Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιξε σε κανα μηχανημα της προκοπης πρωτα και υστερα κανε κριτικη για ποιοτητα γιατι καταντας γραφικος με ασυναρτησιες που πετας

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιξε σε κανα μηχανημα της προκοπης πρωτα και υστερα κανε κριτικη για ποιοτητα γιατι καταντας γραφικος με ασυναρτησιες που πετας

Τι από όσα είπα είναι ασυναρτησίες και γιατί είμαι γραφικός; Ποιο γραφικός από εσένα που ισχυρίζεται ότι μπορείς να την βγάλεις με 80αρη σκληρό και θα εγκαταστείς και παιχνίδια, δεν υπάρχει.

Άντε στο pc σου εσύ (ή μάλλον παιχνιδομηχανη αφού μπορείς να την βγάλεις και με 80αρη σκληρό:lol:), κάνε μπλιτσι μπλίτσι με τα σερνόμενα παραθύρια σου, πλήρωνε τα κιόλας και άσε μας εμας στις άθλιες κονσόλες. Αντε γιατί αρκετά το πηδήξαμε το topic.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

ρε παιδες xbox360 vs ps3 λεει το thread λιγη ηρεμια ολοι πιστευω οτι γνωριζουμε και παραδεχομαστε οτι το pc ειναι ανωτερα στον τεχνικο τομεα αλλα τι να το κανω αν δεν υπαρχουν παιχνιδια πια?οι πιο πολλες εταιριες που υποστιριζαν τα pc ειτε εχουν κλειση ειτε ασχολουνται με τις κονσολες που ειναι πολυ πιο κερδοφορες,οποτε χαρητε τους υπερυπολογιστες σας και αφηστε εμας του κονσολακιδες να ευχαριστιομαστε παιχνιδια

Δημοσ.

Το κουράσατε άσχημα πάντως. Όπως πάντα την αποψάρα του ο καθένας. Και το νήμα κάνει λούπες εδώ και 20 σελίδες. Το θέμα είναι PS3 vs. 360, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για το PC και τα ΑΑ του.

Δημοσ.
1. Δηλαδή στο περίπου η οθόνη του στοίχησε κανα 500, κανα 900αρη το tower και κανα 100αρη τα ηχεία;

2.Ok δεν θα επιμείνω, το χω εγκαταλείψει χρόνια το άθλημα.. δηλαδή παίζω και κανένα παιχνιδακι στο pc αλλά πιο πολύ τύπου world of goo . Πάντως ναι η εμπειρία μου είναι πολύ άσχγημη απο το παρελθόν... αλλά δεν είμαι σίγουρος αν άλλαξε η κατάσταση ή απλά έτυχε σε αυτή τη φουρνιά καρτών

1. Καπως ετσι ναι και βασταει καλα μεχρι και σημερα

2. Η κατασταση εχει αλλαξει εδω και πολλα χρονια σε οτιν αφορα τα PC γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν σαν βαση τις κονσολες. Ετσι λοιπον εχουμε πλεον αυτην την κατασταση που πλεον ενα μικρο PC του κωλου να μπορει να παιξει παιχνιδια πολυ καλυτερα απο μια κονσολα.

Φυσικά και μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και με το pc, αλλά για να τα κάνεις μάντεψε τι σου χρειάζεται... η ίδια καλή τηλεόραση προφανώς... εγώ όμως δεν μιλάω για το pc αλλά για την επιμονή σου να θεωρείς την τηλεόραση 40 ιντσών αποκλειστικό έξοδο της κονσόλας μιας και πέρνεις αν μη τι άλλο και μια καλή τηλεόραση για το σαλόνι σου... Όπως βλέπεις και εσύ δεν πήρες 40αρα εφόσον το ήθελες αποκλειστηκα για το ps3 αλλά μια μικρή... και κακά τα ψέμματα η διαφορά τιμής από τηλεόραση σε οθόνη, εφόσον μιλάμε για ίδια ποιότητα δεν είναι και τόσο τεράστεια.

Ναι αλλα εγω την πηρα προσφατα. Λιγοτερο απο 1 μηνα πριν. Εδω μιλαμε για 4ετια. Μιλαμε τι εξοδα ειχε καποιος πριν 4 χρονια. Σημερα μπορεις να εχεις ενα PC εξισου φθηνο με μεγαλες δυνατοτητες. Το προηγουμενο καλοκαιρι αγορασα ενα PC στην αδερφη μου με 500 ευρω (κομπλε με οθονη και ηχοσυστημα, γραφειο και καρεκλα και οτι θελεις) το οποιο ξεφτυλιζει οποιαδηποτε κονσολα για πλακα.

Άλλωστε θεωρείς ότι αν δεν υπήρχαν κονσόλες τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν θα χε κανένας αλλάξει τηλεόραση; Φυσικά και αλλάζει ο κόσμος απλά πλέον έχουμε

α. αυτούς που θα αλλαζαν εκείνη την στιγμή ούτως ή αλλος

β. αυτοί που θα αλλαζαν 1 χρόνο μετα

γ. μετά απο 2

κλπ

Μα το ιδιο ισχυει και για το PC φιλε μου.

Ναι, σίγουρα οι τιμές πέφτουν, αλλά δεν μπορείς να πετάς ένα ξερό 1000 ευρώ έξοδο για κονσόλα... το κόστος της κονσόλας άντε να πεις ότι είναι τα παραπάνω χρήματα που αναγκάστηκες να δώσεις επειδή την πήρες νωριτερα από όσο υπολόγιζες... και προφανώς αυτό το κόστος διαφέρει απο καταναλωτή σε καταναλωτή ανάλογα με το πότε σκόπευε να αλλάξει τηλεόραση... εκτός αν για 20 χρόνια κρατάς την ίδια τηλεόραση. Τέλος ένας που δεν παίζει games, δεν χρειάζεται καλή οθόνη... άρα η απόστασεις στις τιμές όλο και μειώνονται. Για αυτό απο το πρώτο μου κιόλας post σου είπα μην βάζεις μέσα τηλεοράσεις και οθόνες... πάνω κάτω τα ίδια είναι... εκτός αν δεν αλλάζεις ή δεν έπερνες ποτέ σου τηλεόραση και στο σαλόνι έχεις μια 14αρα crt του 90'

Απο τη στιγμη που αγοραζεις τηλεοραση για την κονσολα (γιατι αυτο ηταν και το θεμα μας απο την αρχη, ποσο κοστιζει ενα PC και ποσο μια κονσολα) τοτε ναι το βαζεις ετσι ξερα. Πριν 4 χρονια το χιλιαρικο δεν το γλυτωνες για μια 32" οθονη (οπως το φιλαρακι μου με την Sony του). Σημερα ομως τοσο οι οθονες PC οσο και οι HD τηλεορασεις εχουν αρκετα μειωμενες τιμες. Το κοστος ομως συνεχιζει να ειναι το ιδιο, τοσο για το PC οσο και για την κονσολα. Απλα πληρωνεις λιγοτερα πλεον και για τα 2. Στα ιδια ομως θα βγεις οτι και να κανεις.

α.Αν αγοράζεις απο ξένα site η αποστάσεις μικραίνουν... είναι και των δύο φτηνότερα αλλά οι αποστάσεις τιμών είναι μικρότερες

β. Τα δίνεις σε βάθος χρόνου... άλλο η αριθμητική άθροιση του κόστους και άλλο η πραγματική παρούσα αξία... και για να καταλάβεις τι εννοώ, τα δάνεια θα είχαν 0 τόκο η'δεν θα διέφερε ο τόκος καθώς αυξάνεται ο χρόνος αποπληρομης. Σξκέψου το διαφορετικά... το ίδιο είναι να σου ζητήσω σκάσε μου τόσα και το ίδιο δώσε μου σε 10 δόσεις;

γ. Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις όλα σου τα παιχνίδια... στο video club έχουν τους περισσότερους τιλους προς ενοικίαση.

α. Το mass effect 2 στο PC εχει 32 ευρω. Στο Χ360 εχει 50 ευρω. Μπες και στο E-bay και δες τιμες. Το X360 ειναι αρκετα ακριβοτερο του PC.

β. Δεν εχει σημασια αυτο που λες. Αν αγοραζω παιχνιδια και για το ενα και για το αλλο το σιγουρο ειναι οτι του PC θα μου βγουν αρκετα φθηνοτερα.

γ. Πραγμα που ισχυει και για το PC και οχι μονο για τις κονσολες. Δεν μιλαμε ομως για τα νοικιαζομενα, μιλαμε για τα παιχνιδια που αγοραζεις γιατι θελεις να αγορασεις για να εχεις για τον οποιονδηποτε λογο.

---------- Προσθήκη στις 14:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ----------

Το κουράσατε άσχημα πάντως. Όπως πάντα την αποψάρα του ο καθένας. Και το νήμα κάνει λούπες εδώ και 20 σελίδες. Το θέμα είναι PS3 vs. 360, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για το PC και τα ΑΑ του.

Φιλε Τilemaxx το θεμα μας δεν ειναι τα ΑΑ και οι οποιες βλακειες θελει να πει καποιος οτι υπερτερει το PC (που δεν μας νοιαζει και ας ειναι και αληθεια) αλλα το κοστος που μερικοι το εχετε κανει νερακι οτι -και καλα- ειναι ακριβο αθλημα και οτι η κονσολα -και καλα- ειναι φθηνη λυση ενω η αληθεια ειναι οτι και η κονσολα απαιτει τα ιδια φραγκα για να την χρησιμοποιησεις σωστα οσο και ενα αναλογο PC.

Δημοσ.

Ετσι οπως παιζουν τα pc σημερα οι κονσολες θα παιζουν σε 10 χρονια...

Οταν τα pc παιζουν για πλακα τα 6.000.000 pixel στην εικονα, απο Σεπτεμβρη και με νεες καρτες, θα παιζουν τα 12.000.000 και η κονσολα εκει στο 720p με χιλια ζορια(1.100.000 pixels), το 720p τα pc ειχαν απο την εποχη του ΝΩΕ !

Οσο για το χρηματικο εξαρταται το πως θες να παιξεις και αναλογα βλεπεις!

Δημοσ.

@ikaruga δεν διαφώνησα γενικά αν γίνονται όλα αυτά και στο pc

Απλά ότι εν τέλει όλα αυτά μικραίνουν την ψαλίδα τόσο στη διαφορά τιμής

α. τηλεόρασης - οθόνης αφού 500 ευρώ οθόνη ο φίλος σου, 100 ένας που δεν παίζεις ... άρα 400 κόστος pc gaming... οπότε δεν το λες και εντελώς +1000 ευρώ η 40αρα τηλεόραση για console gaming... + ότι στο ένα έχεις μια άριστη μεγάλη τηλεόραση για ταινίες... αυτό είναι το λάθος σου, συγκρίνεις ανόμοια σε ποιότητα προϊόντα. Δηλαδή εμένα ποιος με εμποδίζει να βάλω την κονσόλα μου σε παρόμοια σε 22αρα tv - οθόνη;

Pc ένας που δεν παίζει και δεν κάνει βαριές εφαρμογές αλλάζει ανα πχ 7 χρόνια ψιλο fix (υποκειμενικό... αλλά σίγουρα ανα μεγαλύτερη περίοδο από ότι ο ίδιος αν έπαιζε). Ένας που παίζει games σίγουρα σε μικρότερη.... όπως και να χει, όλοι μας αλλάζουμε τηλεόραση ανά χ χρόνια, ίδια περίοδο είτε παίζω είτε δεν παίζω... απλά τώρα προέκυψε λόγω αλλαγής τεχνολογίας (hd) ένα κόστος απο την ανάγκη να την αλλάξεις σε (χ - α) χρόνια από ότι υπολόγιζες... σε κάποιους μπορει να μην έχει καθόλου κόστος και σε αλλους συνεχώς μεγαλύτερο (όσο μεγαλώνει το α)... όχι όμως να λες 1000 ευρώ + ανεξαρτήτως για όλους. Ήδη αρκετοί χρησιμοποιούν την τηλεόραση για hd ταινίες. Άρα από τη στιγμή που ξεκίνησαν (1 χρόνο μετά; δύο; ) να βλέπουν hd ταινίες τότε ΔΕΝ αποτελεί αποκλειστικό έξοδο της κονσόλας, αλλά παραμόνο η διαφορά τιμής που αναγκάστηκε να δώσει.Χώρια ότι σε ορισμένους αυτό το α είναι πολύ κοντά στο μηδεον (θεμα τύχης τελικά... )

β.Όσον αφορά τα games, ψανα λέω, το είπα απο την αρχή, το ίδιο ισχύει και για το pc για τις ενοικιασεις και αγοράς απο play.com, αλλά μικραίνει όμως η ψαλίδα αυτού του κόστους. Όσο αφορά τη παρούσα αξία... αν βρεις τη παρούσα αξία του καθενός... απο εκει που είχαν πχ 10 ευρώ αποσταση στην χ χρονια, θα έχουν μόλις 8. Η ψαλίδα μικραίνει... αυτο λέω όλο.

Υ.Γ. Βέβαια λίγο απρόσεχτος να είσαι στις επιλογές των parts του pc το κόστος pc gaming ανεβαίνει, έτσι; Δεν μιλάω για σένα, εσύ προφανώς ψάχνεσαι, αλλά όπως μου χες πει πιο πριν, η προσωπικές εμπειρίες δεν αποτελούν αντικειμενικό επιχείρημα;)

Δημοσ.

Φιλε Τilemaxx το θεμα μας δεν ειναι τα ΑΑ και οι οποιες βλακειες θελει να πει καποιος οτι υπερτερει το PC (που δεν μας νοιαζει και ας ειναι και αληθεια) αλλα το κοστος που μερικοι το εχετε κανει νερακι οτι -και καλα- ειναι ακριβο αθλημα και οτι η κονσολα -και καλα- ειναι φθηνη λυση ενω η αληθεια ειναι οτι και η κονσολα απαιτει τα ιδια φραγκα για να την χρησιμοποιησεις σωστα οσο και ενα αναλογο PC.

Συμφωνώ οτι μια κονσόλα μπορεί να πάει πιο ακριβά αν κάποιος επενδύσει σε μια HDTV, αλλά ο τίτλος του topic είναι άλλος. Νομίζω υπάρχει στο PC section topic Console vs PC gaming.

Δημοσ.

τελικα τα μεγαλυτερα troll ειναι αυτοι που εχουν pc,που παιχνιδια καλα βγαινουν 2-3 τον χρονο καλα για αποκλειστικοτητες δεν το συζηταμε πια...την αισθηση του να αραζω στον καναπε με τιν παρεα στο σαλονι να παιζω ειτε προ ειτε αλλα παιχνιδια διπλο δεν την αλλαζω με τιποτα οσα και πολυγωνα να βγαλουν τα pc οσο τεχνολογικα αρτιοτερα και αν ειναι

• Super Moderators
Δημοσ.

trolls είναι αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα, όχι αυτοί που έχουν pc/κονσόλα/κτλπ κτλπ...

Δημοσ.
trolls είναι αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα, όχι αυτοί που έχουν pc/κονσόλα/κτλπ κτλπ...

+1 σωστότατος. Βαρεθήκαμε πλέον την αποψάρα του καθενός εδω μέσα.

Δημοσ.

Ωραια αφου λοιπον τα βρηκαμε και τα συμφωνησαμε τοτε περναμε για αλλη μια φορα στο κεντρικο μας θεμα.

- Alan "Wait" exclusive for X360.

Τι εγινε ρε Microsoft? Τοσο πολυ φοβηθηκες απο τα exclusive AAA παιχνιδια του 2010 απο τη μερια της Sony και "αναγκαστηκες" να κανεις εναν τιτλο exclusive (εκει που ηταν για κυκλοφορια και για PC) μονο και μονο για PR για να εχεις να λες οτι "κατι" εχεις και εσυ στο μηχανημα σου? Παρτε το πρεφα οτι -κανεις- δεν προκειται να αγορασει την κονσολα σας για να παιξει Αlan "Wait". Σπασμοδικη κινηση απο μεριας MS αλλα απο οτι φενεται θελει να χασει λεφτα και απο εκει στο ονομα της διαφημισης.

Δημοσ.
Ωραια αφου λοιπον τα βρηκαμε και τα συμφωνησαμε τοτε περναμε για αλλη μια φορα στο κεντρικο μας θεμα.

- Alan "Wait" exclusive for X360.

Τι εγινε ρε Microsoft? Τοσο πολυ φοβηθηκες απο τα exclusive AAA παιχνιδια του 2010 απο τη μερια της Sony και "αναγκαστηκες" να κανεις εναν τιτλο exclusive (εκει που ηταν για κυκλοφορια και για PC) μονο και μονο για PR για να εχεις να λες οτι "κατι" εχεις και εσυ στο μηχανημα σου? Παρτε το πρεφα οτι -κανεις- δεν προκειται να αγορασει την κονσολα σας για να παιξει Αlan "Wait". Σπασμοδικη κινηση απο μεριας MS αλλα απο οτι φενεται θελει να χασει λεφτα και απο εκει στο ονομα της διαφημισης.

:rolleyes:

Απο την μια δεν εχει exclusives το 360/δεν εχουν αρκετοι εδω μεσα λογο να το παρουν και απο την αλλη βριζεται για το Alan Wake που εγινε exclusive στο 360...μαλλον ετσουξε λιγακι αυτους που εχουν PS3 και "super-duper" PC.

Oσο για τις πωλησεις του Alan Wake και για το ποσο και αν θα ανεβασει τις πωλησεις του 360 εδω ειμαστε κ θα τα πουμε. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...