Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βλεπεις λοιπον τωρα για το ποσο αδικη μαχη ειναι μεταξυ των 2. Οπως εχω πει και θα το πω για αλλη μια φορα. ΟΛΟΙ οι παραγοντες ειναι δεκτοι στη μαχη PC vs Console, ΟΧΙ ομως ο παραγοντας "φραγκα".

Aκριβως αυτο.

Μου αρεσει που αυτο ειναι το κυριο επιχειρημα πολλων για τα πλεονεκτηματα του console gaming.Δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι γιατι επελεξαν κονσολα.

Τα ειπες ολα στο προηγουμενο ποστ σου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Antareg αυτο σου ειπα, ΟΛΟΚΛΗΡΟ το PC (αυτο συμπεριλαμβανει ηχοσυστημα, HD monitor κτλ) του βγηκε 1.500 ευρω και το εχει ηδη 4 χρονια χωρις την παραμικρη αλλαγη και τρεχει και τα παιχνιδια καλυτερα απο το PS3 μου και το X360 του. Βρες μου εσυ καποιον πριν 4 χρονια με ενα X360 και κανε μια σουμα για το ποσα λεφτα εφαγε για να κανει σωστο στησιμο για την HD κονσολα του. Εγω ηδη σου εκανα του κολλητου μου με το PC του και το X360 του που οπως ειδες στα ιδια του βγηκαν και τα 2.

Το να αγορασεις ομως ξεχωριστα μια τηλεοραση για την κονσολα σου (δεν μιλαω γι αυτους που χρησιμοποιουν και το monitor του PC τους για τον ιδιο σκοπο) γιατι δεν μπορεις να λειτουργεις για το Α, Β λογο του PC σου (οπως εγω) τοτε -πρεπει- να τα βαλεις στα εξοδα σου. Ποιος ο λογος να αγορασεις μια HD τηλεοραση τοτε αν δεν εχεις καποια συσκευη λοιπον (οπως η κονσολα) που να κανει χρηση αυτης? Και με μια 14" κουτα βολευομαι αν ειναι για τηλεοραση. Ξεχωριστο ηχοσυστημα επισης γιατι με τα ηχεια της ιδιας της τηλεορασης δεν κανουμε δουλεια.

Βλεπεις λοιπον τωρα για το ποσο αδικη μαχη ειναι μεταξυ των 2. Οπως εχω πει και θα το πω για αλλη μια φορα. ΟΛΟΙ οι παραγοντες ειναι δεκτοι στη μαχη PC vs Console, ΟΧΙ ομως ο παραγοντας "φραγκα".

Ας την κάνουμε δίκαιη.

1. Ποια οθόνη και πόσο την πήρε πριν 4 χρόνια;

2. Πόσο καιρό πιστεύεις ότι το όλο σύστημα, χωρίς να χει αλλάξει τίποτα θα τον βγάλει ακόμα;

Για μένα σου απαντω.

1. Δεν έχω διαφορετική τηλεόραση - οθόνη

2. Θα με βγάλει συνολικά 6 χρόνια

Και κάτι ακόμα...

α. η τηλεόραση 40 μάλιστα ιντσων είναι τηλεόραση... βλέπεις ταινίες, ξαπλάρεις καναπέ, δεν θα χρειαστεί σύντομα να ξανα ξοδέψεις για τηλεόραση (τι 20χρονια ίδια τηλεόραση θα χεις; ), και κάποιοι βλέπουν ήδη hd ταινίες. Αλλά γιατί να χω 40αρα; Με μικρότερη δεν βολεύομαι πχ 32αρα;

β. Έχω δύο συσκευές και όχι μια... με ότι συνεπάγεται (πχ media center στο σαλόνι, μικρότερη φθορά και στα δύο, ο ένας χρησιμοποιεί το pc και ο άλλος τη κονσόλα ταυτόχρονα κλπ)

Δημοσ.
Antareg αυτο σου ειπα, ΟΛΟΚΛΗΡΟ το PC (αυτο συμπεριλαμβανει ηχοσυστημα, HD monitor κτλ) του βγηκε 1.500 ευρω και το εχει ηδη 4 χρονια χωρις την παραμικρη αλλαγη και τρεχει και τα παιχνιδια καλυτερα απο το PS3 μου και το X360 του. Βρες μου εσυ καποιον πριν 4 χρονια με ενα X360 και κανε μια σουμα για το ποσα λεφτα εφαγε για να κανει σωστο στησιμο για την HD κονσολα του. Εγω ηδη σου εκανα του κολλητου μου με το PC του και το X360 του που οπως ειδες στα ιδια του βγηκαν και τα 2.

Το να αγορασεις ομως ξεχωριστα μια τηλεοραση για την κονσολα σου (δεν μιλαω γι αυτους που χρησιμοποιουν και το monitor του PC τους για τον ιδιο σκοπο) γιατι δεν μπορεις να λειτουργεις για το Α, Β λογο του PC σου (οπως εγω) τοτε -πρεπει- να τα βαλεις στα εξοδα σου. Ποιος ο λογος να αγορασεις μια HD τηλεοραση τοτε αν δεν εχεις καποια συσκευη λοιπον (οπως η κονσολα) που να κανει χρηση αυτης? Και με μια 14" κουτα βολευομαι αν ειναι για τηλεοραση. Ξεχωριστο ηχοσυστημα επισης γιατι με τα ηχεια της ιδιας της τηλεορασης δεν κανουμε δουλεια.

Σωστος ,οι πωλησεις software - ποσα λεφτα εχουν χαλασει οι χρηστες των κονσολων στα multiplatform και exclusives χαλαρα πανω απο 800 ευρω ισως κανα χιλιαρικο , μονο για παιχνιδια ,αλλωστε αν δουμε τις υψηλες πωλησεις πολλων παιχνιδιων , δεν μπορουν καποιοι να ισχυριστουν περι πειρατικων σχεδον ολοι τα αγοραζουν original

Bαλε τουλαχιστον τους μισους σημερινους κατοχους xbox που πηραν 2 η τριτη κονσολα

Και μετα καποιοι μιλανε για κοστος

Δημοσ.
:lol: Τα περισσότερα port είναι άθλια και στο τέλος καταλήγεις να λες "τι τα σκασα τα λεφτά για pc gaming αν είναι να παίζω άλια console ports".

Αλλά για αυτό ποιος φταίει πάλι; Οι εταιρίες φυσικά... ας σεβόντουσαν τους πελάτες τους να μην τους χάνανε... και τα ports είναι απλά το αποτέλεσμα ότι χάσαν τους πελάτες και δεν αξίζει να ξοδέψουν φράγκα για την ανάπτυξη σε pc. Ας μη βγάζαν συνεχώς αδικαιολογήτος βαριά games και θα χα ακόμα gaming pc.

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:43 ----------

@ikaruga ακριβώς στοίχισε 1500αρα... αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις στην κονσόλα τα έξοδα της τηλεόρασης όταν και το pc χρειάζεται μια καλή οθόνη για να απολαύσεις αυτά τα γραφικά; Για μένα το κόστος τηλεόρασης - οθόνης είναι out of analysis γιατί πολύ απλά τόσο τη κονσόλα όσο και το pc μπορείς να χρησιμοποιήσεις παρόμοιου κόστους οθόνες... εκτός αν στο ένα βάζεις 40αρα και στο άλλο 20αρα, πράγμα άδικο... ειδικά αν αναλογιστείς τις ταινίες που θα μπορείς να απολαύσεις... δεν βλέπω πως μπορείς να τις συγκρίνεις αυτές τις δύο... εν τέλει δεν είναι λίγοι που χρησιμοποιούν και το pc και τη κονσόλα στην ίδια οθόνη - τηλεόραση.

Εγώ λοιπόν παίρνω ένα pc 450 ευρώ + 400 ευρώ xbox = 850 ευρώ αλλά εμένα θα με βγάλει η κονσόλα σίγουρα αλλα 2 χρόνια...

Ο φίλος σου ξόδεψε 1500 (αλήθεια ram δεν πρόσθεσε καθόλου; )... με άγνωστο για πόσο θα τον καλύπτει ακόμα.... τι άλλο να πούμε; Και έχει και μπελάδες με drivers, crashes, patches, installations κλπ και σίγουρα μια κάποια ξενέρα σε ορισμένα games θα την έχει... αποκλύεται να του παίζουν πάντα όλα σε jet επιδόσεις.. σε κάποια θα κάνει θυσίες

Eνω στην κονσολα δεν κανεις θυσιες! ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΗΜΗ ΟΠΤΙΚΗ ΘΗΣΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ! Οχι φιλε μου!

Θελω και το ενα αλλα και το αλλο για διαφορετικους λογους, εννοειτε εαν μου λεγανε πιο απο ολα θα κραταγες θα σου ελεγα το pcaki μου!

Δημοσ.
Ας την κάνουμε δίκαιη.

1. Ποια οθόνη και πόσο την πήρε πριν 4 χρόνια;

2. Πόσο καιρό πιστεύεις ότι το όλο σύστημα, χωρίς να χει αλλάξει τίποτα θα τον βγάλει ακόμα;

1. Τι σημασια εχει αυτο? Μια HD της Sony που του κοστισε χιλιαρικο πηρε και ακομα αυτην εχει.

2. Οσο θα κρατησουν και η τωρινη γενια κονσολων.

Για μένα σου απαντω.

1. Δεν έχω διαφορετική τηλεόραση - οθόνη

2. Θα με βγάλει συνολικά 6 χρόνια

Μην μιλας προσωπικα. Δεν αποτελει "επιχειρημα" ο εαυτος σου. Μιλαμε για κοστος του ενως και του αλλου με τις σωστες και καταλληλες προυποθεσεις.

Και κάτι ακόμα...

α. η τηλεόραση 40 μάλιστα ιντσων είναι τηλεόραση... βλέπεις ταινίες, ξαπλάρεις καναπέ, δεν θα χρειαστεί σύντομα να ξανα ξοδέψεις για τηλεόραση (τι 20χρονια ίδια τηλεόραση θα χεις; ), και κάποιοι βλέπουν ήδη hd ταινίες. Αλλά γιατί να χω 40αρα; Με μικρότερη δεν βολεύομαι πχ 32αρα;

β. Έχω δύο συσκευές και όχι μια... με ότι συνεπάγεται (πχ media center στο σαλόνι, μικρότερη φθορά και στα δύο, ο ένας χρησιμοποιεί το pc και ο άλλος τη κονσόλα ταυτόχρονα κλπ)

Εδω το πας αλλου και σου ειπα οτι δεκτο ΟΤΙ και να πεις γι αυτη τη μαχη (ξαπλαρω καναπε, γουσταρω αραλικι με το controller και την κουβερτουλα μου κτλ κτλ) αλλα αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με το -κοστος- που λεγαμε για το οποιο καποιοι το φερνουν σαν επιχειρημα για την "ανωτεροτητα" των consoles.

Απο την αρχη της ζωης αυτης της γενιας consoles η δικαιολογια περι "κοστους" (που οντως ισχυε κανονικα στην προηγουμενη γενια και παλιοτερα) επαψε να ισχυει δεν προκειται ποτε ξανα να επιστρεψουμε σε εκεινες τις εποχες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1. Τι σημασια εχει αυτο? Μια HD της Sony που του κοστισε χιλιαρικο πηρε και ακομα αυτην εχει.

2. Οσο θα κρατησουν και η τωρινη γενια κονσολων.

1. Συγνώμη για να καταλάβω απο τα 1500 η οθόνη είχε 1000... κάτσε ρε συ, με pc των 500 ευρώ έχει βγάλει 4 χρόνια και θα βγάλει και ΑΛΛΑ 2... από που το πήρε, απο κλεφταποδόχο :lol: ... σαν κάτι να μην τα λες και πάρα πολύ καλά. Και φυσικά και έχει σημασία η οθόνη αφού δεν μπορείς να μου συγκρίνεις μια φτηνή των 20 ιντσων οθόνη με μια τηλεόραση 40 ιντσών

2. Η εμπειρία μου λέει ότι συνήθως πάνω από 5 χρόνια δεν βγάζεις... θες άλλαγμα

Μην μιλας προσωπικα. Δεν αποτελει "επιχειρημα" ο εαυτος σου. Μιλαμε για κοστος του ενως και του αλλου με τις σωστες και καταλληλες προυποθεσεις.

Πριν απο λίγο δεν μου πες να σου βρω κάποιον να συγκρίνουμε; Ε για αυτό και εγώ μίλησα προσωπικά.. τονίζοντας πάντα το προσωπικά.;)

Εδω το πας αλλου και σου ειπα οτι δεκτο ΟΤΙ και να πεις γι αυτη τη μαχη (ξαπλαρω καναπε, γουσταρω αραλικι με το controller και την κουβερτουλα μου κτλ κτλ) αλλα αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με το -κοστος- που λεγαμε για το οποιο καποιοι το φερνουν σαν επιχειρημα για την "ανωτεροτητα" των consoles.

Μα δεν μίλησα για τι κονσόλα ή video games αλλά για ταινίες... για να σου δείξω πόσο μηδενιστικό είναι να λες ότι η τηλεόραση είναι αποκλειστικό έξοδο της κονσόλας... μόνο αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η τηλεόραση και δεν θα έπερνε θα αποτελούσε αποκλειστικό στη κονσόλα... που στο κάτω κάτω πλέον ζούμε στην hd γενιά... δηλαδή την τηλεόραση ούτως ή άλλος θα την άλλαζες... απλά ίσως να τις έδωσες λίγα χρόνια ακόμα.

Αν είσαι τύπος που κρατά μια τηλεόραση 20 χρόνια, ναι έχεις δικιο... για τους άλλους, όχι και τόσο ;)

Απο την αρχη της ζωης αυτης της γενιας consoles η δικαιολογια περι "κοστους" (που οντως ισχυε κανονικα στην προηγουμενη γενια και παλιοτερα) επαψε να ισχυει δεν προκειται ποτε ξανα να επιστρεψουμε σε εκεινες τις εποχες.

Επειδή το γαμήσανε και τα κάνανε pc... αλλά δεν βαριέσαι... έχεις και ένα media center στο σαλόνι.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eδω φιλος εδωσε 8.000 ευρω για να παρει kuro pioneer! Για να βλεπει καλα τα γραφικα του ps3:lol::lol:

Περα οτι στις 60 ιντσες το pixel εχει γινει PIZZA HUT, περα οτι το ps3 ειναι ΜΑΠΑ σε θεμα αναλυσης της εικονας...Ειχα παει σπιτι του και ξερνουσα! και μου ελεγε κοιτα....του ελεγα και εγω φοβερο τι να πω! :lol:

Μου πηρε τηλεοραση 8.000 ευρω! και μου εβαλες πανω ps3! Ελεος, πετα ενα pcaki με 1920χ1200+χ8ΑΑ+Χ16ΑF στα 60 fps να γινει ΓΛΕΝΤΙ!

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.

Τελικά λέω να πουλήσω το ps3 και να πάρω xbox!Και να το χακάρω για να παίζω αντίγραφα.

Κάτι που δεν έχετε αναφέρατε είναι ότι ο χειρισμός στα 1pshooter είναι ο καλύτερος με το mouse!Αν το βάζανε κ οι κονσόλες θα κέρδιζαν πολλά!Το είχε το υπέρτατο μηχάνημα για την εποχή του xbox 1.

Δημοσ.
Τελικά λέω να πουλήσω το ps3 και να πάρω xbox!Και να το χακάρω για να παίζω αντίγραφα.

Κάτι που δεν έχετε αναφέρατε είναι ότι ο χειρισμός στα 1pshooter είναι ο καλύτερος με το mouse!Αν το βάζανε κ οι κονσόλες θα κέρδιζαν πολλά!Το είχε το υπέρτατο μηχάνημα για την εποχή του xbox 1.

XFPS. Ναι δεν είναι το ιδανικό αλλά κουτσά στραβά, την κάνει την δουλειά του

Δημοσ.
1. Συγνώμη για να καταλάβω απο τα 1500 η οθόνη είχε 1000... κάτσε ρε συ, με pc των 500 ευρώ έχει βγάλει 4 χρόνια και θα βγάλει και ΑΛΛΑ 2... από που το πήρε, απο κλεφταποδόχο :lol: ... σαν κάτι να μην τα λες και πάρα πολύ καλά. Και φυσικά και έχει σημασία η οθόνη αφού δεν μπορείς να μου συγκρίνεις μια φτηνή των 20 ιντσων οθόνη με μια τηλεόραση 40 ιντσών

2. Η εμπειρία μου λέει ότι συνήθως πάνω από 5 χρόνια δεν βγάζεις... θες άλλαγμα

1.Οπα με μπερδεψες. Νομιζα ελεγες οθονη για το X360 του. Απλα πραγματα παντως για το PC του. Ενα 800-900αρικο του βγηκε οθονη και καρτα στο PC (η οθονη ειναι 24"). Τα αλλα ειναι φυσικα τα υπολοιπα παρελκομενα συμπεριλαμβανομενου και ηχοσυστηματος. Μην λεμε ομως τωρα περι 40" ιντσων τηλεορασεις HD πριν 4 χρονια. Κουκος αιδονι...

2. Η εμπειρια σου ομως στηριζεται σε τεχνολογια του παρελθοντος. Ποτε στο παρελθον δεν μπορουσες να εχεις καρτα γραφικων 4 ετων και να μπορεις να παιζεις αξιοπρεπεστατα (και καλυτερα απο κονσολες) ολα τα νεα παιχνιδια.

Πριν απο λίγο δεν μου πες να σου βρω κάποιον να συγκρίνουμε; Ε για αυτό και εγώ μίλησα προσωπικά.. τονίζοντας πάντα το προσωπικά.;)

Να βρεις αλλα καποιον που εχει κανει και το αναλογο setting οπως πρεπει. Εσυ δεν εχεις το αναλογο setting, εχεις κανει αλχημεια. Λεω να βρεις καποιον που να τα εχει σκασει κανονικα για να εχει την κονσολα του οπως πρεπει.

Μα δεν μίλησα για τι κονσόλα ή video games αλλά για ταινίες... για να σου δείξω πόσο μηδενιστικό είναι να λες ότι η τηλεόραση είναι αποκλειστικό έξοδο της κονσόλας... μόνο αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η τηλεόραση και δεν θα έπερνε θα αποτελούσε αποκλειστικό στη κονσόλα... που στο κάτω κάτω πλέον ζούμε στην hd γενιά... δηλαδή την τηλεόραση ούτως ή άλλος θα την άλλαζες... απλά ίσως να τις έδωσες λίγα χρόνια ακόμα.

Δηλαδη αν καποιος πηρε PC για να κανει τη δουλεια που λες? Εγω αγορασα μικρη HD αποκλειστικα για το PS3 μου. Οτιδηποτε αλλο το κανω στο PC μου, απο ταινιες μεχρι οτι γουσταρεις. Και για να μην λεμε μονο και τη δικη μου πλευρα σκεψου και αυτους που σκασαν κατι 2 χιλιαρικα+ για τηλεορασεις HD ακομα και για ταινιες HD (που καλα καλα δεν υπηρχαν τοτε) ή ακομα και περισσοτερα. Σε καθε περιπτωση ομως το κοστος πρεπει να μπαινει στο κοστος της κονσολας οπως μπαινει και στο PC (ακομα και αν το πηρες το PC για να ακους μουσικη μιας και παλι τα εσκασες).

Αν είσαι τύπος που κρατά μια τηλεόραση 20 χρόνια, ναι έχεις δικιο... για τους άλλους, όχι και τόσο ;)

Αρα λοιπον το κοστος της τηλεορασης δεν πρεπει να μπαινει στην κονσολα δεδομενου του οτι καλα καλα HD ταινιες δεν υπαρχουν και δεδομενου του οτι δεν υπαρχει και τιποτε αλλο να την αξιοποιησει οπως μια κονσολα?

Επειδή το γαμήσανε και τα κάνανε pc... αλλά δεν βαριέσαι... έχεις και ένα media center στο σαλόνι.

Αρα εδω που φτανουμε? Στο οτι -τελικα- ενα PC θα κοστισει το ιδιο με μια κονσολα αν τα βαλουμε να κανουν την ιδια δουλεια απλα το PC θα την κανει σιγουρα ΠΟΛΥ καλυτερα, αρα ο παραγοντας -κοστος- δεν ισχυει να μπει ως επιχειρημα στον "πολεμο".

Εδω μπορω να σου πω και για το κοστος των ιδιων των παιχνιδιων στο PC και στην κονσολα για το ποσο θα κοστισει παραπανω η κονσολα. Τα παιχνιδια του PC κοστιζουν αμεσως αμεσως 10-15 ευρω ποιο κατω απο τα αντιστοιχα της κονσολας και επισης πεφτουν και σε τιμες πολυ ποιο γρηγορα. 5 παιχνιδια να παρεις στην κονσολα αντι για το PC (να υποθεσουμε τους ιδιους τιτλους) θα σου βγει 50 - 75 ευρω ακριβοτερα στην κονσολα. Και -αυτο- θα πρεπει να το βαλεις στο κοστος της κονσολας.

Δημοσ.

Ξεχνανε να αναφερουν το γεγονος , οτι πολλοι εχουν απλο multimedia pc (ειδος πρωτης αναγκης) για δουλειες γραφειου , επεξεργασια video , Internet και ταινιες , μια μικρη αναβαθμιση σε καρτα δεν κοστιζει τιποτα

Δεν δεν στεκει το επιχειρημα , το pc εχει μια περιουσια στο φιναλε δεν υπαρχει χρηστης χωρις pc σημερα , ακομα την αλλη περιπτωση να παρεις χρηστη που εχει παλιο pc

Αν ξοδεψει 250 ευρω πακετο αναβαθμισης ( επεξεργαστη , μνημη,μητρικη - καρτα) δεν θα εχει προβλημα με τα πιαχνιδια

ikaruga24 αυτο ισχυει που λες γιατι πλεον τα παιχνδια ως βαση αναπτυξης εχουν τις κονσολες και ειδικοτερα του xbox , οποτε με τετοιο αδυναμο hardware ειναι λογικο και επομενο ακομα και low range καρτες του pc να χτυπανε υψηλες αναλυσεις και να αντεχουν πολλα χρονια

Παλιοτερα τα παιχνιδια σχεδιαζονταν με βαση τα pc και τα καινουργια μοντελα καρτων που κυκλοφορουσαν , γιαυτο κοστιζαν και μια περιουσια οι καρτες , ειχαν τοτε το μονοπωλιο , σημερα και με μια καρτα των 60 ευρω παιζεις παιχνιδια αξιοπρεπως , αυτο δεν συμβανε ουτε την εποχη που η voodoo ηταν στα high της για οσους θυμουνται...

Δημοσ.
1.Οπα με μπερδεψες. Νομιζα ελεγες οθονη για το X360 του. Απλα πραγματα παντως για το PC του. Ενα 800-900αρικο του βγηκε οθονη και καρτα στο PC (η οθονη ειναι 24"). Τα αλλα ειναι φυσικα τα υπολοιπα παρελκομενα συμπεριλαμβανομενου και ηχοσυστηματος. Μην λεμε ομως τωρα περι 40" ιντσων τηλεορασεις HD πριν 4 χρονια. Κουκος αιδονι...

2. Η εμπειρια σου ομως στηριζεται σε τεχνολογια του παρελθοντος. Ποτε στο παρελθον δεν μπορουσες να εχεις καρτα γραφικων 4 ετων και να μπορεις να παιζεις αξιοπρεπεστατα (και καλυτερα απο κονσολες) ολα τα νεα παιχνιδια.

1. Δηλαδή στο περίπου η οθόνη του στοίχησε κανα 500, κανα 900αρη το tower και κανα 100αρη τα ηχεία;

2.Ok δεν θα επιμείνω, το χω εγκαταλείψει χρόνια το άθλημα.. δηλαδή παίζω και κανένα παιχνιδακι στο pc αλλά πιο πολύ τύπου world of goo . Πάντως ναι η εμπειρία μου είναι πολύ άσχγημη απο το παρελθόν... αλλά δεν είμαι σίγουρος αν άλλαξε η κατάσταση ή απλά έτυχε σε αυτή τη φουρνιά καρτών

Να βρεις αλλα καποιον που εχει κανει και το αναλογο setting οπως πρεπει. Εσυ δεν εχεις το αναλογο setting, εχεις κανει αλχημεια. Λεω να βρεις καποιον που να τα εχει σκασει κανονικα για να εχει την κονσολα του οπως πρεπει.

Δηλαδη αν καποιος πηρε PC για να κανει τη δουλεια που λες? Εγω αγορασα μικρη HD αποκλειστικα για το PS3 μου. Οτιδηποτε αλλο το κανω στο PC μου, απο ταινιες μεχρι οτι γουσταρεις. Και για να μην λεμε μονο και τη δικη μου πλευρα σκεψου και αυτους που σκασαν κατι 2 χιλιαρικα+ για τηλεορασεις HD ακομα και για ταινιες HD (που καλα καλα δεν υπηρχαν τοτε) ή ακομα και περισσοτερα. Σε καθε περιπτωση ομως το κοστος πρεπει να μπαινει στο κοστος της κονσολας οπως μπαινει και στο PC (ακομα και αν το πηρες το PC για να ακους μουσικη μιας και παλι τα εσκασες).

Αρα λοιπον το κοστος της τηλεορασης δεν πρεπει να μπαινει στην κονσολα δεδομενου του οτι καλα καλα HD ταινιες δεν υπαρχουν και δεδομενου του οτι δεν υπαρχει και τιποτε αλλο να την αξιοποιησει οπως μια κονσολα?

Φυσικά και μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και με το pc, αλλά για να τα κάνεις μάντεψε τι σου χρειάζεται... η ίδια καλή τηλεόραση προφανώς... εγώ όμως δεν μιλάω για το pc αλλά για την επιμονή σου να θεωρείς την τηλεόραση 40 ιντσών αποκλειστικό έξοδο της κονσόλας μιας και πέρνεις αν μη τι άλλο και μια καλή τηλεόραση για το σαλόνι σου... Όπως βλέπεις και εσύ δεν πήρες 40αρα εφόσον το ήθελες αποκλειστηκα για το ps3 αλλά μια μικρή... και κακά τα ψέμματα η διαφορά τιμής από τηλεόραση σε οθόνη, εφόσον μιλάμε για ίδια ποιότητα δεν είναι και τόσο τεράστεια.

Άλλωστε θεωρείς ότι αν δεν υπήρχαν κονσόλες τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν θα χε κανένας αλλάξει τηλεόραση; Φυσικά και αλλάζει ο κόσμος απλά πλέον έχουμε

α. αυτούς που θα αλλαζαν εκείνη την στιγμή ούτως ή αλλος

β. αυτοί που θα αλλαζαν 1 χρόνο μετα

γ. μετά απο 2

κλπ

Ναι, σίγουρα οι τιμές πέφτουν, αλλά δεν μπορείς να πετάς ένα ξερό 1000 ευρώ έξοδο για κονσόλα... το κόστος της κονσόλας άντε να πεις ότι είναι τα παραπάνω χρήματα που αναγκάστηκες να δώσεις επειδή την πήρες νωριτερα από όσο υπολόγιζες... και προφανώς αυτό το κόστος διαφέρει απο καταναλωτή σε καταναλωτή ανάλογα με το πότε σκόπευε να αλλάξει τηλεόραση... εκτός αν για 20 χρόνια κρατάς την ίδια τηλεόραση. Τέλος ένας που δεν παίζει games, δεν χρειάζεται καλή οθόνη... άρα η απόστασεις στις τιμές όλο και μειώνονται. Για αυτό απο το πρώτο μου κιόλας post σου είπα μην βάζεις μέσα τηλεοράσεις και οθόνες... πάνω κάτω τα ίδια είναι... εκτός αν δεν αλλάζεις ή δεν έπερνες ποτέ σου τηλεόραση και στο σαλόνι έχεις μια 14αρα crt του 90'

Αρα εδω που φτανουμε? Στο οτι -τελικα- ενα PC θα κοστισει το ιδιο με μια κονσολα αν τα βαλουμε να κανουν την ιδια δουλεια απλα το PC θα την κανει σιγουρα ΠΟΛΥ καλυτερα, αρα ο παραγοντας -κοστος- δεν ισχυει να μπει ως επιχειρημα στον "πολεμο".

Εδω μπορω να σου πω και για το κοστος των ιδιων των παιχνιδιων στο PC και στην κονσολα για το ποσο θα κοστισει παραπανω η κονσολα. Τα παιχνιδια του PC κοστιζουν αμεσως αμεσως 10-15 ευρω ποιο κατω απο τα αντιστοιχα της κονσολας και επισης πεφτουν και σε τιμες πολυ ποιο γρηγορα. 5 παιχνιδια να παρεις στην κονσολα αντι για το PC (να υποθεσουμε τους ιδιους τιτλους) θα σου βγει 50 - 75 ευρω ακριβοτερα στην κονσολα. Και -αυτο- θα πρεπει να το βαλεις στο κοστος της κονσολας.

α.Αν αγοράζεις απο ξένα site η αποστάσεις μικραίνουν... είναι και των δύο φτηνότερα αλλά οι αποστάσεις τιμών είναι μικρότερες

β. Τα δίνεις σε βάθος χρόνου... άλλο η αριθμητική άθροιση του κόστους και άλλο η πραγματική παρούσα αξία... και για να καταλάβεις τι εννοώ, τα δάνεια θα είχαν 0 τόκο η'δεν θα διέφερε ο τόκος καθώς αυξάνεται ο χρόνος αποπληρομης. Σξκέψου το διαφορετικά... το ίδιο είναι να σου ζητήσω σκάσε μου τόσα και το ίδιο δώσε μου σε 10 δόσεις;

γ. Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις όλα σου τα παιχνίδια... στο video club έχουν τους περισσότερους τιλους προς ενοικίαση.

---------- Προσθήκη στις 21:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ----------

@Xoxosis ξέρω άτομα με pc 7ετιας. Για τράβα πες τους το. Και μην μου πεις τίποτα για αποδόσεις... υπάρχει και το linux ;)

Και συνεχώς μου ξεχνάς το τροφοδοτικό και το μεγαλύτερο σκληρό δίσκο ξεχασιάρη άντρα :lol: :P

Δημοσ.

α.Αν αγοράζεις απο ξένα site η αποστάσεις μικραίνουν... είναι και των δύο φτηνότερα αλλά οι αποστάσεις τιμών είναι μικρότερες

β. Τα δίνεις σε βάθος χρόνου... άλλο η αριθμητική άθροιση του κόστους και άλλο η πραγματική παρούσα αξία... και για να καταλάβεις τι εννοώ, τα δάνεια θα είχαν 0 τόκο η'δεν θα διέφερε ο τόκος καθώς αυξάνεται ο χρόνος αποπληρομης. Σξκέψου το διαφορετικά... το ίδιο είναι να σου ζητήσω σκάσε μου τόσα και το ίδιο δώσε μου σε 10 δόσεις;

γ. Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις όλα σου τα παιχνίδια... στο video club έχουν τους περισσότερους τιλους προς ενοικίαση.

---------- Προσθήκη στις 21:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ----------

@Xoxosis ξέρω άτομα με pc 7ετιας. Για τράβα πες τους το. Και μην μου πεις τίποτα για αποδόσεις... υπάρχει και το linux ;)

Και συνεχώς μου ξεχνάς το τροφοδοτικό και το μεγαλύτερο σκληρό δίσκο ξεχασιάρη άντρα :lol: :P

Το κακο με τις κονσολες ειναι το ακριβο software κατα την γνωμη μου το πολυ μεχρι 35 40 ευρω και οχι 69 και εξω πες 30 το πολυ , ετσι και αλλιως βγαζουν τρελλα λεφτα και με χαμηλοτερες τιμες , ειδαμε τι πουλησε το call of duty

Το software ειναι υπερεκτιμεμενο , κανεις δεν αμφιβαλλει οτι κανουν καλη δουλεια στα παιχνιδια σε σχεση με του pc , αλλα δεν μπορεις να δινεις για ενα παιχνιδι το 1/4 της αξιας της κονσολας.

Σου ριχνουν την τιμη του hardware και νομιζεις οτι ειναι φτηνο χωρις να υπολογιζεις οτι θα παρεις 20-30 παιχνιδια στο χρονο που θα την κρατησεις , αποτελεσμα σε μερικα χρονια να εχεις μαζεψει ενα αρκετα μεγαλο ποσο

Τροφοδοτικα κοστιζουν 30 - 40 ευρω και τα επωνυμα 60 σε διαβεβαιω μια 220 gt -9800 Gt φτανει ανετα με φτηνο 350 των 30 ευρω

Ομοιως και δισκος με 80αρη ata κανεις καλα την δουλεια σου , ξερεις εσυ κανεναν που να μην εχει τετοιο δισκο και τροφοδοτικο στο pc του ?

Το pc που περιγραφεις θυμιζει εποχες 90 που ελαχιστοι εχουν

Δημοσ.
Το κακο με τις κονσολες ειναι το ακριβο software κατα την γνωμη μου το πολυ μεχρι 35 40 ευρω και οχι 69 και εξω πες 30 το πολυ , ετσι και αλλιως βγαζουν τρελλα λεφτα και με χαμηλοτερες τιμες , ειδαμε τι πουλησε το call of duty

Το software ειναι υπερεκτιμεμενο , κανεις δεν αμφιβαλλει οτι κανουν καλη δουλεια στα παιχνιδια σε σχεση με του pc , αλλα δεν μπορεις να δινεις για ενα παιχνιδι το 1/4 της αξιας της κονσολας.

Σου ριχνουν την τιμη του hardware και νομιζεις οτι ειναι φτηνο χωρις να υπολογιζεις οτι θα παρεις 20-30 παιχνιδια στο χρονο που θα την κρατησεις , αποτελεσμα σε μερικα χρονια να εχεις μαζεψει ενα αρκετα μεγαλο ποσο

Τροφοδοτικα κοστιζουν 30 - 40 ευρω και τα επωνυμα 60 σε διαβεβαιω μια 220 gt -9800 Gt φτανει ανετα με φτηνο 350 των 30 ευρω

Ομοιως και δισκος με 80αρη ata κανεις καλα την δουλεια σου , ξερεις εσυ κανεναν που να μην εχει τετοιο δισκο και τροφοδοτικο στο pc του ?

Το pc που περιγραφεις θυμιζει εποχες 90 που ελαχιστοι εχουν

Ρε φιλέ με διαβάζεις ή έτσι απαντάς; Είπα απο ξένα site η διαφορά στη τιμή μικραίνει... μην μου πεις ότι είσαι θύμα και τα πέρνεις απο Ελλάδα; Ναι έχουν διαφορά αλλά όχι τόσο μεγάλη... χωια ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ. Υπάρχουν και video club... νοικιάζεις κιόλας. Μην μου πεις ότι όλα σου τα παιχνίδια τα παίζεις ξανα και ξανα. Α παρεμπιπτόντυως, πόσο κάνουν τα windows; Για να μαστε λίγο δίκαιοι. (πριν πετάξεις πατατιά, είμαι linuxas)

Για ποιο '90 λες; Και ποιo μούφα μεγάλο τροφοδοτικό θα πάρεις με 60 ευρώ; Βάλε τότε μέσα και ένα δεύτερο pc που θα σου χρειαστεί απο τα ατυχήματα :lol: αλλά και τα λεφτά που θα δίνεις στη ΔΕΗ από το άθλιο efficiency. Ξεχνάς ότι το τροφοδοτικό θα το pushareis; Για να πεις ότι έχεις μεγάλο αλλά και ασφαλές τροφοδοτικό θες 70αρα και βάλε. Αλλά και πάλι μια 30αρα διαφορά δεν παύει να είναι 30αρα; Για τον σκληρό δεν βλέπω να λες κάτι... όταν τα παιχνίδια τρώνε μπόλικα gb στην εγκατάσταση επιβάλλεται μεγαλύτερος σκληρός για τις ίδιες δουλειές. Δηλαδη τι παιχνιδομηχανή θα τον κάνω; Όλα όσα έκανα δεν θα τα κάνω ποια; Και μετα μου λέτε ότι με το pc κάνετε και χίλιαδυο άλλα.

Αλλά και πάλι ξεχνάς πόσοι βολεύονται με pc 7ετίας.

Υ.Γ. Ρε μου το παίζεται και αγιοι; Οι μισοί και βάλε εδώ μέσα κόπιες παίζεται... τι υψηλές τιμές μου τσαμπουνάτε :lol:

Υ.Γ.2 Ξεχαστήκαμε.... pctrolia, άντε πίσω στη σπηλιά σας. Εδώ είναι console section

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...