτό. Χειρότερο από την Blizzard κατάντησε. τουλάχιστον στο gt5 ξέρεις οτι αργούν γιατί προσθέτουν πράγματα και το βελτιώνουν γιατί πρέπει να είναι τέλειο,όχι σαν το diablo 3 που λένε φέτος ετοιμάσαμε τα 2 classes τουχρόνου θα φτιάξουμε άλλα 2.και το starcraft έχει που το περιμένουν όσο περιμένω εγώ legend of dragoon 2/suikoden 6/ffvii remake και κάποιοι το duke nukem forever.....
Antretng Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχουν περάει πολλές σελίδες απο το post που έλεγα "σταματήστε να βάζεται στα φετινά exclusive το gt5... καθε χρόνο πουντο πούντο το δαχτυλίδι κατάντησε" Το αστείο είναι ότι εδώ και 3 χρόνια το gt5 αποτελεί από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα επιχειρήματα υπερ του ps3... φαντάσου και να χε βγει τι θα λέγανε
gherudos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Final code confirms Final Fantasy XIII looks worse on 360 than PS3A journalist has got his hands on the final code for Final Fantasy XIII. And after playing the PS3 version, he reports back that the Xbox 360 version is worse. The CG is extremely compressed, objects are less detailed, character clothing doesn't have the final details amongst more 'issues'. The final retail Xbox 360 code is in the door and comes off comparatively the poorer... Final retail code has just arrived in the building for the Xbox 'cut' of Final Fantasy XIII and as many suspected, it is exactly that. A cut. Having just finished the game in just under sixty hours on PS3 puts us in prime position to note the differences in visual quality. “Sacrifices have clearly been made” So far we have noted: * While facial detail appears largely unchanged, the characters' clothes appear at first glance to be lacking finer details, with notably lower resolution textures. * Incidental environmental objects and enemies appear less detailed, both in texture and geometry. * The game's CG is extremely compressed and pales alongside the stunning HD goodness which blu-ray offers. Όχι πως δεν το περιμέναμε...
ultralisk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 τουλάχιστον στο gt5 ξέρεις οτι αργούν γιατί προσθέτουν πράγματα και το βελτιώνουν γιατί πρέπει να είναι τέλειο,όχι σαν το diablo 3 που λένε φέτος ετοιμάσαμε τα 2 classes τουχρόνου θα φτιάξουμε άλλα 2.και το starcraft έχει που το περιμένουν όσο περιμένω εγώ legend of dragoon 2/suikoden 6/ffvii remake και κάποιοι το duke nukem forever..... ναι sorry αλλά η Blizzard δεν έχει αλλάξει το release date του Diablo 3 χίλιες φορές όπως έχει κάνει η SONY με το GT5 και ΚΥΡΙΩΣ δεν έχει βγάλει αρπαχτή σε στυλ GTP5 (ή αλλιώς και ΓΤΠ5) με 0 damage, ελάχιστες πίστες και αυτοκίνητα φαντάζομαι την Blizzard να βγάζει Diablo Prologue με ένα class και 3 skills διαθέσιμα
Pytzamarama Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εχω διαβασει καμια 25αρια previews του FF13 με 25 διαφορετικες γνωμες. Παντως στο B3D διαβαζα οτι το 360 ειναι καλυτερο in-game αλλα χειροτερο στα CG (λογω χωρου προφανως)...
dr_thodt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Πλακα κανεις? Ενα παιχνιδι που εχει χιλιοαργισει, και κοντευει να γινει ενα αστειο μετα το Duke nukem forever, και 1 μηνα πριν την κυκλοφορια του να αποφασισουν να το κρατησουν ως exclusive μονο για το X360. Φυσικα η αποφαση αυτη παρθηκε αφου ειδαν οτι τα sites γενικα να ειναι αρκετα θετικα στο lineup του PS3 που ετοιμαζει για το 2010. Τυχαιο? Δεν νομιζω. To οτι το Αlan Wake εγινε exclusive ειναι ψιλογνωστο απο περσι...επισης τι σχεση εχει αυτο με το line-up του PS3 που φετος ηδη φαινεται κατωτερο του 2009 - αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι τα GT5 (αν βγει φετος), GoW3, Yakuza 3 και το White Knight Chronicles για το οποιο δεν εχουν ακουστει κ τα καλυτερα - απο την αλλη βεβαια εχουμε μπροστα μας κ την GDC και E3 οποτε μπορει να αλλαξουν τα πραγματα κ για την MS αλλα κ για την Sony. Οσο για τις αμφιβολιες για την ποιοτητα του Alan Wake και για τις ακυρες συγκρισεις με Duke Nukem Forever (ελεος...) σε 2 μηνες θα δουμε αν τελικα αξιζε η αναμονη και το ολο exclusivity deal απο την MS ή οχι. ---------- Προσθήκη στις 16:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:23 ---------- Όχι πως δεν το περιμέναμε... Το preview απο ποιο site ειναι αν επιτρεπεται? ---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ---------- ναι sorry αλλά η Blizzard δεν έχει αλλάξει το release date του Diablo 3 χίλιες φορές όπως έχει κάνει η SONY με το GT5 και ΚΥΡΙΩΣ δεν έχει βγάλει αρπαχτή σε στυλ GTP5 (ή αλλιώς και ΓΤΠ5) με 0 damage, ελάχιστες πίστες και αυτοκίνητα φαντάζομαι την Blizzard να βγάζει Diablo Prologue με ένα class και 3 skills διαθέσιμα Το demo των 40e λες? αυτο ηταν οντως αισχρη κινηση απο την PD.
doom3 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ άγχος υπάρχει για το GT5 λες και περιμένουμε το πιο τέλειο παιχνίδι όλων των εποχών. Την απάντηση έτσι και αλλιώς την έχει δώσει η MS με το Forza 3. Όσο για exclusive των παιχνιδιών, όλα γίνονται για το κέρδος και να τσακωνόμαστε εμείς στα forum πια κονσόλα βγάζει καλύτερα παιχνίδια.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 To οτι το Αlan Wake εγινε exclusive ειναι ψιλογνωστο απο περσι...επισης τι σχεση εχει αυτο με το line-up του PS3 που φετος ηδη φαινεται κατωτερο του 2009 - αυτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι τα GT5 (αν βγει φετος), GoW3, Yakuza 3 και το White Knight Chronicles για το οποιο δεν εχουν ακουστει κ τα καλυτερα - απο την αλλη βεβαια εχουμε μπροστα μας κ την GDC και E3 οποτε μπορει να αλλαξουν τα πραγματα κ για την MS αλλα κ για την Sony. Οσο για τις αμφιβολιες για την ποιοτητα του Alan Wake και για τις ακυρες συγκρισεις με Duke Nukem Forever (ελεος...) σε 2 μηνες θα δουμε αν τελικα αξιζε η αναμονη και το ολο exclusivity deal απο την MS ή οχι. Ε οχι και απο περυσι. Πριν λιγο διαστημα ειχαμε συζητησεις περι Alan "Wait" στο PC section. Μολις πριν λιγες μερες εγινε official οτι το παιχνιδι θα ειναι exclusive για το X360. Επισης το προβλημα με το Χ360 δεν ειναι για το αν το Alan Wake θα ειναι καλο η οχι αλλα -οτι και αν ειναι- δεν θα κανει τις κονσολες να πετανε απο τα ραφια. Αυτοι που ειναι να χαρουν το παιχνιδι -ηδη- εχουν την κονσολα. Αυτο ειναι και το μονο που ειπα. Οταν με το καλο βγει συζηταμε και για το αν αξιζε η αναμονη η οχι. Αυτο που ξερω εγω παντως ειναι οτι ενας πιθανος τιτλος αγορας στο PC μου μολις μπηκε στη λιστα με τα "never ever" γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναμπλεξω με Χ360. Αντιθετα 3 παιχνιδια με "αναγκασαν" να περασω στη μερια του PS3. Το GT5 εχω ηδη φιλαρακια που αγορασαν PS3 μονο και μονο γι αυτο και γυρω γυρω στο internet να κοιταξεις το GT5 θα πουλησει ΠΟΛΛΕΣ κονσολες PS3 γιατι ολοι εμεις οι petrolheads ειμαστε τελικα μπολικοι. P.S. Συγκρινω το Alan "Wait" με το Duke Nukem forever γιατι και αυτο κατα εκει βοσκει. ΠΟΛΥ wait time ρε φιλε για ενα παιχνιδι που ειναι απλα ενα "action-horror" παιχνιδι με πανω κατω 10 ωριτσες gameplay (οχι οτι ξερω ποσο θα κραταει αλλα βαζω στοιχημα οτι δεν θα ειναι περισσοτερο).
Pytzamarama Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3177841 "The PS3 International version of Star Ocean 4 is undeniably the superior game. " όχι σε 2-3 πιξελ διαφορά και 3-4 fps..... προηγήθηκε το eternal sonata και ακολουθεί το tales of vesperia.αν δεν είχα 360 το μόνο Jrpg που θα μετάνιωνα που δεν θα είχα είναι το lost odyssey.η ms θα πρέπει να κινηθεί όπως τα 2 πρώτα χρόνια της κονσόλας αν θέλει να δει καμία πώληση στην ιαπωνία,αλλιώς κουτσα στραβά θα καταλήξει 3η. και οπως ηταν αναμενομενο το 36ο ειναι καλυτερη εκδοση παρολο που η PS3 version ειχε πολλους μηνες περισσοτερο development http://d.hatena.ne.jp/yoda-dip-jp/20100207
dr_thodt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ε οχι και απο περυσι. Πριν λιγο διαστημα ειχαμε συζητησεις περι Alan "Wait" στο PC section. Μολις πριν λιγες μερες εγινε official οτι το παιχνιδι θα ειναι exclusive για το X360. Επισης το προβλημα με το Χ360 δεν ειναι για το αν το Alan Wake θα ειναι καλο η οχι αλλα -οτι και αν ειναι- δεν θα κανει τις κονσολες να πετανε απο τα ραφια. Αυτοι που ειναι να χαρουν το παιχνιδι -ηδη- εχουν την κονσολα. Αυτο ειναι και το μονο που ειπα. Οταν με το καλο βγει συζηταμε και για το αν αξιζε η αναμονη η οχι. Αυτο που ξερω εγω παντως ειναι οτι ενας πιθανος τιτλος αγορας στο PC μου μολις μπηκε στη λιστα με τα "never ever" γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναμπλεξω με Χ360. Αντιθετα 3 παιχνιδια με "αναγκασαν" να περασω στη μερια του PS3. Το GT5 εχω ηδη φιλαρακια που αγορασαν PS3 μονο και μονο γι αυτο και γυρω γυρω στο internet να κοιταξεις το GT5 θα πουλησει ΠΟΛΛΕΣ κονσολες PS3 γιατι ολοι εμεις οι petrolheads ειμαστε τελικα μπολικοι. P.S. Συγκρινω το Alan "Wait" με το Duke Nukem forever γιατι και αυτο κατα εκει βοσκει. ΠΟΛΥ wait time ρε φιλε για ενα παιχνιδι που ειναι απλα ενα "action-horror" παιχνιδι με πανω κατω 10 ωριτσες gameplay (οχι οτι ξερω ποσο θα κραταει αλλα βαζω στοιχημα οτι δεν θα ειναι περισσοτερο). 1. Τα αρθρα για ακυρωση της PC version ειχαν ξεκινησει απο περσι γυρω στην E3 με καποιες δηλωσεις τις Remedy οτι δουλευουν μονο πανω στην 360 εκδοση..οι περισσοτεροι το ξεραμε απο τοτε με την τελευταια δηλωση να ειναι το ολοκληρωτικο γκρεμισμα των ονειρων μερικων. 2. Απο ποτε η αξια ενος παιχνιδιου κρινεται με κριτηριο τις μελλοντικες πωλησεις του ή το ειδος κ τη διαρκεια του? για να ειμαι ειλικρινης κατι τετοιο ηταν το τελευταιο που περιμενα να ακουσω απο εσενα... 3. Tο DNF ανακοινωθηκε το 1997 κ απο τοτε εχει φαει 20 αναβολες, εχει αλλαξει 10 ομαδες αναπτυξης και 4 μηχανες γραφικων - το AW ανακοινωθηκε το 2005 κ απο τοτε δεν εφαγε ουτε μια ακυρωση κ δεν ανακοινωθηκε ουτε ενα release date μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα, οπως βλεπεις βοσκει πιο κοντα στο GT5 παρα στο DNF.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ναι sorry αλλά η Blizzard δεν έχει αλλάξει το release date του Diablo 3 χίλιες φορές ούτε μια φορά δεν το έχει αλλάξει διότι δεν το έχει ανακοινώσει... για τα games της Blizzard ισχύει πλέον το κλασικά "when it's ready"
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 1. Τα αρθρα για ακυρωση της PC version ειχαν ξεκινησει απο περσι γυρω στην E3 με καποιες δηλωσεις τις Remedy οτι δουλευουν μονο πανω στην 360 εκδοση..οι περισσοτεροι το ξεραμε απο τοτε με την τελευταια δηλωση να ειναι το ολοκληρωτικο γκρεμισμα των ονειρων μερικων. Δεν ειχαν πει ομως τιποτα παραπανω. Απλα οτι η PC version ειναι on hold και οτι θα εμφανιστει λιγο αργοτερα απο την Χ360 εκδοση. Δεν ειπαν ποτε οτι την κοψανε μια και εξω. Βεβαια πολυς κοσμος περιμενε το παιχνιδι απο εποχης που ηταν PC exclusive αλλα αυτοι πλεον ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα καθως εχουν ξενερωσει η εχουν απλα περασει αλλου. 2. Απο ποτε η αξια ενος παιχνιδιου κρινεται με κριτηριο τις μελλοντικες πωλησεις του ή το ειδος κ τη διαρκεια του? για να ειμαι ειλικρινης κατι τετοιο ηταν το τελευταιο που περιμενα να ακουσω απο εσενα... Δε με καταλαβες, δεν ειπα ποτε οτι μειωνεται η αξια καποιου παιχνιδιου αν δεν κανει πωλησεις. Αναθεμα ειμαι φουλ της αποψης οτι αν κατι πουλαει δεν σημαινει οτι ειναι και καλο. Απλα εγω μια απλη παρατηρηση κανω. Θες να σου πω και την προσωπικη μου γνωμη? Πιστευω οτι το παιχνιδι το εχουν παραπασπατεψει και οτι στην τελικη θα μας δωσουν ενα ακομα "action" third person παιχνιδι για να ειναι αρεστο στις μικρες ηλικιες μιας και το ξερουν και οι ιδιοι οτι το ονομα Alan Wake δεν αποτελει λυση για πιθανους νεους χρηστες Χ360. Ολα στο βωμο του χρηματος λοιπον οπως και οι αλλαγες που δεχτηκε το παιχνιδι ανα τα χρονια. 3. Tο DNF ανακοινωθηκε το 1997 κ απο τοτε εχει φαει 20 αναβολες, εχει αλλαξει 10 ομαδες αναπτυξης και 4 μηχανες γραφικων - το AW ανακοινωθηκε το 2005 κ απο τοτε δεν εφαγε ουτε μια ακυρωση κ δεν ανακοινωθηκε ουτε ενα release date μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα, οπως βλεπεις βοσκει πιο κοντα στο GT5 παρα στο DNF. Ναι αλλα μην συγκρινουμε την @τσα με τη βουρτσα. Αλλο επιπεδο project το ενα και αλλο το επιπεδο το αλλο. Μην τρελαθουμε τελειως. Δεν ειναι δυνατον ενα παιχνιδι με 1000+ ρεαλιστικα αυτοκινητα και η αποδοση αυτων να συγκριθει με ενα Resident Evil 5 wonnabe clone. Γι αυτο και ειναι και αστειο αλλωστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις